- 2 Ekim 2014
- 402
- 384
- 103
Kizlar birsey sorcam hastanede kac tane gecelik gerekti? Kanama falan olup batiyormu?
Ben de 2takım getirdim tek takım yetti. Zaten tek gece kaldım sabahına çıktım da ben.. Sezeryan olduk ya sondayı da geç çıkardılar. O yüzden geceliği hiç giyemedim pijama giydim sadece sondayla yürüyüş yaparken eteğim kalkmasın diye..
Kizlar ben biraz yorulunca bebegi hickirik tutuyor sizinde boylemi? Mesela yuruyus yapiyorum hickirik tutuyo bebegi nedenki
Bizimkini de hıçkırık tutardı ama özellikle şu zaman diyemem canım ya..
amin canım,
4 saat normalniymis yani?
bizim çocuk dr,u 3 saati geçmesin şekeri düşüp havale geçirir yoksa dedi,
Annene de maşallah 20 gün çıkmamış bizimki geldi 10 gün kaldı gitti şimdide 5 gün kaldı yarin gidecekmiş,esim hafta sonları evde p.tesi gelecekmiş geri ,kaynanam yok canım
Fiskirirmiki sütumuz dersin?
Bugün boza yedim leblebiyle sabah 8de 10da göğüs uçlarında sut vardı fışkırmasada:)
Ben dun saglikocagina gittim tartıldı iyiydi kilosu, mana vermedim 1 hafta hic demekki doyuyor,bezide kirleniyor
Canım emzirirken,karni karnına donuk olucakmis yapisik yani ,kendini guvende hissedip anne karnında sanıyormuş da ondan emmek istiyomus hep,olsun emdikçe sut gelirmiş
Bizimki çok sıçrıyor ,korkuyor sürekli ses de uyumayada alıştırdım halbuki ,ses tonumda yuksek ,yine de korkuyor
Alide varmı sıçrama ,altı d3gisirken çok ağlama felan
Bizim doktor 4saat normal demişti. Zaten o kadar uyuması imkansız olduğundan bilemiyorum ki canım sen yine de doktorunu dinle.. Belki biraz daha büyüyünce 4saat der..
Benim dün sütüm yoktu mesela bu sabah ise emziriyim diye açtım damladı kendi kendine hep üstüme aktı.. Gün ve gün değişiyor bu süt işi de ben birşey anlamadım ama bende özellikle dinlenmişken sütüm oluyor öyle farkettim. Bu akşam eşim ilgilendi çocukla ben sadece emzirdim uyudum sabah sütüm vardı. Dün ve önceki gün misafir vardı gece de hiç uyumadım sütüm yoktu Ali saat başı hatta yarım saatte bir emdi..
Kilo alıp kaka yapıyorsa yetiyor diyorlar zaten de işte tam güzel gelince 2saat uyuyor çocuk az az gelince de yarım saat emiyor yorulup uyuyor yarım saat sonra acıkıp tekrar uyanıyor.. İnşallah hepimizin sütleri fışkırır da hem bebekler doyar hem biz dinleniriz
Ben de öyle emzirmeye çalışıyorum YouTube de var öyle doğru emzirme videolarında izlemiştim uygulamaya çalışıyorum elimden geldiğince..
Sıçrama oluyor o normal ilk dönem olabilir deniyor. Altı değişirken ağzına emzik verip durdurmaya çalışıyoruz. Giydirirken çok mızmızda çıkarırken sakin genelde..
Kızlar ya benim sütüm bi tuhaf oldu daha önce sağarken ilk gelen süt şeffaf sonra beyaz yağlı süt oluyodu şimdi dünden beri kusarken de şeffaf kusuyo eşim demişti aldırmamıştım az önce sağdım bi baktım hep şeffaf akıyo sonra biraz beyazladı doydu uyudu ama şeffaf sütü sulu süt olarak biliyorum ya doymazsa ne oldu şimdi sütüme öyle çok moralim bozuldu ya bide size bi kolaylıkelektrik süpürgesi saç kurutma makinesi gibi sesler bebeğe anne karnından tanıdık geliyormuş ve daha kolay uyuyorlarmış baby Sleep sounds diye bi program var bu sesler var programda elektrik süpürgesi sesinde dalıyor bizim kız tavsiYe ederim
Yağlı süt kilo alması açısından önemli kilo alıyorsa sorun yoktur bence.. ilk gelen süt vitamin açısından zengin son süt De yağ tontiş olsunlar diye
Ben de genelde açıyorum öyle sesler rüzgar sesi süpürge sesi felan