2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Kizlar birsey sorcam hastanede kac tane gecelik gerekti? Kanama falan olup batiyormu?

Ben de 2takım getirdim tek takım yetti. Zaten tek gece kaldım sabahına çıktım da ben.. Sezeryan olduk ya sondayı da geç çıkardılar. O yüzden geceliği hiç giyemedim pijama giydim sadece sondayla yürüyüş yaparken eteğim kalkmasın diye..

Kizlar ben biraz yorulunca bebegi hickirik tutuyor sizinde boylemi? Mesela yuruyus yapiyorum hickirik tutuyo bebegi nedenki

Bizimkini de hıçkırık tutardı ama özellikle şu zaman diyemem canım ya..

Bizim doktor 4saat normal demişti. Zaten o kadar uyuması imkansız olduğundan bilemiyorum ki canım sen yine de doktorunu dinle.. Belki biraz daha büyüyünce 4saat der..
Benim dün sütüm yoktu mesela bu sabah ise emziriyim diye açtım damladı kendi kendine hep üstüme aktı.. Gün ve gün değişiyor bu süt işi de ben birşey anlamadım ama bende özellikle dinlenmişken sütüm oluyor öyle farkettim. Bu akşam eşim ilgilendi çocukla ben sadece emzirdim uyudum sabah sütüm vardı. Dün ve önceki gün misafir vardı gece de hiç uyumadım sütüm yoktu Ali saat başı hatta yarım saatte bir emdi..
Kilo alıp kaka yapıyorsa yetiyor diyorlar zaten de işte tam güzel gelince 2saat uyuyor çocuk az az gelince de yarım saat emiyor yorulup uyuyor yarım saat sonra acıkıp tekrar uyanıyor.. İnşallah hepimizin sütleri fışkırır da hem bebekler doyar hem biz dinleniriz
Ben de öyle emzirmeye çalışıyorum YouTube de var öyle doğru emzirme videolarında izlemiştim uygulamaya çalışıyorum elimden geldiğince..
Sıçrama oluyor o normal ilk dönem olabilir deniyor. Altı değişirken ağzına emzik verip durdurmaya çalışıyoruz. Giydirirken çok mızmızda çıkarırken sakin genelde..

Yağlı süt kilo alması açısından önemli kilo alıyorsa sorun yoktur bence.. ilk gelen süt vitamin açısından zengin son süt De yağ tontiş olsunlar diye
Ben de genelde açıyorum öyle sesler rüzgar sesi süpürge sesi felan

Evet Can'ım neyse ki kaka yapıyo doyuyo demekki ben açıyorum programı sallamadan bile uyuyo maşallah diyeyim

Kizlar masallah hepinize buyutuyorsunuz bile tontikleri. Biz hala dogumu bekliyoruz doktor 21 i ve 25i arasi dogum olur demisti ama tik yok yalanci sancim bile yok. Nolcak boyle bilmem.subati bulcaz biz bakalim

bisey olmaz heralde canım
bende iki gündür farkındayım şeffaf geldiğinin:)
,memeyi ağzına koyarken sıkıyorum ordan gördüm ,sen pompaylami sağıyorsun canım ?
Evet o sesler iyi geliyor bağırsaklardaki seslere de benziyormuş ya ondan:)
bizimki herzamn emerken uyuyor,tek meme emer sonra altı değişir diğer memede uyur ,

altını bezlerken çift çift bez kullanıyorum ,altını alırken altı acık bırakıyorum 10 dakika bekletiyorum ya( pisik oluyor diye )
temizliyorum kremliyorum altı havalanmaya bırakınca yapiyo tekrardan ozaman ,bimden aldığım bezi koyuyorum altına tekrardan alıyorum
Gerçi diğerleriyle arasında pekde fiyat farkı yok,3,5 lira oynuyo ama acayip parfümlü

Hadi ya ben hic uyuyamiyorumki en fazla 1 saat ondan mi sütüm az
Renkli bazen uyuyor 2 saat doyuyormuş desene hımmm 2 gündür hic uyumuyo sütüm az demekki

Olayı iyi çözmüşsün canım da kim beni uyuyacak

Esin altını alabiliyormuki?

Emzikte almayor damaklı verdik almadı,eski memelerden aldık silikon onuda almadı ne biliyimya,portakallı damlası var gece esim ondan damla,damla veriyo bende altını öyle alıyorum oyalanıyor

İki dakika dinliyor sesleri bizimki

Kizlar masallah hepinize buyutuyorsunuz bile tontikleri. Biz hala dogumu bekliyoruz doktor 21 i ve 25i arasi dogum olur demisti ama tik yok yalanci sancim bile yok. Nolcak boyle bilmem.subati bulcaz biz bakalim

sanırım sezaryan olacaksın canım

Kızlar ben göğüs ped i kullanıyorum ama ona akıyor sütlerim hep onerileriniz nelerdir?

Biyerde gördüm göğüs kalkanları vardı yuvarlak onlardan mi alsam ki ?

Emzik Philips avent soothie diye bir emzik var biz doğduğu gün onu verdik tuttu çok şükür
Alıyor canım ama çok nadiren mecbur kaldıkça yani.. Yoksa direk bana postalıyor altı için

Kızlar ben göğüs ped i kullanıyorum ama ona akıyor sütlerim hep onerileriniz nelerdir?

Biyerde gördüm göğüs kalkanları vardı yuvarlak onlardan mi alsam ki ?

Sütün pede akıyorsa Ne güzel işte sütün var denektir. Ben de ped kullanıyorum ama hiç akma olmuyor benim sütte ya.. Ben daha çok göğüs ucu kremi için kullanıyor oluyorum yani, krem sütyene değmesin diye.. Kalkanları duydum ama kullanan bilmiyorum hiç canım..

bize 1 ay sonra emzik ver dedi dr,verdik almiyor şimdi de,ped leri n kadarda bir degistiriyorum canım,kesin seninde alıyosun sonuçta sütun var damladaysa ıslanır pek ler:)

ohhh ne güzel bizimki almadı henüz daha altını

Annemde sabah gitti yarin gelecekmiş

Kimi yorumlarda da okudum 40 dakikadan fazla takınmıyormuş kalkanlar ,kimine d4,takabilirsin sut kanallarını tıkamadığın surece demiş,iyide nasil anliycamki tıkayıp tıkamadigimi

İçinde damlayipta kalan sütleri de veririz hem ,mantıklı geliyor ama bilemedim ki simdi

Ben günde bir değiştiriyorum canım. Normalde ne kadar zamanda değişmesi lazım bilmiyorum ama benimkinde hiç ıslaklık görmüyorum ben sadece kremin izi oluyor. İnşallah öyle dolu dolu süt geliyordur da ıslanıyordur ben farketmiyorumdur

inşallah canım benim,hergun değiştirmiyor um benimde günde ıslanmıyorsa 2 günde bir anca iste damlaya,damla ya gol olur hesabi:)
o kalkanlara taktim kafayı ben yararlı görünüyo bana

S sevecen_29 sen gece niye uyumadın? Hadi biz nöbetteyiz patron izin vermiyor :)

Uyu,uyu tatlım çok ararsın bu günlerini sonra

nerayy nasıl sin canım,ne durumdasın ?
Güzel haberlerini bekliyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…