2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
S sevecen_29 sen gece niye uyumadın? Hadi biz nöbetteyiz patron izin vermiyor :)

Uyu,uyu tatlım çok ararsın bu günlerini sonra
Gece yarisi illaki uyaniyorun gece saatlerce gozume uyku girmiyor nedense... Aylardir boyle saat ucte uyaniyorum gece mesela ce altiya kadar uyku girmiyo gozume... Sonra uyuyorum taaa on bire kadar budefa

Merhaba kızlar dün hamile olduğumu öğrendim bhcg değerim 64.16 sizce Nasıl bu değer en son ocak 1 de adet oldum dün 28. Günüm öğrendim sanırım 4 haftalık sizce iyi mi değer yarın doktora gidicem ama çok merak ediyorum lütfen cevap verin

öncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayida nasip etsin rabbim inşallah

Herhangi bir hormon ilaci almıyorsanız bence hamilesiniz

Yokmu dogum yapan Bende yok birşey sancı oldu ama geçti Biz daha bekliyoruz. Ocak sonu dedik ama şubatı yaptık ya

Bugün aşımızı olduk kıyafetlerle tam 5 kilo çıktı Zeynep 4750 dedi ebe çıplak hali için ayda bir kilo almış yine çok iyi dedi aşı koldan verem iki bacaktan da diğer aşıları yaptı çok ağladı yavrum çok kötü oldum sonra bi sakinledi ememedi bile sonra ateşi 38 çıktı yarım fitil koyduk şuan 36.4 çok şükür fitili atınca hareketlendi yavrucum canım ya ben o göğüse konan şeyleri anlamadım tamam süt birikicek çok iyi ams benim mesela göğüs pedimi iki güne yakın tutayım sütler ekşiyo heralde kokuyorlar onda bakteri üretmez mi o sütler sağlıklımı

Bugün aşımızı olduk kıyafetlerle tam 5 kilo çıktı Zeynep 4750 dedi ebe çıplak hali için ayda bir kilo almış yine çok iyi dedi aşı koldan verem iki bacaktan da diğer aşıları yaptı çok ağladı yavrum çok kötü oldum sonra bi sakinledi ememedi bile sonra ateşi 38 çıktı yarım fitil koyduk şuan 36.4 çok şükür fitili atınca hareketlendi yavrucum canım ya ben o göğüse konan şeyleri anlamadım tamam süt birikicek çok iyi ams benim mesela göğüs pedimi iki güne yakın tutayım sütler ekşiyo heralde kokuyorlar onda bakteri üretmez mi o sütler sağlıklımı

Nazanen süt sağma makinası aldım onunla sağıyorum arada canım göğüslerim çok dolup acıyınca Zeynep uyuyosa sağıyorum uyanınca önce onu veriyorum

maşallah kızıma ya 41 kere iyi almis annesi ,3 tanemi adi oluyo yani toplamda?
Kıyamam,bizde pers.günü 1 aylık olucak kısmetse aşısı var

Ateşi 38 e mi çıktı koromuzsundur fitili onlar mi verdi ,nasıl attin ben atamam ,bizim kızda artırmaz isimiz zor ,altını bile zor alıyorum bacakları sürekli kürek çekiyo :) kasıyor birde

Anne sütü 3 saat dışarda ,dolap tada baya kaliyo diyo biliyorum ben saklama poşetinde ,az,az veririm olmazsa hergun topladığımi,evet pedlerde kalınca eksiyo kokuyo ,degistiriyorum sürekli pek,dayanmıyor
iykkk nasıl içiyorlarsa

Nazanen süt sağma makinası aldım onunla sağıyorum arada canım göğüslerim çok dolup acıyınca Zeynep uyuyosa sağıyorum uyanınca önce onu veriyorum

eşime alalım mı dedim, gerek yokki kullanmiycaksin sonuçta çocuk meme aliyor,göğüs uçlarında var dedi dagicagina emzir daha sağlıklı dedi,çocuk biberon a alışmasın mis

Birde pahalı sanırım o makineler,

Bu philips in kalkanları iyi gibi bugün ,yarin gelir bana

Duş alırken oluyorum ya resmen su değince çok açıyor
,birde krem sürüyorum hemen ağlıyo 5 ek durdurmuyordu kremi

Bu kalkanlarda hava alma delikleri var ,göğüs ıslak kalmadığı için catlakta olmuyormuş

http://www.philips.com.tr/c/avent-b...ues-bakimi-goegues-kalkan-seti-scf157_02/prd/

Son düzenleme:
Selam kızlar günaydın
Sizce 40 i çıkmadan oturmaya gidilirmi?
Ablam haftasonu bizi çağrıyo hep beni gelicem diyor bende 40 i çıksın diyorum,dr,a gidiyosun ama bisey olmaz gel diyo ,bilemedim ki ben simdi

Birde size onerim var .
Biliyosunuz doğa mira pisik oldu kaç tane krem kullandım geçmedi ,burdada çok okumuştum ,ablamında günlerce ısrarı üzerine ,
Arko klasik yokmu onu kullandım 3,4 kullanmaya geçti inanılır gibi değil,birsuru kremin başaramadığını arko 2 tl lik arko başardı valla heryerdede bulunuyo ,ablama baya kızmıştım sacmalama diye de ilginç valla ,simdi her altını açmada ondan kullanıyorum ,hatta esim de kızdı saçmalamayın burda bukadar pahalı kremler dururken su basit krem mi geçiricem diye ,dedimki dur ya kız çok ısrar ediyo deneyelim ne çıkar dedim
Çok memnun kaldım tavsiye ederim herkese

Aynen pahalı 300lira gibi bişeydi işe başlayınca işime yaroycak Can'ım sağıcam Çünkü

Benimde komşu attı ben cesaret edemem kız ben burnunu bile zor temizliyorum korkudan bişey olcak diye dışarda 3 saat dolapta 3gün dondurucuda 3ay diye biliyorum ben canım

Kızlar 6+2 günlük hamişim
Dün doktora gittik kalp atışını göremedik
Progesteron 17 çıktı progesteron ilacı verdi doktorum onu kullanıyorum siz kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz bide cmtesiye tekrar gel bakalım kalbine dedi görünür mü acaba yoksa biraz daha mı beklesem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…