- 25 Nisan 2015
- 1.044
- 498
- 53
Gece yarisi illaki uyaniyorun gece saatlerce gozume uyku girmiyor nedense... Aylardir boyle saat ucte uyaniyorum gece mesela ce altiya kadar uyku girmiyo gozume... Sonra uyuyorum taaa on bire kadar budefaS sevecen_29 sen gece niye uyumadın? Hadi biz nöbetteyiz patron izin vermiyor :)
Uyu,uyu tatlım çok ararsın bu günlerini sonra
Bugünde dogmadı benim miniğim.
Merhaba kızlar dün hamile olduğumu öğrendim bhcg değerim 64.16 sizce Nasıl bu değer en son ocak 1 de adet oldum dün 28. Günüm öğrendim sanırım 4 haftalık sizce iyi mi değer yarın doktora gidicem ama çok merak ediyorum lütfen cevap verin
Amin cnm inşallah peki değerim Nasıl sizceöncelikle hayırlı olsun sağlıkla kucağına almayida nasip etsin rabbim inşallah
Herhangi bir hormon ilaci almıyorsanız bence hamilesiniz
Amin cnm inşallah peki değerim Nasıl sizce
Bugün aşımızı olduk kıyafetlerle tam 5 kilo çıktı Zeynepbisey olmaz heralde canım
bende iki gündür farkındayım şeffaf geldiğinin:)
,memeyi ağzına koyarken sıkıyorum ordan gördüm ,sen pompaylami sağıyorsun canım ?
Evet o sesler iyi geliyor bağırsaklardaki seslere de benziyormuş ya ondan:)
bizimki herzamn emerken uyuyor,tek meme emer sonra altı değişir diğer memede uyur ,
altını bezlerken çift çift bez kullanıyorum ,altını alırken altı acık bırakıyorum 10 dakika bekletiyorum ya( pisik oluyor diye )
temizliyorum kremliyorum altı havalanmaya bırakınca yapiyo tekrardan ozaman ,bimden aldığım bezi koyuyorum altına tekrardan alıyorum
Gerçi diğerleriyle arasında pekde fiyat farkı yok,3,5 lira oynuyo ama acayip parfümlü
Bugün aşımızı olduk kıyafetlerle tam 5 kilo çıktı Zeynepbisey olmaz heralde canım
bende iki gündür farkındayım şeffaf geldiğinin:)
,memeyi ağzına koyarken sıkıyorum ordan gördüm ,sen pompaylami sağıyorsun canım ?
Evet o sesler iyi geliyor bağırsaklardaki seslere de benziyormuş ya ondan:)
bizimki herzamn emerken uyuyor,tek meme emer sonra altı değişir diğer memede uyur ,
altını bezlerken çift çift bez kullanıyorum ,altını alırken altı acık bırakıyorum 10 dakika bekletiyorum ya( pisik oluyor diye )
temizliyorum kremliyorum altı havalanmaya bırakınca yapiyo tekrardan ozaman ,bimden aldığım bezi koyuyorum altına tekrardan alıyorum
Gerçi diğerleriyle arasında pekde fiyat farkı yok,3,5 lira oynuyo ama acayip parfümlü
Çok güzel isim hadi bakalım adı gibigüzel bi kız olur inşallahBeyza olacak nasipse :)inSALlah
Bugün aşımızı olduk kıyafetlerle tam 5 kilo çıktı Zeynep4750 dedi ebe çıplak hali için ayda bir kilo almış yine çok iyi dedi aşı koldan verem iki bacaktan da diğer aşıları yaptı çok ağladı yavrum çok kötü oldum sonra bi sakinledi ememedi bile sonra ateşi 38 çıktı yarım fitil koyduk şuan 36.4 çok şükür fitili atınca hareketlendi yavrucum canım ya ben o göğüse konan şeyleri anlamadım tamam süt birikicek çok iyi ams benim mesela göğüs pedimi iki güne yakın tutayım sütler ekşiyo heralde kokuyorlar onda bakteri üretmez mi o sütler sağlıklımı
Nazanen süt sağma makinası aldım onunla sağıyorum arada canım göğüslerim çok dolup acıyınca Zeynep uyuyosa sağıyorum uyanınca önce onu veriyorum
Aynen pahalı 300lira gibi bişeydi işe başlayınca işime yaroycak Can'ım sağıcam Çünküeşime alalım mı dedim, gerek yokki kullanmiycaksin sonuçta çocuk meme aliyor,göğüs uçlarında var dedi dagicagina emzir daha sağlıklı dedi,çocuk biberon a alışmasın mis
Birde pahalı sanırım o makineler,
Bu philips in kalkanları iyi gibi bugün ,yarin gelir bana
Duş alırken oluyorum ya resmen su değince çok açıyor
,birde krem sürüyorum hemen ağlıyo 5 ek durdurmuyordu kremi
Bu kalkanlarda hava alma delikleri var ,göğüs ıslak kalmadığı için catlakta olmuyormuş
http://www.philips.com.tr/c/avent-b...ues-bakimi-goegues-kalkan-seti-scf157_02/prd/
Benimde komşu attı ben cesaret edemem kız ben burnunu bile zor temizliyorum korkudan bişey olcak diyemaşallah kızıma ya 41 kere iyi almis annesi ,3 tanemi adi oluyo yani toplamda?
Kıyamam,bizde pers.günü 1 aylık olucak kısmetse aşısı var
Ateşi 38 e mi çıktı koromuzsundur fitili onlar mi verdi ,nasıl attin ben atamam ,bizim kızda artırmaz isimiz zor ,altını bile zor alıyorum bacakları sürekli kürek çekiyo :) kasıyor birde
Anne sütü 3 saat dışarda ,dolap tada baya kaliyo diyo biliyorum ben saklama poşetinde ,az,az veririm olmazsa hergun topladığımi,evet pedlerde kalınca eksiyo kokuyo ,degistiriyorum sürekli pek,dayanmıyor
iykkk nasıl içiyorlarsa
Ay ay maşşallah maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?