- 25 Ağustos 2015
- 1.466
- 992
- 123
- 31
Hiç belli olmaz Can'ım ben içimden hem kız hem erkek ikiside ara ara güzel geliyordu kızım olacakmış Nazlı Bi kızım böyle yazarken bile ağlayasım geliyo inanamıyorum halaHayırlı olsun ben de 14+5 drum 16. Hafta cinsiyet solicem dedi . Ben de erik ekşi elma limonata aserdim. Acaba kız mi
Sarımsak tansiyonunu düzenler. Ben her gün yoğurt ile karıştırıp yiyorum çünkü mucize bir yiyecek, antioksidan, bağışıklık sistemini yükseltiyor. Kefiri de kendin mayalarsan çok iyi olur. Düşünürsen ben maya gönderebilirim sana. Kefir probiyotik. Mutlaka iyi gelir düzenli kullandığında. Aklında oldun tatlı kefir kabızlığı ekşi kefir ishali keser. Kendin mayalarsan bunu da ayarlayabilirsin.Sarimsak yesem ,bende tansiyon ve mide problemi varda tutamam:)
Kefiri hazır alıyorum ülkerin canım,daha düzelmedi,az önce kayısı suyu yaptım ilk defa ,onuda bir deniyim dedim
Kayısının kendisini yedim ac kar na,puresini yedim,üstüne ilik su ictim yok ,geceden suya koydum yok,
Birde boyle deniyim bakalim,sistim valla cokkk şuan tam 60,61 kg geliyorum 9 kilo aldım 3 ayda
Siz kaç kilo aldınız?
Benim ikisi de normal doğum oldu. İnşallah bu da normal olur. Eskilerin dediği gibi yağdı yağmur çaktı şimşek.Hoşgeldin canım nasılsın? Amin inşallah sende hayırlı sıyla kucağına alırsın meleğini sezaryan.i normal doğum mu dusunuyosun?ocakta doğurursun bence ,masallAh 3.gebeliğin bizden tecrubelisin canım ,senin için bakimi daha kolay olur
Selam canim bendede oluyor düşünmemeye çalişiyorum. Dua okuyorum hemenSlm kızlar ben de 16 haftalık hamileyim 1 ocak görünüyor dogumum nasip olursa ayında 20 sinde kontrolum var ama benim hep bi korkum oluyor bebeğime ya bi şey olduysa diye sizde de var mı?
Ay hiç sorma sanki bi şey olacakmış gibi korkuyorum hep Allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin hayırlısı ileSelam canim bendede oluyor düşünmemeye çalişiyorum. Dua okuyorum hemen
Bende de oluyo Can'ım ilk hamileliğim de kalbi durdu aldılar inşallah bu bebeğimi sağlıkla kucağıma alırımSlm kızlar ben de 16 haftalık hamileyim 1 ocak görünüyor dogumum nasip olursa ayında 20 sinde kontrolum var ama benim hep bi korkum oluyor bebeğime ya bi şey olduysa diye sizde de var mı?
Hic kilo almadim aksine 2-3 kilo verdim cunku tiksinti ve bulantim var
Hayırlı olsun ben de 14+5 drum 16. Hafta cinsiyet solicem dedi . Ben de erik ekşi elma limonata aserdim. Acaba kız mi
Ay hiç sorma sanki bi şey olacakmış gibi korkuyorum hep Allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin hayırlısı ile
Slm kızlar Allah nasip ederse bende 7 ocakta bebeğimi kucağıma alıcam.bulantım sabahları çok fazla ve hala geçmedi sizlerde nasıl.cinsiyetini öğrenebildinizmi dr benim ısrarlarıma karşılık kız gibi dedi
Ben ilkgünden beri hep kız hissettim.ve etten tiksindim
Hiç belli olmaz Can'ım ben içimden hem kız hem erkek ikiside ara ara güzel geliyordu kızım olacakmış Nazlı Bi kızım böyle yazarken bile ağlayasım geliyo inanamıyorum hala
Benim Bi kaç defa hissettiğim olduHergun bu hamilelik takvimi ni kopyalayıp esim e gönderiyorum ,bağımlılık yaptı:)
Bende tutuyoda yazanlar
3.ayda bebiş lerini hissedenler varmı ?
Birkaç kişi var tanıdığım
Sabah vc ye git elini karnına koy oynuyo dediler denedim olmadi:)
Deneyen varmı?
Şnşallah seninde kızın olur :-₺Oyyyy yerim seni küçük anne,
Çok şaşırdın dimi bende 12 haftalık gittiğimde çok şaşırmıştım Bi ay önce resmen Bebek Var yaBen bugun doktordaydim 20sinde ikili teste gidicez kismetse.kocaman olmus en son et parcasi gibiydi simdi resmen hareket eden bir bebek Allahim bu nasil bir mucize.
Benim Bi kaç defa hissettiğim oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?