2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Hayırlı olsun ben de 14+5 drum 16. Hafta cinsiyet solicem dedi . Ben de erik ekşi elma limonata aserdim. Acaba kız mi
Hiç belli olmaz Can'ım ben içimden hem kız hem erkek ikiside ara ara güzel geliyordu kızım olacakmış Nazlı Bi kızım böyle yazarken bile ağlayasım geliyo inanamıyorum hala

Sarımsak tansiyonunu düzenler. Ben her gün yoğurt ile karıştırıp yiyorum çünkü mucize bir yiyecek, antioksidan, bağışıklık sistemini yükseltiyor. Kefiri de kendin mayalarsan çok iyi olur. Düşünürsen ben maya gönderebilirim sana. Kefir probiyotik. Mutlaka iyi gelir düzenli kullandığında. Aklında oldun tatlı kefir kabızlığı ekşi kefir ishali keser. Kendin mayalarsan bunu da ayarlayabilirsin.

Benim ikisi de normal doğum oldu. İnşallah bu da normal olur. Eskilerin dediği gibi yağdı yağmur çaktı şimşek.

Slm kızlar ben de 16 haftalık hamileyim 1 ocak görünüyor dogumum nasip olursa ayında 20 sinde kontrolum var ama benim hep bi korkum oluyor bebeğime ya bi şey olduysa diye sizde de var mı?

Slm kızlar ben de 16 haftalık hamileyim 1 ocak görünüyor dogumum nasip olursa ayında 20 sinde kontrolum var ama benim hep bi korkum oluyor bebeğime ya bi şey olduysa diye sizde de var mı?
Selam canim bendede oluyor düşünmemeye çalişiyorum. Dua okuyorum hemen

Bende de oluyo Can'ım ilk hamileliğim de kalbi durdu aldılar inşallah bu bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım

Hayırlı olsun ben de 14+5 drum 16. Hafta cinsiyet solicem dedi . Ben de erik ekşi elma limonata aserdim. Acaba kız mi

Bende sürekli eksi yiyorum hatta bol acili
Ama arada tatlıda azda olsa çikolata
Ama inanmıyorum onlara eksi yiyip de erkek an çok canım

Ay hiç sorma sanki bi şey olacakmış gibi korkuyorum hep Allah sağlıkla kucağımiza almayi nasip etsin hayırlısı ile

Bende korkuyorum ilk hamilelik benim ,millet 1 paket sigara içiyor bisey olmuyo sakinmiycam diyorum sonra:) icguduselmi pimpiriklimiyim annelik duygusu mu acep bilemiyorum da sanırım hepimiz korkuyoruz kizlar

Selam canım hoşgeldin ,bendede oluyo bulantı,ama normalde de çok olurdu,

Kaç haftalıkken gittin kız dedi canım ? Benim bu hafta 14,haftaya gidiyim diyorum

Birde kalca basen genişler se ,bel bölgesi falan kız diyorlar

Ayyy yu çok heyecanlı bir bekleyisss

Kızlar günaydın herkeze ,mutlu sabırlı bekleyişler,

yeni gelen tüm arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz

Burda en iyi biz birbirimizi anlıyoruz bilgilerimizi paylaşıyoruz ne güzel yasasın
Kocisim diyo ki ayy artik açıklansa da bizde kurtulsak kızmı erkekmi adam aynen boyle boşuna yeme o eksileri onları yiyince kız olmaz diyo

Hergun bu hamilelik takvimi ni kopyalayıp esim e gönderiyorum ,bağımlılık yaptı:)
Bende tutuyoda yazanlar

3.ayda bebiş lerini hissedenler varmı ?
Birkaç kişi var tanıdığım
Sabah vc ye git elini karnına koy oynuyo dediler denedim olmadi:)
Deneyen varmı?

Benim Bi kaç defa hissettiğim oldu

Ben bugun doktordaydim 20sinde ikili teste gidicez kismetse.kocaman olmus en son et parcasi gibiydi simdi resmen hareket eden bir bebek Allahim bu nasil bir mucize.
Çok şaşırdın dimi bende 12 haftalık gittiğimde çok şaşırmıştım Bi ay önce resmen Bebek Var ya bu gittiğimizde çekmiş bacaklarını karnına yüzü neresi anlayamadım bile Nazlı kızımız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…