- 14 Aralık 2015
- 413
- 787
- 103
Aynen pahalı 300lira gibi bişeydi işe başlayınca işime yaroycak Can'ım sağıcam Çünkü
Benimde komşu attı ben cesaret edemem kız ben burnunu bile zor temizliyorum korkudan bişey olcak diyedışarda 3 saat dolapta 3gün dondurucuda 3ay diye biliyorum ben canım
Kızlar 6+2 günlük hamişim
Dün doktora gittik kalp atışını göremedik
Progesteron 17 çıktı progesteron ilacı verdi doktorum onu kullanıyorum siz kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz bide cmtesiye tekrar gel bakalım kalbine dedi görünür mü acaba yoksa biraz daha mı beklesem
Ay ay maşşallah maşallahben ryamda görüyorum oğlumu daha kucagımıza gelmiyor. Allahım bağışlasın evlatlarınızı öp annesi öpp mis gibi
Bizde hala dogmadik bekliyoruz kızlar. 27 ocakta günümüz doldu ama beklemedeyiz hala.
Nst kac cikiyo senin?Yokmu dogum yapan Bende yok birşey sancı oldu ama geçtiBiz daha bekliyoruz. Ocak sonu dedik ama şubatı yaptık ya
Kalp atımı 130 170 arası cıkıyor sancıda yok suan nstde gözükmüyor. Önümüzdeki hafta dogum baslatılacak insallah kendiliğinden gelmezseNst kac cikiyo senin?
Dun bende girdim nst ye sanci yok daha... Yuruyus yapiyor musun su an tam kac haftalik oldu bebis Allah in izniyle.?Kalp atımı 130 170 arası cıkıyor sancıda yok suan nstde gözükmüyor. Önümüzdeki hafta dogum baslatılacak insallah kendiliğinden gelmezse
Yuruyus yapiyor musun? Herkese soruyorum cunku yuruyus dogum baslatiyo diyolardi haniiiiii.Bizde hala dogmadik bekliyoruz kızlar. 27 ocakta günümüz doldu ama beklemedeyiz hala.
Benim 41.hafta doktorum 25inde doğum demişti ben takvimimi ona göre yapmıştım ama gecikti ve benim kadar yürüyen yoktur çok yürüdüm en başından hala daha oturamam mutlaka çıkarım evdede oturmam ayaktayım ama gelmeyince gelmiyor yürümek bende çokta işe yaramadı sancım bile yokDun bende girdim nst ye sanci yok daha... Yuruyus yapiyor musun su an tam kac haftalik oldu bebis Allah in izniyle.?
Anladim daha ne kadar bekleyeceksinjz peki dr ne diyorBenim 41.hafta doktorum 25inde doğum demişti ben takvimimi ona göre yapmıştım ama gecikti ve benim kadar yürüyen yoktur çok yürüdüm en başından hala daha oturamam mutlaka çıkarım evdede oturmam ayaktayım ama gelmeyince gelmiyor yürümek bende çokta işe yaramadı sancım bile yok
Yuruyus yapiyor musun? Herkese soruyorum cunku yuruyus dogum baslatiyo diyolardi haniiiiii.
Haftaya yatışım yapılacak sanırım hafta içi 42.haftamda doğum olur artık heralde yani artık öyle bir hal aldımki sanki hiç doğmayacak doktora git gel yoruluyorum çok bekliyoruz bir umut kendiliğinden doğsun diyeAnladim daha ne kadar bekleyeceksinjz peki dr ne diyor
Canim pazartesi gunu Ali Mirza yi aldim kucagima. Cumartesi pazar sanci cektim ama duzensiz. Pazartesi sabah dra gittim. Suni sanci ile normal dogum yaptim.
Hayırlı olsun canım sağlıkla büyüsün yavrunuzCanim pazartesi gunu Ali Mirza yi aldim kucagima. Cumartesi pazar sanci cektim ama duzensiz. Pazartesi sabah dra gittim. Suni sanci ile normal dogum yaptim.
Masallah cok guzel.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?