2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Bizde hala dogmadik bekliyoruz kızlar. 27 ocakta günümüz doldu ama beklemedeyiz hala.

Aynen pahalı 300lira gibi bişeydi işe başlayınca işime yaroycak Can'ım sağıcam Çünkü

evet ya pahalı canım,aksam cıvıl e gittik 40 ,50 tl yede var ama nasıldır ki?
Sen çalışacağım için mecburen alıyorsundur canım

Benimde komşu attı ben cesaret edemem kız ben burnunu bile zor temizliyorum korkudan bişey olcak diye dışarda 3 saat dolapta 3gün dondurucuda 3ay diye biliyorum ben canım

ayy benimkini kim atar ki
Burnunu nasıl temizliyorsun canım,ben burun aspiratör aldım ama henüz kullanmak için erken sanırım ,serum fizyolojik damlatiyorum arada

Eki Görüntüle 1946699 Kızlar kızım büyümüş mü görenler maşallah demeyi unutmasın lütfen

oy ağzını burnunu yerim 41 kere tutututuu maşallah

7.haftada görünür benimkisi 6.haftada zor göründü alttan baktık minicik tik,tik gördük kizimi

Rahat,kOlay bir gebelik yaşaman ,kucağına alman dileğiyle gozun aydın canım

Kızlar kalkanları taktim 2 saat sonra baktım sut toplanmış 7,8 cay kaşığı kadar ,meme verdim sonrada kaşıkla bunu verdim emzirirken diğer gogsumdende geliyodu az,az 1,5 saate uyanıp onuda vericem çok olmaz sanırım dimi?

Annem ve etraftakilere Çok dirensemde emzik vermicem diye ,simdii ben alsın diye direniyorum:)
o atiyor ben veriyorum ,o atar ben veririm derken,derken sabah olur ben uyumam ,napiyim çocuğum ağlayıp catlamasindn iyidir ,altını alırken ve gece uyurken veririm diyorum ,sanki başarıcan gibi ,emzik düştü bu sefer ona ağladı :) tabi tutamıyor ağzında daha

2saat 45 dakika uyumuşum oleyyyyy,ama bu defada çocuğum 3,5 saat yeni yemedi
Allahtan agliyoda yoksa uyuycam daha

Yıllar yılı ilaçla uyuyan ben,kağıt yırtılsa duyarim uyurken
simdi nasıl olurda tlf duymam? Ölü gibi uyuycam aklıma gelmezdi asla

Bu hamilelikte ,lohusalikta
daha neler gorucem Allahım

Kizlar simdiki bebisler tembel:) normal dogum istiyoruz,normal dogmuyolar sanci olmuyo:) bekliyolar yani 40.haftayi bile.

Dun bende girdim nst ye sanci yok daha... Yuruyus yapiyor musun su an tam kac haftalik oldu bebis Allah in izniyle.?
Benim 41.hafta doktorum 25inde doğum demişti ben takvimimi ona göre yapmıştım ama gecikti ve benim kadar yürüyen yoktur çok yürüdüm en başından hala daha oturamam mutlaka çıkarım evdede oturmam ayaktayım ama gelmeyince gelmiyor yürümek bende çokta işe yaramadı sancım bile yok

Anladim daha ne kadar bekleyeceksinjz peki dr ne diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…