2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
pinkneoneffect @EmFa71 S sevecen_29 dogum sancisi cekerken sizler de hayirlisiyla bebeklerinizi kucaginiza alin diye dua ettim. Benim de son gunum 31 ocakti. Gun yaklastikca stres oldum. Hergun 9 tane hurma yedim. Bir de ahududu yapragi cayi cok faydali diye okudum. Aktarda bulamadim sonra poset cay aldim ahududulu. Birkac fincan ondan ictim. Bir de kimyonlu cay ictim. Bir de ananas yedim . Bunlarin faydasi olduguna inaniyorum. Bence deneyin. Hergun yapmaya gayret edin.

Nazanen benim de goguslerim cok yara oldu. Dogum oncesi kreme baslamak gerekiyormus bilmiyordum. Bugun gogus kalkani aldim. Insallah ise yarar.

Yaptin mi dogum Allah razi olsun duan icin cok saol. Nasil durumunuz bebis iyi mi sancin nasil ne zaman basladi?

Canim pazartesi gunu Ali Mirza yi aldim kucagima. Cumartesi pazar sanci cektim ama duzensiz. Pazartesi sabah dra gittim. Suni sanci ile normal dogum yaptim.

ayyy canım ya hadi gözün aydın cokk sevindim özelliklede normal dogurmana ,çok aci çekimisindir suni sancıyla, çok,çok geçmiş olsun simdi nasılsın?

Birde suni şancı alıpta doğuran yok gibi bisey şanslısın bacım:)

,şansında,bahtinda acık olsun aramıza hoşgeldin Ali mirza bebek

Nazanen benim de goguslerim cok yara oldu. Dogum oncesi kreme baslamak gerekiyormus bilmiyordum. Bugun gogus kalkani aldim. Insallah ise yarar.

bende aldim dun geceden beri takıyorum ,sende ilk defamı kullanıyosun,?

dun gece kalkanın içinde kalanları icirdim kaşıkla bugün de deliklileri taktim sütun 25 c.c çıkma di bütün gün şuanda da kapalı si var bakalım canım deniyorum
40 dakikadan fazla takilmaz sütun kesilir diyorlar ona taktim kafayı bende,sertleşti göğüslerim ahanda tıkandı diyorum hemen

Çok iyi ya hepsini yapabilmen,ahududu yu bende duydum ,hurmada çok iyiymiş

Bence Geleceği varsa geliyor ufaklıklar ya ben de her akşam 2tane ananas bitirdim son dönem günde 10tane hurma yiyordum. Akşamları küveti doldurup dayanabileceğim kadar sıcak suda oturdum 1saat. Yürüdüm merdiven çıkıp indim. Ama bizim tembel gelmedi işte.. Bekleyip riske atmak da istemedim daha fazla.. Doktorum da önermedi riske girmeye değer mi dedi.. Demek ki hayırlısı sezeryanmış dedim o zaman.. Bebişlerimiz sağlıkla gelsin de gerisi önemli değil

Ay canım Allah razı olsun. Sende kavuştun yavruna hamd olsun. Darısı başımıza. Ben artık beklemiyorum ya gelecek gibi değil tembel evladını sağlıkla büyüt inşallah

Allah razı olsun canım . Bugün tekrar kontorulumuz vardı cumartesiye kadar bekleyeceğiz eğer sancı vs olmazsa cumartesi sabah suni sancı için gideceğim hayırlısı ile doğar insallah günümüz bitti artık

Sen kac haftalık oldun canım? Benim doktor 42. Haftaya kadar bekliyor daha yatış falan yok

Dogum kendiliginden baslamazsa suni sanci veriliyor mu

Dogum kendiliginden baslamazsa suni sanci veriliyor mu
Normal istiyorsan olabildiğince bekliyor bir sıkıntı yoksa 42.haftaya gelince yada gelmeden rahim açılsın diye suni veriyor tabi bebek ters değilse ve kanala girmişse. Yoksa zaten sezeryan. Banada böyle giderse suni verilecek oysaki kendi sancım olmasını öyle cok istiyorumki ama tık yok

Ama ben hic sanci olmassa acilma olmassa,suni sanci verilmiyo diye duydum bilmiyorum gerci dr uma,sormadim bunu da .. inSAllah kendi dogal sancilarimizla,dogurururuz,sag salim sagliklica. Benim nst de su an icin sanci yok... Bebis kac kg oldu senin

Ama ben hic sanci olmassa acilma olmassa,suni sanci verilmiyo diye duydum bilmiyorum gerci dr uma,sormadim bunu da .. inSAllah kendi dogal sancilarimizla,dogurururuz,sag salim sagliklica. Benim nst de su an icin sanci yok... Bebis kac kg oldu senin
Her doktorun uygulaması farklı sanırım kimisi 40.haftadan sonra hiç beklemiyor bile ben beklemeye alıştım sen bile benden önce doğum yapabilirsin sıkıldık artık doktora gidince heyecanlanmıyorum sag salim zamanı gelince doğar umarım kilosu 3.800

Yaptin mi dogum Allah razi olsun duan icin cok saol. Nasil durumunuz bebis iyi mi sancin nasil ne zaman basladi?
Bebek de ben de iyiyim çok şükür. Sancım cumartesi günü başladı. Keyfim yoktu mide bulantısı vardı ve ishal gibi oldum. Bunlar aslında hep belirti. Ama şancım 8 dk.da 1 iken 7 dk.da 1e düştü. Sabah kalktım düzensiz. Pazar öyle geçti. Pzt. Sabah gittiğimde 2 cm açılma var ama doğum başlasın diye suni sancı verdiler. Allah hakkınızda hayırlısını versin. Vakit saat doldumu o beklemez dedi ebe. Öyle gerçekten. Suni sancı aldım ama çok sürmedi. 4 cm açıklık varken bir anda ikinmam geldi bebek oldu. Nasıl olduğunu hiç anlamadım. İnşallah sizin de kolaylıkla olsun. Bana ve bebeğime dua ederseniz sevinirim.

Ben de kullanmaya çalışıyorum daha bişey anlamadım. Krem sürünce takıyorum açık olanı. Kapalı olanı da bi göğsümü emzirirken diğerinden süt gelirse diye taktım. Ama pek de bişey anlamadım daha.

masalpembesi günaydın nasılsın canım?

Ben dun mira nın aşısı ni yaptırdım 1 aylık oldu dun kızım,dr,ateşi çıkabilir diyede fıtıl yazdı yarim atarsınız dedi bende atamam ki diyince ,hemşire ablasi da surupta verebilirsin dedi ama dr,olmaz mide florasını bozmayalım o daha küçük dedi fitil Yazdı

gece hic durmadı yavrum ağladı,ağladı memedeykwn asla ağlamaz ozaman bile ağladı ağrısı vardı demekki ,ağladikca da meme verdim biraz olsun öyle sustu gogsum de kaldı yavrum bitkin düştü emdikçe de kustu az,az

Neyseki ateşimiz çıkmadı sürekli ölçtük ,

Bu uzaktan ölçerler varya sağlık ocaginda kullanilan ondan almıştık memnunuz tavsiye edilir

Benim merak ettiğim bu ateşi çıkma tehlikesi kaç saat canım sorma yi unuttum sen bilirsin ?

rabbim bebisede sanada sağlık be uzun omur versin canım,ne güzel kolay olmuş

dun dr,a sordum kalkan i o neee dedi öyle bisey bilmiyormuş:) ben pompanı alsam acaba bunu kullanmasam sütlerim de boşa gitmese dedim

en iyi pompa bebegin dedi ,sürekli emzir dedi günde 10 kere felan :)

dedimki ne 10 ne 20 ağladıkça veriyorum artik saati beklemiyorym dedim Çok güzel ozaman sağlıcak sütünde olmazki dedi emzir hep dedi ,Çok da gelirse sütun elinle sağabilirsin dedi,

Dünden beri sık,sık emdi pedler çok az islandi demekki hep ekşirsek daha sağlıklı

Ben kalkanlardaki sütü 1 gün boyunca biriktirdim dolapta, olmaz içine 3 saat içinde tüketecektin dedi ,kalkanlardakinide 2 saatte bir veriyorum dedim ,çok sağlıklı değil dedi terli yedebiliriz onlarla biliyorumki canım dun gece takmadım,

Krem sürünce iyi ama o deliklikeri takarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…