Yaptin mi dogum Allah razi olsun duan icin cok saol. Nasil durumunuz bebis iyi mi sancin nasil ne zaman basladi?pinkneoneffect @EmFa71 S sevecen_29 dogum sancisi cekerken sizler de hayirlisiyla bebeklerinizi kucaginiza alin diye dua ettim. Benim de son gunum 31 ocakti. Gun yaklastikca stres oldum. Hergun 9 tane hurma yedim. Bir de ahududu yapragi cayi cok faydali diye okudum. Aktarda bulamadim sonra poset cay aldim ahududulu. Birkac fincan ondan ictim. Bir de kimyonlu cay ictim. Bir de ananas yedim . Bunlarin faydasi olduguna inaniyorum. Bence deneyin. Hergun yapmaya gayret edin.
Canim pazartesi gunu Ali Mirza yi aldim kucagima. Cumartesi pazar sanci cektim ama duzensiz. Pazartesi sabah dra gittim. Suni sanci ile normal dogum yaptim.
Nazanen benim de goguslerim cok yara oldu. Dogum oncesi kreme baslamak gerekiyormus bilmiyordum. Bugun gogus kalkani aldim. Insallah ise yarar.
pinkneoneffect @EmFa71 S sevecen_29 dogum sancisi cekerken sizler de hayirlisiyla bebeklerinizi kucaginiza alin diye dua ettim. Benim de son gunum 31 ocakti. Gun yaklastikca stres oldum. Hergun 9 tane hurma yedim. Bir de ahududu yapragi cayi cok faydali diye okudum. Aktarda bulamadim sonra poset cay aldim ahududulu. Birkac fincan ondan ictim. Bir de kimyonlu cay ictim. Bir de ananas yedim . Bunlarin faydasi olduguna inaniyorum. Bence deneyin. Hergun yapmaya gayret edin.
pinkneoneffect @EmFa71 S sevecen_29 dogum sancisi cekerken sizler de hayirlisiyla bebeklerinizi kucaginiza alin diye dua ettim. Benim de son gunum 31 ocakti. Gun yaklastikca stres oldum. Hergun 9 tane hurma yedim. Bir de ahududu yapragi cayi cok faydali diye okudum. Aktarda bulamadim sonra poset cay aldim ahududulu. Birkac fincan ondan ictim. Bir de kimyonlu cay ictim. Bir de ananas yedim . Bunlarin faydasi olduguna inaniyorum. Bence deneyin. Hergun yapmaya gayret edin.
Ay canım Allah razı olsun. Sende kavuştun yavruna hamd olsun. Darısı başımıza. Ben artık beklemiyorum ya gelecek gibi değil tembelpinkneoneffect @EmFa71 S sevecen_29 dogum sancisi cekerken sizler de hayirlisiyla bebeklerinizi kucaginiza alin diye dua ettim. Benim de son gunum 31 ocakti. Gun yaklastikca stres oldum. Hergun 9 tane hurma yedim. Bir de ahududu yapragi cayi cok faydali diye okudum. Aktarda bulamadim sonra poset cay aldim ahududulu. Birkac fincan ondan ictim. Bir de kimyonlu cay ictim. Bir de ananas yedim . Bunlarin faydasi olduguna inaniyorum. Bence deneyin. Hergun yapmaya gayret edin.
Sen kac haftalık oldun canım? Benim doktor 42. Haftaya kadar bekliyor daha yatış falan yokAllah razı olsun canım . Bugün tekrar kontorulumuz vardı cumartesiye kadar bekleyeceğiz eğer sancı vs olmazsa cumartesi sabah suni sancı için gideceğim hayırlısı ile doğar insallah günümüz bitti artık
Dogum kendiliginden baslamazsa suni sanci veriliyor muAllah razı olsun canım . Bugün tekrar kontorulumuz vardı cumartesiye kadar bekleyeceğiz eğer sancı vs olmazsa cumartesi sabah suni sancı için gideceğim hayırlısı ile doğar insallah günümüz bitti artık
Normal istiyorsan olabildiğince bekliyor bir sıkıntı yoksa 42.haftaya gelince yada gelmeden rahim açılsın diye suni veriyor tabi bebek ters değilse ve kanala girmişse. Yoksa zaten sezeryan. Banada böyle giderse suni verilecek oysaki kendi sancım olmasını öyle cok istiyorumki ama tık yokDogum kendiliginden baslamazsa suni sanci veriliyor mu
Ama ben hic sanci olmassa acilma olmassa,suni sanci verilmiyo diye duydum bilmiyorum gerci dr uma,sormadim bunu da .. inSAllah kendi dogal sancilarimizla,dogurururuz,sag salim sagliklica. Benim nst de su an icin sanci yok... Bebis kac kg oldu seninNormal istiyorsan olabildiğince bekliyor bir sıkıntı yoksa 42.haftaya gelince yada gelmeden rahim açılsın diye suni veriyor tabi bebek ters değilse ve kanala girmişse. Yoksa zaten sezeryan. Banada böyle giderse suni verilecek oysaki kendi sancım olmasını öyle cok istiyorumki ama tık yok
Her doktorun uygulaması farklı sanırım kimisi 40.haftadan sonra hiç beklemiyor bile ben beklemeye alıştım sen bile benden önce doğum yapabilirsinAma ben hic sanci olmassa acilma olmassa,suni sanci verilmiyo diye duydum bilmiyorum gerci dr uma,sormadim bunu da .. inSAllah kendi dogal sancilarimizla,dogurururuz,sag salim sagliklica. Benim nst de su an icin sanci yok... Bebis kac kg oldu senin
Bebek de ben de iyiyim çok şükür. Sancım cumartesi günü başladı. Keyfim yoktu mide bulantısı vardı ve ishal gibi oldum. Bunlar aslında hep belirti. Ama şancım 8 dk.da 1 iken 7 dk.da 1e düştü. Sabah kalktım düzensiz. Pazar öyle geçti. Pzt. Sabah gittiğimde 2 cm açılma var ama doğum başlasın diye suni sancı verdiler. Allah hakkınızda hayırlısını versin. Vakit saat doldumu o beklemez dedi ebe. Öyle gerçekten. Suni sancı aldım ama çok sürmedi. 4 cm açıklık varken bir anda ikinmam geldi bebek oldu. Nasıl olduğunu hiç anlamadım. İnşallah sizin de kolaylıkla olsun. Bana ve bebeğime dua ederseniz sevinirim.Yaptin mi dogum Allah razi olsun duan icin cok saol. Nasil durumunuz bebis iyi mi sancin nasil ne zaman basladi?
Ben de kullanmaya çalışıyorum daha bişey anlamadım. Krem sürünce takıyorum açık olanı. Kapalı olanı da bi göğsümü emzirirken diğerinden süt gelirse diye taktım. Ama pek de bişey anlamadım daha.bende aldim dun geceden beri takıyorum ,sende ilk defamı kullanıyosun,?
dun gece kalkanın içinde kalanları icirdim kaşıkla bugün de deliklileri taktim sütun 25 c.c çıkma di bütün gün şuanda da kapalı si var bakalım canım deniyorum
40 dakikadan fazla takilmaz sütun kesilir diyorlar ona taktim kafayı bende,sertleşti göğüslerim ahanda tıkandı diyorum hemen
Bebek de ben de iyiyim çok şükür. Sancım cumartesi günü başladı. Keyfim yoktu mide bulantısı vardı ve ishal gibi oldum. Bunlar aslında hep belirti. Ama şancım 8 dk.da 1 iken 7 dk.da 1e düştü. Sabah kalktım düzensiz. Pazar öyle geçti. Pzt. Sabah gittiğimde 2 cm açılma var ama doğum başlasın diye suni sancı verdiler. Allah hakkınızda hayırlısını versin. Vakit saat doldumu o beklemez dedi ebe. Öyle gerçekten. Suni sancı aldım ama çok sürmedi. 4 cm açıklık varken bir anda ikinmam geldi bebek oldu. Nasıl olduğunu hiç anlamadım. İnşallah sizin de kolaylıkla olsun. Bana ve bebeğime dua ederseniz sevinirim.
Ben de kullanmaya çalışıyorum daha bişey anlamadım. Krem sürünce takıyorum açık olanı. Kapalı olanı da bi göğsümü emzirirken diğerinden süt gelirse diye taktım. Ama pek de bişey anlamadım daha.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?