Hayırlı cumalar cümlemize. Mis kokulu bebişlerinizle bir ömür mutlu olun inşallahGünaydın herkese hayırlı cumalar olsun
Kimin ne muradı varsa kabul olsun
Bugün kim doğuracak bakalım
pinkneoneffect hadi bugün doğumun ol ur bu mübarek günde tek sançı da kurtulursun inşallah canım
Sen kac haftalık oldun canım? Benim doktor 42. Haftaya kadar bekliyor daha yatış falan yok
Dogum kendiliginden baslamazsa suni sanci veriliyor mu
Ettim dua... Allahim sizlere saglik sihhat versin duan icinde Allah razi olsun...Bebek de ben de iyiyim çok şükür. Sancım cumartesi günü başladı. Keyfim yoktu mide bulantısı vardı ve ishal gibi oldum. Bunlar aslında hep belirti. Ama şancım 8 dk.da 1 iken 7 dk.da 1e düştü. Sabah kalktım düzensiz. Pazar öyle geçti. Pzt. Sabah gittiğimde 2 cm açılma var ama doğum başlasın diye suni sancı verdiler. Allah hakkınızda hayırlısını versin. Vakit saat doldumu o beklemez dedi ebe. Öyle gerçekten. Suni sancı aldım ama çok sürmedi. 4 cm açıklık varken bir anda ikinmam geldi bebek oldu. Nasıl olduğunu hiç anlamadım. İnşallah sizin de kolaylıkla olsun. Bana ve bebeğime dua ederseniz sevinirim.
Amin canım sagolasinHayırlı cumalar cümlemize. Mis kokulu bebişlerinizle bir ömür mutlu olun inşallahbende tık yok nstye girdim herşey normal az sancı çıktı. Pazartesi yine gidicem nstye sonra Allah kerim git gele devam
Cumartesi 41 haftalık oluyoruz canım. cumartesi yatisimiz yapılacak sabah sancı falan olmazsa suni sancı verilecek
Hayirli cumalar hepinize... Bende her gun sancim gelicekmi diye bakip duruyorum nst de agri sanci cikmiyor. Allah im saglicakla kucagimiza,aldirtsin hepimize...
Aşağı baskı var ama ağrım yok nstde çıktı ama ben hissetmiyorum çok bir sancı yok yeterli değil yaniKizlar hic agriniz olmuyor mu kasik vs . Emfa71 ve pinkne....
Ya sorma valla yoruldum doktor kapılarında beklemekten hamileyiz zaten yerde vermiyorlar hastanede dikiliyoruz randevuyu bekliyoruz nstyi bekliyoruz Allahım tez vakitte kavuştursun artık sabır kalmadı 1senedir hamile gibiyimAmin canım sagolasin
Senidebu git geller yordu canım ya
masalpembesi günaydın nasılsın canım?
Ben dun mira nın aşısı ni yaptırdım 1 aylık oldu dun kızım,dr,ateşi çıkabilir diyede fıtıl yazdı yarim atarsınız dedi bende atamam ki diyince ,hemşire ablasi da surupta verebilirsin dedi ama dr,olmaz mide florasını bozmayalım o daha küçük dedi fitil Yazdı
gece hic durmadı yavrum ağladı,ağladı memedeykwn asla ağlamaz ozaman bile ağladı ağrısı vardı demekki ,ağladikca da meme verdim biraz olsun öyle sustu gogsum de kaldı yavrum bitkin düştü emdikçe de kustu az,az
Neyseki ateşimiz çıkmadı sürekli ölçtük ,
Bu uzaktan ölçerler varya sağlık ocaginda kullanilan ondan almıştık memnunuz tavsiye edilir
Benim merak ettiğim bu ateşi çıkma tehlikesi kaç saat canım sorma yi unuttum sen bilirsin ?
Ya sorma valla yoruldum doktor kapılarında beklemekten hamileyiz zaten yerde vermiyorlar hastanede dikiliyoruz randevuyu bekliyoruz nstyi bekliyoruz Allahım tez vakitte kavuştursun artık sabır kalmadı 1senedir hamile gibiyim
Hiç ateşi çıkmaya da bilir canım ya normalden 24 saattir ateş çıkma ihtimali ama bazı çocuklarda bazı aşılar 3gün etki verebiliyor. Bu yaptırdığın 1aylık aşıysa ki öyle tahmin ediyorum aramızda 1hafta var diye hatırlıyorum çünkü.. tek aşı ve genelde ateş yapmıyor. Önümüzdeki aşıda ateş çıkma ihtimali yüksek.
Hadi hayırlı olsun ilk aşıyı atlattın darısı başımıza artık
Ayakta olunca artık ağır geliyor canım ama öyle sancı vs olmuyorKizlar hic agriniz olmuyor mu kasik vs . Emfa71 ve pinkne....
hadi hayırlısı canım bir nefeste kurtulursun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?