2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Günaydın herkese hayırlı cumalar olsun
Kimin ne muradı varsa kabul olsun

Bugün kim doğuracak bakalım
pinkneoneffect hadi bugün doğumun ol ur bu mübarek günde tek sançı da kurtulursun inşallah canım

Hayırlı cumalar cümlemize. Mis kokulu bebişlerinizle bir ömür mutlu olun inşallah bende tık yok nstye girdim herşey normal az sancı çıktı. Pazartesi yine gidicem nstye sonra Allah kerim git gele devam

Hayirli cumalar hepinize... Bende her gun sancim gelicekmi diye bakip duruyorum nst de agri sanci cikmiyor. Allah im saglicakla kucagimiza,aldirtsin hepimize...

Ettim dua... Allahim sizlere saglik sihhat versin duan icinde Allah razi olsun...

Hayırlı cumalar cümlemize. Mis kokulu bebişlerinizle bir ömür mutlu olun inşallah bende tık yok nstye girdim herşey normal az sancı çıktı. Pazartesi yine gidicem nstye sonra Allah kerim git gele devam
Amin canım sagolasin
Senidebu git geller yordu canım ya

Kızlar göbeği iz be durumda.?

Annem hergun kızıyordu göbeğini sar diye,sandım olduğundan 3,4 gündür çarşafla sarıyorum fark etti ,keske bastan sarsaydım

Yarin bel korsesi alicam ne tavsiye edersiniz?

Amin canım sagolasin
Senidebu git geller yordu canım ya
Ya sorma valla yoruldum doktor kapılarında beklemekten hamileyiz zaten yerde vermiyorlar hastanede dikiliyoruz randevuyu bekliyoruz nstyi bekliyoruz Allahım tez vakitte kavuştursun artık sabır kalmadı 1senedir hamile gibiyim

Hiç ateşi çıkmaya da bilir canım ya normalden 24 saattir ateş çıkma ihtimali ama bazı çocuklarda bazı aşılar 3gün etki verebiliyor. Bu yaptırdığın 1aylık aşıysa ki öyle tahmin ediyorum aramızda 1hafta var diye hatırlıyorum çünkü.. tek aşı ve genelde ateş yapmıyor. Önümüzdeki aşıda ateş çıkma ihtimali yüksek.
Hadi hayırlı olsun ilk aşıyı atlattın darısı başımıza artık

Ya sorma valla yoruldum doktor kapılarında beklemekten hamileyiz zaten yerde vermiyorlar hastanede dikiliyoruz randevuyu bekliyoruz nstyi bekliyoruz Allahım tez vakitte kavuştursun artık sabır kalmadı 1senedir hamile gibiyim

amin canım,tez zzaman da yavru na kavuşursun inşallah

hadi ya memlekette öküz çok canım,ben dr,a gidince geç saatlere sliyorum 6 gibi mes3la ,direk n.st.katına çıkıp çektırıyorum nasılsa istiycem biliyorum kağıtla dr,a gidiyorum zamn kazanıyordum

evet ilk asimiz tatlım,su an a kadar çıkmadı çok sukur ateşi ,evet ya kelebek de demistiya onunki çıkmıştı 2. Aşıda

Darısı başına canım,sen kendinse yaparsın kıyamazsın ama :)ben kaçtım olurken aşısı ni dayanamadım

Korse nasıl bisey alsam ki ?

yarin sabahtan kalkicaz inşallah,genel cerraha ordanda korse almaya gidicem kismwtse

Annemi de, eve yolladim h.sonu gelicek bugün kızım hic durmadı zor duş aldım valla

Saat onda hastanede olacağız sancı vs olmadı . Suni sancı verilecek dua edin olurmu kızlar hayırlısı ile alalım bebişi kucağımıza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…