2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Saat onda hastanede olacağız sancı vs olmadı . Suni sancı verilecek dua edin olurmu kızlar hayırlısı ile alalım bebişi kucağımıza
Ne mutlu hastaneye yatıyor olman bile beni bekletiyor hala bunalıma girdim sinirlerim bozuldu. İnşallah kolay doğum olur

Ben de dayanamam ya kan aldırırken girmedim içeri.. Bazen çok içli ağladığında bile ağlayacak gibi oluyorum eşim dalga geçip duruyor neydin ne oldun diye
Korse ben de alıyım diye gittim de koştur koştur araştıramadım hiç penti de var kadın sezeryan sonrası göbek için veriyoruz dedi ama bana olmaz çok küçük gibi geldiği için almadım. Öyle çok bilgili değiller yani. Devamlı koşturmaca içinde olunca onu araştıracak vaktim olmuyor hiç. Gelen gidenden daral geldi bana da bi de kırk Mevlüt'ü yapacağız onun hazırlıklarını yapmaya çalışıyorum bi vakit bulup onları almaya gidemiyorum düşün yani.. Korse için güzel bir şey bulursan bana da haber ver lütfen araştırma derdinden kurtar beni

Tekrar salı gününe kadar bekleme kararı aldı doktor hiçbir doğum belirtisi yok inşallah salıya kadar birşeyler olur beklemek çok kötü
Yatış yaptınmı canım? Bende pazartesi kontrole gidicem beklemek yordu bizi ya Allahım kavuştur yavrularımıza valla strese girdim elimde değil

Kızlar göbeği iz be durumda.?

Annem hergun kızıyordu göbeğini sar diye,sandım olduğundan 3,4 gündür çarşafla sarıyorum fark etti ,keske bastan sarsaydım

Yarin bel korsesi alicam ne tavsiye edersiniz?
Benim bir yakinima bebegi oldugunda bir korse vermis dr.u. Bunu sezeryandann sonra 2 hafta surekli takacaksin demis. Bana da aynisindan alip hediye etti. Isterseniz fotosunu cekip gondereyim. Ben bir onceki hamileligimde kullandim. Normal korselerden daha kullanisli.

Tekrar salı gününe kadar bekleme kararı aldı doktor hiçbir doğum belirtisi yok inşallah salıya kadar birşeyler olur beklemek çok kötü
Allah bir avazda kurtarsin insallah. Sizi en iyi ben anlarim. Cok az kaldi bebeginize kavusmaniza. Onu dusunerek moralinizi yuksek tutmaya calisin.

Kızlar birkaç zamandır yoktum nerayy çok sevindim allah analı babalı büyütsün canım darısı diğer arkadaşların başına nasılsınız bebişler içerde ve dışardakiler napıyolar Nazanen sen doğumunda uyanık mıydın ne hissettin geçen o geldi aklıma kızlar ya benim bi korkum var biz eşimle ilişkiye girerken kendimiz korunalım dedik geri çekilme yöntemi ile ee şimdiben emxiriyorum ne zaman adet olurum belli değil ya hamileysem diye kafayı yicem içimi bi telaş sardı çevreme ne derim çok tuhaf geliyor gerçi biz daha önce de üç ay bu şekilde korunduk benim kürtajımdan sonra ama şimdi korkuyorum

Bizim duruldu şükür geln giden,zaten 40 a gelirisiniz bekliyevirin bi zahmet halden anlayin dimi yok anacığım anlamazlar,benm evim küçük annem de yapicam 40 ini biseye karismiycam malzemeleri alırım okadar gerisini halleder annem bizde yasli teyzeler v.s yaparlar boyle şeyleri,bide onunla uğraşmama üzüldüm canım

Bizim burda findikzadede bir han var suf medikal ürünler satıyorlar
,bir tanıdık var otaya gittik dun düz sade bisey vardi orda,başka bikac yerede sorduk aynisi var di alalım dedik çocuk durmadı acele ettik ,annemde aldı kendine ,anam bugün takicaktim yanlış beden vermişler,yarin esim gidip değişi çek ,d
r,um ada uğradım basurun için krem verdi

Korse onermiyo n3dense çok sıkmadın dedi ,çarşaf sar dedi:) baktımda resim eklerim

inşallah canım hayırlısı neyse o olsun

Yatış yaptınmı canım? Bende pazartesi kontrole gidicem beklemek yordu bizi ya Allahım kavuştur yavrularımıza valla strese girdim elimde değil

haklisin canım ama ,az kaldı haftaya bugun kucaginda onu düşün mutlu ol

uyudum ben canım hayatımda o ameluyahanenin soğuğunu asla unutamiycagim anlardan biriydi titredim resmen ya başında 5 hemşire,hasta bakıcilar ,dr,lar v.s kalabalıktı gelen giden hastanın sondasi niye yok diye soruyor,biliyosun korkuyodum sondadan,bayılıyim öyle takin demistim ,sonra dalga hocam geldi bayıldım uyandığımda yanağına dokunuyorlardı uyanmam için ,çok ağrım oldu benim morfin vurun uyutun beni diye bağırmışım ,2 kere morfin yaptılar bana bwbisimde hep uyudu annmlerde uyuyacak sandılar hep,çocuk meğer morfin den uyuyormuş
Annem kucağına verdi ,anneeeeee oluyorum cocukcdusunucek halimmi var demisim,simdi bu benim mi demisim,parmakları tam mi demisim:)

ben 2 gece yattım 3.gun 4 de çıktım ,benm için
Tarifi imkansız bir duyguydu herkes gibi
O olmasa bu kadar acıya dayamazdım

Hala kırmızı yapışan yerleri iyileşmedi
Sennkide yapıştırmayı dimi?

Dun aklima geldin yoksun buralarda dedim

O konuyu hic sorma bende bugün eşime diyorumki sadece özel günlerde beraber olucazcartik:)

sanırım en güzeli prezervatif evlendim 2.ayim da hamile kaldım bndeya ,korkuyorum çok sprail geln da takınamam ben öyle ayyy canım çok tatlıdır benim

Ne yaparız bacım öyle bisey olursa tirlatiriz kız biz kesin

Dun annemi de aldık dr a gittik ordan korse almaya annem dönüşte bize gelin dedi çok sıkılmıştık evde uğradık bizde kızım evin dışında ilk defa dışarı çıktı oturmaya dr, haricinde :) ayyy hep uyudu saka gibi ya

Annem gelmedi yarin gelecekmiş hanımefendi babasıyla dünden beri düşmüyor,susturamıyoruz,gazi var masaj yaptirmiyo,ayakları kürek ceke,çeke yoruldu yavrum ya

Su rezeneli,anasonlu damlası var onuda vericem bugün buzdolabında saklayın yazıyıda çocuk soğuk nasıl içsin ki ısınınca içicek sanırım

Ayarlayabiliyorsun hemde internettede indirimde fiyatları bak istersen çok ucuz muş belini olcuyosun arkasında bedenleri var ben sana söylerim kaç beden alıcağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…