- 1 Ocak 2015
- 898
- 797
- 53
Ne mutlu hastaneye yatıyor olman bile beni bekletiyor hala bunalıma girdim sinirlerim bozuldu. İnşallah kolay doğum olurSaat onda hastanede olacağız sancı vs olmadı . Suni sancı verilecek dua edin olurmu kızlar hayırlısı ile alalım bebişi kucağımıza
evet ilk asimiz tatlım,su an a kadar çıkmadı çok sukur ateşi ,evet ya kelebek de demistiya onunki çıkmıştı 2. Aşıda
Darısı başına canım,sen kendinse yaparsın kıyamazsın ama :)ben kaçtım olurken aşısı ni dayanamadım
Korse nasıl bisey alsam ki ?
yarin sabahtan kalkicaz inşallah,genel cerraha ordanda korse almaya gidicem kismwtse
Annemi de, eve yolladim h.sonu gelicek bugün kızım hic durmadı zor duş aldım valla
Napti acaba ya ? Merak ediyorum.Ne mutlu hastaneye yatıyor olman bile beni bekletiyor hala bunalıma girdim sinirlerim bozuldu. İnşallah kolay doğum olur
N
Napti acaba ya ? Merak ediyorum.
Yatış yaptınmı canım? Bende pazartesi kontrole gidicem beklemek yordu bizi ya Allahım kavuştur yavrularımıza valla strese girdim elimde değilTekrar salı gününe kadar bekleme kararı aldı doktor hiçbir doğum belirtisi yok inşallah salıya kadar birşeyler olur beklemek çok kötü
Benim bir yakinima bebegi oldugunda bir korse vermis dr.u. Bunu sezeryandann sonra 2 hafta surekli takacaksin demis. Bana da aynisindan alip hediye etti. Isterseniz fotosunu cekip gondereyim. Ben bir onceki hamileligimde kullandim. Normal korselerden daha kullanisli.Kızlar göbeği iz be durumda.?
Annem hergun kızıyordu göbeğini sar diye,sandım olduğundan 3,4 gündür çarşafla sarıyorum fark etti ,keske bastan sarsaydım
Yarin bel korsesi alicam ne tavsiye edersiniz?
Allah bir avazda kurtarsin insallah. Sizi en iyi ben anlarim. Cok az kaldi bebeginize kavusmaniza. Onu dusunerek moralinizi yuksek tutmaya calisin.Tekrar salı gününe kadar bekleme kararı aldı doktor hiçbir doğum belirtisi yok inşallah salıya kadar birşeyler olur beklemek çok kötü
Yatış yaptınmı canım? Bende pazartesi kontrole gidicem beklemek yordu bizi ya Allahım kavuştur yavrularımıza valla strese girdim elimde değil
Allah bir avazda kurtarsin insallah. Sizi en iyi ben anlarim. Cok az kaldi bebeginize kavusmaniza. Onu dusunerek moralinizi yuksek tutmaya calisin.
Neden saliya aldi tekrar ben dogum yapmistir diyordum. Hayirlisi olsun.Tekrar salı gününe kadar bekleme kararı aldı doktor hiçbir doğum belirtisi yok inşallah salıya kadar birşeyler olur beklemek çok kötü
Neden saliya aldi tekrar ben dogum yapmistir diyordum. Hayirlisi olsun.
Ben de dayanamam ya kan aldırırken girmedim içeri.. Bazen çok içli ağladığında bile ağlayacak gibi oluyorum eşim dalga geçip duruyor neydin ne oldun diye
Korse ben de alıyım diye gittim de koştur koştur araştıramadım hiç penti de var kadın sezeryan sonrası göbek için veriyoruz dedi ama bana olmaz çok küçük gibi geldiği için almadım. Öyle çok bilgili değiller yani. Devamlı koşturmaca içinde olunca onu araştıracak vaktim olmuyor hiç. Gelen gidenden daral geldi bana da bi de kırk Mevlüt'ü yapacağız onun hazırlıklarını yapmaya çalışıyorum bi vakit bulup onları almaya gidemiyorum düşün yani.. Korse için güzel bir şey bulursan bana da haber ver lütfen araştırma derdinden kurtar beni
Tekrar salı gününe kadar bekleme kararı aldı doktor hiçbir doğum belirtisi yok inşallah salıya kadar birşeyler olur beklemek çok kötü
Yatış yaptınmı canım? Bende pazartesi kontrole gidicem beklemek yordu bizi ya Allahım kavuştur yavrularımıza valla strese girdim elimde değil
Kızlar birkaç zamandır yoktumnerayy çok sevindim allah analı babalı büyütsün canım darısı diğer arkadaşların başına nasılsınız bebişler içerde ve dışardakiler napıyolar Nazanen sen doğumunda uyanık mıydın ne hissettin geçen o geldi aklıma kızlar ya benim bi korkum var biz eşimle ilişkiye girerken kendimiz korunalım dedik geri çekilme yöntemi ile ee şimdiben emxiriyorum ne zaman adet olurum belli değil ya hamileysem diye kafayı yicem içimi bi telaş sardı çevreme ne derim çok tuhaf geliyor gerçi biz daha önce de üç ay bu şekilde korunduk benim kürtajımdan sonra ama şimdi korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?