Slm cnm aynen heycan basiyor benide.Allah im sizler gibu sag salim kucagimiza,aldirsin. Annemler olur basimda nasipse benimde.
Kızlar Size yardımcı olanlar,yada olacaklar varmı yanınızda kim kalıyor ?
Slm sana ozelden.msj atmistim cati muynesi hakknda.Doğarsa sağ salim annem yardımcı olur. Annemde rahatına düşkündür heryerde uyuyamaz çok çok rahat olacağını sanmıyorum. Birde sigara içiyor nasıl olcak bilmem.
Slm cnm aynen heycan basiyor benide.Allah im sizler gibu sag salim kucagimiza,aldirsin. Annemler olur basimda nasipse benimde.
Annem ve kayınvalidem yanimda yardımcı olmak için ama bebisimizi bekliyoruz hala
Doğarsa sağ salim annem yardımcı olur. Annemde rahatına düşkündür heryerde uyuyamaz çok çok rahat olacağını sanmıyorum. Birde sigara içiyor nasıl olcak bilmem.
Annem ve kayınvalidem yanimda yardımcı olmak için ama bebisimizi bekliyoruz hala
Bazen hic durmadan Ağlıyo 2 gündür öyle mesela, tuvalete zor gidiyorum hemm çıkmam lazim susturamıyor kimse ,esim le ikimiz bakıyoruz bugün dun geceden beri esim dun damlasını vermiş susması için çok seviyi onu:)
annemi arayıp kızdım illa yarin aksam a gelecekmiş çocuğu sana bırakıcam yarin getirirsin dedim ,babasının başı ağrıdı adam hap içti geçmedi ,ingaaaa,ingaaas dedim bisey olmaz o susar diyo hala( dun onlarda uyduya hep)
deliricemmm dedim cildiriyo çocuk ,memede sorun yok emerken sonrada çok yiyince kişiyi zavallı ,
Bugün esim le kahvaltı tabağı yaptık içerde yedik ,mira hanımda gogsum de emiyo bîtaraftan tabiii ,sabir isi gerçektende yaşımdan dolayı sanırım ,20 li yaslarda olsaydı nede kolay olurdu
Varmı Aranız da 30 dan sonra 35 de doğuran ?
Direk bele takılıyor yani bunlardan alıyım o zaman ben de internetten canım ya çok sağol
Mahallenin en mutlu bebeği diye bir kitap okuyorum onu bir oku istersen güzel bilgiler veriyor Bebek bakımı hakkında..
Kızlar bu gün yatışım yapılıyor yarın suni sancı verilecek açılma durumuma göre evdeyim duşumu aldım hazırlandım çok heyecanlıyım kızlar dualarınızı bekliyorum. Allah kimseyi bu yolda yarım bırakmasın evlatlarına kavuştursun inşallah
Kızlar bu gün yatışım yapılıyor yarın suni sancı verilecek açılma durumuma göre evdeyim duşumu aldım hazırlandım çok heyecanlıyım kızlar dualarınızı bekliyorum. Allah kimseyi bu yolda yarım bırakmasın evlatlarına kavuştursun inşallah
Rabbim sağlıklı sıhhatli doldursun kucağını insallah canım dualarimdasin sende bizlere dua et kavusalim bebislerimize hayırlısı ile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?