2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Bazen hic durmadan Ağlıyo 2 gündür öyle mesela, tuvalete zor gidiyorum hemm çıkmam lazim susturamıyor kimse ,esim le ikimiz bakıyoruz bugün dun geceden beri esim dun damlasını vermiş susması için çok seviyi onu:)

annemi arayıp kızdım illa yarin aksam a gelecekmiş çocuğu sana bırakıcam yarin getirirsin dedim ,babasının başı ağrıdı adam hap içti geçmedi ,ingaaaa,ingaaas dedim bisey olmaz o susar diyo hala( dun onlarda uyduya hep)
deliricemmm dedim cildiriyo çocuk ,memede sorun yok emerken sonrada çok yiyince kişiyi zavallı ,

Bugün esim le kahvaltı tabağı yaptık içerde yedik ,mira hanımda gogsum de emiyo bîtaraftan tabiii ,sabir isi gerçektende yaşımdan dolayı sanırım ,20 li yaslarda olsaydı nede kolay olurdu

Varmı Aranız da 30 dan sonra 35 de doğuran ?

Kızlar Size yardımcı olanlar,yada olacaklar varmı yanınızda kim kalıyor ?

Doğarsa sağ salim annem yardımcı olur. Annemde rahatına düşkündür heryerde uyuyamaz çok çok rahat olacağını sanmıyorum. Birde sigara içiyor nasıl olcak bilmem.

Slm cnm aynen heycan basiyor benide.Allah im sizler gibu sag salim kucagimiza,aldirsin. Annemler olur basimda nasipse benimde.

amin canım ınşallah sende bu duygusu yaşarsın zaman i gelince ,anneler hep fedakâr demekki

Annem ve kayınvalidem yanimda yardımcı olmak için ama bebisimizi bekliyoruz hala

ne güzel şanslısın valla ,ikisu birden yaninda

,gerçi doğurunca ikiside seni çileden çıkarıcak lohusa sin birde ya
, amannn tanrım yeterinnn diyip,evden bile kovacak duruma geliyorsun ozaman canım,Hayırlı si

Doğarsa sağ salim annem yardımcı olur. Annemde rahatına düşkündür heryerde uyuyamaz çok çok rahat olacağını sanmıyorum. Birde sigara içiyor nasıl olcak bilmem.

umarım sağ ,salim kucağına alırsın doya,doya kokllarsın az kaldı az minnacık sabret,

annelerin hakki ödenmez canım,
gerçi benimkisi beni deli ediyor 40 nazla kalıyor yanımda 4 torunu var daha birkere bile hiçbirinin altını almadı,benim kizin aldi ilk defa,göbeği düşmeden yapamam bakamam diyodu mecbur baktı:)hergun ben gidiyorum diyo bende git bidahada gelme diyorum :)

annenle ayni sehirdemusiniz?

Sigara olayı çok kotu ben onunla tuvalete çıkabiliyorum sadece 2 kere içiyorum günde ,ozamanda elbise değiştirip ardından hemn dişlerimi fircaluyorum kokuyo yoksa ,sigara icenlerinde kucağına alsın istemiyorum evin içinde içirmem zaten

Annem ve kayınvalidem yanimda yardımcı olmak için ama bebisimizi bekliyoruz hala

benim Annem çok rahat birisidir,hem anne hem k.v kalıyorlar doğum yapılınca dediğimde ,yok canım daha neler sülale gelsin bari diyor ,hatta evine kaçtı simdi yarin gelecekmiş

Direk bele takılıyor yani bunlardan alıyım o zaman ben de internetten canım ya çok sağol

Mahallenin en mutlu bebeği diye bir kitap okuyorum onu bir oku istersen güzel bilgiler veriyor Bebek bakımı hakkında..

Kızlar bu gece saati duymadık çocuk 5 saat ac kaldı ya bisey olurmuki deli olucam
Bitkilerden oluşan bir damla vermiştik oda rahatladı sanırım ağlamadı da

Direk bele takılıyor yani bunlardan alıyım o zaman ben de internetten canım ya çok sağol

Mahallenin en mutlu bebeği diye bir kitap okuyorum onu bir oku istersen güzel bilgiler veriyor Bebek bakımı hakkında..

evet canım direk bele takılıyor, mideden sezaryan yerine kadarda geliyor delikli havada alıyor,atletin üstüne tak dediler.zaten kilot gibi giyilen korse yi giyemezsinki acır

İnternette fiyatı da indirimde 20 tl gibi bisey gördüm

Kitabıda alıyım en kısa zamnda sağol canım

Kızlar bu gün yatışım yapılıyor yarın suni sancı verilecek açılma durumuma göre evdeyim duşumu aldım hazırlandım çok heyecanlıyım kızlar dualarınızı bekliyorum. Allah kimseyi bu yolda yarım bırakmasın evlatlarına kavuştursun inşallah

Rabbim sağlıklı sıhhatli doldursun kucağını insallah canım dualarimdasin sende bizlere dua et kavusalim bebislerimize hayırlısı ile

dualarımız seninle canım

,bak yarin evladını kokluycaksin inşallah,tarifsiz bir duygu ,yaşayınca goruceksin zaten ,anliycaksinki tarifi yok bu duygunun cektigin tüm acıları unutacaksın onu görünce. Ona sarilinca boşmuş herşey keske daha önce dogursaymisim diceksin

çok değil birkaç güne uyumuyor,susmüyor,gazi var diyeceksin sağ salim çocuğunla evine dönmeyi nasip etsin rabbim ,tek nefeste kurtulursun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…