- 25 Nisan 2015
- 1.044
- 498
- 53
Ah cnm yaaaa Allah in izniyle ederim dua.isaglikli sihhatli kucaginiza alin inSAllah.Kızlar bu gün yatışım yapılıyor yarın suni sancı verilecek açılma durumuma göre evdeyim duşumu aldım hazırlandım çok heyecanlıyım kızlar dualarınızı bekliyorum. Allah kimseyi bu yolda yarım bırakmasın evlatlarına kavuştursun inşallah
Eskiden annelerimiz,ninelerimiz
nasil dogurmus,suni sancimi varmis sanki ? Herkes in sancisi gelmis anlamadim gitti cevrem hep gunu gecenlerle dolu 40.haftayi. bu bebekler zamane bebekleri tembel
sen ne durumdasın canım ?
Bizde yarın sabah kontrole gidecegiz canım ne diyecek doktor hiç bilmiyorum
Amin amin bütün güzel dualarınıza kızlar. Cok heyecanlıyım inanamıyorum hala 10 aydır bekliyoruz ilk defa gercek olacagı düşüncesi geldi bu göbekten bebekmi çıkıcakdualarımız seninle canım
,bak yarin evladını kokluycaksin inşallah,tarifsiz bir duygu ,yaşayınca goruceksin zaten ,anliycaksinki tarifi yok bu duygunun cektigin tüm acıları unutacaksın onu görünce. Ona sarilinca boşmuş herşey keske daha önce dogursaymisim diceksin
çok değil birkaç güne uyumuyor,susmüyor,gazi var diyeceksin sağ salim çocuğunla evine dönmeyi nasip etsin rabbim ,tek nefeste kurtulursun inşallah
hadi hayırlısı canım,bebisini yarin kucağına alırsın belkide ,pinkneoneffect le ayni gün doğuracaksınız galiba
Canim benimki de bunun aynısı
Allah yardımcın olsun canımAmin amin bütün güzel dualarınıza kızlar. Cok heyecanlıyım inanamıyorum hala 10 aydır bekliyoruz ilk defa gercek olacagı düşüncesi geldi bu göbekten bebekmi çıkıcak
Hadi inşallah artık sağlıkla al kucağına bebşini canım dualarımız seninleAmin amin bütün güzel dualarınıza kızlar. Cok heyecanlıyım inanamıyorum hala 10 aydır bekliyoruz ilk defa gercek olacagı düşüncesi geldi bu göbekten bebekmi çıkıcak
Adı ne canım bak hiç korkma daha iyi gecesini bilsin çocuk uyanmamış işte benim artık 12 gibi uyuyo beşte bazen altıda uyanıyo ben saat kurmayı bıraktım ağlamasına uyanıyorumKızlar bu gece saati duymadık çocuk 5 saat ac kaldı ya bisey olurmuki deli olucam
Bitkilerden oluşan bir damla vermiştik oda rahatladı sanırım ağlamadı da
Bu gece doğumhaneye alınıyorum rahim yumuşasın diye ilaç verilecek açılırsa sancı verecekler doktorum herşey yolunda giderse normal yapabilirsin dedi heyecan dorukta
Amin amin bütün güzel dualarınıza kızlar. Cok heyecanlıyım inanamıyorum hala 10 aydır bekliyoruz ilk defa gercek olacagı düşüncesi geldi bu göbekten bebekmi çıkıcak
Canim benimki de bunun aynısı
Adı ne canım bak hiç korkma daha iyi gecesini bilsin çocuk uyanmamış işte benim artık 12 gibi uyuyo beşte bazen altıda uyanıyo ben saat kurmayı bıraktım ağlamasına uyanıyorumbiri anlattı bana doktor bırak çocuk kendi uyanana kadar uyanmasın gecesini bilsin sen uyurken karnının acıktığını hissediyo müsün oda hissetmez uyanınca hisseder demiş o yüzden korkma sevin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?