2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Ah cnm yaaaa Allah in izniyle ederim dua.isaglikli sihhatli kucaginiza alin inSAllah.

Eskiden annelerimiz,ninelerimiz
nasil dogurmus,suni sancimi varmis sanki ? Herkes in sancisi gelmis anlamadim gitti cevrem hep gunu gecenlerle dolu 40.haftayi. bu bebekler zamane bebekleri tembel

Eskiden annelerimiz,ninelerimiz
nasil dogurmus,suni sancimi varmis sanki ? Herkes in sancisi gelmis anlamadim gitti cevrem hep gunu gecenlerle dolu 40.haftayi. bu bebekler zamane bebekleri tembel

evet canım sorma benim doğum yaptığım hastanede 3 gün boyunca sezaryan oldular hep normal doğum yapan olmadın hiç

Çevremde de normal doğuran yok biri 41 hafta bekledi sezaryan oldu,biride 21 gün kala sezaryan oldu,akrabamız sezaryan oldu ve iki kişi daha

Son haftalarım da annem hep doğrucan diye her telefonumda korkmuştu

Annem birden doğrucam sanıyordu onların zaman in da öyleymiş ya ,gariplerim ya kaç hafta ,kaç aylık bilmiyorlarmış ki ,su gelince doğum oluyormuş hemen ,
_anne benim daha var doğumuma desemde dinletemedim ,suyunda gelse 1 gün bekliyebiliyosun öyle ,o saniyorduki benim yanında kimse yokta ,çocuklar diye gelicek:)

Bu gece doğumhaneye alınıyorum rahim yumuşasın diye ilaç verilecek açılırsa sancı verecekler doktorum herşey yolunda giderse normal yapabilirsin dedi heyecan dorukta

Amin amin bütün güzel dualarınıza kızlar. Cok heyecanlıyım inanamıyorum hala 10 aydır bekliyoruz ilk defa gercek olacagı düşüncesi geldi bu göbekten bebekmi çıkıcak

Amin amin bütün güzel dualarınıza kızlar. Cok heyecanlıyım inanamıyorum hala 10 aydır bekliyoruz ilk defa gercek olacagı düşüncesi geldi bu göbekten bebekmi çıkıcak
Hadi inşallah artık sağlıkla al kucağına bebşini canım dualarımız seninle

Kızlar bu gece saati duymadık çocuk 5 saat ac kaldı ya bisey olurmuki deli olucam
Bitkilerden oluşan bir damla vermiştik oda rahatladı sanırım ağlamadı da
Adı ne canım bak hiç korkma daha iyi gecesini bilsin çocuk uyanmamış işte benim artık 12 gibi uyuyo beşte bazen altıda uyanıyo ben saat kurmayı bıraktım ağlamasına uyanıyorum biri anlattı bana doktor bırak çocuk kendi uyanana kadar uyanmasın gecesini bilsin sen uyurken karnının acıktığını hissediyo müsün oda hissetmez uyanınca hisseder demiş o yüzden korkma sevin

Bu gece doğumhaneye alınıyorum rahim yumuşasın diye ilaç verilecek açılırsa sancı verecekler doktorum herşey yolunda giderse normal yapabilirsin dedi heyecan dorukta

Rabbim tek nefeste kurtarsın canım,güzel haberlerini bekliyoruz,birde bakmışız ki doğurmuşsun sabaha kadar

hi,hı inan canım,gerçi Doğa Mira ya baktığımda hala benim olduğuna inanamiyorumki

Canim benimki de bunun aynısı

üfff ,aksam esim getirdi ne gıcık biseyya mideden katlaniyor,kuyruk sokumu kemiğine baskı yapıyor atletin üstüne tak dediler ama ben atlet gitmediğim gibi emziriyorum sürekli de yukarı çekemem kumaş koydum üstüne taktim ama simdi çıkardım valla dr umun lafina geldim en iyisi varsaymış yumuşacık ohhh,istediğin kadarda sık bağla

evet dun baya araştırdım öyle diyenlerde çok bırak uyusun uykuda da vitamin varmış .

Hadi ya 5,6 saat uyuyormu yani eeee acikmiyomu ,dr,izin verdi mi ?

Kızlar simdi ben 2 ocak ta dogum yaptim ya o gün de sayılıyor dimi ?
40 ı'nı hesapliycamda bu ayin 10 u mu acaba cuma günü doluyor 40?
yanlisim varsa duzeltin

Sizlerde 40 i çıkınca neler yaparsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…