- 25 Ağustos 2015
- 1.466
- 992
- 123
- 31
Doktoruna yarın gidicez sorcam bakalım Can'ım iki ay bitti üçü dolduruyoruzevet dun baya araştırdım öyle diyenlerde çok bırak uyusun uykuda da vitamin varmış .
Hadi ya 5,6 saat uyuyormu yani eeee acikmiyomu ,dr,izin verdi mi ?
Doktoruna yarın gidicez sorcam bakalım Can'ım iki ay bitti üçü dolduruyoruzteşekkür ederiz sizi de görelim artık kırkında evden çıkıp gezilir derler ama bizim kırkında mevlüt vardı gidemedik
İkinci ay kontrolü canım evet gezdiriliyo ama eskiden daha kıymetliymiş o güne kadar evden çıkılmazmış biz kaç kez hastaneye sağlık ocağına gittikdr,a niye götürüyorsun canım hayirdr ?
Bizde de öyleymiş gezilirmis
Bende uyku sorunudur gidiyor... Gece bir bucuk iki olmadan uykum gelmiyor. Ve uyuduktan 2 saat sonra uyaniyorum. Gece bir bucukta uyudum uc bucukta da uyandim saat su an bes bucuk oldu ve uyuyamiyorum. Sonrada gunduz saatlerce uyuyorum.geceleri sadece 2 saat uyuyorum.
İkinci ay kontrolü canım evet gezdiriliyo ama eskiden daha kıymetliymiş o güne kadar evden çıkılmazmış biz kaç kez hastaneye sağlık ocağına gittik
Aynen cuma kırkın canım biz gittik doktora çok iyi dedi uykusunu sordum uyanmıyorsa ne güzel bırak uyusun daha iyi dedi Can'ımbanada dedi geçen hafta 1 ayı dolduysa ozaman gelin diye dr,u sevmedik gitmedik gitsek ne diyicektiki? Neyine bakıyorlar ki?
İyi bir çocuk dr,u bulmak gerek evime yakin olan,ben kilo kontrolünü sağlık ocağında yaptırıyorum ,aşklarını da öyle
Aynen öyle 40 gün çıkılamazmış evden,çocuğu ve anneyi al basar derlermiş bizde
ama simdi bizde hastane ve sağlık ocagina gidiyoruz ,hatta geçen hafta annesine bile uğradık :)
ben 40 ini dogrumu hesaplıyorum tatlım 2sinde doğdu bu cuma çıkıyor diye hesaplıyorum ?
Kızlar simdi ben 2 ocak ta dogum yaptim ya o gün de sayılıyor dimi ?
40 ı'nı hesapliycamda bu ayin 10 u mu acaba cuma günü doluyor 40?
yanlisim varsa duzeltin
Sizlerde 40 i çıkınca neler yaparsınız?
Teşekkür ederizMaşallah canım ya çok güzelsiniz
Evet canım 2si de sayılıyor. Bizimki 21inde 40 oluyor ama Salı'ya geldiği için 18inde yani Cumartesi yapacağız Mevlütünü..
Biz yarı kırkında çıktık evden babaneye gittik ilk olarak.
Kırkında da banyo yapıp 40 kez birşeyler döküyormuşsun ama tam bilmiyorum
Masallah size. Ne tatli kizla annesi
Aynen cuma kırkın canım biz gittik doktora çok iyi dedi uykusunu sordum uyanmıyorsa ne güzel bırak uyusun daha iyi dedi Can'ım
Ben de bir hafta oldu takmadim hic. Zor geliyor vallaüfff ,aksam esim getirdi ne gıcık biseyya mideden katlaniyor,kuyruk sokumu kemiğine baskı yapıyor atletin üstüne tak dediler ama ben atlet gitmediğim gibi emziriyorum sürekli de yukarı çekemem kumaş koydum üstüne taktim ama simdi çıkardım valla dr umun lafina geldim en iyisi varsaymış yumuşacık ohhh,istediğin kadarda sık bağla
Maşallah canım ya çok güzelsiniz
Evet canım 2si de sayılıyor. Bizimki 21inde 40 oluyor ama Salı'ya geldiği için 18inde yani Cumartesi yapacağız Mevlütünü..
Biz yarı kırkında çıktık evden babaneye gittik ilk olarak.
Kırkında da banyo yapıp 40 kez birşeyler döküyormuşsun ama tam bilmiyorum
Ben de merak ediyorum . Allah yardimcisi olsun.pinkneoneffect napt8n canim
Teşekkür ederizevet ya sahi yarı kırkında yirmi kaşık su koydular bi kaba dua okudular ona sonra Bebek te bende başımızın aşağısından döktük kırkında da kırk kaşık su
ayyy oraya yatmak bile zulüm yatamıyorum benCati muynesi oldum bugun iyyyyy....acidi biraz dr da sen panik oluyosun diyor.
Ben de bir hafta oldu takmadim hic. Zor geliyor valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?