2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
evet dun baya araştırdım öyle diyenlerde çok bırak uyusun uykuda da vitamin varmış .

Hadi ya 5,6 saat uyuyormu yani eeee acikmiyomu ,dr,izin verdi mi ?
Doktoruna yarın gidicez sorcam bakalım Can'ım iki ay bitti üçü dolduruyoruz teşekkür ederiz sizi de görelim artık kırkında evden çıkıp gezilir derler ama bizim kırkında mevlüt vardı gidemedik

Doktoruna yarın gidicez sorcam bakalım Can'ım iki ay bitti üçü dolduruyoruz teşekkür ederiz sizi de görelim artık kırkında evden çıkıp gezilir derler ama bizim kırkında mevlüt vardı gidemedik

dr,a niye götürüyorsun canım hayirdr ?
Bizde de öyleymiş gezilirmis

Bende uyku sorunudur gidiyor... Gece bir bucuk iki olmadan uykum gelmiyor. Ve uyuduktan 2 saat sonra uyaniyorum. Gece bir bucukta uyudum uc bucukta da uyandim saat su an bes bucuk oldu ve uyuyamiyorum. Sonrada gunduz saatlerce uyuyorum. geceleri sadece 2 saat uyuyorum.

ben gebelik boyunca öyleydim canım gündüz 2 saat uyuyorum en fazla 11 le 2 arası ondada ,insan korkuyo gece sandım olursa diye,o pisikoloji var cunki uyuyamazsın ,ben sabah 6,7 olunca rahatlardım gündüz oldu çok şükür bu gecede sancılanmadım diye

İkinci ay kontrolü canım evet gezdiriliyo ama eskiden daha kıymetliymiş o güne kadar evden çıkılmazmış biz kaç kez hastaneye sağlık ocağına gittik

banada dedi geçen hafta 1 ayı dolduysa ozaman gelin diye dr,u sevmedik gitmedik gitsek ne diyicektiki? Neyine bakıyorlar ki?

İyi bir çocuk dr,u bulmak gerek evime yakin olan,ben kilo kontrolünü sağlık ocağında yaptırıyorum ,aşklarını da öyle

Aynen öyle 40 gün çıkılamazmış evden,çocuğu ve anneyi al basar derlermiş bizde
ama simdi bizde hastane ve sağlık ocagina gidiyoruz ,hatta geçen hafta annesine bile uğradık :)

ben 40 ini dogrumu hesaplıyorum tatlım 2sinde doğdu bu cuma çıkıyor diye hesaplıyorum ?

Gececi nejetler sizi:)

kızımdan başka hicbir kuvvet tatlı uykumu bölemez,ona kızamıyorum bile ,yerim onu yerer

S sevecen_29 uyu yavrum uyu bugünleri cokkkkkk aricaksin

Aynen cuma kırkın canım biz gittik doktora çok iyi dedi uykusunu sordum uyanmıyorsa ne güzel bırak uyusun daha iyi dedi Can'ım

Maşallah canım ya çok güzelsiniz

Kızlar simdi ben 2 ocak ta dogum yaptim ya o gün de sayılıyor dimi ?
40 ı'nı hesapliycamda bu ayin 10 u mu acaba cuma günü doluyor 40?
yanlisim varsa duzeltin

Sizlerde 40 i çıkınca neler yaparsınız?

Evet canım 2si de sayılıyor. Bizimki 21inde 40 oluyor ama Salı'ya geldiği için 18inde yani Cumartesi yapacağız Mevlütünü..
Biz yarı kırkında çıktık evden babaneye gittik ilk olarak.
Kırkında da banyo yapıp 40 kez birşeyler döküyormuşsun ama tam bilmiyorum

Teşekkür ederiz evet ya sahi yarı kırkında yirmi kaşık su koydular bi kaba dua okudular ona sonra Bebek te bende başımızın aşağısından döktük kırkında da kırk kaşık su

Aynen cuma kırkın canım biz gittik doktora çok iyi dedi uykusunu sordum uyanmıyorsa ne güzel bırak uyusun daha iyi dedi Can'ım

:)teşekkür ler canım
Ama seninki iki ayı geçtiği içinmi acaba ?
Belki Bizimki de uyur 1 ay sonra

Ben de bir hafta oldu takmadim hic. Zor geliyor valla

teşekkürler canım
ooo Ali bey ler gezenti çıktı maşallah :)
ama tam dolmadanmı yapacaksınız oluyormuymus öyle?,bizde bir hafta 10 gün sonra yapalım diyoruz ele avuca gelsin diye

40 kaşık su canım

Bugün ona mevlut elbisesi aldık çok tatlı,birde 40 da giymesi için askılı elbise:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…