Bizde mevlut icin 40 i beklenmez. 3 haftalik falan olunca yapariz mevlutu. 40 i cikinca babanne ya da ananeye 40 ucurmaya gidilir.teşekkürler canım
ooo Ali bey ler gezenti çıktı maşallah :)
ama tam dolmadanmı yapacaksınız oluyormuymus öyle?,bizde bir hafta 10 gün sonra yapalım diyoruz ele avuca gelsin diye
40 kaşık su canım
Bugün ona mevlut elbisesi aldık çok tatlı,birde 40 da giymesi için askılı elbise:)
kalkanları ni takiyomusun?Ben de bir hafta oldu takmadim hic. Zor geliyor valla
en iyisi carsafmış,yada su kopcalilara bakmk gerek ,1 hafta erken zaten canım
Ben sut saklama poseti de aldim ama o kadar da cok sut birikmiyor. Ben de kasikla bebege veriyorum.kalkanları ni takiyomusun?
Çok ise yarıyor herkese tavsiye ederim sütlerim boşa gitmiyor,çocuğum eklediğinde bile sut üretiliyor biberon a koyup veriyorum azsa kaşıkla
teşekkürler canım
ooo Ali bey ler gezenti çıktı maşallah :)
ama tam dolmadanmı yapacaksınız oluyormuymus öyle?,bizde bir hafta 10 gün sonra yapalım diyoruz ele avuca gelsin diye
40 kaşık su canım
Bugün ona mevlut elbisesi aldık çok tatlı,birde 40 da giymesi için askılı elbise:)
Ben dökündüm canım40 da sanada dokuluyormu su?
Gidiyor Can'ım merak etme bak ben 12 kilo aldım 8i gitti dörtlü kaldı çok şükür hedefim o kilodan da fazla vermek emzirmek çok işe yarıyo aslında hep yiyorum sabah akşam gece hemen acıkıyorum ben bide çocukla hep uğraşıyorsun yatamıyosun bile biliyorsun Şen'deAmaç Mevlüt yapmak olduğu için ne Zaman okuttuğunun önemi Yok dedi annemler. Bana da mantıklı geldi geç olacağına erken olsun istedim ben de.
Ben de Mevlüt elbisesi bakıyorum bir haftadır girmediğim dükkan kalmadı resmen ya.. Bebek için çeşit çok da bana elbise Yok ya 44bedene çıktığım için hiç elbise bulamıyorum. Doğumdan sonra sadece 6kilo verdim. Bakalım Ne zaman gidecek kalan 24 kilo(
Yok canım ben buraya yazmadım önce nazar değmesin diye kimseye söylemiyorum zaten kırkı çıktı annemler gitti ben bi hafta falan üçte kalktım Yani Zeynep öyle uyandı sonra altıda uyanıyodu şimdi beşte bazen altıda kalkıyo tek solukta uyuyo yani senin kadarken beş saat uyuyodu merak etme:)teşekkür ler canım
Ama seninki iki ayı geçtiği içinmi acaba ?
Belki Bizimki de uyur 1 ay sonra
Teşekkür ederiz canımMasallah size. Ne tatli kizla annesi
Doğumu nasıl düşünüyorsun Can'ımCati muynesi oldum bugun iyyyyy....acidi biraz dr da sen panik oluyosun diyor.
oda iyiymiş:)Bizde mevlut icin 40 i beklenmez. 3 haftalik falan olunca yapariz mevlutu. 40 i cikinca babanne ya da ananeye 40 ucurmaya gidilir.
Ben sut saklama poseti de aldim ama o kadar da cok sut birikmiyor. Ben de kasikla bebege veriyorum.
Amaç Mevlüt yapmak olduğu için ne Zaman okuttuğunun önemi Yok dedi annemler. Bana da mantıklı geldi geç olacağına erken olsun istedim ben de.
Ben de Mevlüt elbisesi bakıyorum bir haftadır girmediğim dükkan kalmadı resmen ya.. Bebek için çeşit çok da bana elbise Yok ya 44bedene çıktığım için hiç elbise bulamıyorum. Doğumdan sonra sadece 6kilo verdim. Bakalım Ne zaman gidecek kalan 24 kilo(
Yok canım ben buraya yazmadım önce nazar değmesin diye kimseye söylemiyorum zaten kırkı çıktı annemler gitti ben bi hafta falan üçte kalktım Yani Zeynep öyle uyandı sonra altıda uyanıyodu şimdi beşte bazen altıda kalkıyo tek solukta uyuyo yani senin kadarken beş saat uyuyodu merak etme
Evet bendr önce kalkıyodum uyuyo kslkıyodum uyuyo hiç bozmadım uyusun dedimHadi ya için rahatladı ben 2 saatte bir kalmıyorum ya 3 e çıkardım onu şimdi yavaş,yavaş,:)
anam uyuyuncada korkuyo insan
Nazanen şu kalkanı anlamadım ben Can'ım
Evet bendr önce kalkıyodum uyuyo kslkıyodum uyuyo hiç bozmadım uyusun dedim
Kaldırma bence artık Can'ım Şen'de rahat edersin uyursun gece bak ben doktora da sordum ne güzel uyursun Şen'de dedi bana iyi bişey mi peki kalkanlar tek kullanımlık falan mı pedler gibi nasıliste uyusada kaldırdım ben hep ,açılmıştır diye ,annemde kaldırma diyor
Hadi Doğurda Şen'de gel aramızaSlm kizlar mAsAllah iyi muhabbet ediyorsunuz:)
InsAllahHadi Doğurda Şen'de gel aramıza
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?