2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Kaldırma bence artık Can'ım Şen'de rahat edersin uyursun gece bak ben doktora da sordum ne güzel uyursun Şen'de dedi bana iyi bişey mi peki kalkanlar tek kullanımlık falan mı pedler gibi nasıl

benimki küçük degilmi ki ama canım?

Yok kız yıka,yıka kullan, kesinlikle almalısın tatlım peşlere baya sut birikiyormus megerse

Kızlar doğum yaptım ayın 5inde yatışım oldu saat 8de doğumhanede rahime ilaç konuldu gece suyum geldi sancım başladı ertesi gün akşam 8e kadar sancı çektim rahim 5 buçuk cmden fazla açılmadığı için sezaryene alındım hala hastanedeyim. Ayın 7sinde doğum oldu.Oğlum küvözde suyum uzun saatler geldiği ve doğum olmadığı için enfeksiyon riski var bir hafta kalacak. Benimde sütüm gelmiyor henüz napıcaz bilmem.

ah canım ya cokkk geçmiş olsun ,
Ben hep diyorum suni şancı almayın çocuk gelmeyince gelmiyor tatlım ya ,ne kadar acı çekmişsin öyle saatlerce keske bastan olsaydın sezaryan çok üzüldüm ;(

Neyse sonuçta sağlıklı doğdu belki kalmaz okadar sende 1 hafta kalmiycaksin dimi,?

Nasıl bir duygu?kime benziyor ,sen nasılsın ?anlatsana

Sütun zaten hemen gelmiyor ki sezaryan da emdikçe gelicek emdikçe ( yasayarak gördük bizde)

dualarım seninle canım ,bebisunle sağ salimn evine dönmen dileğiyle,aramıza ,hoşgeldin bebek diyorum
Adı ne olucak bellimi?

Bende seni merak etmistim demek sezeryan mi oldun ... Uzme kendini Allah in izniyle bisey olmaz bebise kuvezde tedbir amacli kalacaktir.Rabbim korusun inSAllah amin. Sezeryan oldugun icin sutun ilk uc gun hemen gelmeyebilir oyle duymustum ben.

Çok sevindim hadi gözünüz aydın Can'ım ya Allah analı babalı büyütsün çıkar Allah'ın izniyle küvezden de endişelenme bak ben hastanede mama verdik hep eve geldik duş aldım sıcak sıcak çok iyi geldi sütüm o zaman geldi tamamen emdikçe arttı hep hiç kafana takma sen nasılsın ağrın var mı çok ağrılar çekmişsin ya nasıl Doğum ağrısı bilsen başta sezeryna girerdin ama kader kısmet işte

Kızlar Allah razı olsun hepinize güzel dilekleriniz için. Ben çıkıcam sanırım hastanede kalmam evden süt yollarım. Cok sancı cektim ve suni değil kendi sancımdı belim koptu ağrıyla istifra geldi yani şunu öğrendimki doğumun kolayı yok normalinde tadını aldım son saat sezeryan için suni verildi buna rağmen açılma olmadı çıldırdım saatlerce ağrıdan ama herşey bitti şuan ameliyat yerim sancıyor çok şükür iyiyim. Bebeğimin adı Göktuğ hepimizinkini rabbim bağışlasın. Buarada aynı babası benden eser yok

oy canım ya onca saat şancı ne demek keşke direk sezaryan olsaydın baktınki gelmiyor,2 dogum sancisi zordur

Neyse ki geçti bitti,üzülme canım göktug un çıkıcak daha seni uyutmuycak göğüslerin yara olucak,sezaryan yerin d3 geçicek yavaş,yavaş bebisine sarılınca hepsini unutacaksın

pinkneoneffect bu mesajı 2 saatte anca yazdım ,parca parca sana düşün
Mira durmuyor hic in gil,ingil

Aramıza hoşgeldin göktuğ bebek şansında ,bahtında güzel olsun yavrum

Kızlar bizde doğduk 7 subatta. Suyum bitmis sezeryana alindim çok acil bugünde evimize geldik şükürler olsun.
Seninde mi sezeryan oldu Allah anali babali buyutsun saglik sihhat uzun omurler versin bebisine ... Evetttt normal beklediniz,sezeryan oldunuz bende normal istiyorum nasil olck bakalim yaaa

Hayırlı olsun canım oğlunu aldın kucağına ya gerisi önemli değil sağ Salim büyüsün yeter ki.. Allah'ım sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmenizi nasip etsin.. sütünü dert etme o zamanla gelecek benimki ancak 1haftada yeterli hale geldi. Sen yeter ki moralini yüksek tut..

Kızlar bizde doğduk 7 subatta. Suyum bitmis sezeryana alindim çok acil bugünde evimize geldik şükürler olsun.

Hayırlı olsun canım Allah'ım sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmenizi nasip etsin..

Seninde mi sezeryan oldu Allah anali babali buyutsun saglik sihhat uzun omurler versin bebisine ... Evetttt normal beklediniz,sezeryan oldunuz bende normal istiyorum nasil olck bakalim yaaa

Hayırlısı ne ise o olsun canım . Sağlıklı sıhhatli al kucağına bebisini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…