- 19 Kasım 2015
- 1.195
- 1.086
- 133
Valla kvalidem vardı ama annenın yerını tutmuyor annem rahatsz gelemıyor cok zorlanıyorum bu yuzden bide lohusalık depresyonunamı gırdım ne anlamadımKızlar Size yardımcı olanlar,yada olacaklar varmı yanınızda kim kalıyor ?
Kızlar bizde doğduk 7 subatta. Suyum bitmis sezeryana alindim çok acil bugünde evimize geldik şükürler olsun.
Valla kvalidem vardı ama annenın yerını tutmuyor annem rahatsz gelemıyor cok zorlanıyorum bu yuzden bide lohusalık depresyonunamı gırdım ne anlamadım
Bir ben kaldimmmmm
Evet hayirlisi cnmolsun canım ilk başlarda 50,60 günün vardı bak 38.haftadasın zamn ne cabuk geçiyor
Normal Can'ım korkma artık azalacak sayısı bana doktor anlattı bağırsakları düzene giriyormuş gelişiyormuş böyle olması gerekiyormuş bak benim kızım daha en don akşam yaptı kakasını daha Yok kaka falanmasalpembesi kelebek922
Kızlar benim kızım dun aksamdan beri kakası ni yapmadı Normal mi acaba,?bugün 39 günlük oldu
Eskiden her emzirdigimde yapıyordu her gece 2 saatte bir altını aluyodum dun gece yapmadı zaten 2.3 gündür de gecede 1 e düşmüştü
Endişeliyim bu konuda
Kızlar bebiilten yazamıyorum cok zor gdcıyor gunler uuykusuz kalıyorum hep yardımcım da yok bıde sanırım depresyona girdim hep korku endişe var içimde sızler nasılsınız
masalpembesi kelebek922
Kızlar benim kızım dun aksamdan beri kakası ni yapmadı Normal mi acaba,?bugün 39 günlük oldu
Eskiden her emzirdigimde yapıyordu her gece 2 saatte bir altını aluyodum dun gece yapmadı zaten 2.3 gündür de gecede 1 e düşmüştü
Endişeliyim bu konuda
Normal Can'ım korkma artık azalacak sayısı bana doktor anlattı bağırsakları düzene giriyormuş gelişiyormuş böyle olması gerekiyormuş bak benim kızım daha en don akşam yaptı kakasını daha Yok kaka falan
Normal canım hormonlarımız hep karman çorman tabi ki dengesiz ruh halimiz olacak.. Ben kendimi tanıyamıyorum bazen:)) Zamanla geçecek bunlar, boş vakitlerinde kendin için birşeyler yap. Aç komik film izle mesela, çık yürüyüş yap rahatlarsın biraz.. Ben her emzirmede yarım saat oturduğum için emzirirken yabancı bölümü 20dk olan komik dizileri açıyorum onları izliyorum mesela..
Normal canım bağırsakları zamanla düzene giriyor ya.. yaptığı katı katı (kabız gibi minik taşlar gibi ) olmadığı sürece normal.. 3günde 1e bile düşebilir çocuğun düzeni oturacak zamanla..
Onu bilmiyorum ama artık yavaş yavaş böyle olcak korkma yani karnı doymuyor diye yapmıyor sanıyodum ben :-(tamm canım ama benimkide dun aksam yaptı bide bu aksam yaptı seninki gibi ,ama seninki nerdeyse 3 aylık benimki 40 günlük
Kac haftalik yada aylıkken günde 1 normalmiş biliyomusun ?
Normal canım hormonlarımız hep karman çorman tabi ki dengesiz ruh halimiz olacak.. Ben kendimi tanıyamıyorum bazen:)) Zamanla geçecek bunlar, boş vakitlerinde kendin için birşeyler yap. Aç komik film izle mesela, çık yürüyüş yap rahatlarsın biraz.. Ben her emzirmede yarım saat oturduğum için emzirirken yabancı bölümü 20dk olan komik dizileri açıyorum onları izliyorum mesela..
Normal canım bağırsakları zamanla düzene giriyor ya.. yaptığı katı katı (kabız gibi minik taşlar gibi ) olmadığı sürece normal.. 3günde 1e bile düşebilir çocuğun düzeni oturacak zamanla..
Insallah canm bnm bnde bu insanların doymuyo aç sütün yaramıyo gıbı cumlelerıneen yoruldum durup durup eşime sarıyorum aglıyorum bndeinsanin annesinin yerini hic bisey tutamaz canım,geçmiş olsun anneye de gelir belki
Bend3 hala var dun gece Esim le tartıştım gündüzde ağladım ,delleniyorum en ufacık birseye bende giriyorum canım
Geçicek inşallah bugunlerde
Onu bilmiyorum ama artık yavaş yavaş böyle olcak korkma yani karnı doymuyor diye yapmıyor sanıyodum ben :-(
Dimi ya benimkilerde hemen benim sütümü kötülüyo doymuş mu iyi kilo almış mı mama ver demedi mi ya çocuk maşallah iyi kilo alıyo bizimkiler mama verme peşinde millet süt vermeye bakar bizde tersi deliricem çocuğun yüzünde kızarık şeyler çıkar acaba senin sütün alerjimi yaptı Yok devenin nalı abi ben doğurdum bu çocuk benden çıktı ama kimse kabullenmiyoAhh hamıleyken herkes jınekologtu sımdı cocuk doktoru bebegım hıc aglamadıgı kadar agladı bu gece tabı eşımın aılesı doymuyor ac demeye basladı tersledım yaramıyodur ozaman dedıler yıne tersledım bayıltcaklar benı bendee aalak sonra uzuluyorum terslıyorum dıe ahh dısarı nasıl cıkayım el kadar bebeyle tıkıldım kaldım eve gıcte alısık deılım yani yoldan araba gecse ona bıle aglarım ben nıe gectın dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?