2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Hadi ya ozaman benimkisi kesinin erkek

Kız çocukları cabuk oynarmış çünkü seninki de kız dogruladin
Mesela akşamları evde uzattığımda bacaklarımı kendimi dinlediğimde sanki Eti'me bişey değiyo içerde Bi şey gıdıklıyor gibi oluyo birine sordum evet daha çok hafif hissediyosun dedi

Acayip sasirdim ne cok buyumus masallah hepimizin yavrularina.ayy habire ultrason kagidina bakiyorum

13 haftalıkken gittim canım.şu an 14+5 oldum yarın tekrar gidicem 2 li tarama sonucu için gelin demişti.iki dr a göründüm dayanamadım ikiside kız dedi.Allah hayırlı etsin bebişini hepimizin bebişlerini inşallah.

Kızlar merhaba ben bu kabızlık için hangi dr. Gitmeliyim kararsız kaldım ,dahiliye mi gastroenteroloji yemi sizce hangisi giden varmı?

Valla canım bendede çok oluyo kabızlık öncedende vardı eşim bi şurup getirdi onu kullanıyorum iyi geliyo ama düzenli içmeyince tekrar başa dönüyorum.
Kızlar merhaba ben bu kabızlık için hangi dr. Gitmeliyim kararsız kaldım ,dahiliye mi gastroenteroloji yemi sizce hangisi giden varmı?

Ayyy canım ne akilli kizin varmış hemen gösterdi kendini baksana maşallah

Bende yarin 2 li testimin kan sonuçlarını almaya gidicem ,boşyer varsada cinsiyetini sorucam 12+2 de ben göründüm erken daha dedi

Valla canım bendede çok oluyo kabızlık öncedende vardı eşim bi şurup getirdi onu kullanıyorum iyi geliyo ama düzenli içmeyince tekrar başa dönüyorum.

Duphalak mi osmolok var bide zaten 2 kutu içtim sadece çok çok az ishal oluyorum günde bir kere o kadar,ama ben cokkk yoruldum 3aydır böyleyim dayanmıyorum nefes alamiyorum

Ayyy canım ne akilli kizin varmış hemen gösterdi kendini baksana maşallah

Bende yarin 2 li testimin kan sonuçlarını almaya gidicem ,boşyer varsada cinsiyetini sorucam 12+2 de ben göründüm erken daha dedi
Dr a görünmeden önce çikolata yedim su içtim ve çok ısrar ettim dr a oda söyledi aslında tahmin ediyorlar ama söylemiyorlar.inşallah ikimizinde sonucu iyi çıkar yarın sor bakalım söyler inşallah

Dr a görünmeden önce çikolata yedim su içtim ve çok ısrar ettim dr a oda söyledi aslında tahmin ediyorlar ama söylemiyorlar.inşallah ikimizinde sonucu iyi çıkar yarın sor bakalım söyler inşallah

İnşallah canım amin ,amin
Bende 2 li teste gittim ac gitmistim ölçemedi ense kalınlığını,
Git dedi tatlı biseyler ye yürü biraz öyle gel dedi ,göremedi cunku dediklerini yaptım hemen ölçtü ,çok korkmuştum ölçemez diye

Bu arada profiline baktım gün ay yıl doğum tarihlerimiz ayni:)

İkiside aynı grup bendeki osmolok

Evet peki seni ishal yapmiyomu?
Bana dr. Dahiliye ye hit dedi ama ,bende sanki gastroentroloji ye gitsem daha iyi gibi düşünüyorum
Eskidende vardı kabızlık,basur ilaçların vardı,gastroentroloji vermişti iyi geliyodu ,simdi hame olunca içemiyorum tabi

Ama kararsız kaldım hangisine gitsem diye

Çikolata tatlı vs bebeğin hakeket etmesini sağlıyor o yüzden bir çok dr öneriyor bu tarz kontrollerde.güzel bi tesadüf olmuş

Çikolata tatlı vs bebeğin hakeket etmesini sağlıyor o yüzden bir çok dr öneriyor bu tarz kontrollerde.güzel bi tesadüf olmuş

Evet tipik başakın sende :) nazlı kız ,en güzel burçtur ama zordur başaklar

normalde tatlı ister mi canım daha cok ekşimi?

Bebek bekleyen guzeller insallah saglikla kucaginiza alirsiniz ben 2016 subat annesiyim cok sabirsizlanjyordum bebgim bi dogdu ahhhh uyku haram oldu bol bol dinlenin su an savastan cikmis gibiyim zaten sizi yaziyo gorunce bi soyleyeyim dedim:)

Evet tipik başakın sende :) nazlı kız ,en güzel burçtur ama zordur başaklar

normalde tatlı ister mi canım daha cok ekşimi?
Hamile olmadan önce tatlı çikolata ve kırmızı et çok yerdim şimdi ekşi şeyler çekiyor canım hep etten tiksindim görmek bile istemiyorum.ama hâla tatlı da yiyorum

Bebek bekleyen guzeller insallah saglikla kucaginiza alirsiniz ben 2016 subat annesiyim cok sabirsizlanjyordum bebgim bi dogdu ahhhh uyku haram oldu bol bol dinlenin su an savastan cikmis gibiyim zaten sizi yaziyo gorunce bi soyleyeyim dedim:)
Sağlıkla büyütürsün inşallah Allah hayırlı etsin bulantılar olmasa uyuyacamda.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…