Şnşallah seninde kızın olur :-₺
Mesela akşamları evde uzattığımda bacaklarımı kendimi dinlediğimde sanki Eti'me bişey değiyo içerde Bi şey gıdıklıyor gibi oluyo birine sordum evet daha çok hafif hissediyosun dediHadi ya ozaman benimkisi kesinin erkek
Kız çocukları cabuk oynarmış çünkü seninki de kız dogruladin
Acayip sasirdim ne cok buyumus masallah hepimizin yavrularina.ayy habire ultrason kagidina bakiyorumÇok şaşırdın dimi bende 12 haftalık gittiğimde çok şaşırmıştım Bi ay önce resmen Bebek Var yabu gittiğimizde çekmiş bacaklarını karnına yüzü neresi anlayamadım bile Nazlı kızımız
Daha Nelerini görücez inşallahAcayip sasirdim ne cok buyumus masallah hepimizin yavrularina.ayy habire ultrason kagidina bakiyorum
13 haftalıkken gittim canım.şu an 14+5 oldum yarın tekrar gidicem 2 li tarama sonucu için gelin demişti.iki dr a göründüm dayanamadım ikiside kız dedi.Allah hayırlı etsin bebişini hepimizin bebişlerini inşallah.Selam canım hoşgeldin ,bendede oluyo bulantı,ama normalde de çok olurdu,
Kaç haftalıkken gittin kız dedi canım ? Benim bu hafta 14,haftaya gidiyim diyorum
Birde kalca basen genişler se ,bel bölgesi falan kız diyorlar
Ayyy yu çok heyecanlı bir bekleyisss
Kızlar merhaba ben bu kabızlık için hangi dr. Gitmeliyim kararsız kaldım ,dahiliye mi gastroenteroloji yemi sizce hangisi giden varmı?
13 haftalıkken gittim canım.şu an 14+5 oldum yarın tekrar gidicem 2 li tarama sonucu için gelin demişti.iki dr a göründüm dayanamadım ikiside kız dedi.Allah hayırlı etsin bebişini hepimizin bebişlerini inşallah.
Valla canım bendede çok oluyo kabızlık öncedende vardı eşim bi şurup getirdi onu kullanıyorum iyi geliyo ama düzenli içmeyince tekrar başa dönüyorum.
Dr a görünmeden önce çikolata yedim su içtim ve çok ısrar ettim dr a oda söyledi aslında tahmin ediyorlar ama söylemiyorlar.inşallah ikimizinde sonucu iyi çıkar yarın sor bakalım söyler inşallahAyyy canım ne akilli kizin varmış hemen gösterdi kendini baksana maşallah
Bende yarin 2 li testimin kan sonuçlarını almaya gidicem ,boşyer varsada cinsiyetini sorucam 12+2 de ben göründüm erken daha dedi
İkiside aynı grup bendeki osmolokDuphalak mi osmolok var bide zaten 2 kutu içtim sadece çok çok az ishal oluyorum günde bir kere o kadar,ama ben cokkk yoruldum 3aydır böyleyim dayanmıyorum nefes alamiyorum
Dr a görünmeden önce çikolata yedim su içtim ve çok ısrar ettim dr a oda söyledi aslında tahmin ediyorlar ama söylemiyorlar.inşallah ikimizinde sonucu iyi çıkar yarın sor bakalım söyler inşallah
İkiside aynı grup bendeki osmolok
Çikolata tatlı vs bebeğin hakeket etmesini sağlıyor o yüzden bir çok dr öneriyor bu tarz kontrollerde.güzel bi tesadüf olmuşİnşallah canım amin ,amin
Bende 2 li teste gittim ac gitmistim ölçemedi ense kalınlığını,
Git dedi tatlı biseyler ye yürü biraz öyle gel dedi ,göremedi cunku dediklerini yaptım hemen ölçtü ,çok korkmuştum ölçemez diye
Bu arada profiline baktım gün ay yıl doğum tarihlerimiz ayni:)
Çikolata tatlı vs bebeğin hakeket etmesini sağlıyor o yüzden bir çok dr öneriyor bu tarz kontrollerde.güzel bi tesadüf olmuş
Hamile olmadan önce tatlı çikolata ve kırmızı et çok yerdim şimdi ekşi şeyler çekiyor canım hep etten tiksindim görmek bile istemiyorum.ama hâla tatlı da yiyorumEvet tipik başakın sende :) nazlı kız ,en güzel burçtur ama zordur başaklar
normalde tatlı ister mi canım daha cok ekşimi?
zor ama bir o kadarda akıllı idareci çalışkan ve güzel olurlarHamile olmadan önce tatlı çikolata ve kırmızı et çok yerdim şimdi ekşi şeyler çekiyor canım hep etten tiksindim görmek bile istemiyorum.ama hâla tatlı da yiyorum
Sağlıkla büyütürsün inşallah Allah hayırlı etsin bulantılar olmasa uyuyacamda.....Bebek bekleyen guzeller insallah saglikla kucaginiza alirsiniz ben 2016 subat annesiyim cok sabirsizlanjyordum bebgim bi dogdu ahhhh uyku haram oldu bol bol dinlenin su an savastan cikmis gibiyim zaten sizi yaziyo gorunce bi soyleyeyim dedim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?