- 25 Ağustos 2015
- 1.466
- 992
- 123
- 31
Baktım herkes ikinci aya girince kaka azalır dedi e kilo alımıda iyi maşallah doktor da azalır dedi içim rahat artıksonra nasıl anladın ya sağol canım
Canım oda sıcaklığında 3 saat dolapda 3gün buzlukta 3ay derin dondurucuda 6 ay diye biliyorum ben 50ccyi nasıl biriktirip biriktirip mi 50 yaptın o sakıncalıymış sıcaklıkları uymazmış sütünKızlar buDolabinsa sut nekadar saklanır kaç gün?
Ben dünden beri biberon sütümu biriktiriyorum bu aksam verdim 50c.c içti
Ama çocuk hic durmuyor gündüzde uyudu acaba ondan mi bilemedim
İlk defa sütü bukadar bekletip verdim ondan mi dedimde ,bakıyorum birkaçgün yaziyo saklanabiliyormuş dolapta
Insallah canm bnm bnde bu insanların doymuyo aç sütün yaramıyo gıbı cumlelerıneen yoruldum durup durup eşime sarıyorum aglıyorum bnde
Dimi ya benimkilerde hemen benim sütümü kötülüyo doymuş mu iyi kilo almış mı mama ver demedi mi ya çocuk maşallah iyi kilo alıyo bizimkiler mama verme peşinde millet süt vermeye bakar bizde tersi deliricem çocuğun yüzünde kızarık şeyler çıkar acaba senin sütün alerjimi yaptı Yok devenin nalı abi ben doğurdum bu çocuk benden çıktı ama kimse kabullenmiyo
Canım oda sıcaklığında 3 saat dolapda 3gün buzlukta 3ay derin dondurucuda 6 ay diye biliyorum ben 50ccyi nasıl biriktirip biriktirip mi 50 yaptın o sakıncalıymış sıcaklıkları uymazmış sütün
Ahh hamıleyken herkes jınekologtu sımdı cocuk doktoru bebegım hıc aglamadıgı kadar agladı bu gece tabı eşımın aılesı doymuyor ac demeye basladı tersledım yaramıyodur ozaman dedıler yıne tersledım bayıltcaklar benı bendee aalak sonra uzuluyorum terslıyorum dıe ahh dısarı nasıl cıkayım el kadar bebeyle tıkıldım kaldım eve gıcte alısık deılım yani yoldan araba gecse ona bıle aglarım ben nıe gectın dıe
Kızlar buDolabinsa sut nekadar saklanır kaç gün?
Ben dünden beri biberon sütümu biriktiriyorum bu aksam verdim 50c.c içti
Ama çocuk hic durmuyor gündüzde uyudu acaba ondan mi bilemedim
İlk defa sütü bukadar bekletip verdim ondan mi dedimde ,bakıyorum birkaçgün yaziyo saklanabiliyormuş dolapta
bende oda sıcaklığında 5,6 saat buzdolabinda 3 gün buzluk ta derken ,?
Onu anlamıyorum şimdiki buzlujlarin hepsi derin dondurucu olmuyormu?
75 c.c yaptım biriktikçe buzdolabındaki biberonun içine döktüm olmazmi acaba yanlismi yaptım ki canım?
Bu kalkanı kullananlar sayfasın da herk3s biriktirmiş ama mesela simdi kalkanda az vardı biberon a koydum yeni yattı uyanınca veririm diyorum olmazmi?
masalpembesi
Canım ben iki gündür dolapta süt biriktiriyorum,az,az çıkan sütü buzdolabındaki sütle birleştirdim hep o da zararlaymış ,bu aksam saat 10 da içti 50 c,c felan çok ağladı ama durmadı hic ,bisey olurmuki ney olur mesela,belirtileri felan,dr,a gidiyimmi
Ayy inşallah görürsün simdi
Şimdiki dondurucular öyle haklısın onu tam bilmiyorum ama ben üç ay içinde kullanırım zaten işe başlıycam ben ilk Doğum yaptığımda dolaba biriktirdim çok ememiyodu ya emmediği kısmı sağdım koydum sonra bugün rahatsızlandım hastanedeyken annem hep omlardan vermiş şimdi yine biraz koydum bakalım ya bende bi gün süt torbasında toplayayım dedim o torbayı dolapta tutuyorum tabi normal yerinde sonra annemler dedi her koyduğunda torbada ki soğuk seninki sıcak süt sıcaklık farkı olur öyle olmaz dediler nette de öyle okudum sonra birdaha yapmadım Can'ımbende oda sıcaklığında 5,6 saat buzdolabinda 3 gün buzluk ta derken ,?
Onu anlamıyorum şimdiki buzlujlarin hepsi derin dondurucu olmuyormu?
75 c.c yaptım biriktikçe buzdolabındaki biberonun içine döktüm olmazmi acaba yanlismi yaptım ki canım?
Bu kalkanı kullananlar sayfasın da herk3s biriktirmiş ama mesela simdi kalkanda az vardı biberon a koydum yeni yattı uyanınca veririm diyorum olmazmi?
Sabır canım kavuşçaksın yavruma moralini yüksek tut bak sütün çok önemli şuan onun iÇin sen şuan ona hazırlan ye iç dinlen ve uyuKızlar dikişlerden yatamıyor kalkamıyorum siz kaç güne toparladınız bu kambur yürüyüş nezamam bitecek hanımlaarrlohusayım yavrum yanımda değil tuhaf bir haldeyim Allah yardım etsin yavrusu küvözde olanlara kokusuna doyamayanlarsa. Eve eli bomboş gelmiş gibiyim karnımdaki sonsuz boşluk yanımda olmayışı birde bu ağrılar duygularımı karman çorman etti geçecek ama biliyorum. Az sabır. Ayy ben lohusa sendromuna girdim
Tersleyebiliyorsan en güzeli ben başta birşey diyemeyip eşime sarıyordum. En azından söyleyip rahatlarsın. Öyle tabi ya bizde eşim bile deli ölüyordu bu karışmalara, tamam siz görmüş geçirmişsiniz ama biz de doktoruz biliyoruz yani diye tartışıp duruyor hala milletle:)) yani o millet hep konuşacak bir yerden sonra kale almamayı öğreniyorsun sanırım:)
Emzirirken sonra evin çevresinde bi yarım saat turla yakınlarda. Valla markete gitmek bile en eğlenceli aktivite oluyor evden dışarı çıkmayınca.. Bizimkiler baktılar ben deliriyorum şimdi kendileri yalvarıyor azıcık çık yürü kafanı dağıt diye. 20güne kadar çıkartmamışlardı beni de. Zamanla oturacak herşey canım sen içini rahat tut..
Kelebek doğru söylemiş canım 3 kuralı var. Derim dondurucu da ayrı dondurucular var ya onlar oluyor. Normalde karıştırmamak lazım çünkü sıcaklık değişik olunca süte zarar veriyor ama birşey olduğunu sanmıyorum öyle Hemencecik zaten olsa Bebek ishalle gösterir kendini hemen. Sen içini ferah tut. Bınlar bizim ilk çocuklar olunca biraz deneme yanılma yaşıyacaklar mecbur:) onların bünyeleri öyle çok hassas değil şükürler olsun ki..
benim biraz hassas olduğum için yeni geçti:)10 günde kalkıyorsun rahatliyosunvtam olarak,ağrı aci sızlama oldu hep ,keske karnımı çarşafla sarsaymışım dikişlerin daha bir iyileşti ozaman sarınca ,ama acıdan saramadım ilk baslarda iste ,geçicek merak etme emin ellerde,cocugun birkaçgün yaninda olsaydı hic bırakamazdın canım ,sonuçta sağ,salim kurtuldunuz ikinizde rabbim yardim etsin kolay değil yanina gitmiyomusun? Süt sagabiliyomusun peki?Kızlar dikişlerden yatamıyor kalkamıyorum siz kaç güne toparladınız bu kambur yürüyüş nezamam bitecek hanımlaarrlohusayım yavrum yanımda değil tuhaf bir haldeyim Allah yardım etsin yavrusu küvözde olanlara kokusuna doyamayanlarsa. Eve eli bomboş gelmiş gibiyim karnımdaki sonsuz boşluk yanımda olmayışı birde bu ağrılar duygularımı karman çorman etti geçecek ama biliyorum. Az sabır. Ayy ben lohusa sendromuna girdim
eee içinde bisey olmadımi peki onları?Şimdiki dondurucular öyle haklısın onu tam bilmiyorum ama ben üç ay içinde kullanırım zaten işe başlıycam ben ilk Doğum yaptığımda dolaba biriktirdim çok ememiyodu ya emmediği kısmı sağdım koydum sonra bugün rahatsızlandım hastanedeyken annem hep omlardan vermiş şimdi yine biraz koydum bakalım ya bende bi gün süt torbasında toplayayım dedim o torbayı dolapta tutuyorum tabi normal yerinde sonra annemler dedi her koyduğunda torbada ki soğuk seninki sıcak süt sıcaklık farkı olur öyle olmaz dediler nette de öyle okudum sonra birdaha yapmadım Can'ım
Çok zor işlermiş bunlar çooooook nasıl bişeyse bu kadar zor yorucu ama bi yüzünü gördüğünde hepsi bitiyo unutuyosun bi şey olucak diye ödün kopuyor Allah ne kadar büyük sabrını veriyor insana işe başlayınca bakalım napıcaz uyuma saatlerini gelip gitmeme göre ayarlıyım diyorum ama nasıl yapıcam en azından eve geldiğimde Yen'i uyancak olsun mesela karnı aç olsun ki emzireyim
Kızlar dikişlerden yatamıyor kalkamıyorum siz kaç güne toparladınız bu kambur yürüyüş nezamam bitecek hanımlaarrlohusayım yavrum yanımda değil tuhaf bir haldeyim Allah yardım etsin yavrusu küvözde olanlara kokusuna doyamayanlarsa. Eve eli bomboş gelmiş gibiyim karnımdaki sonsuz boşluk yanımda olmayışı birde bu ağrılar duygularımı karman çorman etti geçecek ama biliyorum. Az sabır. Ayy ben lohusa sendromuna girdim
Bizimde Zeynep akşam yedi de uyandı bire kadar hiç uyumadı kız hep acıktı hep acıktı sütler bittisen başarırsın canım bak ne kadar doğdu nasıl baktın ona maşallah kizina
O emer hep merak etme canım sen bildikleri tek şey şuan emmek zaten bide altına yapmak onun için emer korkma sen
Bak dun,gece yavrum hem emiyor hem ağlıyor bitek emerken arada susuyor
Zor olmazmi canım nefesini dinliyorum sürekli eşimi,dürtukluyorum kalk kalkk kusuyomu kalk bak girik,girik,yapiyo kalkkkk kalkkkkk gazi var ingill,ingil yapiyo
Oda kakasini yapa ken bile kokuyo ağlıyo kız gülesim geliyo bide
benimkide uyumadı hic hala ağlıyo kasilmalari cok varBizimde Zeynep akşam yedi de uyandı bire kadar hiç uyumadı kız hep acıktı hep acıktı sütler bittimama verdim vallahi ağlıyo yoksa inşallah bi şekilde çaresini bulcaz sen çalışçak mısın Can'ım sonra ben vermedim o sütü attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?