2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Canım oda sıcaklığında 3 saat dolapda 3gün buzlukta 3ay derin dondurucuda 6 ay diye biliyorum ben 50ccyi nasıl biriktirip biriktirip mi 50 yaptın o sakıncalıymış sıcaklıkları uymazmış sütün

Insallah canm bnm bnde bu insanların doymuyo aç sütün yaramıyo gıbı cumlelerıneen yoruldum durup durup eşime sarıyorum aglıyorum bnde

cokbiliyo onlar ya valla tavizvyok bende lohusa sin sen anlıyan anlar isim olmaz hic ,ben kendi annemi bile evden kaç kere kovdum hatırlamıyorum ,ikide bir bunun
arni aç diyo mama verelim,su verelim sütun yetmiyoi diyo ,sonra emzirmeye çalış mamayla büyütme diyodu,yalancı meme ver diyodu sonrada çocuğa bak diyodu bakınca da kucağa alıştırma hep ister diyodu ,almayınca da 5 dakika yata ,yata heryeri ağrıdı diyodu ,cildirtiyooooduuuuu beni ,Esim de uyuamıyorum diye delleniyo onuda bijackere kovdum evden :)

yengesi geldi 1 hafta sesimi çıkarmı tim dedim dedim ,çocuğu pisik yaptı en sonunda bugün çocuğu kaynar suyla yıkamaya kalkınca da patladım yeterrrrrr karismayin diye

Zaten eve tikilmisim hicbir şey yapmıyorum emzirip duruyorum çocuğa bakiyirum sadece,duş u istediğim zaman alamiyorum tuvalete gidemiyorum ,yürüyüş yok ,kahvaltilar yok,gezmeler yok ,karnında koca bur sızlayan çizgi ve diğer hastalıklarım,bide bunların bilmislikleri yok canım cekmedim cekemem de

aynen kız kilo takibi yapıyorum her hafta tartılıyoruz iyi kilomuz sadece anne sütü vererek tabi buna rağmen yetkiyi demiyorlarmı

Canım oda sıcaklığında 3 saat dolapda 3gün buzlukta 3ay derin dondurucuda 6 ay diye biliyorum ben 50ccyi nasıl biriktirip biriktirip mi 50 yaptın o sakıncalıymış sıcaklıkları uymazmış sütün

bende oda sıcaklığında 5,6 saat buzdolabinda 3 gün buzluk ta derken ,?
Onu anlamıyorum şimdiki buzlujlarin hepsi derin dondurucu olmuyormu?

75 c.c yaptım biriktikçe buzdolabındaki biberonun içine döktüm olmazmi acaba yanlismi yaptım ki canım?

Bu kalkanı kullananlar sayfasın da herk3s biriktirmiş ama mesela simdi kalkanda az vardı biberon a koydum yeni yattı uyanınca veririm diyorum olmazmi?

kelebek922 ayy öyle saklama iyi değilmiş sut bozuldumu acaba neyapsamki , is ey olurmuki korkuyorumya dr,a mi gitsem ki ?

masalpembesi
Canım ben iki gündür dolapta süt biriktiriyorum,az,az çıkan sütü buzdolabındaki sütle birleştirdim hep o da zararlaymış ,bu aksam saat 10 da içti 50 c,c felan çok ağladı ama durmadı hic ,bisey olurmuki ney olur mesela,belirtileri felan,dr,a gidiyimmi

Ayy inşallah görürsün simdi

Tersleyebiliyorsan en güzeli ben başta birşey diyemeyip eşime sarıyordum. En azından söyleyip rahatlarsın. Öyle tabi ya bizde eşim bile deli ölüyordu bu karışmalara, tamam siz görmüş geçirmişsiniz ama biz de doktoruz biliyoruz yani diye tartışıp duruyor hala milletle:)) yani o millet hep konuşacak bir yerden sonra kale almamayı öğreniyorsun sanırım:)
Emzirirken sonra evin çevresinde bi yarım saat turla yakınlarda. Valla markete gitmek bile en eğlenceli aktivite oluyor evden dışarı çıkmayınca.. Bizimkiler baktılar ben deliriyorum şimdi kendileri yalvarıyor azıcık çık yürü kafanı dağıt diye. 20güne kadar çıkartmamışlardı beni de. Zamanla oturacak herşey canım sen içini rahat tut..

Kelebek doğru söylemiş canım 3 kuralı var. Derim dondurucu da ayrı dondurucular var ya onlar oluyor. Normalde karıştırmamak lazım çünkü sıcaklık değişik olunca süte zarar veriyor ama birşey olduğunu sanmıyorum öyle Hemencecik zaten olsa Bebek ishalle gösterir kendini hemen. Sen içini ferah tut. Bınlar bizim ilk çocuklar olunca biraz deneme yanılma yaşıyacaklar mecbur:) onların bünyeleri öyle çok hassas değil şükürler olsun ki..

Kızlar dikişlerden yatamıyor kalkamıyorum siz kaç güne toparladınız bu kambur yürüyüş nezamam bitecek hanımlaarr lohusayım yavrum yanımda değil tuhaf bir haldeyim Allah yardım etsin yavrusu küvözde olanlara kokusuna doyamayanlarsa. Eve eli bomboş gelmiş gibiyim karnımdaki sonsuz boşluk yanımda olmayışı birde bu ağrılar duygularımı karman çorman etti geçecek ama biliyorum. Az sabır. Ayy ben lohusa sendromuna girdim

Şimdiki dondurucular öyle haklısın onu tam bilmiyorum ama ben üç ay içinde kullanırım zaten işe başlıycam ben ilk Doğum yaptığımda dolaba biriktirdim çok ememiyodu ya emmediği kısmı sağdım koydum sonra bugün rahatsızlandım hastanedeyken annem hep omlardan vermiş şimdi yine biraz koydum bakalım ya bende bi gün süt torbasında toplayayım dedim o torbayı dolapta tutuyorum tabi normal yerinde sonra annemler dedi her koyduğunda torbada ki soğuk seninki sıcak süt sıcaklık farkı olur öyle olmaz dediler nette de öyle okudum sonra birdaha yapmadım Can'ım

Sabır canım kavuşçaksın yavruma moralini yüksek tut bak sütün çok önemli şuan onun iÇin sen şuan ona hazırlan ye iç dinlen ve uyu

Çok zor işlermiş bunlar çooooook nasıl bişeyse bu kadar zor yorucu ama bi yüzünü gördüğünde hepsi bitiyo unutuyosun bi şey olucak diye ödün kopuyor Allah ne kadar büyük sabrını veriyor insana işe başlayınca bakalım napıcaz uyuma saatlerini gelip gitmeme göre ayarlıyım diyorum ama nasıl yapıcam en azından eve geldiğimde Yen'i uyancak olsun mesela karnı aç olsun ki emzireyim

şükürler olsunki sabah oldu,bunuda okuyunca içim azda olsa rahatladı ,sanırım evet deneyip yanılıp öğreneceğiz ne zormus ama anlamayınca
,4den sonra uyumuşum esimi uyanmış bakmış hep ateşini ölçmüş ishal ateş olurmuş öyle diyo oda ,iyi bisey yapıyım derken kotu yapmisim meğerse,

benim biraz hassas olduğum için yeni geçti:)10 günde kalkıyorsun rahatliyosunvtam olarak,ağrı aci sızlama oldu hep ,keske karnımı çarşafla sarsaymışım dikişlerin daha bir iyileşti ozaman sarınca ,ama acıdan saramadım ilk baslarda iste ,geçicek merak etme emin ellerde,cocugun birkaçgün yaninda olsaydı hic bırakamazdın canım ,sonuçta sağ,salim kurtuldunuz ikinizde rabbim yardim etsin kolay değil yanina gitmiyomusun? Süt sagabiliyomusun peki?

Hepsini atlatacağız merak etme burda nasıl 9.10 ayı atlattıysak b unlarda geçicek canım,bağır çağır ,ağla gerekirse içinde tutma gerekirse içinden geldiği gibi yap,yoksa su lohusa denen illet çok kotu böseymiş yaşayınca anladim

eee içinde bisey olmadımi peki onları?

sen başarırsın canım bak ne kadar doğdu nasıl baktın ona maşallah kizina

O emer hep merak etme canım sen bildikleri tek şey şuan emmek zaten bide altına yapmak onun için emer korkma sen

Bak dun,gece yavrum hem emiyor hem ağlıyor bitek emerken arada susuyor

Zor olmazmi canım nefesini dinliyorum sürekli eşimi,dürtukluyorum kalk kalkk kusuyomu kalk bak girik,girik,yapiyo kalkkkk kalkkkkk gazi var ingill,ingil yapiyo

Oda kakasini yapa ken bile kokuyo ağlıyo kız gülesim geliyo bide

Tabi ki çok zor bir durum seninki ama Allah'ın izniyle bebişine hiç birşey olmayacak o tedbir amaçlı tutuluyordur orada. Sen iyi düşün herşey iyi olsun.. Moralini yüksek tut kavuşacağınız birkaç güne.. Bbebişin geldiğinde dikiş acında biraz geçmiş olur ilk günler acıdan çocuğu kucağına bile alamıyorsun Zaten biri kucağına verip kucağından alıyor.. Sen dikiş acıların geçmiş olunca doya doya kucağına alıp emzirirsin yavrunu..

Bizimde Zeynep akşam yedi de uyandı bire kadar hiç uyumadı kız hep acıktı hep acıktı sütler bitti mama verdim vallahi ağlıyo yoksa inşallah bi şekilde çaresini bulcaz sen çalışçak mısın Can'ım sonra ben vermedim o sütü attım

benimkide uyumadı hic hala ağlıyo kasilmalari cok var

Yok canım calismiycam

Slm kizlar.... Bir haftadir ara ara agrilarim.oluyor dun gece saf kasigima kramp girdi cikti... Yalanci sancilar sanirim dinlenince geciyor. Bende bir an once sagliklica dogsun istiyorum. Bende cati muaynesinden sonra norml dogum korkusu basladi ya cildircammmmmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…