2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66

normaldir canım 38.haftadasın artık doğum yaklaştı,kendini neye yakin hissediyorsan o yönde git canım ,hakkında hayırlısı olsun

Oo ne güzel kendin bakçaksın canım benim artık gündüz hiç uyumuyo beş on dakika

Allah nasip ederse evet canım,aslında çalışmam gerek ama Doğa Mira ya bakan yok

Ne güzel iste gece uyur saatlerce

Dün gece çok korkum, zaten çocuğu dr,a da götürmedik doğduktan sonra doğru düzdün ,bu aksam gittik 8 den sonra kulağına,boğazına baktı idrar tahlili istedi biseyi yok dedi ,gazi içinde yapilacak bisey yok dedi damla yazdı yarinvalicam belki iyi gelir ,

Ama su karışık bitki çayı damlası var bende sabah ondan verdim gündüz uyudu baya sanırım o iyi geldi ,sabah aksam yaziyo ama günde tek veriyorum fazla gelebilir diye,

Dr,a diyorumki kaka si ni artik az yapiyo günde 1,2,3 v s düştü diyorum olabilir,5 günde yapmayabilir mis ,annemde dediki bu çocuk 5 gün yapmada bu delirir dedi:)

benim göz ler portledi nee 5 günmü yuhhh diyesim geldi ,keyfine göreymiş çocuğun,
İdrarında temiz çıktı

Ay o neydi öyle poset veriyorlar kukusu na yapistiriyorsun içine isiyo :) çocuk dediki bir haftada işeyen var,yapistiramayan var,bantliyolarmis :)
mira uyurken yapıştırdım ,yoksa hayatta izin vermezdi cadı:)

Son düzenleme:
O idrar tahlili çook zor ya biz verememiştik sarılıktan yattığımızda istemişti doktor bak kaka normalmiş ne damlası verdi adı ne Can'ım

O idrar tahlili çook zor ya biz verememiştik sarılıktan yattığımızda istemişti doktor bak kaka normalmiş ne damlası verdi adı ne Can'ım

Hadi ya ne yaptınız peki? Yarin alicam canım okunmayı tam ama sabsimlex gibi bisey sanırım

Sen ne kullanıyodum?

Hadi ya ne yaptınız peki? Yarin alicam canım okunmayı tam ama sabsimlex gibi bisey sanırım

Sen ne kullanıyodum?
Çok önemli değil dedi kana zaten baktılar hep sarılık değerine idrarı öylesine istedi heralde ama yapıştırdı onun içine dolacakmış birax yapmış söyledik azcık daha dolsun dediler sonra o çıkmış şeyinden başka taktılar onada kaka bulaşmış benimki flatuben canım adı bitkisel günde 20 damlaya kadar verebiliyosun ama ben gece uyuycağı zaman saat 11de falan 8 9 damls veriyorum eahatlatıyo uyutuyo kızımı memnunum Yani işe yaramazsa kullanabilirsin

Gerçek sancı geldiğinde bunu anlarsın canım belden aşağıya vuran kuvvetli bir ağrı ve öncesindede regl ağrısı gibi aralıksız giriyor sonra şiddetleniyor malum 17saat ağrı çekmiş biriyim hani anlamamak imkansız.sakın korkma bu doğal bir süreç her doğum inanılmaz bir deneyim sezeryan ayrı iyi ve kötü yönleri var normalin ayrı. Normalde sancıların arasında dinlenmen için Zaman kalıyor 10 dkkada bir sonra 5dk da bire düşüyor Rabbim sabrını veriyor inan saatlerce çektim ve epiduralsiz ve yaşıyorum sakın korkma canım gönlünden gecen hayırlısı olsun

:) aklımda o halde

Kızlar dun 40 landik çok şükür bitti oh be su 3 ayıda bi atlatsak ,40 kaşık suya her dökdüğümüzde 40 ihlas okuduk

annem diyo ki ben ihlas bilMiyirum nasıl yani annneee dedim kulhu aluhuyu biliyormuş,,:)) ay çatladım gülmekten

Esimle ikimizin alyans i ni artik suya bide nazar boncuğu ikimizde o suyla yıkandık

Yarin da dayısına gidicez nasipse uçurmaya

Esim çok komik 40 landı ,uçurduk sonra ne vardı diyor,bu mevlitle uçurmayı hep karıştırıyor :)

Hadi bakalım siz ne zaman kırklancaksınız eşin bekler kanaman bitti mi

Hadi bakalım siz ne zaman kırklancaksınız eşin bekler kanaman bitti mi

evet canım bitti zaten az,az oluyordum dikiş yerlerim acıyor kız hala ,amann bekledmsin canım hazır hissetmiyorum kendimi ben , korkuyorum bide hamile kalırsam diye esim cokk anlayışlıdır benim

zaten kız durmuyor 2 güne banyoyu zor yapıyorum ,sürekli ağlıyo o bacım bu kız çok gazi var çok

Dr,un yazdığını aldım bakalım Bio gaia fayda etmedi bide bunu deneyim ,kendimde rezene içiyorum ama çocuğum çok ağlıyo,

Başka neler yapılabilir su gaz için ,?
Perişan oldu kızım

Canim gozunuzaydin Allah analı babalı büyütsün. Ben de 2 gün sancı çektikten sonra suni sancı ile doğum yaptım. Seni çok iyi anlarım. Ama bebeklerimiz gelince hepsi unutuluyor.

Insallah canm bnm bnde bu insanların doymuyo aç sütün yaramıyo gıbı cumlelerıneen yoruldum durup durup eşime sarıyorum aglıyorum bnde
Bebeğin ve sen varsın canım. Herkese kulaklarını tıka. Benim 3. Çocuğum bana da aynı şeyleri söylüyorlar. Açtır bu bebek gibi. Mesela dün gece 4 de uyudu. Sağ memeden sol memeye soldan sağa emzirdim durdum. Birkaç gündür böyleyiz bunlar da geçecek. Duygusallık da ayrı bir dert. Hepsi geçecek yavaş yavaş

Hepimizin ihtiyacı olan şey bol bol sabir ,yanimizda kalanların anlayış li olması lazim madem onlarda doğurdu anlamaları lazim ama nerde

Annem günlerdir sen şöyleydin ablan böleydi diyo eski günlerini hatırlıyo zavallı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…