Sab simplex ben kullandım. Diğer bütün damlalardan iyidir. Prospektusunde günde 45 damlaya kadar verebilirsiniz yazıyor. İşe de yarıyor. Bu gidişle ben de alıcam.Hadi ya ne yaptınız peki? Yarin alicam canım okunmayı tam ama sabsimlex gibi bisey sanırım
Sen ne kullanıyodum?
Adıyla yaşasın maşallahSağol canım toparlandım şükür kavuştuk bebise. Adımız Eymen Doruk
Saol Allah razi olsun.Gerçek sancı geldiğinde bunu anlarsın canım belden aşağıya vuran kuvvetli bir ağrı ve öncesindede regl ağrısı gibi aralıksız giriyor sonra şiddetleniyor malum 17saat ağrı çekmiş biriyim hani anlamamak imkansız.sakın korkma bu doğal bir süreç her doğum inanılmaz bir deneyim sezeryan ayrı iyi ve kötü yönleri var normalin ayrı. Normalde sancıların arasında dinlenmen için Zaman kalıyor 10 dkkada bir sonra 5dk da bire düşüyor Rabbim sabrını veriyor inan saatlerce çektim ve epiduralsiz ve yaşıyorumsakın korkma canım gönlünden gecen hayırlısı olsun
Sab simplex ben kullandım. Diğer bütün damlalardan iyidir. Prospektusunde günde 45 damlaya kadar verebilirsiniz yazıyor. İşe de yarıyor. Bu gidişle ben de alıcam.
Biz kırkım çıktığı gibi oldu Yanievet canım bitti zaten az,az oluyordum dikiş yerlerim acıyor kız hala ,amann bekledmsin canım hazır hissetmiyorum kendimi ben , korkuyorum bide hamile kalırsam diyeesim cokk anlayışlıdır benim
zaten kız durmuyor 2 güne banyoyu zor yapıyorum ,sürekli ağlıyo o bacım bu kız çok gazi var çok
Çok sağol canimGozunuzaydin canım Allah analı babalı büyütsün.
oooo maşallah siz hızlısı biz canım,yok canım biz 5, ayına kadar devam ettik sanırım ,pisikolojik olarakda hazır değilimBiz kırkım çıktığı gibi oldu Yanibende tekrar kanar sandım gerdek gibi çünkü biz hamile kaldım öğrendik ve hiç olmadı bidaha .. ben flutuben kullanıyorum gece uyutmadan 7-8damla iyi geliyo çok şükür
Uyuyo Can'ım bak daha yeni kalktık emdik uyuduk şuan dört saat falan uyudu işte benim danlamda da rezene anason var otlu Yani bitkisel ben çok memnunum rahatlatıyo uyumasını da kolaylaştırıyo Can'ım ama biz gebelikte de yapmadık ya bi Özlem vardı yani korku da olsaoooo maşallah siz hızlısı biz canım,yok canım biz 5, ayına kadar devam ettik sanırım ,pisikolojik olarakda hazır değilim
Uyuyormu gece ? Bunu deneyimde bir bu gece çaylı damladan verdik 3saat uyudu
Hahah benim de yaptı öyle iki defa bi koltuk bide ben batmıştım amaBoyle yapması normal mi sizce?
Bu gece başına gelenlere inanamiycaksiniz
,damla verdim uyudu soNunda saati kurdum eşime kalk dedim kaldırdık emsin diye,emdi altını aliyim dedim ,
amannnnn tanrimmmmm oda nesi
Birden bir fışkırma kolumdan aştı elimi aştı yorgani taradi resmen heryerine yaptı ,tüle ve halıya da geldi ,eşinin dolaptaki ceketine yerdeki yastığa ,içine işlemiş bide yastığı komple yikiycam,benim koluma geldi k3nara çekilmişim o ani hatırlamıyorum bile 2 saattir eşimle ortalığı temizliyoruz
22 dakika Durulama yapıp tekrar 60 c attım inşallah çıkar ,makinayı bekliyorum yatıcam
Gecede esim e gözünü acamiyorum diyorum eşimde yatakta oturuyor ayakta uyuyodu bende acamiyorum diyodu
Öyle bir actikki gözümüzü maşallah
Maşallah demeden geçmeyin kızıma lütfen biz artık gülmelere başladık iç çekmelereZeyneb'imin son halleri Eki Görüntüle 1952491 Eki Görüntüle 1952492 Eki Görüntüle 1952493
Teşekkür ederiz kırkınız çıkınca sizleri de görmek isterizMaşallah size çok güzelsiniz
Uyuyo Can'ım bak daha yeni kalktık emdik uyuduk şuan dört saat falan uyudu işte benim danlamda da rezene anason var otlu Yani bitkisel ben çok memnunum rahatlatıyo uyumasını da kolaylaştırıyo Can'ım ama biz gebelikte de yapmadık ya bi Özlem vardı yani korku da olsaçünkü benim ilk bebeğimin kalbi durdu bu kızımda tüm tedbirleri aldık
Hahah benim de yaptı öyle iki defa bi koltuk bide ben batmıştım amaPoposu havada mıydı o an
Maşallah demeden geçmeyin kızıma lütfen biz artık gülmelere başladık iç çekmelereZeyneb'imin son halleri Eki Görüntüle 1952491 Eki Görüntüle 1952492 Eki Görüntüle 1952493
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?