2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Hadi ya ne yaptınız peki? Yarin alicam canım okunmayı tam ama sabsimlex gibi bisey sanırım

Sen ne kullanıyodum?
Sab simplex ben kullandım. Diğer bütün damlalardan iyidir. Prospektusunde günde 45 damlaya kadar verebilirsiniz yazıyor. İşe de yarıyor. Bu gidişle ben de alıcam.

Saol Allah razi olsun.

Sab simplex ben kullandım. Diğer bütün damlalardan iyidir. Prospektusunde günde 45 damlaya kadar verebilirsiniz yazıyor. İşe de yarıyor. Bu gidişle ben de alıcam.

şuan bisey kullanmıyormusun ? İnşallah iyidir canım ya gece durmuyo yoksa hic,
uykusu var uyuyamiyorxa yavrum kivranmaktan

Bana kalsa hic bisey vermiycemde dr günde 3 kez 10 ar damla yazmış çok bence uff

Araştırdım biraz saraçoğlu bir bardak suya bur kaşık.kimyon koyup süzün 1 cay kaşığı içirin arka,arkaya zart zart çıkarır diyor olmazsa onu yapicam ,

Ben kimyonu çok kullanırım her yemeğe neredeyse

Biz kırkım çıktığı gibi oldu Yani bende tekrar kanar sandım gerdek gibi çünkü biz hamile kaldım öğrendik ve hiç olmadı bidaha .. ben flutuben kullanıyorum gece uyutmadan 7-8damla iyi geliyo çok şükür

oooo maşallah siz hızlısı biz canım,yok canım biz 5, ayına kadar devam ettik sanırım ,pisikolojik olarakda hazır değilim

Uyuyormu gece ? Bunu deneyimde bir bu gece çaylı damladan verdik 3saat uyudu

Bu gece başına gelenlere inanamiycaksiniz

,damla verdim uyudu soNunda saati kurdum eşime kalk dedim kaldırdık emsin diye,emdi altını aliyim dedim ,

amannnnn tanrimmmmm oda nesi
Birden bir fışkırma kolumdan aştı elimi aştı yorgani taradi resmen heryerine yaptı ,tüle ve halıya da geldi ,eşinin dolaptaki ceketine yerdeki yastığa ,içine işlemiş bide yastığı komple yikiycam,benim koluma geldi k3nara çekilmişim o ani hatırlamıyorum bile 2 saattir eşimle ortalığı temizliyoruz

22 dakika Durulama yapıp tekrar 60 c attım inşallah çıkar ,makinayı bekliyorum yatıcam

Gecede esim e gözünü acamiyorum diyorum eşimde yatakta oturuyor ayakta uyuyodu bende acamiyorum diyodu

Öyle bir actikki gözümüzü maşallah

oooo maşallah siz hızlısı biz canım,yok canım biz 5, ayına kadar devam ettik sanırım ,pisikolojik olarakda hazır değilim

Uyuyormu gece ? Bunu deneyimde bir bu gece çaylı damladan verdik 3saat uyudu
Uyuyo Can'ım bak daha yeni kalktık emdik uyuduk şuan dört saat falan uyudu işte benim danlamda da rezene anason var otlu Yani bitkisel ben çok memnunum rahatlatıyo uyumasını da kolaylaştırıyo Can'ım ama biz gebelikte de yapmadık ya bi Özlem vardı yani korku da olsa çünkü benim ilk bebeğimin kalbi durdu bu kızımda tüm tedbirleri aldık

Normal canım ya bizim de var benzer öykümüz fışkırınca ben ortalık batmasın diye tuttum sonra beni baştan aşağı sıvayınca ben üstümü değişmeye gittim bu yine fışkırtınca eşim tutmaya çalışmış onun da eline yapmıştı ama yine de tutamamıştı ortalık da batmıştı yani Zaten her gün mutlaka en az bir kere ki genelde 2-3kere altını açtığımda basınçlı işeyerek beni ve kendini işiyor ona alıştık artık Tutamıyorum da her açtığımda pipisini tutuyorum işer diye ama o öyle basınçla işiyor ki tutamıyorum bile yani..

maşallah zeynep e ,Bizimki de 3 saat uyuyorum rahatsa eğer,yeni damlayı dun kullandık bisey anlamadık henüz ise yarar umarım canım,

Kız korkuyo insan adette zamanda olamiycamiz için yok,yokkkk hazır değilim ben:)

onu rabbim verirse veriyor tatlım bak zeynep in tutundu sana

Hahah benim de yaptı öyle iki defa bi koltuk bide ben batmıştım ama Poposu havada mıydı o an

evet canım altını silerken (annem çıldırsada) bacaklarını çok havaya kaldırıyormuşum napiyim kaka si sırtına ciktimi bakmam lazimn:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…