Normal canım ya bizim de var benzer öykümüz fışkırınca ben ortalık batmasın diye tuttum sonra beni baştan aşağı sıvayınca ben üstümü değişmeye gittim bu yine fışkırtınca eşim tutmaya çalışmış onun da eline yapmıştı ama yine de tutamamıştı ortalık da batmıştı yaniZaten her gün mutlaka en az bir kere ki genelde 2-3kere altını açtığımda basınçlı işeyerek beni ve kendini işiyor ona alıştık artık Tutamıyorum da her açtığımda pipisini tutuyorum işer diye ama o öyle basınçla işiyor ki tutamıyorum bile yani..
Akşam mama vermedim kız uyudu yine doydu heralde bu sefermaşallah zeynep e ,Bizimki de 3 saat uyuyorum rahatsa eğer,yeni damlayı dun kullandık bisey anlamadık henüz ise yarar umarım canım,
Kız korkuyo insan adette zamanda olamiycamiz için yok,yokkkk hazır değilim ben:)
onu rabbim verirse veriyor tatlım bak zeynep in tutundu sana
Evet aynı babası canımmaşallah 41 kere kızımıza,baba,ayni baba benimkide baba ayni,:)
ben ellerini acamiyorum kendini cikiyo hemen çift eldiven takıyorum ,az açıksa çıkarıp parmak emmeye çalışıyo :)
güler tabi kız bizimki bile guluyo arada maşallah
Ben yine tek kaldığımda kafam rahat oluyo canım en azından sinir olmuyorum ama evet biri olunca sen dinleniyorsunHerkese hayırlı hafta lar,
Eşim ise gitti kızımla basbasayiz artik
( artik baba miza kahvaltı bile hazirlayamıyorum ,)
anneside gitti evine ,dun çok kalabalık tik ayy ne rahat ettim çocuk ,kalabalıkta bakılıyor muş meğer
ailemizin en küçüğü kızım bide yediler,yediler çocuğumu
Gozleri mavi ,değişmez inşallah diyorum hamileyken çok istedim mavi olsun
esim sabah dediki sanki yeşile dönüyormuş kahve rengi olur diyodu
3.4 ayında değişiyormuş diye duydum
Akşam mama vermedim kız uyudu yine doydu heralde bu sefer
Evet aynı babası canımben eldiven şapka bi yere giderken takıyorum bizimki örttürmüyo ellerini kollarını yatarken bile çok sıkıntılı emzik vermedin mi cankm
Ben yine tek kaldığımda kafam rahat oluyo canım en azından sinir olmuyorum ama evet biri olunca sen dinleniyorsunbizim de mavi ebeye sorsana bizim ebe baktı değişmez gibi duruyo dedi
Kilosu iyi dediler mamaya gerek Yok dediler canjmmama vermeya bence yetmiyorsa.mecbur vericen de ,kilo takip kontrol yaptinmı sen ?
Eşim yeşil annem yeşil eşimin babası babaannesi dedesi maviorası öylede ,gerçi ben bağırıp çağrı yorum da ,boylede uyuamıyorum 2 saatlik uykuyla duruyoruz edim de bende canım
Ebe nasıl biliyorki ? 3,4 aya değişir diyorlar ama
Ayy zeynep temi maviş yerim onu kız ben,seninki mi eşininki mi mavi peki ,?
Ben damaklı kauçuk aldım Can'ım nuk un bi defada tuttu onunla hemen uyuyokendini tırmalamıyordu peki öylede?
Dr,1 ay verme demişti bende 3 hafta sonra vermeye başladım almadı ,zar,zor veriyorum sürekli atiyo 5 dakika tutmuyor uyurken veriyorum
( aslında sadece uyurken alsada bana uyar)
sürekli düşüyo bur gece inat ettim gece 5 e kadar o attı ben verdim ,o attı ben verdim
Alıştı dedim ama yok ,2 tane aldım biri damkli,birideceski memelere benziyo ,annesinin memesi sanır alur dedim onu hic almadı
bunuda sürümden damlatıp veriyorum aliyo emiyo sut bitince bırakıyo:)
su gaz olayı için birisi aktardan bisey almis sorunu çözmüş,ablam ların orda ,aksam ogreniyimde yazarım
Kilosu iyi dediler mamaya gerek Yok dediler canjm
Eşim yeşil annem yeşil eşimin babası babaannesi dedesi mavişuan maviyiz inşallah değişmez Can'ım
Ben damaklı kauçuk aldım Can'ım nuk un bi defada tuttu onunla hemen uyuyo
Ben damaklı kauçuk aldım Can'ım nuk un bi defada tuttu onunla hemen uyuyo
Bir ay olmasına bi kaç gün vardı canım bize de bir aylık olmadan vermeyin dediler de kaynanam dayanamadı ama emzik emmesi iyiymiş bidaha parmak emer bıraktıramazsınız sesi doktorne zamn verdin kaç gün yada kac ay sonra ?
İşe taramasına sevindim canımne zamn verdin kaç gün yada kac ay sonra ?
Eki Görüntüle 1953546 Eki Görüntüle 1953547
Bir ay olmasına bi kaç gün vardı canım bize de bir aylık olmadan vermeyin dediler de kaynanam dayanamadı ama emzik emmesi iyiymiş bidaha parmak emer bıraktıramazsınız sesi doktor
İşe taramasına sevindim canımben ağzına veriyorum önce sonra azcık elimle tutuyorum bastırmadan yani hemen atar mı diye iyice tutsun diye sonra çekiyor bidaha ama bak bınu bi defa da tuttu yuvarlak kocaman uçlulardan bende aldım ama attı hemen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?