2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66

hahaha erkek altını almak daha zormus:)
anam kalem ucu kadar popo dan nasıl yapılıyor anlamadim oyle

Sabaha kadar evide 40 lat ti kızım bize:)

Dun dayısına gittik 40 i ni uçurmaya çok şükür bunuda atlattık yengesi çok güzel bir 40 sepeti hazırlamış

Esim isten gelince resim koyarim

Herkese hayırlı hafta lar,

Eşim ise gitti kızımla basbasayiz artik
( artik baba miza kahvaltı bile hazirlayamıyorum ,)
anneside gitti evine ,dun çok kalabalık tik ayy ne rahat ettim çocuk ,kalabalıkta bakılıyor muş meğer
ailemizin en küçüğü kızım bide yediler,yediler çocuğumu

Gozleri mavi ,değişmez inşallah diyorum hamileyken çok istedim mavi olsun

esim sabah dediki sanki yeşile dönüyormuş kahve rengi olur diyodu

3.4 ayında değişiyormuş diye duydum

Gazi olmasa uyuycakta çocuk zorlu ya,zorlu ya oluyo benm gibi ,bana benzemesin de inşallah babasına çeker bu yönden

Akşam mama vermedim kız uyudu yine doydu heralde bu sefer

Evet aynı babası canım ben eldiven şapka bi yere giderken takıyorum bizimki örttürmüyo ellerini kollarını yatarken bile çok sıkıntılı emzik vermedin mi cankm

Ben yine tek kaldığımda kafam rahat oluyo canım en azından sinir olmuyorum ama evet biri olunca sen dinleniyorsun bizim de mavi ebeye sorsana bizim ebe baktı değişmez gibi duruyo dedi

Evet aynı babası canım ben eldiven şapka bi yere giderken takıyorum bizimki örttürmüyo ellerini kollarını yatarken bile çok sıkıntılı emzik vermedin mi cankm

kendini tırmalamıyordu peki öylede?

Dr,1 ay verme demişti bende 3 hafta sonra vermeye başladım almadı ,zar,zor veriyorum sürekli atiyo 5 dakika tutmuyor uyurken veriyorum
( aslında sadece uyurken alsada bana uyar)

sürekli düşüyo bur gece inat ettim gece 5 e kadar o attı ben verdim ,o attı ben verdim
Alıştı dedim ama yok ,2 tane aldım biri damkli,birideceski memelere benziyo ,annesinin memesi sanır alur dedim onu hic almadı

bunuda sürümden damlatıp veriyorum aliyo emiyo sut bitince bırakıyo:)

su gaz olayı için birisi aktardan bisey almis sorunu çözmüş,ablam ların orda ,aksam ogreniyimde yazarım

Ben yine tek kaldığımda kafam rahat oluyo canım en azından sinir olmuyorum ama evet biri olunca sen dinleniyorsun bizim de mavi ebeye sorsana bizim ebe baktı değişmez gibi duruyo dedi

orası öylede ,gerçi ben bağırıp çağrı yorum da ,boylede uyuamıyorum 2 saatlik uykuyla duruyoruz edim de bende canım

Ebe nasıl biliyorki ? 3,4 aya değişir diyorlar ama

Ayy zeynep temi maviş yerim onu kız ben,seninki mi eşininki mi mavi peki ,?

Eşim yeşil annem yeşil eşimin babası babaannesi dedesi mavi şuan maviyiz inşallah değişmez Can'ım

Ben damaklı kauçuk aldım Can'ım nuk un bi defada tuttu onunla hemen uyuyo

Kilosu iyi dediler mamaya gerek Yok dediler canjm

verme ozaman canım

Eşim yeşil annem yeşil eşimin babası babaannesi dedesi mavi şuan maviyiz inşallah değişmez Can'ım

kesin değişmez ,ozaman super

Ben damaklı kauçuk aldım Can'ım nuk un bi defada tuttu onunla hemen uyuyo

genelde almayan cocuklara kauçuk memeye alıyorlarmış,onuda
markette gördük rengi sari kahve gibiydi alalım dedim esim rengi kotu dedi almadı

Buda damaklı ama silikon ,kauçuk nasıl oluyo yumuşakmı?

Resmini çekip atsana canım

Bu aliyo damaklı olanını iki çekiyo dusuyomu ağzından onu atiyi bilmiyorum,sonra meme düştü diye ağlıyo kalmaya çalışıyo heralde düşüyo ,yatarken veriyorum uyuyana kadar sürekli veriyorum düşünce

Baby sleep sound açıyorum biraz olsun ise yaradı sagol

ne zamn verdin kaç gün yada kac ay sonra ?
İşe taramasına sevindim canım ben ağzına veriyorum önce sonra azcık elimle tutuyorum bastırmadan yani hemen atar mı diye iyice tutsun diye sonra çekiyor bidaha ama bak bınu bi defa da tuttu yuvarlak kocaman uçlulardan bende aldım ama attı hemen

bu yumusakmi peki ?

Bunun silikonlusunu aliyo sadece ama onu da azcik sonra atiyo ,elimle tutuyorum gene atiyi:)

kaucuk yumuşaksa alır belki ,anne memesi sanır belki

Bende 3 hafta sonra verdim ,annemde başımı yiyor yok gecverdin de alırmı da

Teşekkür ler teyzesi kelebek922

Dun gece geç 11 de yikadim mira yi uyurmu bakiyim diye ,birde saraçoğlu kimyon verin demişti arka arkaya çıkarır gazini diye ,bende yaptım ,artik ondan mi banyodan mi bilmem 3,4 saat yattı maşallah diyim 4 de çıkardı gazini 2,3 kere

Arkadaşım ıhlamur veriyormuş 2 kaşık oda iyi geliyomus ,biri de hindistan cevizi çekirdeğini mi ne varmis onu kaynatıp veriyomus ona cok iyi gelmis ,

Su kimyon u birkaçgün deniyim

Bugün evde 2.günümüz bakalım nasıl geçicek ,kız bazen çıldırıyorum ağlayinca hic susmuyoya kızınızda sus felan diye nasıl gözüme bakıyo hemen vicdan yapıyorum

Dun gece uyudu ya saat 3 de dedimki eşime kızımı özledim yatmazdı bukadar kaldirsakmi:)

sizede oluyormu uyurken ozluyomusunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…