Kauçuk olunca daha kolay tutuyorlarmış canım Ne güzel yıkayınca uzun uyumuş uyumuşken Şen'de uyusaydın canım iyi hadi çıkmış gazı ben bi defa kestim ama zorla hemen uzadılar beni çiziyo emerken kızlar eşim kolye küpe almış bana hediye şaşırdım ben bişey alamadım ama dedim olsun ben doğumda da alamamıştım sana bişey dedi çok duygulandım ağladım canım kocam..sizin de ilk yılınız mı canımMesaj attım simdi eve çiçek yollama diye :)
yer yok evde :)doğa doğduktan sonra evi topluyorum 5 dakika geçmeden yine dağılıyor,nasıl başarıyorsak dağılıyor
Kauçuk olunca daha kolay tutuyorlarmış canım Ne güzel yıkayınca uzun uyumuş uyumuşken Şen'de uyusaydın canım iyi hadi çıkmış gazı ben bi defa kestim ama zorla hemen uzadılar beni çiziyo emerken kızlar eşim kolye küpe almış bana hediye şaşırdım ben bişey alamadım ama dedim olsun ben doğumda da alamamıştım sana bişey dedi çok duygulandım ağladım canım kocam..sizin de ilk yılınız mı canım
İkinci kışımız canım geçtiğimiz yaz ilk senemizi kutladık Yen'i evliyiz bizdekaucukta aliyi ozaman meme koleksiyonumuza:)sakliycagim bu memel3ri büyüyünce vericem:)
evet yıkayınca iyi geldi sanırım ,ben uyuyamadım tam 1de arkdaşım aradı 2 de kapattı
6.sevgililer gunumuz bizimde ilk evlilik yildonummuz bu sene,siz ilk defamı kutluyosunuz?
Eferim enisteye doğum hediyeni unutmamış evdemi ki erken vermiş ,boşver bu sene çocuk verdin sen ona dışarıya çıkamıyoruz ki alalim
İkinci kışımız canım geçtiğimiz yaz ilk senemizi kutladık Yen'i evliyiz bizdebende öyle dedim zaten kusura bakma dedim kötü olmuş uyuyamayan kaç günde bir yıkıyosun sen mi yıkadın canım
Hepinizin sevgililer gunu kutlu olsun.
İkinci kışımız canım geçtiğimiz yaz ilk senemizi kutladık Yen'i evliyiz bizdebende öyle dedim zaten kusura bakma dedim kötü olmuş uyuyamayan kaç günde bir yıkıyosun sen mi yıkadın canım
Canim ara,sira oluyor agrim ama geciyor hemen. Nst de gecen hafta bisey cikmamisti bugun dr randevum var ne diyecek bakalim?teşekküler canım seninde,kutlayabildinizmi :)
ne durumdasın ağrı,şancı yokmu daha ?
artik eskisi gibi değiliz ki,yemek yedirmiyor bize,ne zaman otursak ağlıyor
,d3dimki su pastayı yersek ne alaa
Saat 10 dan 1 e kadar ağladı ,dr,a götürdük gaz varmış doluymus ici yavrumun
( arabaya binince sustu cadı)
ayni dr,a götürdük o nöbetteydi ,istesen olmaz,koskoca medipol in dr u bide ,sab samfilex vermişti bize 10 ar defa günde 3 kez,ben alışsın ve bakalım iyibgeliyomu diye 5. 7 vermiştim en fazla ,eşimde öğlen unuttum diye süte 10 damla koymuş içinde hep kötü oldu susmuyor çocuk
Banyo yaptırdıkya,esim bana soruyor giydirirken biryerimi acıdı,ben ona çoraplarımı sıktı acaba ? Derken üstünü d3gistik iki kez yok gene ağlıyo ,fitil dedi atsınlar acil de ,indik çocuk atamadı birtürlü sıkıyo kendini bizimki attıkça çıktı,attıkça çıktı ,dedimki bırak,bırak yeterince ağladı zaten ateşi yok sonuçta ağrısını alsın mis
Bu sab samflex damla ,sütteki kabarcıkları hepsini biryere toplayıp gazini toptan çıkartıyormuş,bizimkine ede toplandı kaldı demekki 10 damla verince ,iyiki kimyon verdim yoksa hep kotu olurdu
masalpembesi
Zinco yazdı içinde kimyon varmış,bu iki damlayı birden kullan dedi ama ,zararlı olmasın !
Canim ara,sira oluyor agrim ama geciyor hemen. Nst de gecen hafta bisey cikmamisti bugun dr randevum var ne diyecek bakalim?
Yok canım zinco aynı zamanda vitamin ya.. Ben sabah zinco akşam biogaiya veriyorum ama bazen çok gazı oluyor yetmiyor gaz yüzünden uykudan ağlayarak uyanıyor bağırsakları alışıyor normal gazı olması bizimki kakasını artık günde 1kez yapıyor mesela. Gezdirip hopaltıp bacaklarını hareket ettirince rahatlıyor genelde..
Bio gaia bi kutu bitti çok iyi çok da kotu d3gildi ,ama bu sab simplex mahfetti çocuğumu şişirdi iyice
flatuben alicam sanırım esim gelsin isten ,en azından bitkisel ben başka vitamin kullanıyorum canım
masalpembesi canım benim vitamin tak.bitmekbuzete bu sağlık ovalarında d vit.veriyorlar onunla beraber flatuben kullansam nasıl olur ?
Sen d vitmkullanmiyomusun peki zinco da çinko var sanırım birde bitkiler
Kullanıyorum canım ben welcare diye bi d vitamini kullanıyorum. Tamamen bitkisel ve hiçbir koruyucu madde içermiyor diye bunu tercih ettim. Evet zinco çinko ve bitki yağları içeriyor. Sen diğer vitamin derken a vitamini B vitamini felan içeren bir karışım kullanıyorsun sanırım ben ona gerek görmedim yediklerimizle sağlıyor onları diye. Flatuben de zincoya benziyor aynı yağları içeriyor sanırım ekstra c vitamini var. Zinco günde 2kere kullanıyor zaten o yüzden sorun olmaz sanırım diğerini de 10doza kadar verebilirsin. Ama sen bir de vitamin kullanıyorsun hepsine bir bakılıp doz açısından bilgi verilmesi lazım yine de sen doktoruna danış ben buradan kesin birşey söylemiyim.
Kullanıyorum canım ben welcare diye bi d vitamini kullanıyorum. Tamamen bitkisel ve hiçbir koruyucu madde içermiyor diye bunu tercih ettim. Evet zinco çinko ve bitki yağları içeriyor. Sen diğer vitamin derken a vitamini B vitamini felan içeren bir karışım kullanıyorsun sanırım ben ona gerek görmedim yediklerimizle sağlıyor onları diye. Flatuben de zincoya benziyor aynı yağları içeriyor sanırım ekstra c vitamini var. Zinco günde 2kere kullanıyor zaten o yüzden sorun olmaz sanırım diğerini de 10doza kadar verebilirsin. Ama sen bir de vitamin kullanıyorsun hepsine bir bakılıp doz açısından bilgi verilmesi lazım yine de sen doktoruna danış ben buradan kesin birşey söylemiyim.
bana doğum yaptığım hastanede vermişlerdi ,( trio_acde vitamini ikiside yarin bitiyo
Sence ne kullanmalıyım ? Henüz bir dr u yok ama yarin ilaç almam lazim. Gaz ve d vitamini için
D vitamini için en güzeli welcare diğerlerinde az da olsa katkı maddesi var. Ama bakanlık o katkı maddesinin zarar verecek düzeyde olmadığını söylüyor o yüzden direk aile hekiminin verdiğini de kullanabilirsin yani.
Gaz için mesajda bayağı yazdım zaten.. inşallah işe yarar da rahatlar bebiş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?