2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Gunaydin kizlar dun dr bebegin kafasi inmis iyice dedi. Haftaya dogar tahminim dedi. hayirlisiyla,saglikli dogum olur inSAllah. Sancilarin baslar yakinda dedi. Normal yapck gibi duruyorum bir aksilik olmassa,Allah in izniyle....

Gunaydin kizlar dun dr bebegin kafasi inmis iyice dedi. Haftaya dogar tahminim dedi. hayirlisiyla,saglikli dogum olur inSAllah. Sancilarin baslar yakinda dedi. Normal yapck gibi duruyorum bir aksilik olmassa,Allah in izniyle....

günaydın canım ,doğurda sende kurtul artik hafifle biran önce ,hayırlısı neyse o olsun

Kalmazsın kız Allah kimseyi bu yolda koymaz merak etme

Sende onunla konuş ,şarkılar şöyle beklediğini söyle karnını sev ,babası da sevsin konussun ,çok etkili oluyor

Nekadar zaman da yikiyosunuz bebiş rinizi?

Kızlar ben koca göbeğimi özledim hamilelik çok güzeldi ve bitti şimdi evladım kollarımda çılgınca ağlıyor Allahıma hamd olsun bugünleri gördük ama karnımdaki boşluk hüzün sebebi çok alışmışım meğer. Karmakarışık duygular içindeyim keşke daha çok tadını çıkarsaymışım hamişliğin

Nekadar zaman da yikiyosunuz bebiş rinizi?

2günde 1 yıkıyoruz biz canım..

Kesinlikle bir de o zaman sadece sana özeldi senin bir parçandı.. İnsan özlüyor o günleri de..

o duygu çok cabuk kaybolacak merak etme sen ,rahatladın canım,hafifledin ne güzel ozaman göktuğ u görüp koklayamiyodun ama sarilamiyodun naberr

Ben simdi "anne"mi oldum diyorum kendime ,geçen gün kızının kimligi geldi eve,
anne adı kısmında adımı okudum babasının adini okudum gözlerim doldu bi tuhaf oldum ağladım,içimde kocaman bir cocuk var hala benim ikimiz buyuruz artik
..

okadar alışmışız ki hamile olmaya aylardır ,hani hep öncelik sende olurya
,esim birşey dedi banane "hamileyim" ben dedim sonra ikimizde birbirimize baktık :)
,aman canım ne fark eder anneyim anne dedim

Gobegimden yatamiyorum ben. Bebek iki buklum oluyor sanki yattigimda. Sola yatiyorum baska yatis pozisyonu mumkun degil benim icin ama dedigim gibi bebek iki buklum oluyor gibi bi tarafimda toplaniyor cok degisik bir hal aliyor. Tedirgin oluyorum bir an once saglicakla dogsa.amin.

canım normaldir az kaldı çünkü doğum yaklaştı ,bugün çok dua et ,sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim inşallah

Rabbim niyetlerinizi,dileklerinizi muradlarinizi ,isteklerinizi kabul etsin insallahhh
Kabul olmayan dua kalmasın inşallah

Aminnn

Bugün zinco ve Bio gaia ya başladım tekrardan ,zinco pek de etki etmedi sanırım bütün gün ağladı durdu,aksamda teyzeme çocuk bakmaya gittik çıldırdı resmen kız aglata ağlaya delirdi ,gene uykusuzummmm sabahb8 de esim beni ise giderkn anneme bıraktı uyurum da çocuğa bakarlar dedim ,çok baktılar 10 dakika uyumadım ,

Iyi aksamlar kizlar... Daha beklemedeyim bende norml dogum icin...henuz sancim yok daha. sag salim kucagimiza,almayi nasip etsin sizler gibi Bekledikce stres oluyorum. Rabbim bizlere bagislasin evlatlarimizi. Olmayanlarda nasip etsin. Bsy olmadan sag salim dogsa diye bekliyorum.

günaydın canım hayırlı haftalar herkese,

Kız bugünlerin kıymetini bil bak ,tuvalete bile giderken onun onayı gerek:)

bu patronlar çok azılı oluyo ona gore ,çok sertler:)

İnşallah canım sende sağ salim kucağına alırsın ,kolay bir doğum olur umarım ,çok cabuk iylesirsin

Benim kayinvalide durup durup bsy buluyor. Bebegi tereyag bal tuz karstrcak surcek heryerine sabaha kadar bekletelim diyo hatta ona kalsa gobekbagi dusmeden olckti. Uffffffff......

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…