çok tesekkur ederim tatlım çok sağol
Bu internette ilaç siparişi verebileceğim güvenilir bir site varmı acaba bildiğiniz?
biz kaldikkkkkkmasalpembesi ....Ali geldi
Nazanen ..............Doğa Mira 40 ı cikti
umutluhatun .........Ece geldi
pinkneoneffect .....Göktuğ geldi
D denizin_mavi .......bebişi geldi
@EmFa71 .................Eymen Doruk
nerayy ...................Ali Mirza geldi
S sevecen_29 ...........12
kelebek922 ............Zeynep 40 i çıktı
Herkes öpsün bebisini benim yerime
Gunaydin kizlar dun dr bebegin kafasi inmis iyice dedi. Haftaya dogar tahminim dedi. hayirlisiyla,saglikli dogum olur inSAllah. Sancilarin baslar yakinda dedi. Normal yapck gibi duruyorum bir aksilik olmassa,Allah in izniyle....
biz kaldikkkkkk
biz kaldikkkkkk
Nekadar zaman da yikiyosunuz bebiş rinizi?
Kızlar ben koca göbeğimi özledim hamilelik çok güzeldi ve bitti şimdi evladım kollarımda çılgınca ağlıyor Allahıma hamd olsun bugünleri gördük ama karnımdaki boşluk hüzün sebebi çok alışmışım meğer. Karmakarışık duygular içindeyim keşke daha çok tadını çıkarsaymışım hamişliğin
Kızlar ben koca göbeğimi özledim hamilelik çok güzeldi ve bitti şimdi evladım kollarımda çılgınca ağlıyor Allahıma hamd olsun bugünleri gördük ama karnımdaki boşluk hüzün sebebi çok alışmışım meğer. Karmakarışık duygular içindeyim keşke daha çok tadını çıkarsaymışım hamişliğin[
Kızlar ben koca göbeğimi özledim hamilelik çok güzeldi ve bitti şimdi evladım kollarımda çılgınca ağlıyor Allahıma hamd olsun bugünleri gördük ama karnımdaki boşluk hüzün sebebi çok alışmışım meğer. Karmakarışık duygular içindeyim keşke daha çok tadını çıkarsaymışım hamişliğin
Gobegimden yatamiyorum ben. Bebek iki buklum oluyor sanki yattigimda. Sola yatiyorum baska yatis pozisyonu mumkun degil benim icin ama dedigim gibi bebek iki buklum oluyor gibi bi tarafimda toplaniyor cok degisik bir hal aliyor. Tedirgin oluyorum bir an once saglicakla dogsa.amin.
Iyi aksamlar kizlar... Daha beklemedeyim bende norml dogum icin...henuz sancim yok daha. sag salim kucagimiza,almayi nasip etsin sizler gibi Bekledikce stres oluyorum. Rabbim bizlere bagislasin evlatlarimizi. Olmayanlarda nasip etsin. Bsy olmadan sag salim dogsa diye bekliyorum .
günaydın canım hayırlı haftalar herkese,
Kız bugünlerin kıymetini bil bak ,tuvalete bile giderken onun onayı gerek:)
bu patronlar çok azılı oluyo ona gore ,çok sertler:)
İnşallah canım sende sağ salim kucağına alırsın ,kolay bir doğum olur umarım ,çok cabuk iylesirsin
Saol cnm Allah razi olsun. Saglikli dogsunda gerisi onemli degil.sende buyuttun mAsAllah artik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?