- 25 Nisan 2015
- 1.044
- 498
- 53
Banada iyi uyu cok ararsin diyolar :) bebis nasil iyimi? Sen toparlandin mi bari sezeryan sonrasiLohusalığa alışmak çok zor uykusuzluk yıpratıyor hele ağlayınca elim ayağım karışıyor kızlar
Benim kayinvalide durup durup bsy buluyor. Bebegi tereyag bal tuz karstrcak surcek heryerine sabaha kadar bekletelim diyo hatta ona kalsa gobekbagi dusmeden olckti. Uffffffff......
Dogunca hayir diyecegim ya strese sokuyolar insani. Ben olmasssa sezeryan olcm diyorum kayinvalide tutturmus normal dogum diye. Gunu gecince tehlikeli dedim bsy olmaz,diyo...
Lohusalığa alışmak çok zor uykusuzluk yıpratıyor hele ağlayınca elim ayağım karışıyor kızlar
Kaçgündür elime teli alamadım bile emiyor şükür ama dün gece gazdan kıvrandı yavrum acile gittik susturamadık.bende toparladım bayağı dikişlerim düzeldi kendi işimi görüyorum atlattım o dikiş acısını. Ağlayınca bende ağlıyorum çaresiz hissediyorum sanırım lohusalığın şanından bu durum. Sütüm yeni yeni düzgün geliyor bugün 14günlük olduk ahh gaz belası bizimde başımızda metsil verdi doktor inşallah işe yarar kızlarevet canım çok zor cokkk,
ama geçicek
Az önce aklımdaydın nerede sesi çıkma di hic diyordum,
Alisicaksin aglamasına,nasıl bebiş emiyomu,.uyuyormu,kaç gün oldu ?
Ben de kusunca elim ayağına dolaşıyor,
Ben altını asla alamam diyordum simdi mis gibi yapıyorum altını hatta hic bekletmiyorum bile:) yikiyamam diyordum yıkıyoruz eşimle akşamları geç saatte hemde rahat uyuyor
Annemle re kalsa çocuk aksam yıkanmaz
Toparladım canım hiç korkma olurda sezaryen olsanda ilk günler biraz sıkıntı ama geçti 6.günde kendime geldim. Şimdi kendim kalkıp geziyorum bebeğimi kucaklıyorum acım geçti. İnşallah sende hayırlısıyla kucağına alacaksın tek sakin ol ve tadını çıkar öyle yada böyle doğuyor bu kuzularBanada iyi uyu cok ararsin diyolar :) bebis nasil iyimi? Sen toparlandin mi bari sezeryan sonrasi
Kaçgündür elime teli alamadım bile emiyor şükür ama dün gece gazdan kıvrandı yavrum acile gittik susturamadık.bende toparladım bayağı dikişlerim düzeldi kendi işimi görüyorum atlattım o dikiş acısını. Ağlayınca bende ağlıyorum çaresiz hissediyorum sanırım lohusalığın şanından bu durum. Sütüm yeni yeni düzgün geliyor bugün 14günlük olduk ahh gaz belası bizimde başımızda metsil verdi doktor inşallah işe yarar kızlar
Gecen göktuğ da hiç uyumadı koca gün kucakta memede susmad gecede 12 gibi uyudu zar zor. sabah 5e kadar bende uyumuşum yoruldu tabi uyanınca emdi bayağı hatta mama bile verdik sütüm yetmeyince. Hiç zorlamadık uyansın diye zaten takatim kalmamıştı emzirmeyeKızlar dun gündüz hic uyumadı ve de durmadı bizim kız, gece 1''e geliyordu uyudu bende 2 de yattım
ikimizde bitap düştük sanirim saati kurmuştum 3'e çalmadı yada duymadık bir uyandık 7 olmuş aynenoldum
Çocuğunda ağlamadı sanirim
Onca saat ac kalmis yavrumya nasıl korktum, ama gayet sakin emdi dun akşam çok emdi,emdi kusmus tu ondan mi uyanmadı ,yorulduğu bilmiyorum
6,7 kerede kaka yaptı ,aynısını yaşayan varmı?
Allah razi olsun saol. Bende haftayasali tam 40 oluyorum. Daha fazla bekletmek istemiyorum. Sezeryan olcm haftaya,kadar norml dogurmassam. Herseyin hayirlisi. Dr suni sanci teklif etti ama bana baska dr da ilk dogumda hic acilma olmadan suni sanci verilmez dedi. Istemedim suni sanci.Toparladım canım hiç korkma olurda sezaryen olsanda ilk günler biraz sıkıntı ama geçti 6.günde kendime geldim. Şimdi kendim kalkıp geziyorum bebeğimi kucaklıyorum acım geçti. İnşallah sende hayırlısıyla kucağına alacaksın tek sakin ol ve tadını çıkar öyle yada böyle doğuyor bu kuzular
Gecen göktuğ da hiç uyumadı koca gün kucakta memede susmad gecede 12 gibi uyudu zar zor. sabah 5e kadar bende uyumuşum yoruldu tabi uyanınca emdi bayağı hatta mama bile verdik sütüm yetmeyince. Hiç zorlamadık uyansın diye zaten takatim kalmamıştı emzirmeye
Allah razi olsun saol. Bende haftayasali tam 40 oluyorum. Daha fazla bekletmek istemiyorum. Sezeryan olcm haftaya,kadar norml dogurmassam. Herseyin hayirlisi. Dr suni sanci teklif etti ama bana baska dr da ilk dogumda hic acilma olmadan suni sanci verilmez dedi. Istemedim suni sanci.
Benim hala netim Yok eşimin telden girdim o yüzden uzak kaldım biraz.zeynep rahatsızlandı kakasında sümük gibi uzayan pembe bişey vardı sonra kırmızı nokta gördüm iki üç yerinde kan yani bugün götürdük doktora bağırsaklarında enfeksiyon çıktı kaka tahlilinde ilk antibiyotiğimizi aldık:-( bide bıngıldağı erken kapanmış dedi kafa çapının ölçüsünü takip edelim dedi korktum bende inşallah kötü bişey olmaz Canlarım ben haftaya pazartesi işe başlıyorum maraton başlıyor annem bakıcak bakalım zor günler geldi çattı ama bebekler her gün değişiyormuş bunu anladım resmen huy huuuy diye sesler çıkarıyo sanki konuşuyo gibi cevaplar veriyoGececi nejetler nerdesiniz
masalpembesi kelebek922 nerayy umutluhatun ,@EmFa71 D denizin_mavi
Nasıl gidiyor kızlar annelik ,minn ak lar nasıl?
Benim hala netim Yok eşimin telden girdim o yüzden uzak kaldım biraz.zeynep rahatsızlandı kakasında sümük gibi uzayan pembe bişey vardı sonra kırmızı nokta gördüm iki üç yerinde kan yani bugün götürdük doktora bağırsaklarında enfeksiyon çıktı kaka tahlilinde ilk antibiyotiğimizi aldık:-( bide bıngıldağı erken kapanmış dedi kafa çapının ölçüsünü takip edelim dedi korktum bende inşallah kötü bişey olmaz Canlarım ben haftaya pazartesi işe başlıyorum maraton başlıyor annem bakıcak bakalım zor günler geldi çattı ama bebekler her gün değişiyormuş bunu anladım resmen huy huuuy diye sesler çıkarıyo sanki konuşuyo gibi cevaplar veriyokendini bi şekilde anlatıyor uykusu geldiğinde ayrı ağlamayla karışık kaka geldiğinde yapıyo sonra yapınca altını istemeyince hiç yerinde durmuyor kıpırdanıyor acıkınca direk ağlıyo zaten doktoru değiştirdik çünkü dün akşam acilden memnun kalmadık eşim gece beşte kaka götürdü neymiş bi saat değil yârım saat olması lazımmış e doktor bi saatte getirin dedi bende başka iyi çocuk doktoru duymuştum ona gittik gayet iyiydi ona devam etmeye karar verdik kilomuz 5480olmış iyi dedi doktor siz neler yaptınız Nazanen
Kızlarrrr uyumuyooo gece sabaha kadar aglıyo bugunde kakasında siyah iplik gibi şeyler vardı boyle durumla karsılasan carmıGececi nejetler nerdesiniz
Gececi nejetler nerdesiniz
Evde bilgisayar Yok canım telden giriyorum sağlık ocağının verdiği d vitamini kullanıyorum vallahi uyuması her gün değişik saatte oluyo canım ama uyuması güzel çok şükür kaka sayısı arttı bizim enfeksiyondan dolayı ama az az sık sık oldu yüzünü nemlendirmek Laz'ım bence cankm kaşları sarı sarı kabuk mu oldu bizim öyle Konak dedi doktor Bebe yağı sürdük bi banyodan önce sonra sildirdik hemen geçti kabuklar soyuldu bak böyleydiinternetin kotalimi?
Çok geçmiş olsun zeynep kızıma ,
O sümüksü kaka arada bizdede oluyor ama pembelik yok idrarında ,bende korktum simdi bak,
bingildagin erken kapanmış evet ,ama kotu bisey olmaz sanırım hic kapanmaması daha kotu ,
hangi d vitamini kullandım canım sen ?
Aglama seklunden anlaman güzel ,ben bitek acıkınca anlıyorum :) çılgınca ağlıyo ve asla ara verip susmaz o memeyi alana dek bağırır :)
gazi olunca ayaklarını kürek çekiyo sürekli vuruyo pat pat kendini kasıyo ighh igh yapiyo ordan anlıyorum :)
günde kaç saat uyuyo canım ?
Bizimki 12 felan parça,parça oda zorla aslında gazi olmasa uyuyacak çocuk
günde 5,6 kaka yapiyo dedimya 1 gün sonra yani dun 1 kere yaptı 5,e kadar kıvrandı tek gaz çıkardı ,çok gazi var çıkarmayı çocuk ,saat 9 dan sonra yatırdım 10 gibi uyudu yarim saat sonra uyandı ,beşiğe yatırdım 5 ,10 dakika uyudu, çocuk 12de anca uyudu uyuyor gaz sancısından kıvrana kıvrana uyanıyor zorluyor,
İyi bir çocuk dr u bulamadık bizde ,birtane var dediler oda çok pahalıymış aslında biyere gidip sevk alınca sandık ödüyormuş
( esim sandığa para ödüyor her ay)
oraya goturucez,dr,ilaç yazmıyormuş 45 dakika muane ediyormuş
Çok ilaç kullanmak istemiyorum aslında
Ya canım bizim kizin yanakları pütür pütür oldu ,çokmu yıkıyorum acaba ,kaslarının üstünede kuruluk var ,ne yapsam ki ?
Bebe yagi sürülmez diye duydum ,ne sürsem ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?