- 25 Nisan 2015
- 1.044
- 498
- 53
Ya nazar mi degdi yoksa,bebege... Dikka et Allah im sifasini versin amin..Eki Görüntüle 1957921 Eki Görüntüle 1957922
Evde bilgisayar Yok canım telden giriyorum sağlık ocağının verdiği d vitamini kullanıyorum vallahi uyuması her gün değişik saatte oluyo canım ama uyuması güzel çok şükür kaka sayısı arttı bizim enfeksiyondan dolayı ama az az sık sık oldu yüzünü nemlendirmek Laz'ım bence cankm kaşları sarı sarı kabuk mu oldu bizim öyle Konak dedi doktor Bebe yağı sürdük bi banyodan önce sonra sildirdik hemen geçti kabuklar soyuldu bak böyleydi
Bazen yorucu bazen koşturmalı ama hep güzel bir şey annelik ya.. Gece uyutmadığında sinir oldukça suratına bakıp güldüğünü görünce sinirim geçiyor:))
Biz her banyo öncesi zeytinyağı sürüyoruz tüm vücuduna canım..
Eki Görüntüle 1957921 Eki Görüntüle 1957922
Evde bilgisayar Yok canım telden giriyorum sağlık ocağının verdiği d vitamini kullanıyorum vallahi uyuması her gün değişik saatte oluyo canım ama uyuması güzel çok şükür kaka sayısı arttı bizim enfeksiyondan dolayı ama az az sık sık oldu yüzünü nemlendirmek Laz'ım bence cankm kaşları sarı sarı kabuk mu oldu bizim öyle Konak dedi doktor Bebe yağı sürdük bi banyodan önce sonra sildirdik hemen geçti kabuklar soyuldu bak böyleydi
Slm kizlar bol uykusuz günlerden merhaba annelik güzel ama farklı sikintilarim var tayinim cikti edimi tasiyixam kv ayni apartmana tasiniyorum. Bebise o bakacak ben çalışmaya başlayınca lohusalik cok kotu bi şey mis hep aglamali bu donemde nefret ettiğim tek cümle bebek agliyo ya bebeği niye aglatiyosun-unuz ben bebeğimi niye aglatim dengesiz insanlar ya daha çok şeyler var ........... Anlatsam kaç sayfa olur bilmiyorum cildirmassam iyi . oğlum soğuk almis buhar verdiler nasil oksuruyor kiyamam bir aylik olduk gündüzleri uyuyo gece ayaktayiz ay daha anlatmak istediğim çok şey var ama simdilik yeter hepinize sevgilerGececi nejetler nerdesiniz
masalpembesi kelebek922 @nerayy @umutluhatun ,@EmFa71 D denizin_mavi
Nasıl gidiyor kızlar annelik ,minn ak lar nasıl?
Doguramadim daha
KızlarNazanen öncelikle geçmiş olsun canım hamileliğinin bitmesini zor beklemiş basur benim içinde oldu galiba büyük tıvaletimi sık yapınca acıyo annene çok üzüldüm ben bazen kızıyorum benimkine ama hakkını yemiyim bugün iş yerine gittim konuşmaya sabah geldi annem Zeynep'i yıkadık süpürdü yemek yaptı ben çarşıya gidince zeynebi bekledi akşam üstü gitti yapmasa ya annen öyle üzüldüm şimdi kendi de anne olmuş seni anlaması gerek bence eşin yardımcı oluyo en azından öyle düşün canım üzme kendşni bol bol da ye bak sütün olsun ben çok su içerm komposto getiriyo annem hep pişmaniye boza bunlarda iyi D denizin_mavi ve pinkneoneffect merak etmeyin geçiyor ben atlattım çok şükür ama sabır ve günden güne çocuğunuza alışıyosunuz düzeninizi kuruyosunuz bazen yemek yapmak bile zor hele ki eşin ne yemek var dediğinde üzerin kusmuk kokarken duşa girememek çok kötü bi de çevre ama bitiyo kızlar bi şekilde alışıyo insan o tempoya eve de çocuğunuza da eşinize ve kendimize yetebiliyoruz merak etmeyin sadece zaman S sevecen_29 nazar değil canım egzama olmuş cildi kuru bi kremle geçti bi gece de hadi sen ne zaman doğuruyorsun
KızlarNazanen öncelikle geçmiş olsun canım hamileliğinin bitmesini zor beklemiş basur benim içinde oldu galiba büyük tıvaletimi sık yapınca acıyo annene çok üzüldüm ben bazen kızıyorum benimkine ama hakkını yemiyim bugün iş yerine gittim konuşmaya sabah geldi annem Zeynep'i yıkadık süpürdü yemek yaptı ben çarşıya gidince zeynebi bekledi akşam üstü gitti yapmasa ya annen öyle üzüldüm şimdi kendi de anne olmuş seni anlaması gerek bence eşin yardımcı oluyo en azından öyle düşün canım üzme kendşni bol bol da ye bak sütün olsun ben çok su içerm komposto getiriyo annem hep pişmaniye boza bunlarda iyi D denizin_mavi ve pinkneoneffect merak etmeyin geçiyor ben atlattım çok şükür ama sabır ve günden güne çocuğunuza alışıyosunuz düzeninizi kuruyosunuz bazen yemek yapmak bile zor hele ki eşin ne yemek var dediğinde üzerin kusmuk kokarken duşa girememek çok kötü bi de çevre ama bitiyo kızlar bi şekilde alışıyo insan o tempoya eve de çocuğunuza da eşinize ve kendimize yetebiliyoruz merak etmeyin sadece zaman S sevecen_29 nazar değil canım egzama olmuş cildi kuru bi kremle geçti bi gece de hadi sen ne zaman doğuruyorsun
Kızlar hepinizin yazdıklarını okuyorum ve hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz lohusalığı atlatsak rahatlıycaz.kim lohusa olmayı muhtesem bişey gibi anlatıyorsa biraz abartıyor demektir çünkü bünyemiz bambaşka bir dünyaya alışıyor uykusuzluk ben bu çocuga yetmiyormuyum hissi ay bakamıyorum durumu sürekli ağlayan gece mık mık mıkırdanan yavrumuz tek gözümüz kapalı uçları yaralı memelerimiz Wcye giderken bile ay napıyor şimdi diye tedirginliğimiz biraz sussada duşa girsem düşüncesi ilgimizden mahrum kalan eşlerimiz ama dünya tatlısı evlat kokusuyla unutulan sıkıntılar ahh ahh analık zormuş zorrr rabbime şükür bugünümüze
Slm kizlar bol uykusuz günlerden merhaba annelik güzel ama farklı sikintilarim var tayinim cikti edimi tasiyixam kv ayni apartmana tasiniyorum. Bebise o bakacak ben çalışmaya başlayınca lohusalik cok kotu bi şey mis hep aglamali bu donemde nefret ettiğim tek cümle bebek agliyo ya bebeği niye aglatiyosun-unuz ben bebeğimi niye aglatim dengesiz insanlar ya daha çok şeyler var ........... Anlatsam kaç sayfa olur bilmiyorum cildirmassam iyi . oğlum soğuk almis buhar verdiler nasil oksuruyor kiyamam bir aylik olduk gündüzleri uyuyo gece ayaktayiz ay daha anlatmak istediğim çok şey var ama simdilik yeter hepinize sevgiler
Arkadaşlar mrb dün dr gittik bebeğim 5+1 günlük kese 12.7 mm tek kese göründü acaba tek yumurta ikizi olabilir mi acaba normal mi yardımcı olun lütfen
selam canım , bir an benmi yazdım dedim valla bizimki de öyle gazlı bir bebek demekki seninki deKızlar uykum vaaarrrr. Gece hep mıkırdanıyor hep tetikteyim uyku yok uyanıkken hep ağlamaklı ya pış pış yapıyoruz ya emiyor onun dışında sürekli ağlıyor hiç etrafa bakınsın sakin dursun yok. Hep ağlamak nedir ya bütn gün koca gün ağlamaya meyilli bu çocuk hiç sakin bir bebek değil birde fena sinirli göğsümden süt gelmesin koparıyor çekerken ıhh ıhhh yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?