2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Y
Ya nazar mi degdi yoksa,bebege... Dikka et Allah im sifasini versin amin..

Az önce tuvalete gittim bakt8m bisey damlıyor klozette regl oldum sandım baktım yok ,makattan geliyor kan korktum baya bi geldi sanırım acık pembe ,kozmetik ici su dolu olduğundan çok gibide gelebilir bana neyse korktum eşimi aradım acaba mide kanaması mi geçiriyorum diye ,oda ole olmaz dedi mide kanaması ,dr,umu aradım oda siyah diski olur dedi ,basur un yırtılıp çatlamıştır dedi beni bildiği için. Yinede korktum

Esim dr a gidelim diyor burda yakınlarda,bende yapılacak bisey olsaydı benim dr,um gel bakiyim der herzamn çağırmadı ,sonuçta ilacın kremim var kullandığım dun ishal olmuştum ondan sanırım böle olduçok halsiz im ,uykum var,başım dönüyor

Mira durmuyor hic hırıltılı nefes aliyor ,karni ötüyor kapı gıcırtısı gibi ,esime dedimki gel dr a götürelim tüm hazırlanınca gidicez inşallah biseyi yoktur,yanıma yatırdım simdi kokumla azda olsa uyuyo yavrum ,

Ama bende uyurum diye korkuyorum resmen caba sarfediyorum

Çok iyiymiş, sonra değilde önce ,yağlı kalmasın diyemi?
ben bebe yagi kullanıyorum gün aşırı ,ama onunda tüylenme yaptığını duydum doğrumu acaba?

ayy yavruya geçmiş olsun ,yok bacım bukada olsa kafayı yerim belli belirsiz di pütürlük kurumus gibi düşün,
Bebe yağını yüzüne sürme diyorlar bilemedim ,yanakları alerjini olmuş ?

Dun Mira yi dr,a götürdük iyi bir dr,ayni zamanda alerji uzmanıymış
Bana dediki komposto yiyosun,meyve suyu sut içiyosun,şekerli,tatlı yiyisun sürüm gelsin diye dedi ( annemde ordan hemn şikayet eficekya beni, yemiyo hocam yemiyoooo)
dr,da yemesin zaten dedi ,
çocuğum çok gazlı ya ,çikolata gaz yapiyoya bitane yiyorum bu siralar da yas pasta çok yedim ondan olabilir gazi dedi ,kestim.yemiycem artik kii beslen dedi zaten dikkat ediyorum ,

Kullandığım damlaları söledim ,sab çok kotu dedim şaşırdı ,aslında çok iyidir neydi o kullndinmi dedi ,içeriği ayni hocam dedim :) adam şaşırdı bana nekadar duyarlı bilincliyim diye,dedi enteresan ama içerik ayni bazılarına iyi geliyo pisikolojik de di
Bizimki bariz gaz Çok iyi muane etti
İnşallah yeni dr,umuzu bulmuşuz dur

Yanakları ,ellediğinde puturlugu hissettiğimiz şey içinde bunları kullan 1 hafta 10 gün içinde gel dedi

Welcare' in d vitamini numunesini verdi yine welcare coliax damla verdi çaylı damla bio gaia devam et dedi

Yanakları içinde biyikli biri öpmüş dedi tahriş olmuş ,geçmezse ilaç verecekmiş ama kortizonluymus en son düşünelim dedii

Gündüz kızımı dr,a annemle gittik, burda yakin hemen eniştem bıraktı dönüşte biz kendimiz geldik,kollarım koptu annem 3 buna öncesi aldı sadece ne zormus arabasız
Annemde sağolsun orda veznede 2 dakika para ödüyorum cocuk agliyo diyo bana,yoksa kendimde görünecektim çocuğa bakmıyo diye hemen kosa,kosa eve getirdim bende
Aksama yemek yap diyorum (yeğenimde bende ameliyat oldu 1 hafta önce,)
bende hazır istiyorum diyo sen yap diyo yarim saatlik uykuyla duruyorum biliyo anlamiyo anlamak istemiyo ,neyse kalktım
4,5 çeşit yemekleri yaptım ,anne gel bu gece sende kal sabah esim bırakır bizde geliriz size babam kahvaltı hazırlar dedim ,önce tamam dedi sonra caydı, burda durası gelmiyo kadının rahatına alışmış ,babam hazırlar kahvaltısını felan bana diyo ki sabah sabah kalkamam,öğlen E kadar yatıcak hazıra gelicek hep,
Ben dedim napiyim hicmi aciyomuyosun bana ?
Sıcak oldu mutfak balkonun Kapıyı ac,açma derken tartıştık eşimle kızdım içeri geçtim yemedim ,bunlar yiyen kalktı ,annemde kalktığı gibi ben gidiyorum dedi,dalga geçer gibide sabah erkenden gelirsiniz dedi
gitti ,çok sinir oldum yabancının evi gibi ,kaçar gibi ,baskı yapıcaz diye fırsattan istifade kaçtı

Onun ardından tuvalete gittim yine kan boşaldı , bütün gün girmemiştim kanar diye korkudan ,gece gece nöbetçi genel cerrah aradık bulduk gittik,hamileyken pıhtı olmuştu basurumda o patlamış meğer ultraproct bide hemopropin kullnıyorum emzirdigimdenfitilde vermediler,
15 d k sabah aksam sıcak suya otur dedi

Oturmadım tabi evi toparladık eşimle sonra yemek yedik 12 de ,anca iste böyle kızlar sizin ne iyi anneleriniz varya çalışınca çocuğunuza bile bakan ,bizimki 40 çıktığı gün gittik düşünün ,1,5 yaşına gelince bakarmış

Gececi nejetler nerdesiniz
masalpembesi kelebek922 @nerayy @umutluhatun ,@EmFa71 D denizin_mavi

Nasıl gidiyor kızlar annelik ,minn ak lar nasıl?
Slm kizlar bol uykusuz günlerden merhaba annelik güzel ama farklı sikintilarim var tayinim cikti edimi tasiyixam kv ayni apartmana tasiniyorum. Bebise o bakacak ben çalışmaya başlayınca lohusalik cok kotu bi şey mis hep aglamali bu donemde nefret ettiğim tek cümle bebek agliyo ya bebeği niye aglatiyosun-unuz ben bebeğimi niye aglatim dengesiz insanlar ya daha çok şeyler var ........... Anlatsam kaç sayfa olur bilmiyorum cildirmassam iyi . oğlum soğuk almis buhar verdiler nasil oksuruyor kiyamam bir aylik olduk gündüzleri uyuyo gece ayaktayiz ay daha anlatmak istediğim çok şey var ama simdilik yeter hepinize sevgiler

Kızlar hepinizin yazdıklarını okuyorum ve hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz lohusalığı atlatsak rahatlıycaz.kim lohusa olmayı muhtesem bişey gibi anlatıyorsa biraz abartıyor demektir çünkü bünyemiz bambaşka bir dünyaya alışıyor uykusuzluk ben bu çocuga yetmiyormuyum hissi ay bakamıyorum durumu sürekli ağlayan gece mık mık mıkırdanan yavrumuz tek gözümüz kapalı uçları yaralı memelerimiz Wcye giderken bile ay napıyor şimdi diye tedirginliğimiz biraz sussada duşa girsem düşüncesi ilgimizden mahrum kalan eşlerimiz ama dünya tatlısı evlat kokusuyla unutulan sıkıntılar ahh ahh analık zormuş zorrr rabbime şükür bugünümüze

Kızlar Nazanen öncelikle geçmiş olsun canım hamileliğinin bitmesini zor beklemiş basur benim içinde oldu galiba büyük tıvaletimi sık yapınca acıyo annene çok üzüldüm ben bazen kızıyorum benimkine ama hakkını yemiyim bugün iş yerine gittim konuşmaya sabah geldi annem Zeynep'i yıkadık süpürdü yemek yaptı ben çarşıya gidince zeynebi bekledi akşam üstü gitti yapmasa ya annen öyle üzüldüm şimdi kendi de anne olmuş seni anlaması gerek bence eşin yardımcı oluyo en azından öyle düşün canım üzme kendşni bol bol da ye bak sütün olsun ben çok su içerm komposto getiriyo annem hep pişmaniye boza bunlarda iyi D denizin_mavi ve pinkneoneffect merak etmeyin geçiyor ben atlattım çok şükür ama sabır ve günden güne çocuğunuza alışıyosunuz düzeninizi kuruyosunuz bazen yemek yapmak bile zor hele ki eşin ne yemek var dediğinde üzerin kusmuk kokarken duşa girememek çok kötü bi de çevre ama bitiyo kızlar bi şekilde alışıyo insan o tempoya eve de çocuğunuza da eşinize ve kendimize yetebiliyoruz merak etmeyin sadece zaman S sevecen_29 nazar değil canım egzama olmuş cildi kuru bi kremle geçti bi gece de hadi sen ne zaman doğuruyorsun

Arkadaşlar mrb dün dr gittik bebeğim 5+1 günlük kese 12.7 mm ikiz olabilir mi acaba normal mi yardımcı olun lütfen

Arkadaşlar mrb dün dr gittik bebeğim 5+1 günlük kese 12.7 mm tek kese göründü acaba tek yumurta ikizi olabilir mi acaba normal mi yardımcı olun lütfen

teşekkür ler canım annem tuhaf rahatına düşkün biri eşimle tartışınca bana kızmış güya,
sorsan bizim için çekmiştir babamı zamanında:)
şuan annemdeyim yiğenim buraya gelmek istedi bende kalıyordu iki gundrde annem çağırıyor evlendikten sonra ilk defa yatıya kaldım ,tuhaf bir duygu bekar gittim kızımla döndum eşime gelme yat dinlen dedim uykusuzluktan adamın başı ağarıyordu sabah,ayy kızını özledi beni özledi bizde babamızı özledik kamerada gördü kızım babayı nasıl guluyoya bana gulmuyo

Ev bir tuhaf geldi yatağın yok odalar değişmiş,1 yıl olmuş bu evde uyumayali

Kızlar burda olup kullanan yaa da yaşayan varmı

Mira ya damla verdi welcare marka tamamen bitkisel damla içerik rezene,kimyon,nane yagi dereotu
Günde 3 kere 4 damla ama az önce ağzına koca bi damla düştü nane çok pis koktu zaten mirada sevmiyor ööö yapıyor çocuk uyudu ama korkuyorum kotu bisey olurmu ki,?

dr,bana tatlı bisey yiyip içme dedi gazi ondandir belki defi 2 aydır hergun boza içtim öoö ö geldi
Fıstıkta yapiyo ,pismaniyeyi çok severim bilmiyodum

Esim bana ne yicez det,ne yeni var demez yapamıyorum çoğu zamn bende yetişemiyorum o gelince yapıyoruz biseyler,Allah razi olsun o yardımcı olmada ne yapardım ki

Annen bakabiliyor demekki bizimki duruyo annemdeyim balka gidince çocuk çatlamış düşün, bırak ise gitmeyi

eminim hepimiz aynılarını yaşıyoruz sabir kızlar,sabir bendede o yok ama dua ve sabir la ,geçicek bu günlerde diyeceğiz konuşup etrafı dağıtiyor anne dedi baba dedi bugün diyeceğiz emekliycek,yürüyecek oy oy oyy

k.v ayni apartman da olman üzücü

Aynenya herkes herşeyi çok fazlaca iyi biliyo zaten ben atarsa atar,giderse,gider yapıyorum delirdimmi görürler:)

Arkadaşlar mrb dün dr gittik bebeğim 5+1 günlük kese 12.7 mm tek kese göründü acaba tek yumurta ikizi olabilir mi acaba normal mi yardımcı olun lütfen

hayırlısı olsun canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim
dr un solemedimiki ,,?kesenin boyutlarını hic bilmem ama bilen arkadaşlarımız vardır inşallah,

Kızlar uykum vaaarrrr. Gece hep mıkırdanıyor hep tetikteyim uyku yok uyanıkken hep ağlamaklı ya pış pış yapıyoruz ya emiyor onun dışında sürekli ağlıyor hiç etrafa bakınsın sakin dursun yok. Hep ağlamak nedir ya bütn gün koca gün ağlamaya meyilli bu çocuk hiç sakin bir bebek değil birde fena sinirli göğsümden süt gelmesin koparıyor çekerken ıhh ıhhh yapıyor

selam canım , bir an benmi yazdım dedim valla bizimki de öyle gazlı bir bebek demekki seninki de
Ama birkaç gündur tamamen bitkisel olan bir damla kullaniyorum iyi geldi gibi bir hafta sonra dr,acgidicez kontrole ondan devam ederim gibi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…