2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Selam kızlar nasıl siniz?
Aranız da dönence kullanan lar varmı yada almayı düşünen araştıran ?

Benim aklımda iki gündür almak istiyorum

Ayyy az önce bir rüya gördüm (mira,yla yatağımda yatarken hep boyle korkulu rüyalar görüyorum ,kızı ezerim dusuncesiyle yatıyorum )

mira henüz yürümüyorken yere koyuyorum başlıyor koşmaya pesinden benim haricimde 3 kişi koşuyor babasına bağırıyorum kossanaaaaa kossss diye,
Semti 3 tur attık kız yorulması caddelerden koştu yola atıyorum kendimi ,saçları da siyah bağlıymış tepeden kırmızıda badi var üstünde ,en sonunda durdu nasıl kızıyorum ona dovucem seni diyorum sarılı yorum :)

Ya kizlar dr 41.haftya kadar bekle diyo..ben bugun 40+1 im. Sinir oldum. Sezeryn olayim dedim o kadar bekledin bir hafta daha bekle diyor... Ustelik 41.haftamda once suni sanci deneriz dedi ben istemedim hafif dozda veririm once dedi..... Ille norml yaptrmaya calisyoooo

Ama şartlar uyuyorsa yani senin ve bebeğin sağlık durumu iyiyse bence bunda bir kötülük yok ki... En güzeli normal doğum

hayırlısı olsun canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim
dr un solemedimiki ,,?kesenin boyutlarını hic bilmem ama bilen arkadaşlarımız vardır inşallah,
Sağol Can'ım Asistan vardı doktor yoktu belki sizin tahmininiz olabilir diye sormak istedim

ilginç ,devlet hastanesine mi gidiyosun canım?

yerinde olsam bende almazdım ,suni şancı alanların çoğu zaten sezaryan olyyoki
Evt bakalim derim pzt dr a... herkes beni ariyo daha dogurmadin mi dr ne diyo gunu gecti niye sezeryan yapmiyo diye diyel basim sisti artik .... Herkese tek tek aciklama yapiyorum.

Kızlar selam benim minik geceleri mıkır mıkır ne uyuyor ne uyumuyor hep tetikteyiz ve birde kaka birkez yapıyor bezi hep çişli. Ikınıp sıkınıyor yavrum. smilac mamaya başlıycaz sütüm çok yeterl değil doymuyor ağlıyor açlıktan. Uyutana kadar uğraşıyorum tam koyuyorum hop gözler açılıyor. Evde çok bunaldım 40ı çıkmadan dışarı gezmeye çıksakmı eşim hiç istemiyor ama ben daraldım iyice

Yaptığında kakası suluysa yani normal kakaysa sorun yok bizimki başta 7-8 yapıyordu şimdi 3güne bir yapıyor. Bağırsakları alışıyor ya günde 8de normal 8günde 1 de.. yeter ki kabız gibi sert olmasın..
Ben kendim hemen çıkmıştım zaten yoksa çok daralıyorum şimdi çocuk hasta evden çıkamıyorum yine başladı benim daralmalar yani.. çocuğu da 20sinden sonra çıkarmaya başlamıştık biz.. ama bu ara havalar biraz dengesiz herkes hasta ona göre hareket et bence..

Kakası sulu sarı renkli ama bir kez yapıyor. Çok daraldım ya kendim markete iniyorum sadece lohusalık durumu beni bunalttı zaten uyku haram geceler gecmiyor ve memeyle kavga halinde yeterli süt olmayınca aglıyor hep su içiyorum lActamil içiyorum şerbet içiyorum içiyorumda içiyorum artmıyor bu süt

A
Bende sana yazcaktim cnm ya... Konuyla,alakasi yok ama pzt dr suni sanci verecek bana. Suni sancida agri kesintisiz mi oluyor sancilar ayni yani mesela on dk da bir olup ondk dinlenme oluyor mu vucutta... Kimisi diyoki sanci suni sanci oldugu icin kesintisiz oluyor ama dogal sancin olsa aralarda dinlenme durumu oluyormus.... Birde sen tam kac haftaliktin dogum zamani ben 40+2 yim... Pzt 40+6 olacagim.

En güzeli stres yapmamak bol bol emzirmek ve dinlenmek.. Ben de Medine hurması da işe yaramıştı, günde 5-6tane hurma yiyordum onu da dene istersen.

Normal vajinal doğuma hazırlık süreci

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Aytun Aktan normal vajinal doğum hazırlığının püf noktalarını Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Normal vajinal doğum yani bebeğin dünyaya gelmesiyle ilgili hazırlıklar gebeliğin başından itibaren başlıyor. İlk önce anne bebeğini nasıl doğurmak istediğine kendisi karar veriyor. Kendi ağrı eşiği, geçirdiği ameliyatlar, daha önce yaşadığı duygular, değişimler ya da gebelik aşamasına nasıl geldiği, o bebek için neler hissettiği çok önemli.
İşte tüm ayrıntılar..
Sevgili Kadınlar Kulübü üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz.
Diğer videolar için: https://www.kadinlarkulubu.tv/

Slm cnm ya deli olcmmmmmm hic sancim yok kiz kardesimin Allah bagislasin iki cocugu var norml dogumla onun hic gun asimi falan olmadi....nedense simdiki cevremdeki dogumlar hep gunasimi yaaa... Seninde oyle olmustu sanirim...40+3 um... Dr a dedim riske atmak istemiyorum sezeryn yap diye adam tutturdu norml diye ya... Ozel bide hastane. Pzt gel yatisini yapalim dedi. Korkuyorum bsy olacak ozamana kadar diye Allah korusun stres yaptim uykularim kaciyor .. dr umdan memnun degilim. 40+0 dr randevum vardi bidaki kontrolu bir hafta sonraya veriyor yani 41 e.

Ben 41+2de doğım yaptım. Kendi sancım başlamıştı benim rahime ilaç koydular sonra suyum gelmişti. Suni sancıda aldım ama çok bi fark yok korkma yani abartıyor bazıları yada bende etkisi öyle oldu bilemiyorum sancı sancıdır. Sunidede 5dk bir duruyordu dinleniyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…