Ama şartlar uyuyorsa yani senin ve bebeğin sağlık durumu iyiyse bence bunda bir kötülük yok ki... En güzeli normal doğumYa kizlar dr 41.haftya kadar bekle diyo..ben bugun 40+1 im. Sinir oldum. Sezeryn olayim dedim o kadar bekledin bir hafta daha bekle diyor... Ustelik 41.haftamda once suni sanci deneriz dedi ben istemedim hafif dozda veririm once dedi..... Ille norml yaptrmaya calisyoooo
Sağol Can'ım Asistan vardı doktor yoktu belki sizin tahmininiz olabilir diye sormak istedimhayırlısı olsun canım sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin rabbim
dr un solemedimiki ,,?kesenin boyutlarını hic bilmem ama bilen arkadaşlarımız vardır inşallah,
Suni sanci degil olacaksa kendi sancinla yoksa,sezeryn diyorum. Yapay sanci istemiyorumAma şartlar uyuyorsa yani senin ve bebeğin sağlık durumu iyiyse bence bunda bir kötülük yok ki... En güzeli normal doğum
Anladımm canım, hayırlısı olsun o zaman gönlünce inş.Ko
Suni sanci degil olacaksa kendi sancinla yoksa,sezeryn diyorum. Yapay sanci istemiyorum
Ya kizlar dr 41.haftya kadar bekle diyo..ben bugun 40+1 im. Sinir oldum. Sezeryn olayim dedim o kadar bekledin bir hafta daha bekle diyor... Ustelik 41.haftamda once suni sanci deneriz dedi ben istemedim hafif dozda veririm once dedi..... Ille norml yaptrmaya calisyoooo
Sağol Can'ım Asistan vardı doktor yoktu belki sizin tahmininiz olabilir diye sormak istedim
Ko
Suni sanci degil olacaksa kendi sancinla yoksa,sezeryn diyorum. Yapay sanci istemiyorum
Evt bakalim derim pzt dr a... herkes beni ariyo daha dogurmadin mi dr ne diyo gunu gecti niye sezeryan yapmiyo diye diyel basim sisti artik .... Herkese tek tek aciklama yapiyorum.yerinde olsam bende almazdım ,suni şancı alanların çoğu zaten sezaryan olyyoki
Kızlar selam benim minik geceleri mıkır mıkır ne uyuyor ne uyumuyor hep tetikteyiz ve birde kaka birkez yapıyor bezi hep çişli. Ikınıp sıkınıyor yavrum. smilac mamaya başlıycaz sütüm çok yeterl değil doymuyor ağlıyor açlıktan. Uyutana kadar uğraşıyorum tam koyuyorum hop gözler açılıyor. Evde çok bunaldım 40ı çıkmadan dışarı gezmeye çıksakmı eşim hiç istemiyor ama ben daraldım iyice
Kakası sulu sarı renkli ama bir kez yapıyor. Çok daraldım ya kendim markete iniyorum sadece lohusalık durumu beni bunalttı zaten uyku haram geceler gecmiyor ve memeyle kavga halinde yeterli süt olmayınca aglıyor hep su içiyorum lActamil içiyorum şerbet içiyorum içiyorumda içiyorumYaptığında kakası suluysa yani normal kakaysa sorun yok bizimki başta 7-8 yapıyordu şimdi 3güne bir yapıyor. Bağırsakları alışıyor ya günde 8de normal 8günde 1 de.. yeter ki kabız gibi sert olmasın..
Ben kendim hemen çıkmıştım zaten yoksa çok daralıyorum şimdi çocuk hasta evden çıkamıyorum yine başladı benim daralmalar yani.. çocuğu da 20sinden sonra çıkarmaya başlamıştık biz.. ama bu ara havalar biraz dengesiz herkes hasta ona göre hareket et bence..
Bende sana yazcaktim cnm ya... Konuyla,alakasi yok ama pzt dr suni sanci verecek bana. Suni sancida agri kesintisiz mi oluyor sancilar ayni yani mesela on dk da bir olup ondk dinlenme oluyor mu vucutta... Kimisi diyoki sanci suni sanci oldugu icin kesintisiz oluyor ama dogal sancin olsa aralarda dinlenme durumu oluyormus.... Birde sen tam kac haftaliktin dogum zamani ben 40+2 yim... Pzt 40+6 olacagim.Kakası sulu sarı renkli ama bir kez yapıyor. Çok daraldım ya kendim markete iniyorum sadece lohusalık durumu beni bunalttı zaten uyku haram geceler gecmiyor ve memeyle kavga halinde yeterli süt olmayınca aglıyor hep su içiyorum lActamil içiyorum şerbet içiyorum içiyorumda içiyorumartmıyor bu süt
Kakası sulu sarı renkli ama bir kez yapıyor. Çok daraldım ya kendim markete iniyorum sadece lohusalık durumu beni bunalttı zaten uyku haram geceler gecmiyor ve memeyle kavga halinde yeterli süt olmayınca aglıyor hep su içiyorum lActamil içiyorum şerbet içiyorum içiyorumda içiyorumartmıyor bu süt
Slm cnm ya deli olcmmmmmm hic sancim yok kiz kardesimin Allah bagislasin iki cocugu var norml dogumla onun hic gun asimi falan olmadi....nedense simdiki cevremdeki dogumlar hep gunasimi yaaa... Seninde oyle olmustu sanirim...40+3 um... Dr a dedim riske atmak istemiyorum sezeryn yap diye adam tutturdu norml diye ya... Ozel bide hastane. Pzt gel yatisini yapalim dedi. Korkuyorum bsy olacak ozamana kadar diye Allah korusunYaptığında kakası suluysa yani normal kakaysa sorun yok bizimki başta 7-8 yapıyordu şimdi 3güne bir yapıyor. Bağırsakları alışıyor ya günde 8de normal 8günde 1 de.. yeter ki kabız gibi sert olmasın..
Ben kendim hemen çıkmıştım zaten yoksa çok daralıyorum şimdi çocuk hasta evden çıkamıyorum yine başladı benim daralmalar yani.. çocuğu da 20sinden sonra çıkarmaya başlamıştık biz.. ama bu ara havalar biraz dengesiz herkes hasta ona göre hareket et bence..
Ben 41+2de doğım yaptım. Kendi sancım başlamıştı benim rahime ilaç koydular sonra suyum gelmişti. Suni sancıda aldım ama çok bi fark yok korkma yani abartıyor bazıları yada bende etkisi öyle oldu bilemiyorum sancı sancıdır. Sunidede 5dk bir duruyordu dinleniyordumA
Bende sana yazcaktim cnm ya... Konuyla,alakasi yok ama pzt dr suni sanci verecek bana. Suni sancida agri kesintisiz mi oluyor sancilar ayni yani mesela on dk da bir olup ondk dinlenme oluyor mu vucutta... Kimisi diyoki sanci suni sanci oldugu icin kesintisiz oluyor ama dogal sancin olsa aralarda dinlenme durumu oluyormus.... Birde sen tam kac haftaliktin dogum zamani ben 40+2 yim... Pzt 40+6 olacagim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?