2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Sabret canım suni sancıda korkutmasın çokta farklı değil kendi sancından rahat ol hiç gerilme inan normal doğum en güzeli elinden geldiğince normale sabır ve gayret et olmayacak gibi olsa doktorun zorlamazdı bakma benim rahim yumuşadı sancım ilaçla başladı açılmamda oldu ama 6cmde kAldı yani olmayınca zaten zorlamıyorlar sen sadece sabırlı ol kucagına gelecek az kaldı

Ebet canım bende beklemek istedim 41e kadar ama bebeğim Doğum pozisyonunu bile almamıştı o yüzden doktorum beklemenin mantığı olmaz dedi 40+3 te sezeryan olduk. suni sancıyı da o yüzden düşünmedi.. Suni sancı uygunsa verilir yoksa vermenin bir anlamı Yok çünkü.. İstemiyorsan doktorla direk konuş sonuçta sen nasıl istiyorsan ona uygun hareket edecektir mutlaka stres yapma sen içini rahat tut bol bol yürüyüş yap merdiven in çık ilık da oturmaya çalış bir de..

Tmm cnm saol pzt yatisim yapilck.

Ben seni daha gec sezeryan.oldun diye hatirlamistim 41 lerde gibi... Hayirlisi bakalim bende sag salim alsam kucagima az kaldi Allah in izniyle...

Kizlar adetlerim hep duzensizdir pko tiroid var bende. Gecen ay 40.gun adet oldum. En sonda 30 ocakta adet oldum 17 subatta yumurtladim adete 4 gun kala kan degerim 16.6 cikti 11 saat sonra 19.8 cikti. Pazartesi dr gidicem adet gecmeden ztn bsy demiyolardi en azindan adetim 1 gun gecmis oldu suan. Sizce bu deger artar mi

Evt artar 11 saatte 19.8 olmus zaten ikiye katliyo iki gunde... Demekki seninde 48 saate ikiye katlamis olck.hayirli olsun dikkat et yorma kendini bu aralar.

Evt artar 11 saatte 19.8 olmus zaten ikiye katliyo iki gunde... Demekki seninde 48 saate ikiye katlamis olck.hayirli olsun dikkat et yorma kendini bu aralar.
Ay cok tesekkur ederm icim rhatladi. Bana deger cok az geldide ondan dedim. Adetime 4 gun kala cikmisti o deger dedigin gbi insallah artar. Bgn gezdim baya karnim cok agridi yarim saat yattim gecti :)

Evt bakalim derim pzt dr a... herkes beni ariyo daha dogurmadin mi dr ne diyo gunu gecti niye sezeryan yapmiyo diye diyel basim sisti artik .... Herkese tek tek aciklama yapiyorum.

millet doğal olarak merak ediyo canım,biz bile meraktayız ,Hayır li haberlerini bekliyoruz

selam ccanım,ilk zamanlar olur ole 1 hafta bende similac verdim sonra kilo takibi yaptım gerek kalmadı bitkisel damla kullanıyorum iyi geldi sayılır tavsiye ederim ,ben çıkmıştım sonuçta senin pisikolojin duzgun olmali ki verimli olasın çocuğa ,dr,a gidiyoruz farkı ne çık,çik gez

Kızlar şarjim 3 yarin yazarım iyi geceler hepinize

Cokk yorgunumm kızlar cokkkkk
Bizim kızda araba aldık iki gündür firr,firr geziyoruz ,uyumuyordu biliyosunuz dun kontrole götürdük iyi dedi damlalara devamnis ,annesiyle tutmadık biraz ilk defa arabasız dışarı çıktık kendi arabasıyla ,ya sevmezse de di esim ,ama sevdi uyudu Allahtan geçde 2 de yattı

2 gündür kafamda oyun halısı ve projektör lu dönence var ,bugün fisher price marka kelebekli rüyalar aldık yıldızlı projektör u de var orman sesleri ,anne karni sesleri müzik sesleri çalıyı gel gelelim bizim beşiğe uymadı

Yarin değiştirir lerse değişi cem

Sizin kafanızda varmı tavsiye edebiliceginiz dönence ve oyun halisi?

Buraya nasıl yazdım bilmiyorum yazarken uyumuşum ,:)

Kizlar yarin sabah spinal sezeryan olacagim nasipse acilmam sancim yok 41 haftalik olfum. Acilma biraz olsa,subi sanci alacaktim ama hic acilmam yok...norml dogum icin bekledim nasip boyleymis. InSAllah saglicakla aliriz bizde kucagimiza amin.

Kizlar yarin sabah spinal sezeryan olacagim nasipse acilmam sancim yok 41 haftalik olfum. Acilma biraz olsa,subi sanci alacaktim ama hic acilmam yok...norml dogum icin bekledim nasip boyleymis. InSAllah saglicakla aliriz bizde kucagimiza amin.

Hayırlı olsun canım sağlıkla gelsin ufaklık

Hayırlisi olsun canım rabbim sağ salim kucagina almayı nasip etsin inşallah ,bu güzel duyguyu sende tadicaksin, çok azkaldı ne mutlu sana

Bugün gittik kızıma oyun halisi aldik e,bebek, den tin love ,un tekmele oyna modeli çok methettiler burda becerileri gelişiyor mus, inşallah içinde durur ve sever de ,alacaksanız bunu alin derim çok fonksiyonlu ve guzel ,her birinden ayrı ses cikiyor ,dikkat çekici baya

Bu arada kızım iki gündür kaka yapmıyordu bu aksam zorladı baya bir fırt fırt yaptı oda üstüne geçti ,çamaşırlar yeni biyti astım yatıcam 1 saat sonradan kız k alıcak

Yeni bebişimizde geliyor inşallah hadi hayırlı haberlerle gelsin inşallah. Biz dün akşama kadar çığlık çığlığa ağladık kucaktan inmedi yavrum karnı ağrıyordu ahhh başım çatladı dün. Bugün iyiyim gece biraz sakinledi. Oyun halısı için biraz daha bekliycez şuan hiçbirşeyden anlamıyor anca ağlamak tek bildiği bu

Kızlar ben basur tavan yaptı gene ,dr,a gittik kremlerimi değiştirdi daha doğrusu eskiden kullandığımı. Yazdırdım yapı değiştirdi ,Kadın doğum dr, uma gittim rahim temiz dedi ,nasıl korunmalıyım dedim aylık iğne verdi , kullanan varmı ?

Aksam geç geldik eve
çocuğa kullandığım bu gaz damlası iyi geldi demiştim ,koskoca istanbulda welcare adli markanın coliax adli ürünü yok bulamadık ,sitesindeki eczaneleri aradım yok,yok,yok sinir oldum ,dr,unu aradım dediki yarına kadar bekle gündüz bile çocuk perişan olmuş nasıl beklerim ,en sonunda nöbetçi eczaneye gidiyim ( o lara gecede olsa ilaç geliyor,)
sipariş veririm dedim, gerek kalmadı ürünü bulduk ,iki tane birden alacaktık yoktu dr diyorki çok Olumlu sonuçlar aldık bu damlarla ilgili

Mira yi Oyun halısına 5 dakika koydum ilk bikac saniye ağladı ,sonra şaşırdı ,sonre durdu baktı güldü ,sevdindi,çarptı oyuncaklara ise yarıyacak gibi ,

bebeklerin en iyi bildikleri emmek refleksleri bu konuda çok gelişmiş ,sonra altına yapmak ve ağlamak ,seninmi de kolitmi acaba ,arabada susuyor dimi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…