- 1 Ocak 2015
- 898
- 797
- 53
Sabret canım suni sancıda korkutmasın çokta farklı değil kendi sancından rahat ol hiç gerilme inan normal doğum en güzeli elinden geldiğince normale sabır ve gayret et olmayacak gibi olsa doktorun zorlamazdı bakma benim rahim yumuşadı sancım ilaçla başladı açılmamda oldu ama 6cmde kAldı yani olmayınca zaten zorlamıyorlar sen sadece sabırlı ol kucagına gelecek az kaldıSlm cnm ya deli olcmmmmmm hic sancim yok kiz kardesimin Allah bagislasin iki cocugu var norml dogumla onun hic gun asimi falan olmadi....nedense simdiki cevremdeki dogumlar hep gunasimi yaaa... Seninde oyle olmustu sanirim...40+3 um... Dr a dedim riske atmak istemiyorum sezeryn yap diye adam tutturdu norml diye ya... Ozel bide hastane. Pzt gel yatisini yapalim dedi. Korkuyorum bsy olacak ozamana kadar diye Allah korusunstres yaptim uykularim kaciyor .. dr umdan memnun degilim. 40+0 dr randevum vardi bidaki kontrolu bir hafta sonraya veriyor yani 41 e.
Slm cnm ya deli olcmmmmmm hic sancim yok kiz kardesimin Allah bagislasin iki cocugu var norml dogumla onun hic gun asimi falan olmadi....nedense simdiki cevremdeki dogumlar hep gunasimi yaaa... Seninde oyle olmustu sanirim...40+3 um... Dr a dedim riske atmak istemiyorum sezeryn yap diye adam tutturdu norml diye ya... Ozel bide hastane. Pzt gel yatisini yapalim dedi. Korkuyorum bsy olacak ozamana kadar diye Allah korusunstres yaptim uykularim kaciyor .. dr umdan memnun degilim. 40+0 dr randevum vardi bidaki kontrolu bir hafta sonraya veriyor yani 41 e.
Tmm cnm saol pzt yatisim yapilck.Sabret canım suni sancıda korkutmasın çokta farklı değil kendi sancından rahat ol hiç gerilme inan normal doğum en güzeli elinden geldiğince normale sabır ve gayret et olmayacak gibi olsa doktorun zorlamazdı bakma benim rahim yumuşadı sancım ilaçla başladı açılmamda oldu ama 6cmde kAldı yani olmayınca zaten zorlamıyorlar sen sadece sabırlı ol kucagına gelecek az kaldı
Ben seni daha gec sezeryan.oldun diye hatirlamistim 41 lerde gibi... Hayirlisi bakalim bende sag salim alsam kucagima az kaldi Allah in izniyle...Ebet canım bende beklemek istedim 41e kadar ama bebeğim Doğum pozisyonunu bile almamıştı o yüzden doktorum beklemenin mantığı olmaz dedi 40+3 te sezeryan olduk. suni sancıyı da o yüzden düşünmedi.. Suni sancı uygunsa verilir yoksa vermenin bir anlamı Yok çünkü.. İstemiyorsan doktorla direk konuş sonuçta sen nasıl istiyorsan ona uygun hareket edecektir mutlaka stres yapma sen içini rahat tut bol bol yürüyüş yap merdiven in çık ilık da oturmaya çalış bir de..
Evt artar 11 saatte 19.8 olmus zaten ikiye katliyo iki gunde... Demekki seninde 48 saate ikiye katlamis olck.hayirli olsun dikkat et yorma kendini bu aralar.Kizlar adetlerim hep duzensizdir pko tiroid var bende. Gecen ay 40.gun adet oldum. En sonda 30 ocakta adet oldum 17 subatta yumurtladim adete 4 gun kala kan degerim 16.6 cikti 11 saat sonra 19.8 cikti. Pazartesi dr gidicem adet gecmeden ztn bsy demiyolardi en azindan adetim 1 gun gecmis oldu suan. Sizce bu deger artar mi
Ay cok tesekkur ederm icim rhatladi. Bana deger cok az geldide ondan dedim. Adetime 4 gun kala cikmisti o deger dedigin gbi insallah artar. Bgn gezdim baya karnim cok agridi yarim saat yattim gecti :)Evt artar 11 saatte 19.8 olmus zaten ikiye katliyo iki gunde... Demekki seninde 48 saate ikiye katlamis olck.hayirli olsun dikkat et yorma kendini bu aralar.
Evt bakalim derim pzt dr a... herkes beni ariyo daha dogurmadin mi dr ne diyo gunu gecti niye sezeryan yapmiyo diye diyel basim sisti artik .... Herkese tek tek aciklama yapiyorum.
Kızlar selam benim minik geceleri mıkır mıkır ne uyuyor ne uyumuyor hep tetikteyiz ve birde kaka birkez yapıyor bezi hep çişli. Ikınıp sıkınıyor yavrum. smilac mamaya başlıycaz sütüm çok yeterl değil doymuyor ağlıyor açlıktan. Uyutana kadar uğraşıyorum tam koyuyorum hop gözler açılıyor. Evde çok bunaldım 40ı çıkmadan dışarı gezmeye çıksakmı eşim hiç istemiyor ama ben daraldım iyice
millet doğal olarak merak ediyo canım,biz bile meraktayız ,Hayır li haberlerini bekliyoruz[/QUOTE
Amin canim...
Kizlar yarin sabah spinal sezeryan olacagim nasipseacilmam sancim yok 41 haftalik olfum. Acilma biraz olsa,subi sanci alacaktim ama hic acilmam yok...norml dogum icin bekledim nasip boyleymis. InSAllah saglicakla aliriz bizde kucagimiza amin.
Kizlar yarin sabah spinal sezeryan olacagim nasipseacilmam sancim yok 41 haftalik olfum. Acilma biraz olsa,subi sanci alacaktim ama hic acilmam yok...norml dogum icin bekledim nasip boyleymis. InSAllah saglicakla aliriz bizde kucagimiza amin.
Yeni bebişimizde geliyor inşallah hadi hayırlı haberlerle gelsin inşallah. Biz dün akşama kadar çığlık çığlığa ağladık kucaktan inmedi yavrum karnı ağrıyordu ahhh başım çatladı dün. Bugün iyiyim gece biraz sakinledi. Oyun halısı için biraz daha bekliycez şuan hiçbirşeyden anlamıyor anca ağlamak tek bildiği bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?