2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Bende korkuyorum ilk hamilelik benim ,millet 1 paket sigara içiyor bisey olmuyo sakinmiycam diyorum sonra:) icguduselmi pimpiriklimiyim annelik duygusu mu acep bilemiyorum da sanırım hepimiz korkuyoruz kizlar
Evet sanırım öyle tevekkül etmek lazım Allah her şeyi daha iyi bilir

Bebek bekleyen guzeller insallah saglikla kucaginiza alirsiniz ben 2016 subat annesiyim cok sabirsizlanjyordum bebgim bi dogdu ahhhh uyku haram oldu bol bol dinlenin su an savastan cikmis gibiyim zaten sizi yazi
yo gorunce bi soyleyeyim dedim:)

Büyümüştür seninkisi maşallah,olsun sağ salim almissinya kucağa ,
İnşallah hani uyuyupta gece sorun çıkarma yan bebislerden olur bizimkiler:)

Şuanda bile yarim saatte bir kalkıyorum canım b,bana şimdiden zor

Va

zor ama bir o kadarda akıllı idareci çalışkan ve güzel olurlar

Kesinlikle bakımlı ve titiz olduğumuz kesin ,mukemmelliyetciyiz ,heryer pırıl pırıl olmalı,adam harika olmalı,,melek burçta derler bize
Sipsivri dilli melek,
Aslında bakire ,yada bakır burç da derler ,kolay evlenmezler,düşünsene yeni evliyim ,30 dan sonra zorrrrr karar verdim onada,

Sağlıkla büyütürsün inşallah Allah hayırlı etsin bulantılar olmasa uyuyacamda.....
Amin tatlim insallah ay hatirladim da ben tam kizim 5 ay olana kadar 4 kg vermistim bulanti yuzunden su bile icemiyordum sadece portakal muz falan yiye biliyodum Allah yardimcin olsun

Cok sukur buyuyor artik 6ayimiz oldu ayy biz 40 gun uyku gormedik ya hayalet gibi dolasiyoduk simdi de disari cikarmiyor kucuk cadi cikar cikmaz kiyameti kopariyor insallah sakin bebekler olur sizinkiler:)

Maşallah az almışsın 30 kilo aldı benim komşum korkuyorum valla bende öyle o kadar alırmıyım diye.zaten görümcelerim şimdiden taktı kiloma kilo vermeme rağmen.

Maşallah az almışsın 30 kilo aldı benim komşum korkuyorum valla bende öyle o kadar alırmıyım diye.zaten görümcelerim şimdiden taktı kiloma kilo vermeme rağmen.
Takma tatlim hamilelikte moral bozanlar cok oluyor benim kv de senin bebek normal degil galiba karnin kucuk falan diyordu cok sukur erken dogumuna ragmen kilosu normaldi. Bebegin kilo almasi icin muz cok iyi ama kilolu bebegide dogurmak sorunlu oluyor ben normal dogum yaptim cok sukur. Su anda da tatlim 6 ay oldu dogum sonrasi verdim kilolari su an sadece 3-4 kg fazlam var onlari versem guzel olucak insallah)

kızlar çatlak krem kullanmaya başladınız mı? hangi ürünleri kullanıyorsunuz .
ben sadece bebe yagı aldım ama her aksam sürmeyi unutuyorum bir de yapış yapış bi his yapıyor sevmiyorum
rahat edemedim . bugun 14. haftam dolfu henuz catlagım yok .
hangi ürünü almalıyım

Az önce dr.dan geldim 15 gün önce kan vermiştim 2 li test için ,arayıp gitmistim ben,çıkmadı dediler dr.geldi değerleriniz düşük çıktığı için çıkmadı dedi nasıl yani dedim kotu biseymi bu gözlerim doldu dr,gidin tekrar tahlil yapa in ultrason kan falan dedi.
Dışarı çıktım eşimi aradım başladım ağlamaya cokkk korktum ,dr.yanina çıktım muane etti sorun yok dedi gayet iyi bebek dedi kani tekrar istedi ne saçma yarab ,

Yok iste 12+2de yaptirmisizda makinaları cin malıymış milyon dolarlık değilmiş ,dedim bu testler 11 ila 14 hafta arasında olmuyo muydu dedi evet ama iyi ölçmemiş radyoloji ultrasonda ,kanada ona gore bakıp değerlendiriyoruz kan dr,u

Dedim benim dr,a sen bana normal herşey demedimmi evet dedi normal değerlerini diz de asla risk yok o kadar altında çıkmış korkmayın
2 dr,arasında 3 kaç var Alllah im 6,7 kez indim çıktım resmen delirdim

Sonuç gene kan verdim 15 bekliycegim

Jhanson bayb mor olanı aldım yagi ,Birde lier ac 200 m l 90 tl ye aldım internetten eczanede 100 m l 100 tl hatta yağla ikisi 100 tl tuttu benim kargodan da ücret almadılar
Nereleri araştırsan da lierac çıkıcam karşına mustela yada lierac alacaktım bunu aldım

Bebe yayını da dus alıp hafif kurulanıyorum sonra yağlı yorum basen kalca,göğüs, sonra dişlerimi fircaliyorum ,saçımı krem liyorum ,yüzüme peeling yapıyorum o arada vucud yagi emi yor .durulayıp çıkıyorum

Bide boll suu için 2, litre en az .
3 lifte içirseniz vucud içten nemlendiği için çatlamaz

Ben bugün sordum belli değil dedi

Merhabaaaa :) Yeni buldum bu sayfayı ne kadar güzel olmuş :) Hamişlerin takvimini yapsak ya ne güzel yapmayı bilen biri var mı ?

Merhabaaaa :) Yeni buldum bu sayfayı ne kadar güzel olmuş :) Hamişlerin takvimini yapsak ya ne güzel yapmayı bilen biri var mı ?

Merhaba tatlım hoşgeldin ,teşekkürler bilgilerini paylaşan herkeze,

Nasıl oluyor o takvim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…