İnşallah sağlıkla alırsın kucağına canımBende de oluyo Can'ım ilk hamileliğim de kalbi durdu aldılar inşallah bu bebeğimi sağlıkla kucağıma alırım
Evet sanırım öyle tevekkül etmek lazım Allah her şeyi daha iyi bilirBende korkuyorum ilk hamilelik benim ,millet 1 paket sigara içiyor bisey olmuyo sakinmiycam diyorum sonra:) icguduselmi pimpiriklimiyim annelik duygusu mu acep bilemiyorum da sanırım hepimiz korkuyoruz kizlar
Bebek bekleyen guzeller insallah saglikla kucaginiza alirsiniz ben 2016 subat annesiyim cok sabirsizlanjyordum bebgim bi dogdu ahhhh uyku haram oldu bol bol dinlenin su an savastan cikmis gibiyim zaten sizi yazi
yo gorunce bi soyleyeyim dedim:)
Va
zor ama bir o kadarda akıllı idareci çalışkan ve güzel olurlar
Amin tatlim insallah ay hatirladim da ben tam kizim 5 ay olana kadar 4 kg vermistim bulanti yuzunden su bile icemiyordum sadece portakal muz falan yiye biliyodum Allah yardimcin olsunSağlıkla büyütürsün inşallah Allah hayırlı etsin bulantılar olmasa uyuyacamda.....
Cok sukur buyuyor artik 6ayimiz oldu ayy biz 40 gun uyku gormedik ya hayalet gibi dolasiyoduk simdi de disari cikarmiyor kucuk cadi cikar cikmaz kiyameti kopariyor insallah sakin bebekler olur sizinkiler:)Büyümüştür seninkisi maşallah,olsun sağ salim almissinya kucağa ,
İnşallah hani uyuyupta gece sorun çıkarma yan bebislerden olur bizimkiler:)
Şuanda bile yarim saatte bir kalkıyorum canım b,bana şimdiden zor
Bende şu an 4 kilo verdim.hamileliğin boyunca kaç kilo aldın.Amin tatlim insallah ay hatirladim da ben tam kizim 5 ay olana kadar 4 kg vermistim bulanti yuzunden su bile icemiyordum sadece portakal muz falan yiye biliyodum Allah yardimcin olsun
5 ay sonrasinda kilo alimi basladi 8 kg aldimBende şu an 4 kilo verdim.hamileliğin boyunca kaç kilo aldın.
Takma tatlim hamilelikte moral bozanlar cok oluyor benim kv de senin bebek normal degil galiba karnin kucuk falan diyordu cok sukur erken dogumuna ragmen kilosu normaldi. Bebegin kilo almasi icin muz cok iyi ama kilolu bebegide dogurmak sorunlu oluyor ben normal dogum yaptim cok sukur. Su anda da tatlim 6 ay oldu dogum sonrasi verdim kilolari su an sadece 3-4 kg fazlam var onlari versem guzel olucak insallah)Maşallah az almışsın 30 kilo aldı benim komşum korkuyorum valla bende öyle o kadar alırmıyım diye.zaten görümcelerim şimdiden taktı kiloma kilo vermeme rağmen.
kızlar çatlak krem kullanmaya başladınız mı? hangi ürünleri kullanıyorsunuz .
ben sadece bebe yagı aldım ama her aksam sürmeyi unutuyorum bir de yapış yapış bi his yapıyor sevmiyorum
rahat edemedim . bugun 14. haftam dolfu henuz catlagım yok .
hangi ürünü almalıyım
Ben bugün sordum belli değil dedi
Kac haftaliksin canim biz 13 e dogru gidiyoruz
Merhabaaaa :) Yeni buldum bu sayfayı ne kadar güzel olmuş :) Hamişlerin takvimini yapsak ya ne güzel yapmayı bilen biri var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?