- 1 Ocak 2015
- 898
- 797
- 53
Belli bir saati var akşam 7 12 arası çıldırıyor bazen öğlende oluyor ne yapacagımı şaşırdım bende ağladım gecen Ve hiçbirşey susturmuyor arabada anca çok tuhafbebeklerin en iyi bildikleri emmek refleksleri bu konuda çok gelişmiş ,sonra altına yapmak ve ağlamak ,seninmi de kolitmi acaba ,arabada susuyor dimi ?
Belli bir saati var akşam 7 12 arası çıldırıyor bazen öğlende oluyor ne yapacagımı şaşırdım bende ağladım gecen Ve hiçbirşey susturmuyor arabada anca çok tuhafüzülüyorum o haline
Hey kızlar günaydın nerelerdesiniz ?
S sevecen_29 doğurdunmu nasıl sin ?
kelebek922 ise başladı nasıl gidiyo hem is hem çocuk ,annende duruyormu?
masalpembesi ne alemdesin canım?
bugün tam bir aylık oldu teyzesi. Az kaldı inşallah gazımız biter yada azalır dün gecede 3ten beri uyutmadı şimdi uyuyor bugün doktor kontrolümüz var bende biraz evi toparlıyorum beynim uyuştu uykusuzluktancanım bende ağlıyordum biara gazi var muhtemelen bende çok çektim biliyosun gaz çıkarırken bile ağlıyor benimki ,çıkaramazsa karni tas gibi sert oluyo bastırınca belli oluyor ,
,benim kullandığım damlayı denesene bi bakalım 3 saate etkisini gösteriyor tamamen bitkisel ,dr,u aradım geçende bu damlayı bulamayınca ,dediki cok iddali girdiler piyasaya çokta olumlu dönüşler var bu konuda dedi ,herkes memnun dedi
Senin 40 i ne zaman cikiyo?
Ay yavrum ya hastamı oldu kıyamam Allah şifa versin kuzucuğaBizim ufaklık dededen nezle kaptı hemen bronşiolite çevirdi 1haftadır onla uğraşıyoruz buhar vermekle, dua edin kızlar hemen iyileşsin. Bir de allerjik yapısı var her temizlikte hemen hapşırmaya başlıyor o da bronşioliti tetikliyor. Onla uğraşıyoruz antiallerjik ürünler araştırıp alıyorum çamaşırsuyu yerine ne kullanılabilir sizce:/
Canim dogum yaptim sukur iyiyiz bebekde bizde... Ilk gunum cok kotuydu ya acidan titredim( dr yuru dedi sezeryandan 6 saat sonra.... Bebegimi kucaklayamadim ilk gun hic gecmicek sandim sezeryandan nefret ettim arkadaslar.... Sutum de gelmedi pek.. ayrica bebek cok uyuyo en fazla uc saat uyutup emzir dediler ama uyanmiyoki...Hey kızlar günaydın nerelerdesiniz ?
S sevecen_29 doğurdunmu nasıl sin ?
kelebek922 ise başladı nasıl gidiyo hem is hem çocuk ,annende duruyormu?
masalpembesi ne alemdesin canım?
bugün tam bir aylık oldu teyzesi. Az kaldı inşallah gazımız biter yada azalır dün gecede 3ten beri uyutmadı şimdi uyuyor bugün doktor kontrolümüz var bende biraz evi toparlıyorum beynim uyuştu uykusuzluktan
Ay yavrum ya hastamı oldu kıyamam Allah şifa versin kuzucuğa
Canim dogum yaptim sukur iyiyiz bebekde bizde... Ilk gunum cok kotuydu ya acidan titredim( dr yuru dedi sezeryandan 6 saat sonra.... Bebegimi kucaklayamadim ilk gun hic gecmicek sandim sezeryandan nefret ettim arkadaslar.... Sutum de gelmedi pek.. ayrica bebek cok uyuyo en fazla uc saat uyutup emzir dediler ama uyanmiyoki...
Canııım Allah analı babalı büyütsün sen hiç bişeyi dert etme hepsi geçicek çok erken yürütmüşler benim sekiz saat sonra yürüdüm sütün de gelir hiç takılma çocuğuna bak ve mutlu olCanim dogum yaptim sukur iyiyiz bebekde bizde... Ilk gunum cok kotuydu ya acidan titredim( dr yuru dedi sezeryandan 6 saat sonra.... Bebegimi kucaklayamadim ilk gun hic gecmicek sandim sezeryandan nefret ettim arkadaslar.... Sutum de gelmedi pek.. ayrica bebek cok uyuyo en fazla uc saat uyutup emzir dediler ama uyanmiyoki...
Gecmiş olsun yavruna kavuştun tebrik ederim. Sen şimdi bir haftaya toparlarsın dikişlerini kolla ani hareket yapma zaten o acı durumu yürüyememe falan hep geçiyor biraylık olduk benim hiçbişeyim kalmadı arada hafif sızlıyor ama oda hiç bişey değil bebişe adapte olana kadar sütünde artacak benim yeni yeni arttı bol sıvı tüketiyorum.Canim dogum yaptim sukur iyiyiz bebekde bizde... Ilk gunum cok kotuydu ya acidan titredim( dr yuru dedi sezeryandan 6 saat sonra.... Bebegimi kucaklayamadim ilk gun hic gecmicek sandim sezeryandan nefret ettim arkadaslar.... Sutum de gelmedi pek.. ayrica bebek cok uyuyo en fazla uc saat uyutup emzir dediler ama uyanmiyoki...
Bizim ufaklık dededen nezle kaptı hemen bronşiolite çevirdi 1haftadır onla uğraşıyoruz buhar vermekle, dua edin kızlar hemen iyileşsin. Bir de allerjik yapısı var her temizlikte hemen hapşırmaya başlıyor o da bronşioliti tetikliyor. Onla uğraşıyoruz antiallerjik ürünler araştırıp alıyorum çamaşırsuyu yerine ne kullanılabilir sizce:/
bugün tam bir aylık oldu teyzesi. Az kaldı inşallah gazımız biter yada azalır dün gecede 3ten beri uyutmadı şimdi uyuyor bugün doktor kontrolümüz var bende biraz evi toparlıyorum beynim uyuştu uykusuzluktan
Canim dogum yaptim sukur iyiyiz bebekde bizde... Ilk gunum cok kotuydu ya acidan titredim( dr yuru dedi sezeryandan 6 saat sonra.... Bebegimi kucaklayamadim ilk gun hic gecmicek sandim sezeryandan nefret ettim arkadaslar.... Sutum de gelmedi pek.. ayrica bebek cok uyuyo en fazla uc saat uyutup emzir dediler ama uyanmiyoki...
Nazanen canım günlerimiz güzel geçiyo ilk günler özlüyodu heralde beni akşam olunca ağlıyosu sakin kızım Benim annemle iyi anlaştılar çok şükür işe gelince o da iyi geçiyo özlemişim çalışmayı ama aklım hep evde allahtan annemin whatsapp ı var da hep foto atıyo bana siz neler yapıyorsunuz bakalım büyüdünüz mü
Benimdeeeeee löp löp sallanıyor spor şart busekilde çok kötü yaYaaaaa alt karnım kaldı ne yapicammm?
Yaptınız mı aşınızıannen mi sende kaliyo senmi götürüyorsun ,kız ben bir kere markete gittim de oLedim ya deli oldum :)
bizde gaz sorunumuz dışında iyiyiz canım aksam çok geç yatıyor 1 de 12 de yatıyor ,birazda bizdenbkaynaklaniyor bizde geç yatıyoruz 10,da 11 de yıkıyoruz anca uyuyor erkene çekicem de isim bitm
İyor evde aksam yemekti mutfağı topla ,ortalığı topla lavobalari yıka çamaşırdı balkonu derken saat geçiyor
Bende 2.aylık aşısı var yarin sabah 9 da ateşi çıkıcam diye çok korkuyorum seninki çıkmıştı çünkü fitilde atamam
Dun du aslında aşı si sağlık ocaginda asi yokmuş cumaya kaldı
Bu hafta annemle bile kustum gelipte bizde kal asi oluca gi gün dedim mirin kırın etti bende telefonlarına çıkmadım hic bu aksam gelicek kalıcak :)
dayanamadı kızımı görmemeye
BenimdeeeeeeBenimdeeeeee löp löp sallanıyor spor şart busekilde çok kötü ya
çok geçmiş olsun tatlım,rabbim acil şifalar versin hemen iyileşir umarım,biri hastaysa odadan çıkarmıyorum ben ,
Çamaşır suyu zehirli gaz canım sirke karbonat arap sabunu ve sıvı hacı şakır ,cif,ben genl de bunları kullanıyorum ,sirke iyi bir çözücüdür asit yoğun zararsız tuvalete bile karbonatı dok şirkeyle ovala sıcak su dok üstüne bak nasıl köprücek nis gibi,evi arap sabunu sıvı sabun daMlat sil canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?