kesinlikleeee 68 70 kg doğurdum hala 63,64 kg geliyorumBenimdeeeeee löp löp sallanıyor spor şart busekilde çok kötü ya
Yaptınız mı aşınızınasılsınız canım hafta sonlarını hep kızıma ayırıyorum :) özlüyorum onu çok ama onun iÇin çalışıyoruz napalım annem bizde bakıyo havalar soğuk ya yazın evine alcak heralde çıkışlarda alcam bende öyle yapıcaz üç ayımız bitti dört ayın içindeyiz artık biz uykusu güzel gündüz de gece en geç 12 de uyuyo onda nadir bence sen alıştır ben 10 buçuk 11 gibi uyutmaya alıştırdım Can'ım çok rahat edersin
Var canım oda yemeye geliyo akşamları yemek yiyince gidiyolar ben işi bırakçaktım bırakma ben bakarım dedi annem bende bırakmadım o yüzden çok şükür ilgileniyo başta 40ımda kalırken sıkıntı çıkarmıştı annen gibi baban evde ben gideyim üç gece üç gece değişmeli kalmıştılar kaynanamla annemin tek sıkıntısı içeri kapandı gezmeyi çok severdi ama havalar ısınıyo bidaha Zeynep'le gezeriz diyosabah 9 da canım inşallah ateşi çıkmaz
Baban yokmu canım ? Ne iyi annen varmış kıymetini bil,evinde bakması güzel alıştı zeynep evine cunku ,maşallah 12 de başlıycam 11,e 10 a çekicem inşallah
12de yatinca gece kacta kalkıyor
Var canım oda yemeye geliyo akşamları yemek yiyince gidiyolar ben işi bırakçaktım bırakma ben bakarım dedi annem bende bırakmadım o yüzden çok şükür ilgileniyo başta 40ımda kalırken sıkıntı çıkarmıştı annen gibi baban evde ben gideyim üç gece üç gece değişmeli kalmıştılar kaynanamla annemin tek sıkıntısı içeri kapandı gezmeyi çok severdi ama havalar ısınıyo bidaha Zeynep'le gezeriz diyoCan'ım fitil yapamazsan şurup al eczaneden elinin altında bulunsun tedbirini al sen
Var canım oda yemeye geliyo akşamları yemek yiyince gidiyolar ben işi bırakçaktım bırakma ben bakarım dedi annem bende bırakmadım o yüzden çok şükür ilgileniyo başta 40ımda kalırken sıkıntı çıkarmıştı annen gibi baban evde ben gideyim üç gece üç gece değişmeli kalmıştılar kaynanamla annemin tek sıkıntısı içeri kapandı gezmeyi çok severdi ama havalar ısınıyo bidaha Zeynep'le gezeriz diyoCan'ım fitil yapamazsan şurup al eczaneden elinin altında bulunsun tedbirini al sen
Canim cok gecmis olsunnnnnEvet kızlar annem derdiki hep dunyadaki en zor ,en güzel,en kotu şey anne baba olmak Allah iti köpeği bile anne baba yapmasin nasıl zorrr birşey derdi ,nedemek istedi simdi anladım
3 de bayılmışım bu gece resmen ,okadar zorlamama rağmen tutamadım kendimi uyumuşum ,acamiyorum gözlerimi 3 saat uyanmadım ,uyanamadım gücüm kalmadı artik ,korkuyorumda
( bugün temizlik yaptım ,camlar v.s yorulmuşum )
Esim başında beklemiş bu saate kadar şimdi ben nöbetteyim 21 saat geçti üstünden inşallah biseyi olmaz ,
ayyy internette yorumları okuyorum hep kotu oldum 5 li karma asi şole böle nörolojik vaka olurda ,nöbet gecirirde bilmemne de kafayı takıyorum ister istemez çok fena malum ,siz okumayin böle şeyler
Bugün öğlende kalça çikikligi testine gidicez ,chekap da yaptiricaz aynı zamanda ,
aslında dinlenmiş olmamız lazim inşallah oda temiz çıkar
Hala nöbetteyiz yavrum okadar kötü ki eli kolu kalkmıyor agliyamiyor bile saldı kendini gözünü açamıyor uyudu hep bugün ağlaması değişti sessiz ağlıyo az ince eşimle kahve bile içtik ,şimdi diyoruz iyi olsa bu kahveyi içermezdi kiyameti koparirdi bana bakmiyosunuz napiyisunuz orda diye
Aman iyi olsun da cazgır olsun varsın ,gazi var zorlayamiyorda ayyy çok fenaymış bu aşılar üfff inşallah çıkmaz ateşi dua edin lütfen
Annesi kaldı Allahdan yoksa iyice kotu olurdum ,
,bu aksam öyle le korktumkii tükürüğü boğazına kaçtı ayyy allam nefesi gitti çırpındı kus gibi ,su çıktı ağzından
elim kolum titredi neyapicami bilemedim cokk bağırdım ama çocuğuna bisey oluyor diye
Evet kızlar annem derdiki hep dunyadaki en zor ,en güzel,en kotu şey anne baba olmak Allah iti köpeği bile anne baba yapmasin nasıl zorrr birşey derdi ,nedemek istedi simdi anladım
3 de bayılmışım bu gece resmen ,okadar zorlamama rağmen tutamadım kendimi uyumuşum ,acamiyorum gözlerimi 3 saat uyanmadım ,uyanamadım gücüm kalmadı artik ,korkuyorumda
( bugün temizlik yaptım ,camlar v.s yorulmuşum )
Esim başında beklemiş bu saate kadar şimdi ben nöbetteyim 21 saat geçti üstünden inşallah biseyi olmaz ,
ayyy internette yorumları okuyorum hep kotu oldum 5 li karma asi şole böle nörolojik vaka olurda ,nöbet gecirirde bilmemne de kafayı takıyorum ister istemez çok fena malum ,siz okumayin böle şeyler
Bugün öğlende kalça çikikligi testine gidicez ,chekap da yaptiricaz aynı zamanda ,
aslında dinlenmiş olmamız lazim inşallah oda temiz çıkar
Kizlarrrrr tebrikleriniz icin cooook tesekkur ederim.... Bebislerinizi sadece anne sutuyle mi besliyorsunuz,mama veriyor musunuz?
Kizlarrrrr tebrikleriniz icin cooook tesekkur ederim.... Bebislerinizi sadece anne sutuyle mi besliyorsunuz,mama veriyor musunuz?
Canim hayırlı olsun gozunaydinCanim dogum yaptim sukur iyiyiz bebekde bizde... Ilk gunum cok kotuydu ya acidan titredim( dr yuru dedi sezeryandan 6 saat sonra.... Bebegimi kucaklayamadim ilk gun hic gecmicek sandim sezeryandan nefret ettim arkadaslar.... Sutum de gelmedi pek.. ayrica bebek cok uyuyo en fazla uc saat uyutup emzir dediler ama uyanmiyoki...
Kızlar hepinize merhaba. Uzun zamandır yazamadım. Şimdi oturdum son kaldığım yerden bütün mesajları okudum. Hepimiz bebislerimizle meşgulüz. Benim şarjım bozuldu. Aldığım da bozuk çıktı . 10 gün telefonsuz kaldım anneminkiyle idare ettim. Bu arada yarı kırkımız oldu gezmelere başladık. O yüzden yazamadım. Şimdi oğlumu uyuttum yazayım dedim. Snap chat te takip ettiğim biri var. Onun da kucuk bebegi var. Tevhide Hanım diye bir bayan varmis bebek bakimiyla ilgilenen. Evinize geliyor 1-3 hafta arası evinizde kalıp bebeğinizi düzene sokup gidiyor bir program dahilinde. Takip ettigim kisi snap chatte paylasti. Ben gündüz programına uyamadim ama akşam 7 sabah 7 arası uyguladım. Gerçekten çok doğru. Özelden telinizı yazarsanız kaydettiğim iki videosunu size yollarım izlersiniz. İnanın bebeğin de sizin de uykunuz düzene giriyor. Ben birkaç gündür ihmal ettim Mirza nin düzeni kaçtı. Yarın tekrar başlayacağım. Şimdi ben de yatıyorum. İyi geceler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?