2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Bu hafta dr,daydım memik çekemezsin dedi hafif sporlar yap dedi ,6. Aydan sonra vermeye başlarmışız

sabah 9 da canım inşallah ateşi çıkmaz
Baban yokmu canım ? Ne iyi annen varmış kıymetini bil,evinde bakması güzel alıştı zeynep evine cunku ,maşallah 12 de başlıycam 11,e 10 a çekicem inşallah

12de yatinca gece kacta kalkıyor

Annem gene gelmedi sabah gelicekmis

Var canım oda yemeye geliyo akşamları yemek yiyince gidiyolar ben işi bırakçaktım bırakma ben bakarım dedi annem bende bırakmadım o yüzden çok şükür ilgileniyo başta 40ımda kalırken sıkıntı çıkarmıştı annen gibi baban evde ben gideyim üç gece üç gece değişmeli kalmıştılar kaynanamla annemin tek sıkıntısı içeri kapandı gezmeyi çok severdi ama havalar ısınıyo bidaha Zeynep'le gezeriz diyo Can'ım fitil yapamazsan şurup al eczaneden elinin altında bulunsun tedbirini al sen

ozaman evin yakin baya ne güzel ya maşallah,baban da iyiymiş ,bizimki de diyor gelin bizim binaya kira vermeyin hem de bakarız biz diyor diye ama esim sevmiyor oraları ,simdi bir ay sonra hep memlekete gidecekler gitmeyin diyorumda babam durmuyor

şurup dr,vermedi mide si küçük daha ,florasını bozmayalım dedi fitil iyi dedi a nanesi geldi asi dan geldik şimdi bir tane koluna iki tanede sağ ,sol bacağa yaptılar çok ağladı yavrum cokk ,ananeside gidicem diyor ,ablam mevlut yapicak yarin sabahtan ina gidicem ustum başım düzgün değil diyor ,ateşi çıkar diye korkuyorum inşallah çıkmaz ya ,seninki ayni gün mu cikmisti canım ?

Hala nöbetteyiz yavrum okadar kötü ki eli kolu kalkmıyor agliyamiyor bile saldı kendini gözünü açamıyor uyudu hep bugün ağlaması değişti sessiz ağlıyo az ince eşimle kahve bile içtik ,şimdi diyoruz iyi olsa bu kahveyi içermezdi kiyameti koparirdi bana bakmiyosunuz napiyisunuz orda diye
Aman iyi olsun da cazgır olsun varsın ,gazi var zorlayamiyorda ayyy çok fenaymış bu aşılar üfff inşallah çıkmaz ateşi dua edin lütfen

Annesi kaldı Allahdan yoksa iyice kotu olurdum ,

,bu aksam öyle le korktumkii tükürüğü boğazına kaçtı ayyy allam nefesi gitti çırpındı kus gibi ,su çıktı ağzından

elim kolum titredi neyapicami bilemedim cokk bağırdım ama çocuğuna bisey oluyor diye

Evet kızlar annem derdiki hep dunyadaki en zor ,en güzel,en kotu şey anne baba olmak Allah iti köpeği bile anne baba yapmasin nasıl zorrr birşey derdi ,nedemek istedi simdi anladım

3 de bayılmışım bu gece resmen ,okadar zorlamama rağmen tutamadım kendimi uyumuşum ,acamiyorum gözlerimi 3 saat uyanmadım ,uyanamadım gücüm kalmadı artik ,korkuyorumda
( bugün temizlik yaptım ,camlar v.s yorulmuşum )
Esim başında beklemiş bu saate kadar şimdi ben nöbetteyim 21 saat geçti üstünden inşallah biseyi olmaz ,

ayyy internette yorumları okuyorum hep kotu oldum 5 li karma asi şole böle nörolojik vaka olurda ,nöbet gecirirde bilmemne de kafayı takıyorum ister istemez çok fena malum ,siz okumayin böle şeyler

Bugün öğlende kalça çikikligi testine gidicez ,chekap da yaptiricaz aynı zamanda ,
aslında dinlenmiş olmamız lazim inşallah oda temiz çıkar

Son düzenleme:
Kizlarrrrr tebrikleriniz icin cooook tesekkur ederim.... Bebislerinizi sadece anne sutuyle mi besliyorsunuz,mama veriyor musunuz?

Canim cok gecmis olsunnnnn

Yutma refleksleri tam gelişmemiş olduğundan oluyor öyle bizimkine de olmuştu. Endişe etme sen sakin kalmalısın. Hemen yana döndürsen yetiyor kendi atıyor genelde Zaten. Allah'ım korusun çocuklarımızı..

Biz de yaptırdık kalça ultrasonunu yaptırmak lazım erken dönemde.. inşallah birşey çıkmaz.. çok geçmiş olsun şimdiye çıkmadıysa ateşi daha da çıkmaz inşallah.. Okuma sen interneti ya insanlar Ne duysa yazıyor inanıyor çok saçma şeyler yazıyor hiç okuyup kafanı karıştırma..

Kizlarrrrr tebrikleriniz icin cooook tesekkur ederim.... Bebislerinizi sadece anne sutuyle mi besliyorsunuz,mama veriyor musunuz?

Biz ilk hafta süt tam gelmeyince akşamları 30cc mama vermiştik hem o doyup uyuyunca ben de uyuyordum hem de aç kalmıyordu çocuk..Gündüz devamlı memedeydi zaten de.. Sonra süt gelince attık mamayı..

ilk hafta cahilligime geldi dr,verdi diye verdim aksamlari 1 hafta yada 4 gün felan sonra. bunu vermek istemiyorum dedim kilo takibi yaptım 1 hafta gayet iyiydi kilo alımı sonraki hafta sonra ki hafta olcturdhum iyiydi vermedim sonra 10 kere vermiş değilim kisaca

Canim hayırlı olsun gozunaydin

Kızlar hepinize merhaba. Uzun zamandır yazamadım. Şimdi oturdum son kaldığım yerden bütün mesajları okudum. Hepimiz bebislerimizle meşgulüz. Benim şarjım bozuldu. Aldığım da bozuk çıktı . 10 gün telefonsuz kaldım anneminkiyle idare ettim. Bu arada yarı kırkımız oldu gezmelere başladık. O yüzden yazamadım. Şimdi oğlumu uyuttum yazayım dedim. Snap chat te takip ettiğim biri var. Onun da kucuk bebegi var. Tevhide Hanım diye bir bayan varmis bebek bakimiyla ilgilenen. Evinize geliyor 1-3 hafta arası evinizde kalıp bebeğinizi düzene sokup gidiyor bir program dahilinde. Takip ettigim kisi snap chatte paylasti. Ben gündüz programına uyamadim ama akşam 7 sabah 7 arası uyguladım. Gerçekten çok doğru. Özelden telinizı yazarsanız kaydettiğim iki videosunu size yollarım izlersiniz. İnanın bebeğin de sizin de uykunuz düzene giriyor. Ben birkaç gündür ihmal ettim Mirza nin düzeni kaçtı. Yarın tekrar başlayacağım. Şimdi ben de yatıyorum. İyi geceler

merhaba ccanım sevindim düzene girmesine mirza nin ilginç bebekler rutini severler biliyorum mesela kacta yatarsa yatsın sabahb9 da uyanıyor ,birgün uyguladigim birseyi (o gün sallnicakta salladıysam diğer günde istiyor öyle uyuycak ama tam anlamıyla 3.ayda öğreniyor diyor dr,lar ilk defa duydum bu dedigini kadın geli sende mi kalıyor ?
Ben yazıyım telimi sana ama video yu sakıncası yoksa burdanda paylaşırmısin,herkez yararlanır belki

Merkeze günaydın hayırlı haftalarınız olsun güzel haberler le karşılasın inşallah

C.tesi kalca cikikligi kontrolüne götürdüm ckaup yaptırdım herse yine baktı ,kızımın yumurtalıkları bile varmış saka gibi guatr tiroid ,karaciğer,böbrek,kalp ,kafa ,karın ici herşey çok iyi çok şükür gazi çok dedi ici hep gaz dedi su sorunuda bi halletseydik

Karma aşıda ateşimizde çıkmadı şükür çok korkmuştum sabahladık eşimle cuma günü resmen dunv gece 3.gecemiz di bitti geçti Allahtan bugün yikiycam kızımı kısmetse

inşallah sizlerin kindede sorun çıkmaz

Kızlar nasilsiniz?

Biz hala gaz sorunuyla boğusuyoruz ,çocuğun benim gibi olduya inşallah onunki 3 ayda geçer

Siz kacta ve Nasıl uyutuyorsunuz?

bizimki alıştı 1 de yatiyor 1,5 2 yide Buluyo dun gece 2 de yattı mesela 3,5 da kalktı 5de geri uyudu 9 da kalkiyo her sabah boyle
Gecede en fazla 3,4 saat uyuyo uyaniyo

Daha önce yazdimmi bilmiyorum hep aklıma geliyor unutuyorum sanirim
yazmayi

Çocuğun altını alıyoruz ya ıslak mendil,alt açma kurulama bezi ,
(ben birtane bez daha koyuyorum 3,5 dakika altını acık bıraktığım için bu sırada bim den aldığım bezi koyuyorum bezleye ne kadar iserse de diye) onu kremini ,yedek bezleri
hepsini ağzı kapaklı bir kutuya koyuyorum kare kapaklı çok pratik oluyor hepsi biyerde daginik olmuyor altını değiştirirken o kutuyu almam yeterli

1 milyon cularda var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…