2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Slm kizlar uzun zamndr giremedim. Bebege mama takviyesi verdiniz mi ? Ben sadece emZiriyorum da.... Sarilik baslangici var dedi dr iki saatte bir uyandrp emziriyorum.

Slm kizlar uzun zamndr giremedim. Bebege mama takviyesi verdiniz mi ? Ben sadece emZiriyorum da.... Sarilik baslangici var dedi dr iki saatte bir uyandrp emziriyorum.

sütun yeterli geliyorsa verme canım ilk 10 günden sonra çok daha iyi gelicek ,ben birkaç gün emzirmeyi beceremedim uçları acıdı yara gibi olmuştu hatta dr lar 2,3 de bir emzir diyorlar ama ben sarılık olmasın diye sık sık emzirdim saat başı emdi her ağladığında verdim çok şükür olmadı benm kızım

Kaç gün oldu canım alışabildin mi?

Benim oğlum küvözde biberona alıştı ve memeye döndüremiyorum sağıp veriyorum mamada veriyoruz sütüm yetmeyince.göğsümü görünce çıldırıyor ağlıyor çok üzülüyorum emmiyor

masalpembesi canım Ali nasıl oldu iyilestimi?

Yok canım ya dün tekrar gittik hala düzelmemiş bronşioliti. reflüsü var o sebep olabilir dedi doktorumuz reflü için de ilaç başladı. Bir de ben süt ürünleri tüketmeyeceğim bir süre belki ona allerjisi vardır 2hafta yemeyeceğim bakalım inşallah iyi olur da..

Canım internette biberonu göğüste vermek için eda emzirme destek sistemi diye bir video var ona bir bak istersen. Benim bir arkadaşım öyle alıştırdı göğsüne tekrardan..

Allah Allah
cocuklara annenin sütü kokar anneyi tanır derler ne cabuk alıştı canım 1 ay kalmadı ya orda?
Öylede senin için zor olur yavaş yavaş alıştırsanız eve geldiğimizde doğada emmiyodu 10 güne zor alıştı
Önce biberon u ardından hemen memeyi versen ,? Mesela uyurken de yapabilirsin

çok geçmiş olsun canım tekrardan, tetuklermiki süt ürünleri ana kalsiyum çok iyi diyorlar çocuk için ,

Reflu yastıkları var onlar belki rahatlatır kiyamam ya ne yiyorki zavallı reflu çıktı b asa birde

Doğa mira kaka sini yapamiyorrrrr teyzeleriiiii
kivraniyor cikarticam diye yavrum ya 2 gündür zor durumda bende 2 gundur cekiyorum kendimde yapamıyorum acaba benden mi ona geçiyor ki?

Birde siz karın ustu yatabiliyormusunuz yani yüzüstü? Ben yatamadım henüz korkuyorum sezaryan yerime bisey okur diye

Sağ ol canım evet doğduğundan beri reflü yatağım da yatıyor zaten inşallah iyileşir

Yediklerin seni kabız yaptıysa onu da kabız yapabilir tabii ki inşallah tuvalete çıkar da rahatlar ufaklık
Ben hep karın üstü yatıyorum neredeyse:)

Öyle akıllılarli kolayı bulunca bırakıyorlar. Ben azmettim ağlasada memeyi verdim uyku halindeyken hep emziriyorum şuan güzel gidiyor iki gündür emiyor Diğer türlü sağıp vermek çok zorluyor sütüm azalır diye korktum hep inşallah göğsüme iyice alışır

Yarın tam 40günlük oluyoruz kızlar bebeğimi yıkıycaz ama sonra biyere gezmeye çıkarmak zor olacak çünkü hava çok soğuk 40uçurmasını sonra yapıcaz ah bitmedi şu soğuklar. Sizde nevar neyok nasılsınız? Ben emzirmeye çalışıyorum gecen gece full uyanıktı beynim zonkladı bütün gün. İnşallah uyur miniğim bu gece

bilmiyorum ki canım stresten kitleniyorum ben gec3nde eşime kizdim öğündür yapamıyordum 3.gün çıktım anca kızımda o günden beri yapamadı yavrum onuda etkiledi hafi ya yayabiliyormusun bisey olmuyormu sezaryan yerine bende yavaştan yatayım bari:)

anne sütü alanlar için kabız olmuyor diyorlar ?

ooo çok iyiys azmin sonu zaferdir oleyyy

Tabi canım normal almadı gibi olmaz hem seninle bağı daha güçlü olur sevindimmmm

evet ccanım çok soğuk benim cuma günü ydu 40 i ben pazar çıkardım araba varsa sıkıntı olmaz biz giderken kar yağıyordu :)

ne cabuk doldu maşallah

Benimki 2,5 aylık oldu benimkide 1,5 saatte bir ağlıyo emmek istiyo dr u onu 2 saate çıkarmalısın 1 5 saat çok az dedi ben 25 dakika uzatayım dedim kızım 15 dakika aşağı çekti 1 saat 15 dakikada ağlamaya başladı ya 2,5 aylık olunca gecede 6 saat 3 aylık oluncada 8 saat uyuyacaklar ozaman rahatlayacaksın canım inşallah ,benimde gözlerim yanıyor çoğu gece gündüz uyku yok aslında çocuk 3 ,4 saat uyuyorsa bu defa ben uyuamıyorum

Herkese selam iyi geceler

Bugün annemlerde kızıma avanesi mevlut yaptı çok şükür yarabbim bugünü de atlattık iyiki annemler var Allah razi olsun herşeyiyle ilgilendi 50.60 kişi vardık çok şükür bitti güzel ve yorucu birgün du

,pers,orda kaldım cuma aksam kuaföre gittim saçlarımi sari yaptırdım gece 12de geldik eve ama üstlerde hafif kızıllık kaldı yeniden gidicem sanırım

Mevlut bitti 8de hep beraber kuzene caya gittik 12 de gekdikmi bu gecede duş aldırdım ,bu arada ben 3.günü tuvalete cikyim kızımin 4.günü ydu bugün tik yok herkese dert oldu 2 gündür zeytinyağına batırılmış sabun atalım bir damla diyorlar izin vermiyordum ama cocuk çatladı herkezde aynı şeyi söyledi hepsi yapmış meğer ok dedim 8 de yaptılar çocuk 10 da patlattı rEsmen simdi zor uyuttum yavrumu nasıl yorulduysa artik inşallah düzelir ya

40 ucurmami:) valla benim kayinvalude tuzlama pesinde... Gobek bagi dustumu diye sorup duruyor.ben tuzlama karsiyim defalarca dedim ama anlamak istemiyor.. esim de hayr de diyor bana ...birazda kendi dese olcak annesine. Napcm bakalim. Yarin iki haftaligz nasipse. Gobekbagi dusmedi nedense henuz. Geceleri uyumuyoruz pek.

Mevlüdünüzü Allah kabul etsin. Benim oğlanda sulu yapmasına ragmen zorlanıyor ya. Bide pipimiz tıkalı sanırım sünnet olmamız gerekebilirmiş doktora gidicez yavrum çiş yaparken bile ağlıyodu ondan herhalde ah bu bebişlerin derdi bitmez onlar iyi olsunda.insan kıyamıyor. Ve bende hiç gaz yapan birsey yememe ragmen dehşet gazlıyım resmen uçucam ya çocugum napsın buarada bende sacımı boyatıcam emzirirken boyatma diyorlar ama böylede gezilmiyor ya dipler çıktı ben acık kumralım sacım siyah boyalı uçlar kızıl iyice 3renk oldu kafam

Biz tuzladık canım ama sadece bir avuç tuzu koltuk altına sürdük azcık hemen yıkadık yani hiç tahriş olacak kadar değildi. Göbişi 10 günde düştü bizim yeterki mikrop kapmasın elbet düşer annesi

Anne sütü kabızlığı diye bir şey var canım olabiliyor yani. Pütürlü gıdalar yemeye başlayınca geçiyor genelde o durum da.. 8-10güne kadar çıkmayabiliyorlar çocuk çok zorlanmadığı sürece müdehale etmemek gerekiyor yani. Bizimki klasik bir aydır hep 3-4günde yapıyor. Eğer çocuk zorlanıp ıkınıyorsa müdahale etmek gerekiyor yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…