@madalpembesi canım nasıl sin,Ali nasıl,?
Birde biz bu bio gaia yi kaç aya kadar kullanıcaz 2,5 aylık benimkisi bitti damla dun yeniden alşamiki ki?
Eki Görüntüle 1972729 Dişmi hadi ya okadar erken çıkarmıki? Ayy her bebişin ayrı derdi var benimkide ishal gibi oldu şimdi iyi gecen gece yine kıyamet koptu gazdan ahh perişan olduk. Ayrıca bizde biogaia kullanıyoruz nekadar süreli bilemiyorum. Kızlar oğlumla tanışın:)
Eki Görüntüle 1972729 Dişmi hadi ya okadar erken çıkarmıki? Ayy her bebişin ayrı derdi var benimkide ishal gibi oldu şimdi iyi gecen gece yine kıyamet koptu gazdan ahh perişan olduk. Ayrıca bizde biogaia kullanıyoruz nekadar süreli bilemiyorum. Kızlar oğlumla tanışın:)
ayy hadi inşallah canımİyiz canım yavaş yavaş büyüyoruz işte..
Gaz problemi devam ediyorsa al zaten hareketlenmeye başladığı 3-4ayda gaz derdi de genelde biter çocukların. Biz de dün 3. Kutumuzu aldık inşallah gaz derdimiz biter bu son kutumuz olur bakalım:)
merhaba herkese bugun kan verdim ve asilamadan sonra degerlerime gore 3 haftalik hamileyim bundan sonra ne yapmam gerekiyor dr a ne zaman gidecegim 2 gun sonra tekrar kan verip yukselip yukselmedigini kontrol etmem gerekirmi
47 cıktı beta canımmerhaba canım ,
normal şartlarda sorun yoksa 3 haftada yada ayda bir çağırır dr lar
Zaten 2 günde bir kan verip bakamazsın bence ,o zaten tutunduysa tutunur korkma rahat ol sen canım b,hcg kaç çıktı ?
Herkese Hayır li sabahlar nasılız kızlar ?
D denizin_mavi kayboldu kız valla
heyyyyy yasiyomusun canım ses ver
Benim kıza dun zeytin yagi içirdim dr,unu aradım dereceyle uyar dedi sıcak suya batırda ,ben zeytinyağına batırıp uyardım 3,5 kere tik yok hala hergun bir kaşık zeytin yagi ver dedi hakiki yağ verdim yok hala bisey cildiracagim çok cokkk fena patliycak kızım,az ses çıksa uyanıyorum batmasın ustu badi diye yok anam yok tik yok
Dammasını da veriyorum
Arkadaşım b3bisine bu damlayı kullanıyor çok memnun varmı kullanan Aranız da benimki bitince başka damla alicam kimyon ,rezene dere otu,nane yagi karışımı kullnıyorum ilk zamn iyi gelmişti simdi yok cikamiyo neyaptiysam
47 cıktı beta canım
kızlar hepinize merhabaNazanen çok haklısın valla kayboldum buralardan fırsatım olmadı doğru düzgün buralara girmeye çalışırken rahat rahat her gün giriyodum ama evde farklı e bide kvlerle bi aradayız ondan taşındım söylemişmiydim onun telaşı yerleşmesi devam ediyodu on gün sonrada işe bsşlıycam bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum bu arada üniversiteye kaydımı bu dönem yeniledim hazır izindeyken giderim dedim ama bir kaç gün denedikten sonra bebişimi bırakkamayacağğı anladım oğlum büyüyuo teyzeleri fotoğrafını atayım sizinkiler ne alemde benimiki gündüz uyuyo gece ayaktayız
Teyzeler merhaba arkadaşlarım nasillar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?