2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Kızım sanırım dış cikariyooo dahac2,5 aylık ya ,araştırdım da dış le doğan bile varmış bu ayda çıkaran da varmış inşallah sorunsuz çıkartır ,

Yapamiyorrrrrr yapamiyorrrrrrrrr,yappamiyorrrr

Cildiricammmmm, dünde dereceyle uyar dedi dr,uyardık zeytin yagi içir dedi içirdim yapar dedi yapamadı fitile alıştırma diyo,dun gene aradım böle böle dedim gliserin kaynak fitilin yarısını at dedi ölerken fitil dağıldı hep,komşu atti bir bağırdı aknlatamam size yavrummmmm cokkk ağladı 2 saat sonra yaptı ama bugün tik yokya ,

Hep bolemi olucak Allahım cokk zor durumda yavrum

Çok şükür bin şükür yaptiiii sabah ohhhhbeeeee nasıl rahatladim anlatamam

Dun halamdaydık annem teyzem gelini v s
Bilirsiniz teyzeleri ,anneleri
sürekli ağlasa hemen emzir karni ac ,bende dun sıksık emzirdim ,o mu etkili oldu okuduğum dualar kur an mi
Yoksa zeytin yağımı (2 gün öncede vermiştim yapmamisti ama,)
annemin duasını kabul oldu bilinmez

,annem dun dedi ama içimden bir. His bu gece yapicak diyor dedi yuppi inşallah eskiye dönmüştür çocuğum

@madalpembesi canım nasıl sin,Ali nasıl,?

Birde biz bu bio gaia yi kaç aya kadar kullanıcaz 2,5 aylık benimkisi bitti damla dun yeniden alşamiki ki?

Dişmi hadi ya okadar erken çıkarmıki? Ayy her bebişin ayrı derdi var benimkide ishal gibi oldu şimdi iyi gecen gece yine kıyamet koptu gazdan ahh perişan olduk. Ayrıca bizde biogaia kullanıyoruz nekadar süreli bilemiyorum. Kızlar oğlumla tanışın:)

@madalpembesi canım nasıl sin,Ali nasıl,?

Birde biz bu bio gaia yi kaç aya kadar kullanıcaz 2,5 aylık benimkisi bitti damla dun yeniden alşamiki ki?

İyiz canım yavaş yavaş büyüyoruz işte..
Gaz problemi devam ediyorsa al zaten hareketlenmeye başladığı 3-4ayda gaz derdi de genelde biter çocukların. Biz de dün 3. Kutumuzu aldık inşallah gaz derdimiz biter bu son kutumuz olur bakalım:)

Maşallah oğluşuna çok tatlı Sağlıkla büyüsün inşallah

maşşallah canım sari benimk gibi
ayy çok tatlı memede emermiş benimki uyumak üzereyken tutar sadece çok iyii yaa
Hepsinin derdi farklı evet biz anlamıyoruz dillerini zaman la çözeceğiz canım

ayy hadi inşallah canım
Bizimkinin elleri kolları hic durmuyo çok hareketli aslında ,bende 3.kutuyu aliyim bari yarin ,erken kalkarsam dr,a götürecek 1 e kadar varmış dr,
Dismi degilmi anliyım

Dun halam baktı değil dedi elini damağa surdu takılımiyo dış olsa takılırmış

Kızlar selamm
Doğa yi dr,götürdüm sabah iyi dedi sağlığı birazcık bir tik kilosu zayıf almış dedi ,dedimki 2 saate çıkar emmeyi dediniz ya bazende gece 3,5 saat uyuyo dedi ondan olmazki dedim çocuk 1,15 dakikada ağlıyo 1,5 saat olmadan atlatıyorum stres oluyo az eniyi belkide sürüm var kalkanlardan biliyorum gece emm3sini az altım bu arada gece mama versen dedi yok dedim mama vermek istemiyorum sonuçta gece gogsum de sut var,yaptığım araştırmalarda 6 saat uyurmusv2,2,5 aylık çocuklar ,3 aylık oluncada 8 ay uyurmuş dedim ,internet annesi bunlar dedi eşime :)

bundan son.ra çocuğum n zaman ağlarda emziricem ya çocuk zayıflığı kafama göre emzirirken ayda 1 kg alıyordu

Dışını gösterdim dış kisti dedi o neyse onuda bi arastiriyim bari :))
bilen varmı o ne ?

merhaba herkese bugun kan verdim ve asilamadan sonra degerlerime gore 3 haftalik hamileyim bundan sonra ne yapmam gerekiyor dr a ne zaman gidecegim 2 gun sonra tekrar kan verip yukselip yukselmedigini kontrol etmem gerekirmi

merhaba herkese bugun kan verdim ve asilamadan sonra degerlerime gore 3 haftalik hamileyim bundan sonra ne yapmam gerekiyor dr a ne zaman gidecegim 2 gun sonra tekrar kan verip yukselip yukselmedigini kontrol etmem gerekirmi

merhaba canım ,
normal şartlarda sorun yoksa 3 haftada yada ayda bir çağırır dr lar
Zaten 2 günde bir kan verip bakamazsın bence ,o zaten tutunduysa tutunur korkma rahat ol sen canım b,hcg kaç çıktı ?

merhaba canım ,
normal şartlarda sorun yoksa 3 haftada yada ayda bir çağırır dr lar
Zaten 2 günde bir kan verip bakamazsın bence ,o zaten tutunduysa tutunur korkma rahat ol sen canım b,hcg kaç çıktı ?
47 cıktı beta canım

kızlar hepinize merhaba Nazanen çok haklısın valla kayboldum buralardan fırsatım olmadı doğru düzgün buralara girmeye çalışırken rahat rahat her gün giriyodum ama evde farklı e bide kvlerle bi aradayız ondan taşındım söylemişmiydim onun telaşı yerleşmesi devam ediyodu on gün sonrada işe bsşlıycam bakalım nasıl olacak çok merak ediyorum bu arada üniversiteye kaydımı bu dönem yeniledim hazır izindeyken giderim dedim ama bir kaç gün denedikten sonra bebişimi bırakkamayacağğı anladım oğlum büyüyuo teyzeleri fotoğrafını atayım sizinkiler ne alemde benimiki gündüz uyuyo gece ayaktayız

ayy canım ya bu halde nasıl taşındın çok zorr olmuştur ,hangi ildesin ? K.v altlı üstlü olmak bile zor olsa gerek

Ben de kaydımi geçen sene dondurdum
Sen ne bolumu seçmiştin ,disardaki okuyacaktın,?
İyi olmana sevindim canım ,gece uyumadı lazim asil Bizimki de bizle yatıp bizle kalkiyo

Selâmmım bende geldimm
Ahanda benim çekirdek ailemm

Eklentiler

• P_20170318_190452_1.webp
    19,1 KB · Görüntüleme: 34
Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…