- 17 Aralık 2015
- 27.133
- 49.647
- 598
iğnelerin etkısı 12 gun suruyomuş canım oyuzden 15.günden sonra yapın diyolarmış yarın tekrar kan vereceğimvalla 1 hafta sonra ultrasonla baktır canım,normalde insan vücudunda 0 biliyorsun ,ben bir ara iğne kullnuyodum 20 çıkmıştı bende hamileyim sanmistim
iğnelerin etkısı 12 gun suruyomuş canım oyuzden 15.günden sonra yapın diyolarmış yarın tekrar kan vereceğim
Teyzeler merhaba arkadaşlarım nasillar
Selâmmım herkesee
amin canım sağolMaşallah canım çok tatlı ve çok süslü yavrum yaAyrıca sen de hiç kilo da kalmamış Ne güzel darısı başıma Allah sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmenizi nasip etsin
Maşallah canım çok tatlı ve çok süslü yavrum yaAyrıca sen de hiç kilo da kalmamış Ne güzel darısı başıma Allah sağlıkla huzurla mutlulukla büyütmenizi nasip etsin
Çok iyi genelde düşük sonrası hemen hamile kalan cok canım ,hadi hayırlısı sağlıcakla kucağına almayı da nasip etsin rabbim inşallahHepinize meraba kızlar bende ocakta düşük yaptım şubatta ilk adetimi gördüm bu aysa korunduğumuz halde hamile kaldigimi öğrendim çok saskinim tekrar aynı şeyleri yasamaktan coook korkuyorum inş sağlıkla kucagimiza alırız bebislerimizi
saol canim bugun tekrar kan verdim degerlerim yukseldi varmis :)hadi hayırlısı canım ,rabbim kalbine göre versin inşallah umarım vardır
ayy canım ya bu halde nasıl taşındın çok zorr olmuştur ,hangi ildesin ? K.v altlı üstlü olmak bile zor olsa gerek
Ben de kaydımi geçen sene dondurdum
Sen ne bolumu seçmiştin ,disardaki okuyacaktın,?
İyi olmana sevindim canım ,gece uyumadı lazim asil Bizimki de bizle yatıp bizle kalkiyo
Selâmmım bende geldimm
Ahanda benim çekirdek ailemm
Maşallah canım çok tatlı oğlunSağlıkla mutlulukla huzurla mutlulukla büyüsün
oleyyy yasasının ozaman ,saol canim bugun tekrar kan verdim degerlerim yukseldi varmis :)
Zor cnm Rabbim kolaylastirsin insllahh bölümüm önlisans ziraat okudum cnm dgs ile mühendisliğe geçtim ona dev edicem kismetse inşallah senin bolum ne
Slm kizlar bugün aşı oldu yavrum çok agladi bende onunla beraber
Oyyy maşallah sana kuzucuk rabbvim nazarlardan korusun tüm bebislerimizi
Ali yi göremedik :)
verirsin canım 6 aydan sonra anca ,
Karma oldunuz mu,ateşi ciktimi?
Maşallah canım senin kilon hiç yokmuş o zaman ya böyle çok iyisin bence hiç fazlalığın Yok
Olduk canım çok şükür çıkmadıBizimkiler fotoğraf koymama izin vermiyor bana kalsa tüm sosyal alemi fotoğraflarla doldururum sanırım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?