Teşekkürler canım ama ben
İlk defa 60 ve üzerine çIkıyorum ole agir hantal hiss3diyorumki kendimi bugun secdeye eğilemedim bile
Bend3 koymuyordum hic bir yere,mevlut yapınca koydum artik ,zaten 50 kişi mevlitte gördü yani
İyi geceler hatunlar nasıl siniz?
Kaç saat uyuyor günde genişleriniz gece kacta yatıyor ?
En az 15 ,encok 17 saat uyumalıymış
Benimki 12,13 saat anca uyuyor toplamda
Bide simdi yattı bizimle yatıp bizimle kalkıyor yarim saat oldu uyandı mesela şuan
Bence de öyle de bizim koca fazla takıntılı ya izin çıkmıyor kendisinden bir resim koydum çocuk hep hasta oldu ona bağladı direk daha da koydurmuyor(
Bizimki gece 9gibi akşam uykusuna yatıp sabah 7-8gibi kalkıyor tabi aralarda emmek için uyanıyor ama onları saymazsak akşam uykusu 10-11 saat gündüz De en uzun yarım saat uyur ki genelde 15dk felan uyuyor yani en iyi ihtimalle 12-13 saat uyuyordur ama tam da bilmiyorum tahmini söylüyorum:)
bizdede tam tersi ben inanirim nazar v,s esim hic inanmaz kızar bana ne var herkes paylasuyo diye:)esim boğa ben basak burcuyum
9 da yatması şahane bisey bugün gündüz uyumadı 11de uyuttum aksa az önce emdi geri yattı,sabah 7 den sonra kalkıyor 8,8,5 gibi tekrar yatırıyorum 10 u Bulur uyuması
Kısaca uyanınca 2saati buluyor uyutmam
Gündüz benimkide 15 dakika yarim saat felan uyur 45 dk idealmis birde gündüz uykusu olmayan çocuk gecede uyumazmış biyerde okumustum
Aslında 9 benim için hiç iyi olmuyor çünkü biz Zaten 12den önce yatmıyoruz ve sabahın köründe dikilmiş oluyor ve gece de bir kaç kez uyandığı için hep uykulu oluyorum. Hala şu6-7 saat içinde 4-5kez kalkabiliyor Ali beyBir arkadaşımın bebeği 11de yatıp 11de kalkıyormuş ben de saatini ileri çekmeye çalıştım birkaç kez ama uykusu gelince yıkıyor ortalığı hiç affetmiyor:) o yüzden başaramadım. Neyse işe başlayınca benim için de iyi olacak bu şeması diyip avunuyorum işte:)
ewet cnmselam canım,karmamı oldu ?
günaydın kızlar nasılsınız bebişler nasıl ben bugün işe başladım
yorgun değilim ama aşırı uykum geliyor nolcak böle ya(
işten çıkınca eve kendimi zor atıyorum uyuyorum ama ölede hantallaşıyor insan :)uyu canım bugün lerin kıymetini bil ,zira ileride uyuyamiycaksin :) en rahatta 4,5,6 aynen zaten
işten çıkınca eve kendimi zor atıyorum uyuyorum ama ölede hantallaşıyor insan :)
Evet bencede yaz hemen gelse yaz meyvelerini sabırsızlıkla bekliyorum :)sen bide çalışıyorsan çok normal yorulmam,uykun gelmesi
Benim o aylarda aşırı mide bulan tim vardi
Ama eylülde doğum yapman şahane ,ilik tatlı benim doğduğum ay eylül
En sevdiğim
Evet bencede yaz hemen gelse yaz meyvelerini sabırsızlıkla bekliyorum :)
Merhabalar kızlar nasılsınız bebekleriniz büyümüştürben hiç giremiyorum vakit öyle çabuk geçiyor ki işten gelince kızıma mı bakayım eve mi allahtan annem çok yardımcı yemek süpürge hepsini yapıyo sağolsun beşinci ayımıza girdik çok şükür üçüncü ayda aşıya gitmedik biz kilo kontrolüne gitmiştik Nazanen
Bak şimdi karma oldu sonra dediler ki bi ishal aşısı var devlet ödemesi yok dedi doktor zorunlu değil yani şöyle dedi eğer çocuk anne sütü alıyorsa pek gerek duymuyoruz ama sütle birlikte daha çok mama az anne sütü ya da sadece mama alıyorsa o zaman mecbur kılıyoruz dedi ben yaptırmadım ishal olmasın diyeymiş sadece kontrol oldu boy kilo bu ay karma aşının tekrarını oldukmerhaba canım aksam aklımdan geçtin kız kalp kalbe karşıymış kayıp dedim bu kız nerelerde?
Ne güzel annen var şanslısın canım kıymetini bil ,bizde 4. Ayin içindeyiz mayısta aşısı var dediler bana ,karmadan sonra zeynep olmadimi hic asi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?