2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
İyi geceler hatunlar nasıl siniz?

Kaç saat uyuyor günde genişleriniz gece kacta yatıyor ?
En az 15 ,encok 17 saat uyumalıymış

Benimki 12,13 saat anca uyuyor toplamda
Bide simdi yattı bizimle yatıp bizimle kalkıyor yarim saat oldu uyandı mesela şuan

Bence de öyle de bizim koca fazla takıntılı ya izin çıkmıyor kendisinden bir resim koydum çocuk hep hasta oldu ona bağladı direk daha da koydurmuyor(

Bizimki gece 9gibi akşam uykusuna yatıp sabah 7-8gibi kalkıyor tabi aralarda emmek için uyanıyor ama onları saymazsak akşam uykusu 10-11 saat gündüz De en uzun yarım saat uyur ki genelde 15dk felan uyuyor yani en iyi ihtimalle 12-13 saat uyuyordur ama tam da bilmiyorum tahmini söylüyorum:)

bizdede tam tersi ben inanirim nazar v,s esim hic inanmaz kızar bana ne var herkes paylasuyo diye:)esim boğa ben basak burcuyum

9 da yatması şahane bisey bugün gündüz uyumadı 11de uyuttum aksa az önce emdi geri yattı,sabah 7 den sonra kalkıyor 8,8,5 gibi tekrar yatırıyorum 10 u Bulur uyuması
Kısaca uyanınca 2saati buluyor uyutmam

Gündüz benimkide 15 dakika yarim saat felan uyur 45 dk idealmis birde gündüz uykusu olmayan çocuk gecede uyumazmış biyerde okumustum

Aslında 9 benim için hiç iyi olmuyor çünkü biz Zaten 12den önce yatmıyoruz ve sabahın köründe dikilmiş oluyor ve gece de bir kaç kez uyandığı için hep uykulu oluyorum. Hala şu6-7 saat içinde 4-5kez kalkabiliyor Ali bey Bir arkadaşımın bebeği 11de yatıp 11de kalkıyormuş ben de saatini ileri çekmeye çalıştım birkaç kez ama uykusu gelince yıkıyor ortalığı hiç affetmiyor:) o yüzden başaramadım. Neyse işe başlayınca benim için de iyi olacak bu şeması diyip avunuyorum işte:)

neeeee 11de yatıp 11 demi kalkıyormuş abboowww omrymde öyle ben uyumadım ,
Ben 3,4 saatte bir emziriyorum dönemde 12,1 de yatınca çocuk 4,de 7 de kalmıyorum birtek sonrası malum saat 9,10 1 saat yatıyor

Benimkide hic uyumuyor doğal olarak

Demekki herkesin çocuğu kendi gibi uyuyor tik sesine uyanıyor benim gibi ya aslında uyuyor aralarda ama 15 dakika hemen uyanıyor kolunda sallarsam uyanmıyor birtek

Güzel geçti cnm biraz yabancılıkta çektim ama fena değildi yabancılıktan kastım tayinim çıktı görev yerim yeni bi an önce bitse oğluma gitsem diye bekledim valla çok özledim fotoğrafına baktım hep

Herkese selam hayırlı cumalar ,tüm dualar kabul. Olur inşallah
D denizin_mavi hayırlı olsun yeni isin canım,umarım güzel dostluklar,arkadaş lıklar kazanirsin ,hangi ile gecmistin canım ?
Anne çalışınca suçluluk duygusu hisseder mis

Bugün sağlık ocagina gidicez rutin kontrollere 2 gündür arıyorlar gidemedim bir turlu kilo ve boy için ,kalca çıkikligi testini de görmek istiyor dr,u

kelebek922 nerelerdesin sen?
3.aşısı ni yatırmıştın çok agliyormu ,kaç tane yapıyorlar ateşi cikiyormu ?
Mayısta ben yaptıracam

Kızlar bizim araba gidiyor bugün, bizim kız hergun gezmeye alıştı valla ,acil araba lazim bize uygun biseyler arıyoruz dizel ,sedan kasa ,100 150 km arası ,tanıdık olsun istiyoruz varmi bu konuda önerisi olan yada satmayi düşünen?

işten çıkınca eve kendimi zor atıyorum uyuyorum ama ölede hantallaşıyor insan :)

sen bide çalışıyorsan çok normal yorulmam,uykun gelmesi
Benim o aylarda aşırı mide bulan tim vardi

Ama eylülde doğum yapman şahane ,ilik tatlı benim doğduğum ay eylül
En sevdiğim

sen bide çalışıyorsan çok normal yorulmam,uykun gelmesi
Benim o aylarda aşırı mide bulan tim vardi

Ama eylülde doğum yapman şahane ,ilik tatlı benim doğduğum ay eylül
En sevdiğim
Evet bencede yaz hemen gelse yaz meyvelerini sabırsızlıkla bekliyorum :)

Evet bencede yaz hemen gelse yaz meyvelerini sabırsızlıkla bekliyorum :)

as erme durumunda ortadan kalkar genel olarak ,ben hic meyce yemem ama yazi tabak yaptım kendime ,
esim yoksa kıs a denk gelse derin dondurucuya koyucam tüm meyvelerden diyodu :) bu arada hic as ermedim

Merhabalar kızlar nasılsınız bebekleriniz büyümüştür ben hiç giremiyorum vakit öyle çabuk geçiyor ki işten gelince kızıma mı bakayım eve mi allahtan annem çok yardımcı yemek süpürge hepsini yapıyo sağolsun beşinci ayımıza girdik çok şükür üçüncü ayda aşıya gitmedik biz kilo kontrolüne gitmiştik Nazanen

merhaba canım aksam aklımdan geçtin kız kalp kalbe karşıymış kayıp dedim bu kız nerelerde?

Ne güzel annen var şanslısın canım kıymetini bil ,bizde 4. Ayin içindeyiz mayısta aşısı var dediler bana ,karmadan sonra zeynep olmadimi hic asi ?

Bak şimdi karma oldu sonra dediler ki bi ishal aşısı var devlet ödemesi yok dedi doktor zorunlu değil yani şöyle dedi eğer çocuk anne sütü alıyorsa pek gerek duymuyoruz ama sütle birlikte daha çok mama az anne sütü ya da sadece mama alıyorsa o zaman mecbur kılıyoruz dedi ben yaptırmadım ishal olmasın diyeymiş sadece kontrol oldu boy kilo bu ay karma aşının tekrarını olduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…