Bak şimdi karma oldu sonra dediler ki bi ishal aşısı var devlet ödemesi yok dedi doktor zorunlu değil yani şöyle dedi eğer çocuk anne sütü alıyorsa pek gerek duymuyoruz ama sütle birlikte daha çok mama az anne sütü ya da sadece mama alıyorsa o zaman mecbur kılıyoruz dedi ben yaptırmadım ishal olmasın diyeymiş sadece kontrol oldu boy kilo bu ay karma aşının tekrarını olduk
Kolundan Yok bu sefer canım iki bacaktan ateşi 36.5a kadar çıkmıştırota aşısı sanırım dediğin bu ay yaptıracam nebplur ne olmaz canım,biz önlemini alalım da ,banada mayısta aşısı var d3diler o karmanın devamımiymis hımm
3 yerinden mi vurdular gene,ateşi çıkma riski var dimi yine
Kolundan Yok bu sefer canım iki bacaktan ateşi 36.5a kadar çıkmıştı
Sen maşallah canım çok enerjiksinKızlar gunaydinlar
nasıl siniz ,Herkes ler nerde acaba?
Yoruyomu sizi yaramazlar,Annelik nasıl gidiyo?
Kayboldu herkes
Eki Görüntüle 1981431 Eki Görüntüle 1981432 Eki Görüntüle 1981433 Eki Görüntüle 1981434
Sen maşallah canım çok enerjiksin
Yaaa gerçekten ikiz gibiler çok tatlı maşallah canım yaBirsuru yükle yim dedimde boyutundan dolayı kabul etmiyo
Yaaa gerçekten ikiz gibiler çok tatlı maşallah canım yakaç kilo şimdi keyfi yerinde mutlu bebeklerimiz var çok şükür
Nazanen elini emmesi bu dönemde normal canım bu dönem her bulduğu şeyi ağzına götürür. Bizimki de öyle:)
Bizimki de anne diye ağlıyor eşimde bu anne diye ağlıyor ben bakmam diye dalga geçiyor :) Alt komşum da anne diye ağlıyor bu peşi kız dedi:) Güya anne derse peşi kız olurmuş da.. Büyüklerin garip inançlarından olsa da beni mutlu etti yani:))
Büyüdükçe daha çok seviliyorlar sanki tepki verdikçe :) maşallah onlara Allah hep güldüklerini göstersin bizlere..
Slm hepinize bayadir giremedim... Bugun bebegimin kirki cikti sukur... Kizlar emzirirken kac kere bogazina gitti süt... Korkuyorum hizli hizli emiyor sizinki nasildi ya...
Cnm iki uc saate bir emiyor ve ama obes dk emiyo yoruluyor... Sukur sutum cok geliyo . Kimi bebekler yarim saat emiyomus bu oyle degil onbes dk emiyo sonra almamaya basliyo diger gogsumu verirsem ordan sut cok geliyo onu aliyo ama bu defada iyice nefes nefese kaliyor anlamadim kioooo maşallah sana canım
daha dun gibiydi sizin ki az kaldı benimki daha çok diyip duruyordun bak kırkın bile çıktı gördünmü canım
Kafasını biraz yukarıda tut emzirirken canım
,demekki çok acıkıyor kaç saatte bir emiyor ki ? Bence seyrek emziriyosun
Cnm iki uc saate bir emiyor ve ama obes dk emiyo yoruluyor... Sukur sutum cok geliyo . Kimi bebekler yarim saat emiyomus bu oyle degil onbes dk emiyo sonra almamaya basliyo diger gogsumu verirsem ordan sut cok geliyo onu aliyo ama bu defada iyice nefes nefese kaliyor anlamadim ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?