2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66

rota aşısı sanırım dediğin bu ay yaptıracam nebplur ne olmaz canım,biz önlemini alalım da ,banada mayısta aşısı var d3diler o karmanın devamımiymis hımm

3 yerinden mi vurdular gene,ateşi çıkma riski var dimi yine

Kolundan Yok bu sefer canım iki bacaktan ateşi 36.5a kadar çıkmıştı

Kolundan Yok bu sefer canım iki bacaktan ateşi 36.5a kadar çıkmıştı

üfff gene ağlıcak ben gene iki gün korku cam ateşi cikicak diye uyumuycam

O zaten normal ateş degilmi canım ?bunda nasıl çıkmamış zeynep in hayret

Kızlar gunaydinlar
nasıl siniz ,Herkes ler nerde acaba?
Yoruyomu sizi yaramazlar,Annelik nasıl gidiyo?
Kayboldu herkes

Buda benim balim

Eklentiler

• P_20170406_135700.webp
    19,5 KB · Görüntüleme: 29
Bazı resimleri var ayni ya bukadarmı olur dedirtir ,bunlarda bandana olmayan pek belli değil diğerlerini yükleyemiyorum nedense uzun geliyormuş
Rabbim e binlerce şükür ler olsun hala benim olduğuna inanamiyorum

Herkese hayırlı cumalar olsun
Ne dilerseniz kalpten iste onlar kabul olsun inşallah

Kızlar bebeğim sürekli elini emiyor emzik veriyorum atiyo cak,çık cak,çık emiyi valla eldiven takıyorum bu seferde onu emiyor acmi diye çok emzirdim kustu 4.ayin içinde dışımı cikiyorki?

Yaaa gerçekten ikiz gibiler çok tatlı maşallah canım ya kaç kilo şimdi keyfi yerinde mutlu bebeklerimiz var çok şükür

neredeyse 6 kilo canım,hev huu high sesler çıkarıyor hatta bazen anne diye sesler çıkarıyor
Hatta 12 martta ağlarken resmen an ne dedi eşimle ikimizin ortasında yatıyordu benimde gözlerim kapalı uyumaya çalışıyorum ,ann nee
sesi duydum dedimki yok kafayı yiyorum ole bisey olmaz ,yanlış duydum ,gözümü bi açtım esim kafasını kaldırmış bana bakıyo , bu çocuk annemi dedi diyince ohhhbee dedim delirimiyorum :)
bir gece öncede ilk annemi babamı diyicek diye konuştuk ,eşimdeki hareket bu "banane saymam ki bilinçli demedi"

Son düzenleme:
Bebisimin sabah uyanınca bana gülüp te cilve yapmasi,paha biçilemez

Kızlar şole huuuuuuu huuuuu huuu diyince çok gülüyor oda hiiiii hiii diyor ağzıma bakıp oda demeye çalışıyor ,ben çeneye alıştırdım kime gitse ağız gozluyor

Nazanen elini emmesi bu dönemde normal canım bu dönem her bulduğu şeyi ağzına götürür. Bizimki de öyle:)
Bizimki de anne diye ağlıyor eşimde bu anne diye ağlıyor ben bakmam diye dalga geçiyor :) Alt komşum da anne diye ağlıyor bu peşi kız dedi:) Güya anne derse peşi kız olurmuş da.. Büyüklerin garip inançlarından olsa da beni mutlu etti yani:))
Büyüdükçe daha çok seviliyorlar sanki tepki verdikçe :) maşallah onlara Allah hep güldüklerini göstersin bizlere..

Slm hepinize bayadir giremedim... Bugun bebegimin kirki cikti sukur... Kizlar emzirirken kac kere bogazina gitti süt... Korkuyorum hizli hizli emiyor sizinki nasildi ya...

amin canım
hadi ya ben ona inanmıyorum ben doğursam pesi erkek olur benimkide erkeğe benziyor ,düşünüyorum da 2. Çocuğumuz olsa bunun kadar sevemeyiz biz diyoruz

Eşinde alem mis :) evet canım büyüdükçe çok seviliyolar,sabahları ağzını kaydiripta gulmesi yokmu
Offf diyorum offf

Slm hepinize bayadir giremedim... Bugun bebegimin kirki cikti sukur... Kizlar emzirirken kac kere bogazina gitti süt... Korkuyorum hizli hizli emiyor sizinki nasildi ya...

oooo maşallah sana canım
daha dun gibiydi sizin ki az kaldı benimki daha çok diyip duruyordun bak kırkın bile çıktı gördünmü canım

Kafasını biraz yukarıda tut emzirirken canım
,demekki çok acıkıyor kaç saatte bir emiyor ki ? Bence seyrek emziriyosun

Cnm iki uc saate bir emiyor ve ama obes dk emiyo yoruluyor... Sukur sutum cok geliyo . Kimi bebekler yarim saat emiyomus bu oyle degil onbes dk emiyo sonra almamaya basliyo diger gogsumu verirsem ordan sut cok geliyo onu aliyo ama bu defada iyice nefes nefese kaliyor anlamadim ki

daha çok küçük daha sık emzir ac kaliyo olabilir belkide,çünkü benimkide çok ac olunca nefes nefese kaliyo hep ben 1 saatte 1,5 saate hep emzitiyorum

İyi geceler herkese
Kızlar dun rotavirus asimizi olduk 3.ve 5. Ayda yapılıyor sizde yaptırmayı unutmayın sakin ,devlet karşılamıyor özelde yaptiriyorsunuz ağızdan birkaç m.l damla şeklinde veriliyor ,biraz pahalı ama olsun çocuğun ileride karşılaşacağı sıkıntıların önüne geçilir en azından , yakin zamanda devlet de karşılar mecburi olur kii olmadı da gerekir ,zaten herşey geriden geliyor bizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…