- 1 Ocak 2015
- 898
- 797
- 53
Kızlar nasılsınız bebişli hayata iyice alıştık sanırım. Artık agular gülücükler gırla gidiyor. 2 ay aşımızıda olduk gecen hiç ateş olmadı şükür carsamba yine aşımız var verem aşısı ve birdahaki ay sünnet olcaz nasipse. Birde reflümüz var midesi ağzına geliyor yavrumun ahh kıyamıyorum aglarken . Uykumuz daha düzenli fakat kızlar şunu farkettim oğlum kalabalıktan hoşlanmıyor rahatsızlanıyor aglıyor sizinde varmı bu gibi durum
Ay maşallah seni rahat ettirir gezmeye gidersen falan. Başkasının yanında aglayınca çok geriliyorum mevlütte susmadı sürekli ağladı insanlar gitti sustu. Ben acayip gerildim ya neyapsak susturamadık. Ayy ben hamile günlerimi özledim kızlar çok farklı duyguymuş. Hepimiz sezeryanlıyız doktorum birbuçuk sene korun dedi zaten bende 3sene sonra istiyorum bebiş hele oğlum toparlansın Allah birdaha yasarsın bu duyguları inşallahmerhaba canım
İyiyiz tatlım evet alıştık artik daha cabuk neden neye ağlıyo biliyoruz ,nezaman uyur nezaman kalkar biliyoruz az çok :)
bu verem aşısı dediğin karma asimı canım?
Bizimki de tam tersi canım,milletin yaninda öyle uslu ki sesi çıkmıyo hatta uyuyo dun uyudu mesela :)
millet gidince annammmmm basiyo çığlığı
Ben hep çocuk durmuyor,durmuyor, dediğim için millette inanmayı bana ağlamadı hic dun mesela onlar varken
13 kişi vardı evde
Ahhhh,ahhh bu kız beni hep yalancı çıkarıyor :)
Ay maşallah seni rahat ettirir gezmeye gidersen falan. Başkasının yanında aglayınca çok geriliyorum mevlütte susmadı sürekli ağladı insanlar gitti sustu. Ben acayip gerildim ya neyapsak susturamadık. Ayy ben hamile günlerimi özledim kızlar çok farklı duyguymuş. Hepimiz sezeryanlıyız doktorum birbuçuk sene korun dedi zaten bende 3sene sonra istiyorum bebiş hele oğlum toparlansın Allah birdaha yasarsın bu duyguları inşallah
Arkadaslar selam hepinize... Bebeginizi yuzu disa dönük olarak kucaklayip gezdirdiniz mi kimileri zararli diyor...
Yaaaa cok uzuldumKızlar dun gece arkadaşın ofisindeyken kızıma zeytin yagi veriyorum Her gece yatmadan ,dedimki bugün 10 da veriyim bari arkdaşım kızından istedim oda nescafe kaşığıyla getirdi çok o dedim yok abla az dedi birden döktü ağzına çocuk sonra tıkandı nefes alamadı çırpındı yan çevirdim sırt ustu çevirip sırtına vurdum dik tuttum piș,piş liyorum arkadaşım bir bağırdı o çocuk nefes alamıyor diye elim ayağım boşaldı korkudan ,eliyle dilini aşağı bastırdı öksurdu sonra kustu ,ama korktum eve geldim emzirdim esim ayakta gezdiriyim diye karnına bastırmış yüzü dışa dökük olarak gene kustu ,oldum korkudan ya
Sabaha kadar nefes dinledik çok kere uyandı öksurse ihggg dese başında bittik ,
Rabbim tekrar yasatmasin ne zor muş su anne baba olmak
)Yaaaa cok uzuldumkiyamam bebise yavruma.genzine falan gitti sanirim. Sen kendi bildiginden sasma banada herkes sunu verelim boyle verelim diyo ama izin vermemeye calisiyorum. Rabbim bida yasatmasin canim. Hem zeytinyagi niye veriyosun her gun diyosun bide??
MAsAlllah ya:)) ne kadarlik simdi kac aylik kafasini tam tutuyor mu artik kontrollu sekildeKızlar dun kızım resmen an ne dedi ya inanılır gibi değil ağlarken anne anne gibi melodik sesler çıkarıyordu bilirsiniz ,sizinkiler de çıkarıyordur mutlaka
Ama dun yüzüne baktı ann nee yaptı ben sokkk geçirdim nasıl mutlu oldum bilseniz
Bu aksamda ilk defa haykırarak güldü hani güldükçe omuzlarınız sallanır ya ,katıla,katıla aynen öyle güldü
sesli ,sesli büyükler gibi uzun,uzun ,babasıyla başındaydık şaşırdık ikimizde birbirimize baktık,
mutluluktan sarılıp optik birbirimizi
MAsAlllah ya:)) ne kadarlik simdi kac aylik kafasini tam tutuyor mu artik kontrollu sekilde
Kizlar biz sunnet olduk pipisi dardi temizlenmiyordu iltihap olmus cok agladi yavrum simdi iyi dun geceyi yine uykusuz gecirdik cok uzulduk aglarken elimizden birsey gelmiyor.sizler nasilsiniz?
Sukur iyi cnm beyza ismi:)sağol canım 4ayı bitti iste ,evet tutuyo dik bi şekilde,
Sen adini ne koymuştun ?
Seninki nasıl?
Kizlar biz sunnet olduk pipisi dardi temizlenmiyordu iltihap olmus cok agladi yavrum simdi iyi dun geceyi yine uykusuz gecirdik cok uzulduk aglarken elimizden birsey gelmiyor.sizler nasilsiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?