2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Kızlar nasılsınız bebişli hayata iyice alıştık sanırım. Artık agular gülücükler gırla gidiyor. 2 ay aşımızıda olduk gecen hiç ateş olmadı şükür carsamba yine aşımız var verem aşısı ve birdahaki ay sünnet olcaz nasipse. Birde reflümüz var midesi ağzına geliyor yavrumun ahh kıyamıyorum aglarken . Uykumuz daha düzenli fakat kızlar şunu farkettim oğlum kalabalıktan hoşlanmıyor rahatsızlanıyor aglıyor sizinde varmı bu gibi durum

merhaba canım
İyiyiz tatlım evet alıştık artik daha cabuk neden neye ağlıyo biliyoruz ,nezaman uyur nezaman kalkar biliyoruz az çok :)
bu verem aşısı dediğin karma asimı canım?
Bizimki de tam tersi canım,milletin yaninda öyle uslu ki sesi çıkmıyo hatta uyuyo dun uyudu mesela :)
millet gidince annammmmm basiyo çığlığı
Ben hep çocuk durmuyor,durmuyor, dediğim için millette inanmayı bana ağlamadı hic dun mesela onlar varken
13 kişi vardı evde

Ahhhh,ahhh bu kız beni hep yalancı çıkarıyor :)

Ay maşallah seni rahat ettirir gezmeye gidersen falan. Başkasının yanında aglayınca çok geriliyorum mevlütte susmadı sürekli ağladı insanlar gitti sustu. Ben acayip gerildim ya neyapsak susturamadık. Ayy ben hamile günlerimi özledim kızlar çok farklı duyguymuş. Hepimiz sezeryanlıyız doktorum birbuçuk sene korun dedi zaten bende 3sene sonra istiyorum bebiş hele oğlum toparlansın Allah birdaha yasarsın bu duyguları inşallah

evet canım aynen öyle
2 gündür kız arkadaşım var kardeş gibiyiz ayni ,o gelip bizi aliyor evden ofisine gidiyoruz eşimde çıkışta oraya geliyor 10 12 gibi eve geliyoruz aksam
ev gibi orası ayni baya da kalabalık herkes seviyi nasıl hoşuna gidiyo görsen sen ,simdi kalabalığa alıştı da evde yalniz olunca ağlıyo o hep,

Kızlar ben kızımı 12 gibi uyutmaya alıştır dim birkaç gündür ,bu aksamda eve geç geldik 11 di banyo yaptırdım üstünü giydirdiğim öyle uyusun dedim (
Bizim yatağa uzanıp emerk3n uyuyor,)
durulanirken bir ağlamaya başladı masaj yaparken susar susmadı hic nasıl ağlıyo,üstünü bi kat giydirip emziririm dedim ,ayyy Allahım bir çığlık bir isyan gırtlaktan garip garip ses çıkardı cildirir gibi ,nasıl korktuk,nasıl korktuk eşimle anlatamam hemen emzirdim badisinin bir kolunu giydirdim düşünün bir ku yarıda elim ayağım boşaldı titriyorum hala da saat 11 ; 20 ,hemen yatağa götürdüm uyudu ,uykusunda bagra,bagra kalktı ,dedimki ben burdayım annem geri uyudu

Bu kizin açlığa hic tahammülü yok napıcam ben ,Allahım sütum hep olsun inşallah zira mama yapmayı beklemez bu kız ,esim diyo ki tutku sen yoktun napardım ben diyo ,dusa giricek tim iyikide girmemisim

Bisey olur yine korkar diye uyuamıyorum

Her istediğini bu aglamayla yaptırır bize diyor eşimde bundan korkuyor

Offf off biberona kalkanlardaki sütü dolduruyorum az cikiyo 25 m.l felan onu ısıtmayı bile beklemeyoi 2 dakika ,bide onu verince hemen meme istiyor az geldiği için idarede etmiyo,daha çok agliyo

Selam kızlar nasıl siniz ?
Benim hamileyken 20 lik dışın ağrıyordu hatta delik olmuştu bu aksam onu çektirdim ağrıyor şuanda ,birtanede düşen dışın vardı geçici dolgu yapılmıştı o düştü onuda kaplama yapıcaklar ,korkuyorum ilk defa disimi 7aylık gebeyken çektırmıştım buda ikinci oldu
Kaplama yaptıran varmı?

Herkesler nerede acaba?

Hayırlı kandiller tüm dualarınız kabul olsun inşallah

Iyi gunler anne adaylari kendi elemegimle yaptığım ve uygun fiyata sattığım BEBEK KAPI SÜSLERİM ve MAGNETLERIM ICIN HERKESI SAYFAMA BEKLERİM

Arkadaslar selam hepinize... Bebeginizi yuzu disa dönük olarak kucaklayip gezdirdiniz mi kimileri zararli diyor...

Kızlar dun gece arkadaşın ofisindeyken kızıma zeytin yagi veriyorum Her gece yatmadan ,dedimki bugün 10 da veriyim bari arkdaşım kızından istedim oda nescafe kaşığıyla getirdi çok o dedim yok abla az dedi birden döktü ağzına çocuk sonra tıkandı nefes alamadı çırpındı yan çevirdim sırt ustu çevirip sırtına vurdum dik tuttum piș,piş liyorum arkadaşım bir bağırdı o çocuk nefes alamıyor diye elim ayağım boşaldı korkudan ,eliyle dilini aşağı bastırdı öksurdu sonra kustu ,ama korktum eve geldim emzirdim esim ayakta gezdiriyim diye karnına bastırmış yüzü dışa dökük olarak gene kustu ,oldum korkudan ya

Sabaha kadar nefes dinledik çok kere uyandı öksurse ihggg dese başında bittik ,

Rabbim tekrar yasatmasin ne zor muş su anne baba olmak

Yaaaa cok uzuldum kiyamam bebise yavruma.genzine falan gitti sanirim. Sen kendi bildiginden sasma banada herkes sunu verelim boyle verelim diyo ama izin vermemeye calisiyorum. Rabbim bida yasatmasin canim. Hem zeytinyagi niye veriyosun her gun diyosun bide??

)
amin ,amin
evet genzine kaçtı sanırım canım,uff aynenya bide tembihliyolar sakin haaaa unutma sunu ,şunu yapmayı su vermeyi unutma v,s diye

Zeytin yagi hakiki balıkesirden geldi ,dr,dedi 5 gün kaka yapmayınca,bir ara 4 gün yapmadı mesela,
hergun ver dedi zararı yokmuş hem e vitamini de aliyo iyi gelir

Kızlar dun kızım resmen an ne dedi ya inanılır gibi değil ağlarken anne anne gibi melodik sesler çıkarıyordu bilirsiniz ,sizinkiler de çıkarıyordur mutlaka

Ama dun yüzüne baktı ann nee yaptı ben sokkk geçirdim nasıl mutlu oldum bilseniz

Bu aksamda ilk defa haykırarak güldü hani güldükçe omuzlarınız sallanır ya ,katıla,katıla aynen öyle güldü
sesli ,sesli büyükler gibi uzun,uzun ,babasıyla başındaydık şaşırdık ikimizde birbirimize baktık,
mutluluktan sarılıp optik birbirimizi

MAsAlllah ya:)) ne kadarlik simdi kac aylik kafasini tam tutuyor mu artik kontrollu sekilde

Kizlar biz sunnet olduk pipisi dardi temizlenmiyordu iltihap olmus cok agladi yavrum simdi iyi dun geceyi yine uykusuz gecirdik cok uzulduk aglarken elimizden birsey gelmiyor.sizler nasilsiniz?

Kizlar biz sunnet olduk pipisi dardi temizlenmiyordu iltihap olmus cok agladi yavrum simdi iyi dun geceyi yine uykusuz gecirdik cok uzulduk aglarken elimizden birsey gelmiyor.sizler nasilsiniz?

ay canım ya kıyamam,ama erkenden olması iyi bence korkmaz hem. Evet agladıklarında strese giriyorum ben sinirleniyorum elim ayağım dolasiyo birbirine ,öyle uzuluyorumki kızarsam da kendime kızıyorum sonradan ,gece 50 kere donup dönüp bakıyorum yanmi yatiyor,nefes aliyomu ,kuşamı acaba diye

Aglamasinlarrr cokkk üzülüyorum cokkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…