Sukur iyi cnm beyza ismi:)
nbr canım nasıl sin,kayipsin Ali nasıl düzene girdimi ?Hayırlı olsun canım darısı başımıza
nbr canım nasıl sin,kayipsin Ali nasıl düzene girdimi ?
İşe başladım canım koşturmaca içinde hiç giremedim buralara da düzeni oturtmaya çalışırken. Düzene girdi ama girdiği düzeni biz sevemedik ne yazık ki gece 8 gibi gece uykusuna yatıyor emmeye kalkıyor sadece gece 2-3 kere felan sabah 5-6 gibi uyanıyor daha da uyumuyor. Biz de bir akşamları birlikteyiz diye kocamla vakit geçirip 12 gibi yatıyoruz Yeni uyku düzenim bu benim de işte:/
Siz nasılsınız? Nasıl gidiyor?
neguzel sevindim isr başlamama ,annen bakıyo geldi dimi canım ?
8 gibi yatması şahane birşey bizimki 1en erken 12 de yatıyor,4de kalkıyorum 7,30 da bide ,sonra 8de alt açma, damlaları oyun 9,10 geri yatmaca 1saat uyuup kalkmaca 12,13 de yatak odadan başka odaya gecmece :)
oyun halısına yatmaca ,yere yatrmaca ,dönmeye alışsın artik istiyorum
Dun düğüne gittik 2 saat akşam bir ağladı,bir ağladı memedede ağladı ,altını açtım gene ağladı ama nasıl ağlıyo gözünü açmadan düşmüyor ,dışarıda yağmur var arabamız yok ,durağı aradık taksi yok ,( ne zaman arasak taksi yok )
burası tek yon Bide neyse esim gitti buldu hemen Allahtan,
,dr,a gittik medipol e nezle olmuş ozaman dedi ,burnu akıyor dedik biz,,kulaklarina baktı ağzı boğazı temiz dedi şurup verdi ,fitil attılar eve geldik
Off,offf bu arada bende kotuyummm basurun azdı yyruyemiyom uff ikimiz birden yatıyız simdi
merhaba hanımlar uzun zamandır buralara giremiyodum nasılsınız bebişler nasıl benimki kum döküyo malesef
aynen öyle canım ,agizlari var dilleri yok resmenEvet canım geldi mecbur :) yaza kadar idare eder yazın da izin alır ben bakarım 1 ay felan bakalım sonrası nasıl olur.
Geçmiş olsun canım ya günleri günlerine uymuyor dertlerini de söylemedikleri için her yolu deneyerek niye ağlıyor çözmeye çalışıyoruz resmen. bizimki de geçen akşam 6.30a kadar uyumak istiyor diye ağlıyor ama gazdan uyuyamıyor kıvranıyordu sabaha kadar gezdik öyle evin içinde yediklerime dikkat etmeyi bırakınca hemen mahvoluyor yavrum sanırım emme işleme bitene kadar dikkat etmek gerek
Bir de annem çocuk annedeki ağrıyı hisseder ondan hızursuzlanır diyor benim kolum ağırıyor bu aralar da çocuk ondan huzursuzmuş.
Şimdi senin de basur azdı ağrın oluyorsa o çocuğu da etkiliyor olabilir yani büyüklerim deyimiyle:/
İnşallah ikinizde hemencecik iyileşirsiniz..
Kızlaaar iyi geceler
Ben daha yeni başladım canım altıncı ayı dolduruyoruz yatmak istemiyor artık bende oturtuyorumYarin sabah karma asimiz var,çocuğun zaten rahatsız üfff,üst,üste geldi
Kızlar n zaman oturmaya başlıyanlar?
Ben daha yeni başladım canım altıncı ayı dolduruyoruz yatmak istemiyor artık bende oturtuyorum
Bugün kalktık asiya gidicez bir yağmur yağıyor maşallah,aradım dedim araba yok yağmur var cuma gelsin tmm dedi,
Peditus surup kullanıyoruz dedim biz vermiyoruz 2 yaşından önce dedi ,şüphede kaldım 2 gün verdim zaten bug7nde bıraktım sizcede zararlı mı,kullanan varmı ?
masalpembesi sen n düşünüyorsun canım?
Bir sıkıntı olmaz canım eskiden kullanılıyordu ama sonradan bazı hastalıklara yatkınlık yaptığı düşünüldüğünden 2yaş altına verilmesi yasaklandı. 2 yıllık felan birşey yani..
teşekkür ler teyzesi,Allah razı olsun
Ali nasıl duruyomuymus sensiz ,ağlamıyor inşallah
Yok canım ağlamıyor çok şükür Zaten öğleye kadar çalışıyorum 12.10da evdeyim yani:)
Sana da çok geçmiş olsun inşallah kurtarırsın bu dertten artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?