2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
nbr canım nasıl sin,kayipsin Ali nasıl düzene girdimi ?

İşe başladım canım koşturmaca içinde hiç giremedim buralara da düzeni oturtmaya çalışırken. Düzene girdi ama girdiği düzeni biz sevemedik ne yazık ki gece 8 gibi gece uykusuna yatıyor emmeye kalkıyor sadece gece 2-3 kere felan sabah 5-6 gibi uyanıyor daha da uyumuyor. Biz de bir akşamları birlikteyiz diye kocamla vakit geçirip 12 gibi yatıyoruz Yeni uyku düzenim bu benim de işte:/
Siz nasılsınız? Nasıl gidiyor?

neguzel sevindim isr başlamama ,annen bakıyo geldi dimi canım ?

8 gibi yatması şahane birşey bizimki 1en erken 12 de yatıyor,4de kalkıyorum 7,30 da bide ,sonra 8de alt açma, damlaları oyun 9,10 geri yatmaca 1saat uyuup kalkmaca 12,13 de yatak odadan başka odaya gecmece :)
oyun halısına yatmaca ,yere yatrmaca ,dönmeye alışsın artik istiyorum

Dun düğüne gittik 2 saat akşam bir ağladı,bir ağladı memedede ağladı ,altını açtım gene ağladı ama nasıl ağlıyo gözünü açmadan düşmüyor ,dışarıda yağmur var arabamız yok ,durağı aradık taksi yok ,( ne zaman arasak taksi yok )

burası tek yon Bide neyse esim gitti buldu hemen Allahtan,
,dr,a gittik medipol e nezle olmuş ozaman dedi ,burnu akıyor dedik biz,,kulaklarina baktı ağzı boğazı temiz dedi şurup verdi ,fitil attılar eve geldik

Off,offf bu arada bende kotuyummm basurun azdı yyruyemiyom uff ikimiz birden yatıyız simdi

Evet canım geldi mecbur :) yaza kadar idare eder yazın da izin alır ben bakarım 1 ay felan bakalım sonrası nasıl olur.
Geçmiş olsun canım ya günleri günlerine uymuyor dertlerini de söylemedikleri için her yolu deneyerek niye ağlıyor çözmeye çalışıyoruz resmen. bizimki de geçen akşam 6.30a kadar uyumak istiyor diye ağlıyor ama gazdan uyuyamıyor kıvranıyordu sabaha kadar gezdik öyle evin içinde yediklerime dikkat etmeyi bırakınca hemen mahvoluyor yavrum sanırım emme işleme bitene kadar dikkat etmek gerek
Bir de annem çocuk annedeki ağrıyı hisseder ondan hızursuzlanır diyor benim kolum ağırıyor bu aralar da çocuk ondan huzursuzmuş.
Şimdi senin de basur azdı ağrın oluyorsa o çocuğu da etkiliyor olabilir yani büyüklerim deyimiyle:/
İnşallah ikinizde hemencecik iyileşirsiniz..

merhaba hanımlar uzun zamandır buralara giremiyodum nasılsınız bebişler nasıl benimki kum döküyo malesef

merhba canım evet yoksunuz ,herkes doğurdu kendine zamn ayıramıyor sanırım ,aslında şuan deneyimlerimizi paylamays çok ihtiyacımız var ,

Çok geçmiş olsun tatlım,nasıl anladın peki ,?dun eşime is yerinden biri demişki bebeklerin çoğu nün böbreğinde tas olurmus ,siz duydunuzmu bile bisey?

aynen öyle canım ,agizlari var dilleri yok resmen
Yok canım ya gaz problemi bitti sayılır bizim birkaçgün dur damlasını vermiyorum çıkarıyor çok şükür ,büyüyorlar 2 yaşına kadar emerse emziricez ,ozamana kadar sevemeyiz:)

Çok tesekkur ederim inşallah iyilesiniz hemencecik,annen hakli dun ben mutfakta ahhh,ahgg diye bağırınca başlıyo ağlamaya yavrum ,2 ayin geçmesi 6aylık olmayı bekliyoruz ameliyat olucam ya

Yarin sabah karma asimiz var,çocuğun zaten rahatsız üfff,üst,üste geldi

Kızlar n zaman oturmaya başlıyanlar?

Ben daha yeni başladım canım altıncı ayı dolduruyoruz yatmak istemiyor artık bende oturtuyorum

4 aydan sonra başlamak gerekmiş,ben dun başladım canım,çorba taTtirdim sevdi sap,sap yaptı ağzını ,

Bugün kalktık asiya gidicez bir yağmur yağıyor maşallah,aradım dedim araba yok yağmur var cuma gelsin tmm dedi,

Peditus surup kullanıyoruz dedim biz vermiyoruz 2 yaşından önce dedi ,şüphede kaldım 2 gün verdim zaten bug7nde bıraktım sizcede zararlı mı,kullanan varmı ?

masalpembesi sen n düşünüyorsun canım?

Bir sıkıntı olmaz canım eskiden kullanılıyordu ama sonradan bazı hastalıklara yatkınlık yaptığı düşünüldüğünden 2yaş altına verilmesi yasaklandı. 2 yıllık felan birşey yani..

teşekkür ler teyzesi,Allah razı olsun
Ali nasıl duruyomuymus sensiz ,ağlamıyor inşallah

Selam kızlar
Dun gece genel cerrahi mi yine aradım ,ağladım benden önce esim aramış ozaman gelsin bakalım olmazsa lazerle ameliyat demiş ,3 gündür ne ece ne çocuğa doğru bakabiliyorum hayat durdu resmen ,oynamak istiyo yavrum ,ben yaptığımdan onuda yatırıyorum yanında mecbur ,sadece v,c ye giderken kalkıyorum ,dun yemek bile yapamadim ,aradım dedimki ilacı çift aliyordum 3 gün gebeyken şimdide alsam olurmu dedim,olur dedi gece acile gel ağrı kesici yapsınlar dedi ,hastane evime yarim saatlik yolda ,arabada bulamadık henüz ,dua edinde Hayır li bir araba çıksın

Bana daflon veya venotrex veriyo içeriği aynıymış ilacı bitene kadar kullan diyor,bende ne olur ne olmaz emzirdigim için iyileşince bırakıyorum ,içerdeki şişlikler durduğu için tekrarlıyor tabiki,fitilde son 3 tane kaldı hala geçmedi düşünün,.
Aranız da lazerle basur ameliyati olan varmı_

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…