2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Merhaba arkadaslar bende 14 hafta 5gunluk hamileyim cinsiyeti daha belli olmadi bu ayin sonunda doktora gidecegim ogrenmek icin sabirsizlaniyorum.

Hoşgeldin benimde olmadi 13+5 dim dun ,kimisi 12 haftada söylüyorlar,cokkk heyecanlı bir bekleyiş bu

Aydebuz evet ilk cocuk cinsiyet benim icin hic farketmiyor saglikli olsunda ama gonlum yinede kizdan yana hayirlisi bakalim

Bende varım 14+0 olduk bugün hayırlısıyla salı günü gidicem kontrole cinsiyetini öğreniriz inşaallah çok merak ediyorum en son 9 .haftada gordum

Hosgeldinnn canım,bend3 bugün 14 haftalık oldum hadi inşallah belli olur,ben 2 hafta sonra gidicem belli olunca haber ver,seninki olursa benimkide kesin olur:)

Slm kızlar yaz nasıl geçiyor . Bu yıl yıllık izinde tatile gitmedik çok sıkıcı vi tatil geçirdim evde . Cesaret edemedik uzun yolculukta Karnım agriyo arabayla da gitsek 1 saatten fazla yürüyunce de agriyo. Ama evde olmak da çok sıkıcı. Ağustosta 20 22 haftalik olacağım olmazsa o zaman bir kaç gün tatil yapmak istiyorum. Sizlerde durum nasıl gezwbiliyor musunuz

Merhaba kızlar benimde üçlü testim temiz çıktı doktor ayrıntılı ultrasona gerek yok yaşın genç testlerde güzel dedi bende yaptırmayı düşünmüyorum

Selam tatlim ,
ben gezmeyi ve tatili çok seven biriyim her sene yapmam lazim mutlaka,ama bu sene ağustosta dr,sorucam beb karatenizleyim orda yazdığımız var ,evleneli 4 ay oldu henüz esim e oraları gezdirmek istiyorum bu sene değişiklik olsun ,hep ayni bodrum,marmaris,fethiye izmir,antalya gidili yi,inşallah dr,izin verir aramız da bir hafta varmış seninle

İstanbulda yaşıyorum trafiği biliyosun mecbur kalmadıkça dışarı cikmiyorum sadece aksam 10.11 gibi bir saat yürüyüşü mu yapıyorum
Yolda yoruluyorum ondada ,hızlı yürü rum normalde azcik yavaşladım sanki:)

Birde ben sıcağa dayanamıyorum evde nerdeyse çıplak geziyorum valla o yüzden benim isim iki kat daha zor

Merhaba kızlar benimde üçlü testim temiz çıktı doktor ayrıntılı ultrasona gerek yok yaşın genç testlerde güzel dedi bende yaptırmayı düşünmüyorum

Çok sevindim canım ,hemen çıktı maşallah benim daha 15 gün sonra çıkıca k 2 li sonrada 3 lu yaptırırım
Ama ayrıntılı ultrason yaptıracam tek tek kemiklerini ölçüyorlarmış canım

Çok sevindim canım ,hemen çıktı maşallah benim daha 15 gün sonra çıkıca k 2 li sonrada 3 lu yaptırırım
Ama ayrıntılı ultrason yaptıracam tek tek kemiklerini ölçüyorlarmış canım
Bana doktor gerek görmedi diye bende düşünmedim Can'ım

Hosgeldinnn canım,bend3 bugün 14 haftalık oldum hadi inşallah belli olur,ben 2 hafta sonra gidicem belli olunca haber ver,seninki olursa benimkide kesin olur:)
Bugün Dr gittim gayet güzel sağlıklı kıza benzettim ama tam emin değilim dedi iki hafta sonra 3 lu tarama için çağırdı ozaman belli olur dedi ben ikiliyi yaptiramamistim ondan 3 lu yapicak

Bugün Dr gittim gayet güzel sağlıklı kıza benzettim ama tam emin değilim dedi iki hafta sonra 3 lu tarama için çağırdı ozaman belli olur dedi ben ikiliyi yaptiramamistim ondan 3 lu yapicak

Hadi hayırlı bakalım inşallah tez zamanda belli olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…