Merhaba arkadaslar bende 14 hafta 5gunluk hamileyim cinsiyeti daha belli olmadi bu ayin sonunda doktora gidecegim ogrenmek icin sabirsizlaniyorum.
Evet canim heyecanla bekliyoruz cinsiyetini bu ayin sonunda gidecegim bakalim ne diycekler
Bende varım 14+0 olduk bugün hayırlısıyla salı günü gidicem kontrole cinsiyetini öğreniriz inşaallah çok merak ediyorum en son 9 .haftada gordum
Aydebuz evet ilk cocuk cinsiyet benim icin hic farketmiyor saglikli olsunda ama gonlum yinede kizdan yana hayirlisi bakalim
Slm kızlar yaz nasıl geçiyor . Bu yıl yıllık izinde tatile gitmedik çok sıkıcı vi tatil geçirdim evde . Cesaret edemedik uzun yolculukta Karnım agriyo arabayla da gitsek 1 saatten fazla yürüyunce de agriyo. Ama evde olmak da çok sıkıcı. Ağustosta 20 22 haftalik olacağım olmazsa o zaman bir kaç gün tatil yapmak istiyorum. Sizlerde durum nasıl gezwbiliyor musunuz
Merhaba kızlar benimde üçlü testim temiz çıktı doktor ayrıntılı ultrasona gerek yok yaşın genç testlerde güzel dedi bende yaptırmayı düşünmüyorum
Bana doktor gerek görmedi diye bende düşünmedim Can'ımÇok sevindim canım ,hemen çıktı maşallah benim daha 15 gün sonra çıkıca k 2 li sonrada 3 lu yaptırırım
Ama ayrıntılı ultrason yaptıracam tek tek kemiklerini ölçüyorlarmış canım
Bana doktor gerek görmedi diye bende düşünmedim Can'ım
Bugün Dr gittim gayet güzel sağlıklı kıza benzettim ama tam emin değilim dedi iki hafta sonra 3 lu tarama için çağırdı ozaman belli olur dedi ben ikiliyi yaptiramamistim ondan 3 lu yapicakHosgeldinnn canım,bend3 bugün 14 haftalık oldum hadi inşallah belli olur,ben 2 hafta sonra gidicem belli olunca haber ver,seninki olursa benimkide kesin olur:)
Üçlüde belli oldu benimdeBugün Dr gittim gayet güzel sağlıklı kıza benzettim ama tam emin değilim dedi iki hafta sonra 3 lu tarama için çağırdı ozaman belli olur dedi ben ikiliyi yaptiramamistim ondan 3 lu yapicak
Yaptırcam galibaİçin rahatsa tabikide yaptırma ben pimpirikliyimmillet 2 liyi bile yaptırmıyor
Ah,ahhh şöyle bir rahat insan olamadim gitti
Bugün Dr gittim gayet güzel sağlıklı kıza benzettim ama tam emin değilim dedi iki hafta sonra 3 lu tarama için çağırdı ozaman belli olur dedi ben ikiliyi yaptiramamistim ondan 3 lu yapicak
Yaptırcam galiba
İnşaallah herşeyin hayırlisiHadi hayırlı bakalım inşallah tez zamanda belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?