2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Kızlar selam
Benim kızım bugün büyüdü ,
bugün adini öğrendi,beni resmen biliyor odadan çıkınca ağlıyor , sesimi duyunca susuyor,,bugün iki oyuncağı ayni anda tuttu salladı kendine çekti ( hatta kopardı)
müzik kutusunu tekmeledi çalıştırdı
Maşallah maşallah maşallah prensesimee

Bizlere bugünü tattıran rabbim e milyarlarca kez şükür ler olsun, çok başka bir duyguymuş anlatamasam da sizler anladinizki beni:)

herkes in anneler günü kutlu olsun

Ucretsz izin falan kullanmadin mi?

Bizlere bugünü tattıran rabbim e milyarlarca kez şükür ler olsun, çok başka bir duyguymuş anlatamasam da sizler anladinizki beni:)

herkes in anneler günü kutlu olsun

Hepimizin anneler günü kutlu olsun, Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin..
Yavrularımızla nice yıllarımız günlerimiz hep sağlıkla mutlulukla huzurla olsun..

Ucretsz izin falan kullanmadin mi?

Normal iznimi bile kullanamadım canım tek doktorum ihtiyaç var diye izin vermediler ne yazık ki

amiiiiiinn canım

İyi geceler herkese
Kızlar bugün belimdeki sari saçları mi kut kestirdim bakir kahveye boiyattim ohbeee dünya varmış

2 Aydır Mira Ya yalancı meme vermiyorum almıyordu zira atıyordu ,bugün verdim azıcık aldı ,sonra çıkardı kendi eliyle tekrar ağzına koydu oleyyyy yasasının :)

sağına dönüyor kafasını kaldırıyor henüz göğsünü kaldıramıyor,sağ eli altta kalıyor zar,zor çıkarmaya çalışıyor kızım benim ya,yorulybcada tuzunu. Üstüne yani burun üstü takk,kafayı koyuyor :)

Allahım sen ne büyüksün

Alla alla yasal hak bu vermeleri mecburi sen istersen .... Cok sasirdim

MASAllahhhhhh 41,kere. Anne baba diyor mu:))-

Alla alla yasal hak bu vermeleri mecburi sen istersen .... Cok sasirdim

Aslında mecburi ama biraz boğuşmak gerek ben de çok boğuşmayı sevmem o yüzden başladım zaten öğleye kadar diye.. Yoksa hem geçen senenin hem bu senenin izni duruyor benim. Annem de var ev işe 5dk diye boğuşmak istemedim.

Hadi ya olur inşallah canım
fıstık ve kırmızı et ye bol,bol vede bol yeşillik , bulgur da yapıyor

Su sut saklama olayını biri anlatsın bana ,heryerde ayrı bir terane

Kimi der buzluk ta 3 ay ,dolapta 3 gün

Kimi der buzluk ta 6 ay dolapta 1 gün

Kimi der dışarda 6,kimi der 8 saat dayanır biri anlatsın bana lütfen

Buzluğa neyle koyuluyor sütler?

Benim kalkanlarda sabah 10 aksam 10 aç kadar 25 c c çıkıyor gece veriyorum yatmadan ,bazende dolaba koyup öteki gün veriyorum
Ama hep kafamda ya bozulduysa,?

Yemekten değil de yoruluyorum ya o yüzden azalıyor canım benim süt direk uykuyla yorulmayla orantılı:/
Ben lansinoh un poşetlerini kullanıyorum saklamak için 3ler kuralına göre hareket ediyorum. Dışarda 3saat dolapta 3 gün buzlukta 3ay..

eeee, ilk dönemlerde buzluğa attıysan 5 ay oldu doğum yapali canım,3 aydan faz la dayaniyo sanırım ?

masalpembesi kelebek922 D denizin_mavi pinkneoneffect
Sizde çalışan annelersiniz sut saklamak nasıl iyi bilirsiniz

Ben kil dönmesinden ameliyat olucam Ya ,nekadar geç olursam o kadar iyi çocuğum için ,dr,um 6 ay sonra yaparız çocuğunu emzirde 6 ay diyor,
Ama benim kızım memede zar,zordaliyo uykuya 1 saatte uyuyor ,dr ameliyat olunca 2 gün emzirmezsin dedi o ,2 gün neya par benim çocuğum uykusuz,?
meme vermezsem çıldırır agliya,ağlaya 6.ayda çok fazla bişeyde yemiyorlar ki zaten

Bende her ihtimale karşı buzluğa atmak istiyorum ama,
yinede bir aksilik olmazsa yaşını bekleyim diyorum ozamana çok uzun olur sanırım ,okadarda durmaz ?

Kızımı 1,5 saatte bir emziriyorum ,kaparım ozaman ?

Ay bana bir akil verin lütfen

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…