Ara ara tattırıyoruz canım çorbalardan ama mesel annem geçen gün tarhana yapmış içmiş,kelebek922 ek gıdaya başladın mi,ne yiyor zeynep im ?
oy yerim onun agziNi ,yoğurtta yedir canımAra ara tattırıyoruz canım çorbalardan ama mesel annem geçen gün tarhana yapmış içmiş
Ucretsz izin falan kullanmadin mi?İşe başladım canım koşturmaca içinde hiç giremedim buralara da düzeni oturtmaya çalışırken. Düzene girdi ama girdiği düzeni biz sevemedik ne yazık ki gece 8 gibi gece uykusuna yatıyor emmeye kalkıyor sadece gece 2-3 kere felan sabah 5-6 gibi uyanıyor daha da uyumuyor. Biz de bir akşamları birlikteyiz diye kocamla vakit geçirip 12 gibi yatıyoruz Yeni uyku düzenim bu benim de işte:/
Siz nasılsınız? Nasıl gidiyor?
Seninde anneler gunun kutlu olsun.Bizlere bugünü tattıran rabbim e milyarlarca kez şükür ler olsun, çok başka bir duyguymuş anlatamasam da sizler anladinizki beni:)
herkes in anneler günü kutlu olsun
Bizlere bugünü tattıran rabbim e milyarlarca kez şükür ler olsun, çok başka bir duyguymuş anlatamasam da sizler anladinizki beni:)
herkes in anneler günü kutlu olsun
Ucretsz izin falan kullanmadin mi?
amiiiiiinn canımHepimizin anneler günü kutlu olsun, Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin..
Yavrularımızla nice yıllarımız günlerimiz hep sağlıkla mutlulukla huzurla olsun..
Normal iznimi bile kullanamadım canım tek doktorum ihtiyaç var diye izin vermediler ne yazık ki
Hepimizin anneler günü kutlu olsun, Allah isteyen herkese bu güzel duyguyu tatmayı nasip etsin..
Yavrularımızla nice yıllarımız günlerimiz hep sağlıkla mutlulukla huzurla olsun..
Normal iznimi bile kullanamadım canım tek doktorum ihtiyaç var diye izin vermediler ne yazık ki
MASAllahhhhhh 41,kere. Anne baba diyor mu:))-İyi geceler herkese
Kızlar bugün belimdeki sari saçları mi kut kestirdim bakir kahveye boiyattim ohbeee dünya varmış
2 Aydır Mira Ya yalancı meme vermiyorum almıyordu zira atıyordu ,bugün verdim azıcık aldı ,sonra çıkardı kendi eliyle tekrar ağzına koydu oleyyyy yasasının :)
sağına dönüyor kafasını kaldırıyor henüz göğsünü kaldıramıyor,sağ eli altta kalıyor zar,zor çıkarmaya çalışıyor kızım benim ya,yorulybcada tuzunu. Üstüne yani burun üstü takk,kafayı koyuyor :)
Allahım sen ne büyüksün
Alla alla yasal hak bu vermeleri mecburi sen istersen .... Cok sasirdim
Mama veriyor musunAslında mecburi ama biraz boğuşmak gerek ben de çok boğuşmayı sevmem o yüzden başladım zaten öğleye kadar diye.. Yoksa hem geçen senenin hem bu senenin izni duruyor benim. Annem de var ev işe 5dk diye boğuşmak istemedim.
M
Mama veriyor musun
an nee diyor,( her ne kadar esim kabul etmesede:) )MASAllahhhhhh 41,kere. Anne baba diyor mu:))-
Yok canım ilk dönemlerde işe başlayınca lazım olacak diye buzluğa süt atmıştım. İyi ki atmışım sütüm bayağı azaldı yetmiyor hep buzluktan çıkarıyorum, bakalım daha Ne kadar dayanacak
Hadi ya olur inşallah canım
fıstık ve kırmızı et ye bol,bol vede bol yeşillik , bulgur da yapıyor
Su sut saklama olayını biri anlatsın bana ,heryerde ayrı bir terane
Kimi der buzluk ta 3 ay ,dolapta 3 gün
Kimi der buzluk ta 6 ay dolapta 1 gün
Kimi der dışarda 6,kimi der 8 saat dayanır biri anlatsın bana lütfen
Buzluğa neyle koyuluyor sütler?
Benim kalkanlarda sabah 10 aksam 10 aç kadar 25 c c çıkıyor gece veriyorum yatmadan ,bazende dolaba koyup öteki gün veriyorum
Ama hep kafamda ya bozulduysa,?
A
an nee diyor,( her ne kadar esim kabul etmesede:) )
seninki diyormu?, dönmeye başladımı,?[/QUOTE
Daha demiyor iki bucuk ayligiz su an cok sukur agu deyip duruyo :))) bikere altini degstrrken birden yan dõndu kac aylik senin ki canim
Yok canım ilk dönemlerde işe başlayınca lazım olacak diye buzluğa süt atmıştım. İyi ki atmışım sütüm bayağı azaldı yetmiyor hep buzluktan çıkarıyorum, bakalım daha Ne kadar dayanacak
Yemekten değil de yoruluyorum ya o yüzden azalıyor canım benim süt direk uykuyla yorulmayla orantılı:/
Ben lansinoh un poşetlerini kullanıyorum saklamak için 3ler kuralına göre hareket ediyorum. Dışarda 3saat dolapta 3 gün buzlukta 3ay..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?