2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
eeee, ilk dönemlerde buzluğa attıysan 5 ay oldu doğum yapali canım,3 aydan faz la dayaniyo sanırım ?

İlk zamanlar sağdıklarımı içirdim Zaten canım başta dışarda emzirmeye çekiniyordum sağıp yanıma biberonla alıyordum. Şimdi önlüğü takip her an her yerde emziriyorum:)
Ama ne yazık ki buzlukta çok sütüm kalmadı zaten 6aya kadar idare etse beni ek gıdaya geçince az gelse de az içse de sorun değil derim..

Canım çok geçmiş olsun. Sağmak sütü De arttırıyor sağabilirsen sağ koy bence her ihtimale karşı dursun. 2 gün için yaklaşık 1500lt süt felan koyman gerekecek sanırım şimdiden başla. Ben şimdi sağlığımda sütüm çok çok az geliyor günde en çok 60cc felan..
Buzlukta 3ay saklayabiliyorsun ona göre hesaplarsın zaten..
Eğer erteleyebilirsen dayanabilirsen ertele. Ben film çektirecektim bir gün emzirmeden duramam diye çektirmedim. Bir de ogünlerde sütünü devamlı sağıp atman gerekecek. Zor bir süreç yani.. Ama çok ağrım var artık dayanamıyorum diyorsan mecbur idare etmek gerekecek. 6aylıkken ek gıdaya geçince değil de 7 aylıkken olsan daha iyi olur bence çünkü ek gıdaya geçtiğin ilk günler sadece tadım yaptırıyorsun ya tam doyumluk yemeye biraz daha geç başlamış oluyor..
Tekrar çok geçmiş olsun..

aynen canım ya ,ilk baslarda tadımlık oluyor ,ben dayanabileyim yere kadar dayaniyim en iyisi daflon u hergun sabah aksam içersem kremlerimide sürersem dayanıyorum simdilik
,şuan saklamıyim en iyisi belki 3 ay sonra olmam ameliyat geçer inşallah
1 yaşında felan olurum ,
muz u bile 9.ayda yemeliymiş çocuk 2 kere tdımlık mis günde
9 aya kadar böyleymiş ,benim kız meme de uyuyo gündüz kıpırdamadan duruyorum memeyi çekersem uyumayo asla bende uyusun diye duruyorum öylece ,
gecede 1 saatte memede anca dalıyor,imkansız başka uyuyomuyo,ameliyat olucam diye her yolu deniyorum ama yok ,yok uyuyumuyo
Napariz bilmem boyle ,esim diyo ki çıldırır bu çocuk meme olmazsa

Dr,vede eczacı daflon ,ve proctoloc krem ve fitilin zararı yok anne sütüne diyorlar ama korkuyo insan yinede

Canım senin neyin var ne filmi cektirceksin ?GECMİS OLSUN

Ben dış için röntgen çektirdin 4saat emzirmedim

Dış,tedavilerim var haftada 1 gidiyorum uyuşturuyorlar 3,saat ozamana kadar meme vermiyorum

Son düzenleme:
benim oğlum malesef memeyle kavga eden bir çocuk uyurken emiyo sadece uyanıkken emmiyo malesef mama veriyorum

Bebekler 4 aylıkken meme reddine giriyorlar bizimkinde de var ayakta geze geze emziriyorum kolum kopuyor ama bir tek öyle emiyor bu süreç 1-2 ay sürüyormuş sonra da meme aşığı oluyorlarmış. Sütün varsa sen de al kucağına gezerek emzir belki işe yarar..

Allah kolaylık versin canım ya zor bir durum..
Kolum çok ağırıyordu onun için çektirecektim canım.
Ek gıda dönemleri bir gelsin fikir alışverişi yaparız zaten:)

Allah kolaylık versin canım ya zor bir durum..
Kolum çok ağırıyordu onun için çektirecektim canım.
Ek gıda dönemleri bir gelsin fikir alışverişi yaparız zaten:)

geçmiş olsun tatlım ,ama ben röntgen çektirdim bisey olmadı bikac saat emzirmedim sadece ,haaa dr,um emzir sorun yok dedi ama ,röntgenci kız emzirme dedi

Kızlar bu kan ilacini nasıl veriyorsunuz?

Ac karnina olmadi laZim benimki uyanınca ağlıyo 7,8 gibi hemen veremiyorum o sırada eşime kahvaltı yapıyoruz esim 8,20 de gidiyor emzirince 1,1,5 saat bekliyorum açıkmış oluyo ozaman verip yarim saat oyalayıp emziriyorum

O yarim saatte de ağzını sağa sola sürüp heryer batıyı,arada sicriyo heryere başka bişeyle vermenin yolu yokmu acaba?

Halıya sıçradı salliyinca tam 2 saat çıkmadi kollarim koptu resmen ,ne kotu bi damlaya

Elle göğüs pompası kullanan varmı? Varsa marka model nedir ,acıyor mu çok ?paylasirsaniz sevinirim

Canm ben kullanyorum hic acima olmadi manuel sut sagma pompasi... Memnunum ben ama makineyle saganlar gibide olmz elle sonucta manuel... Markasi wee tirle

herzaman kullnmiycam arada lazim oldukça vede ameliyat olucam ya stok için

Sen ne için kyllaniyosun evdesin ?
Bir sağmasa kaç cc cikiyo canım?

ço
benim bebeğimde kansızlık olduğu için ben kullanamay başladım iki gündür

çok denedim cnm ayakta emzirmeyide ama çok bilmiş insanlar çocugumu biberona maamya alıştırdı çocuk şimdi emmiyo

o bana hic bisey almadı ,ben ona alıp utanduruyim bari kıyafet alırım sanırım sen ne alcaksin?

aynen insan bir sürpriz yapar bi bişe y yapar ama yok benimki zaten avmdeydik alışveriş için iki tane pantolon aldık hediye gibi geçiştirdi zaten aldığımız şeydi bide belli bir fiyatı geçerseniz parfüm şu kadar tl onu alıp getirdi te allahım odun resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…