aynen insan bir sürpriz yapar bi bişe y yapar ama yok benimki zaten avmdeydik alışveriş için iki tane pantolon aldık hediye gibi geçiştirdi zaten aldığımız şeydi bide belli bir fiyatı geçerseniz parfüm şu kadar tl onu alıp getirdi te allahım odun resmen
ayni sorun bend3de var ameliyat olucam emzik almiyor bütün gün memede öyle uyuyor yoksacagliyo hep. Bulamadım bi yolunu ,biberon a kolay alışıyorlar merak etme ac olunca yiyor biberonu ,bende yavaştan kendi sütümü veriyorum biberonla ilk başta almadı iki gün sonra yedi:) rutini sever bebekler inşallah emzigede uyumazsa cabuk alisirlarKızlar merhaba. Çocukla uğraşmaktan buralara uğrayamadım. Once tüm yazılanları okuyup haberlerinizi aldım. Benimki 4 aylık oldu. Pazartesi günü ise başlıyorum. Emzik biberon almıyor bakalım nasıl olacak? Şimdi sürekli uyku eğitimini araştırıyorum netten. Kendi kendine uyuyabilir mi diye. İnşallah yarım gün çalışacağım başlangıçta. Ama nasıl bırakacağım onu bilmiyorum. Çok kaygılıyım. Hayırlısı artık. Hepinizi ve bebeklerinizi öpüyorum. Hayırlı ramazanlar.
Keşke herkes herşeyi bilmese.. Çocuğu için en doğrusunu annesinin bileceğini kabullense..
Kızlar günaydın
Pompayi manüel almaya karar verdim ama markada kararsız kaldım avent ,lansinoh mu bilemedim hangisi iyidir ?
Bu sütleri emzirdikten sonramı önce mi sagip depoliyoruz,birde kaç c,c koymalıyım,cozdurmeyi nasıl yapıyoruz yardımcı olurmusunuz ,?
Hayırlı olsun canım..
Pompa konusunda yardımcı olamayacağım ben elektrikli almıştım çünkü.. O konuda kullanan arkadaşlar yardımcı olacaktır ama diğer konularda bilgilerimi aktarıyım:)
Sonra sağ ki çocuğa süt kalsın yoksa önce sağarsan ve Bebek süt isterse sorun olabilir. Az çıkacaktır o yüzden bazıları sütleri aynı derecede birleştirebileceğini söylüyor ama ben her sağdığımı ayrı ayrı attım buzluğa. zaten artık sağmıyorum sütüm çok azaldı
Yani sağdığını dolapta saklayıp sonraki sağdığını da dolaba koyup ikisi aynı dereceye gelince birleştirip buzluğa atabilirmişsin. Ama ben tek sefer sağdığımı tek sefer atmayı tercih ettim daha doğru bir yol bence:/
O yüzden ben kaç cc çıktıysa o kadar attım ama sonra fazla olan sütler çöpe gitti çünkü buzluğa attığın süt çözününce tekrar içilmiyor onu ısıtınca 1saatte bitirmen gerekiyormuş fazla sütü çocuk içemiyebiliyor ve kalanı mecbur atman gerekiyor. Tek öğünde içebileceği kadar koy yani buzluğa..
Doğru çözme tekniği önce dolapta eritip sonra ılık suda ısıtmak ama acil kullanman gerekiyorsa da akan soğuk suda çözdürüp öyle ılık suda ısıtabiliyormuşsun.
çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsunÇok tesekkur Canım dun bende gittim eletrikli aldım kampanyalaydı bugün ilk defa sagdim sabah kalkınca birazını içirdim tek seferde kaç c c icio görmek istedim biraz daha sağıp onuda yanında aldım ,
hastaneye gittim bugün kil donmem için bara baya iltihap yaptı masaya zor çıktım basurum da çabası zaten,baktı dışta abse yok dedi ilginç içerdeki bukadar ağrı yapmaması lazim dedi ,pers,ameliyat dedi laser le basur ameliyati olucam ( aranızda olan varmı acaba)?
Emin olmak içinde m.r istedi bugün gittim m.r çekildim ilaçlı oyyy çok zor o makinaya girmek , eve geldik yemek söledim dışardan ( çok sevmesem de)
duş aldık zor bela kızımla baraber çünkü oturamıyorum hala ,simdi çıktık uyuttum kızımı yanında yatıyor
M.r başka hastaneye çekildim mecburen ordada bir başka g.cerrah bakıyo öyle cekiliypsun buna gerek yokki kil dönmesi belli bu dedi ,bir dr,bir dr,u eleştirmese olmaz:)
bana kalsa 10 dakikalık anesteziyle temizliyelim dediabseyi boşaltalım 3,4 ay idare eder seni dedi ,çocuk emziriyorum ya ondan
Kendi dr um 2 gün emzirmezsin diyoduys 18 saat mis aslında sen 1 gün emzirme dedi
2 gün dayanamaz bu çocuk dedim
1 gün bile zor
Ara,ara emzik e alışsın diyorumda yok atiyi hemen napsak olmuyo ,
,farz etki ameliyatıyım diye eşime bikacgundur çocuğu uyut haddi diye idman yaptırıyorum yokkkk yokkkk uyumuyorrrr
10 dakika yırttı kendini emzirdim yarim saat içini çekti yavrumya
Kızlar dua edinde antibiyotik iyi gelsin ameliyat ertelensin
Yarin akşam ustu mr sonucu çıkıcak bana şans dileyin lütfen
Çok tesekkur Canım dun bende gittim eletrikli aldım kampanyalaydı bugün ilk defa sagdim sabah kalkınca birazını içirdim tek seferde kaç c c icio görmek istedim biraz daha sağıp onuda yanında aldım ,
hastaneye gittim bugün kil donmem için bara baya iltihap yaptı masaya zor çıktım basurum da çabası zaten,baktı dışta abse yok dedi ilginç içerdeki bukadar ağrı yapmaması lazim dedi ,pers,ameliyat dedi laser le basur ameliyati olucam ( aranızda olan varmı acaba)?
Emin olmak içinde m.r istedi bugün gittim m.r çekildim ilaçlı oyyy çok zor o makinaya girmek , eve geldik yemek söledim dışardan ( çok sevmesem de)
duş aldık zor bela kızımla baraber çünkü oturamıyorum hala ,simdi çıktık uyuttum kızımı yanında yatıyor
M.r başka hastaneye çekildim mecburen ordada bir başka g.cerrah bakıyo öyle cekiliypsun buna gerek yokki kil dönmesi belli bu dedi ,bir dr,bir dr,u eleştirmese olmaz:)
bana kalsa 10 dakikalık anesteziyle temizliyelim dediabseyi boşaltalım 3,4 ay idare eder seni dedi ,çocuk emziriyorum ya ondan
Kendi dr um 2 gün emzirmezsin diyoduys 18 saat mis aslında sen 1 gün emzirme dedi
2 gün dayanamaz bu çocuk dedim
1 gün bile zor
Ara,ara emzik e alışsın diyorumda yok atiyi hemen napsak olmuyo ,
,farz etki ameliyatıyım diye eşime bikacgundur çocuğu uyut haddi diye idman yaptırıyorum yokkkk yokkkk uyumuyorrrr
10 dakika yırttı kendini emzirdim yarim saat içini çekti yavrumya
Kızlar dua edinde antibiyotik iyi gelsin ameliyat ertelensin
Yarin akşam ustu mr sonucu çıkıcak bana şans dileyin lütfen
çok geçmiş olsun canım Allah yardımcın olsun
Geçmiş olsun canım bol şans, dualarımız seninle
Kendi memesini mi??? Yok artik.... Gecmis olsn canim sag salim atlat insAllah. Ablan ilgilensin de bebege kendi memesi bilmiyorum bana bi tuhaf geldi... Sonucta onun istedigi sensin. Durur Allah in izniyle merak etme.Günaydın kızlar
Bu perşembe sabah 9 da ameliyat olucam ,inşallah çok zorlanmadan emziririm çocuğumu ,çarşamba günü gelecekler annemle babam ,teyzesine gündüz evde bakıcam gece hastAneye getirecek ,inşallah durur ilk defa kızımdan ayrı kalıcam ya ,na par nasıl olur nasıl durur bilmem ,1saat uyanık 2.saatte uyuyor 45 dakika yarım saat ama kucakta memede uyuyor hadi sütü sagip bıraktım ya meme?
Ağlaya ağlaya biyer bu çocuk sesi kısılır perişan olur ,ablama dedimki karnını doyur yanina yat kendi memeni ver mecbur veri çek,
Ucretsz,izin kullanmican mi ?Kızlar merhaba. Çocukla uğraşmaktan buralara uğrayamadım. Once tüm yazılanları okuyup haberlerinizi aldım. Benimki 4 aylık oldu. Pazartesi günü ise başlıyorum. Emzik biberon almıyor bakalım nasıl olacak? Şimdi sürekli uyku eğitimini araştırıyorum netten. Kendi kendine uyuyabilir mi diye. İnşallah yarım gün çalışacağım başlangıçta. Ama nasıl bırakacağım onu bilmiyorum. Çok kaygılıyım. Hayırlısı artık. Hepinizi ve bebeklerinizi öpüyorum. Hayırlı ramazanlar.
Canim ben cc olarak hic olcmedim ya... Denesem olck bende. Benim alma sebebim bi ara onsutum cok geldi bogazina gidiyodu ikidebir biraZ gogsumu sagipta vermek icindi aman pek kullanmadimherzaman kullnmiycam arada lazim oldukça vede ameliyat olucam ya stok için
Sen ne için kyllaniyosun evdesin ?
Bir sağmasa kaç cc cikiyo canım?
Kendi memesini mi??? Yok artik.... Gecmis olsn canim sag salim atlat insAllah. Ablan ilgilensin de bebege kendi memesi bilmiyorum bana bi tuhaf geldi... Sonucta onun istedigi sensin. Durur Allah in izniyle merak etme.
ya kızlar bişey soracam bebişlerle ilgili değil ama ben doğumdan sonra ilk defa regli oldum normalde dört gün sürerdi ama bu defa 11. gündeyim ve daha devam ediyo neden olabilir acaba dr gitsemmi sizler ne durumdasınız bu arada nisan ayında 3 aylık iğneden olmuştum
Nazanen canım nasılsın nasıl oldun ameliyat nasıl geçti?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?