teşekkür ler canım,rahat olmazmi ,yetişti imdadımaçok geçm,i olsun canım spirailide taktırmayla iyi yapmışsın arabanız hayırlı oslun dediğin gibi rahat olmuştur.
ben daha vermedim başlıycam amaKüçük meyveli yoğurt la4dan vericem bugün günde bir tane
elma ve havuç suyuyla başlıycam 10 m.l ver dedi yavaş yavaş 50 m.l çıkın dedi
Dun birtane kayısı yedi ,bir tanede kiraz maşallah
Öğlen leri cam rende de kayısı,elma şeftali ver dedi
Siz hic bisey vermiyormusunuzs?
bende blw yi takip ediyorum ama kararsızım senin gibi daha küçükler yapabilirlermi bide benim oğlana tek ben bakmıyorum işteyken babaannesi bakıyo o yapmayabilir offf yaniEk gıdaya geçen varmı?
Dr,u bana 4 sayfa liste verdi kayda değer bisey yok listede ilk basta elma havuç suyu ver dedi ,sonra püre,sonra sebze çorbası dedi 15 gün sonra başla dedi
Blw takip eden varmı ,benmi yedirrsem blw mi yapsam kararsizim ?
nerileriniz neler?
MAsAllahhhh:--) ne gunlerdi hamilelik skntlarmz,hepinizin dogum zamanlari aklimda... Sen suni sanci almistin olmynca sezeryan :) smdi bebislerimiz,cok sukur saglikli yanimizdaKizlaaarrr merhaba hepinizi ozledim:) bebegim yakinda 5aylik oluyor. Hersey yolunda yavas yavas meyve puresi veriyorum muz seftali yiyor sutumu sagip veriyor geceleri emziriyorum benim oglum emmiyor algisi iyice acildi neredeyse emekleyecek cok zorluyor kendini emeklemek icin
Arkadslar slm:--) bzmde temmz 6 da 4 aylik olucz nasipse... Uc gundur bezinde turuncu leke var ve fazla cis yapmiyo... Scaktandir dedi dr. Anne sutu veryorum sadece ama uc gundur suda vermeye basladim biraz arastrdim nette susuz kalinca bebegin idrari turuncu olurmus... Sutum mu yetmiyor bilmiyorum. Bu hafta meyve sularindan tattirmayi dusunuyorum.
6 aym iz bitti bizim 7.den gün aldık canım,maşallahSlm kizlar gorusemez oldukkk:) nasil bebisler ne kadarlik oldunuzbiz 4 aylik olucaz az kaldi nasipse :) temmuz 6 da
Kizlaaarrr merhaba hepinizi ozledim:) bebegim yakinda 5aylik oluyor. Hersey yolunda yavas yavas meyve puresi veriyorum muz seftali yiyor sutumu sagip veriyor geceleri emziriyorum benim oglum emmiyor algisi iyice acildi neredeyse emekleyecek cok zorluyor kendini emeklemek icin
Kizlaaarrr merhaba hepinizi ozledim:) bebegim yakinda 5aylik oluyor. Hersey yolunda yavas yavas meyve puresi veriyorum muz seftali yiyor sutumu sagip veriyor geceleri emziriyorum benim oglum emmiyor algisi iyice acildi neredeyse emekleyecek cok zorluyor kendini emeklemek icin
bende blw yi takip ediyorum ama kararsızım senin gibi daha küçükler yapabilirlermi bide benim oğlana tek ben bakmıyorum işteyken babaannesi bakıyo o yapmayabilir offf yani
slm kızlar bebişler oldu görüşemez olduk gerçekten benim bebiş temmuz 24 te altıı aylık oluyor artık yere yatırır yatırmaz ters dönüyo ee tekrar düz dönemeyincede basıyo çığlığıyavaş yavaş ek gıdaya geçicem bende yoğurt verdim bi kaç defa sizde durumlar ne
ben daha vermedim başlıycam ama
bende blw yi takip ediyorum ama kararsızım senin gibi daha küçükler yapabilirlermi bide benim oğlana tek ben bakmıyorum işteyken babaannesi bakıyo o yapmayabilir offf yani
aynen çok sıcak su vermeyi ihmal etmeyin ,cam rende de rendele ver elma suyu güzel cikiyo kayısı şeftaliSusuz kaldığı için oluyor çok terliyorsa suyu öyle atıyordur. Çok terletmemeye çalış bence. Havalar o kadar sıcak ki bizimki sadece atletle yatıyor yine terliyor yavrum napsın
Şuan aslında hepimizin birbirine daha çok ihtiyacı var ,birşey verirken korkuyorum mesela 100 yere bakıyorum acaba yermi diye:) tecrübeler imizi paylaşalım. Daha kolay olur
Dusumuzu beraber alıyoruz ben yıkanıyorum,çıkacakken babası getiriyor kucağımda yıkıyorum oda su dokuyo çok rahat tavsiye ederim
Benimki hala memede uyuyor ve artik 3 gündür fazla uyumuyor gündüz özellikle,napcami şaşırdım valla
Kan ilacı veriyormusunus?
Ac karnına verip ardından su veriyorum yarim saat oyaliyorum emziriyorum sonra
Siz Nasıl veriyorsunuz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?