2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Kızlar bu arada ameliyat ta sprail taktırdım iyimi yaptım kötümü bilmiyorum bayilm8sken takılsın, normal hayatta taktıramam dedim ,kanamam var ara ,ara lekeli normal sanirim

Bu arada iyi haberde kuyruk sokumu kemigim kaynamaya başlamış çok sevindim

Bir iyi haberde,
ameliyattan 1 gün önce araba aldık kızımın bas harfleri var DM plakalı ,yoksa taksiyle çok zoe olucak ti

Ameliyattan 1bugün önce 3gunluk tatil kazandım bedava ,ama çeki almaya gidemedim 1 hafta sonra arıyın dedim bakalım ariycaklarmi,belkide şansım dönüyordur

çok geçm,i olsun canım spirailide taktırmayla iyi yapmışsın arabanız hayırlı oslun dediğin gibi rahat olmuştur.
teşekkür ler canım,rahat olmazmi ,yetişti imdadıma

Sprail le iyi mi kötümü yaptım bilmiyorum ,kimininki kayıyormuş,ödum koptu 15 gün sonra kontrol varmış ,sordum gidicem

Ek gıdaya geçen varmı?

Dr,u bana 4 sayfa liste verdi kayda değer bisey yok listede ilk basta elma havuç suyu ver dedi ,sonra püre,sonra sebze çorbası dedi 15 gün sonra başla dedi

Blw takip eden varmı ,benmi yedirrsem blw mi yapsam kararsizim ?

nerileriniz neler?

Küçük meyveli yoğurt la4dan vericem bugün günde bir tane
elma ve havuç suyuyla başlıycam 10 m.l ver dedi yavaş yavaş 50 m.l çıkın dedi

Dun birtane kayısı yedi ,bir tanede kiraz maşallah

Öğlen leri cam rende de kayısı,elma şeftali ver dedi

Siz hic bisey vermiyormusunuzs?

Kizlaaarrr merhaba hepinizi ozledim:) bebegim yakinda 5aylik oluyor. Hersey yolunda yavas yavas meyve puresi veriyorum muz seftali yiyor sutumu sagip veriyor geceleri emziriyorum benim oglum emmiyor algisi iyice acildi neredeyse emekleyecek cok zorluyor kendini emeklemek icin

slm kızlar bebişler oldu görüşemez olduk gerçekten benim bebiş temmuz 24 te altıı aylık oluyor artık yere yatırır yatırmaz ters dönüyo ee tekrar düz dönemeyincede basıyo çığlığı yavaş yavaş ek gıdaya geçicem bende yoğurt verdim bi kaç defa sizde durumlar ne

ben daha vermedim başlıycam ama

bende blw yi takip ediyorum ama kararsızım senin gibi daha küçükler yapabilirlermi bide benim oğlana tek ben bakmıyorum işteyken babaannesi bakıyo o yapmayabilir offf yani

Arkadslar slm:--) bzmde temmz 6 da 4 aylik olucz nasipse... Uc gundur bezinde turuncu leke var ve fazla cis yapmiyo... Scaktandir dedi dr. Anne sutu veryorum sadece ama uc gundur suda vermeye basladim biraz arastrdim nette susuz kalinca bebegin idrari turuncu olurmus... Sutum mu yetmiyor bilmiyorum. Bu hafta meyve sularindan tattirmayi dusunuyorum.

MAsAllahhhh:--) ne gunlerdi hamilelik skntlarmz,hepinizin dogum zamanlari aklimda... Sen suni sanci almistin olmynca sezeryan :) smdi bebislerimiz,cok sukur saglikli yanimizda

Susuz kaldığı için oluyor çok terliyorsa suyu öyle atıyordur. Çok terletmemeye çalış bence. Havalar o kadar sıcak ki bizimki sadece atletle yatıyor yine terliyor yavrum napsın

Maşallah canım erken başlamasın vermeye ,Hadi ya benimki 6.ayı bitti yeni yeni donuyor sağa,sola kendi başına ,sağlıklı olması.a sevindim

bizde seni özledik kayboldun valla ise başladımı hocam ?

bende blw yi takip ediyorum ama kararsızım senin gibi daha küçükler yapabilirlermi bide benim oğlana tek ben bakmıyorum işteyken babaannesi bakıyo o yapmayabilir offf yani

ben daha vermedim başlıycam ama

aynen herkes kayboldu is güç derken ,ben hastalık derken ,blw uygulamiycam zamanı gelince yiyicek zaten çocuk ,eline verdim kabak boğazına kaçıyordu bende dikisliyim zaten vazgeçtim

Şeftali elma,armut,yoğurt veriyorum havuc,kabak pat.veriyorum dun 1/4 yumurta sarısı verdim kayısı az pekmez simdilik bunlar canım

Susuz kaldığı için oluyor çok terliyorsa suyu öyle atıyordur. Çok terletmemeye çalış bence. Havalar o kadar sıcak ki bizimki sadece atletle yatıyor yine terliyor yavrum napsın
aynen çok sıcak su vermeyi ihmal etmeyin ,cam rende de rendele ver elma suyu güzel cikiyo kayısı şeftali

Şuan aslında hepimizin birbirine daha çok ihtiyacı var ,birşey verirken korkuyorum mesela 100 yere bakıyorum acaba yermi diye:) tecrübeler imizi paylaşalım. Daha kolay olur

Dusumuzu beraber alıyoruz ben yıkanıyorum,çıkacakken babası getiriyor kucağımda yıkıyorum oda su dokuyo çok rahat tavsiye ederim

Benimki hala memede uyuyor ve artik 3 gündür fazla uyumuyor gündüz özellikle,napcami şaşırdım valla

Kan ilacı veriyormusunus?
Ac karnına verip ardından su veriyorum yarim saat oyaliyorum emziriyorum sonra

Siz Nasıl veriyorsunuz ?

Bizimki de genelde memede uyuyor canım.. Aslında kan ilacına başlamam lazım ama henüz başlamadım ben de Zaten ek gıda vermeye başlayalı 2 gün oldu şimdilik sadece muhallebi verdim. Havuç patates yoğurt diye devam etmeyi düşünüyorum. Meyveleri sadece tadını bilsin diye veriyorum tadımlık değdiriyorum yani çok tatlılar ya onları her türlü yiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…