2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
sıcaktan terliyor cnm vücut susuz kalıyor idrar kristalize oluyo gerçi bu sorun benim oğlanda doğduğundan beri var dr bol su içir diyo

Selam kızlar nasılsınız biz bugün aşılarımızı olduk 3 tanesi bacaktan 1 tane si ağızdan yapılıyo ne aşısı olduğunu sorma yi unuttum okadar şey soruyorum ki zaten
Nasıl ağladı yavrum ,kızamık aşısını kaldırmış bakanlık niye acaba bilen varmı ?
İnşallah ateş yapmaz bu aşılar

masalpembesi senbilirsin canım bu olanlar ne aşısı ?

Kizlar yaaa canm skkn 6 ay ucrersz izin aldim benim is ozel sektor muhasebeciyim
9 aylik oldugunda ise donecegim bebegime kayinvalidem bakacak kendi evinde... Cunku evde esivar oglu var bes yasinda torunu var o bakiyo toruna... Torun bu sene okula baslayacak kayimvalidem goturup getrcekmis bende benim kiz ne olck dedim oda gider gelir benle dedi... Evleri cati kati ordan nasil indrcek cikarcak benim kiimi... ZAten severken hirpaliyo bebegimi yakin oturmadgm icin haftda bir iki gidyoruz... Ben ise gidincede oyle sever bisey olur diye korkuyorum gecen eline aldi hoplatyo de elinden kaydrir gibi oldu cok sert opuyo( cocuk agladi kac kere. Ben tatli dille uyaryom bsy olmz diyoooo.... Napcm yaaaa aklim kalcak evleri kalabalik zaten aile olarak... Ustelik sehir disina vs bazen gdp geliyolar cenZe dugun vs cevresi genis... Esime dedim ozamn napcZ diye guldu kizimizda gider gelir diye aslaaa gondermem dedimmm sonra izin alrz biz gitck oldular mi dedi...Uff uffffffff... Hirpalayarak sevyo torunu okula gtcekmis o gotrp getrcekmis bunlar cok taklyo kafama... Bsy olmz deyip duruyo bsy dedimmi kayinvalidem. Gecen evleri kalabalik biz sesini duymayi diger odadan diye bulundgm ODADA UYUTTK kizimi... Diger odaya gotrn dedi gotrmedik sesini duymayizbide uyanrsa diye basini mi bekliceksnZ bsy olmz dediiii...goturmedim yinede. Demek ben isteyken birakip gelckti diger odaya.

Canım şimdi gördüm mesajı biz de bugün aşıdan geldik zaten karma aşı, pnomokok aşısı, hepatit aşısı ve oral polio (çocuk felci diye geçiyor sanırım) aşısı.
Kızamık 9. Aydaki kaldırıldı canım çünkü aslında kızamık 9. Ayda yapılınca uzun bağışıklık sağlamıyoe fakat Suriyeliler geldiği için salgın var diye erken doz yapılıyordu. Şimdi Suriyelilerle aşılama yaptıkları için 9. Aydakini kaldırmışlar.

Canım sen ne dersen de onlar öyle görmüş öyle büyütüyor biz de o yemeği verme bunu yedirme kavgası oluyor devamlı. Ben diyorum bağırıyorum arkamı döndüğümde yine veriyor küçücük çocuğa kek vermeye çalışıyordu geçen kendi bildiklerini okuyorlar yani.. Kendi annem olunca bir dolu bağırdım ama arkamı döndüğümde yine aynısını yapar eminim ki..
O yüzden canını sıkmayıp kendini rahatlat bakıcı neler yapar onu da bilmiyoruz ki en azından kendi canından ona zarar vermez diye düşün.. Sadece onlar bizleri öyle büyütmüş onlara göre doğru olan o :/

Kizlar benimde kese göründü bebek yok 5+4 gunluk iki hafta sonra tekrar gel dedi. Boş gebelikmidir normalmi yoksa

Kizlar uzun yazdm biraz canm skkn haksizmiyim sizce benmi abartyom

takma kafana canım masalpembesi asada yazmış aynen katılıyorum ,bizdede durum ayni bağırıp duruyorum ,eğer çocuk Bu gece bir hastalansın,bir alerji olsun diye başlıyorum ,birde erkenden ek gıdaya geçilince ileride alerji olma olasılığı çok fazla olduğunu şöyle ,

Calismasan birsüre canım birkaç yadı na kadar?

canım tesekkur ederim
Kızamık hicmi olmuycaklar peki asi yi?
Saat 4 olmuş eve 2de geldik akşam arkada da gittik 11de bu çocuğun ayağı sis dedi biri farklı dedi ,1,2 gün once koltuğun altına girmiş emeklemeye çalışmış ağladı bende safım sandım ki uykusu varda agliyir mutfakta yim,1 dakika sonra gittim ,sürekli agliuor çünkü oyun halısına koyuyorum oynuyor,yuz ustu donuyor geri sirt ustu yatamadığından hep ağlıyor çevirip geri gidiyorum ,yine öyle sandım dedimki kızım kendin don alış hadi felan baktım ağlıyo ana bi baktım ayağı orda kalmis ozaman demekki incitti saat olmuş 11 devlet acık film istediler çektirdik ama çok korkuyorum biseyolur diye
Olurmu biseyya radyasyon var az dedi dr,lar ,anicerde 40 girmiş 77 kişi gar önümüzde çocuk perişan oldu uyudu oralarda arabada durduk babası içeri sokmadı mikrop kapmasın diye milletle kavga ettim saat 1 olmuş hala 60 girmiş iceri,tek dr,var adamın başında 50 kişi bitaraftan alçı yapiyo ,bitaraftan yazı yaziyo rabbim sabir versin valla bizi aldi zor bela öne çocuk durmuyo sabaha kadar o sıra gelmez bize millet 5 saattir bekliyormus

Eve geldik duş aldık simdi uyudu geri birseyi yokmuş 3gün bekleyin dedi gözlemleyin dedi,ben kızım ağlıyor diye dr la kavga ettim öyle baktı bana,dr,mua Ne ederken sevdi bunu bu nasil guluyor ,beni hep yalancı çıkarıyor bu kız ah,ahhh ,çok şükür birseyi yokmus çatlak kirik çıkık felan masalpembesi röntgence çokmu radyasyon?

1 yaşında olacak kızamık aşısını canım.
Çok geçmiş olsun, bir sıkıntı olmaz o kadar röntgenden avmde gezerken alıyor çocuklar o radyasyonu ne yazık ki her taraf telefon ve benzeri elektronik eşya

Evet canim haklisin..annelik
evet canimm haklisin da insan dusunmeden edemiyo iste....

Cokkkk gecmis olsun canm yaa... Emekleme zamani cok dikkat etmek gerek

Reklamlar...

Son düzenleyen: Moderatör:
Teşekkür ler canım içimi azda olsa ferahladı ,çünkü kışın sadece avm lere gidebiliyoruz

Cokkkk gecmis olsun canm yaa... Emekleme zamani cok dikkat etmek gerek

sorma çok zor,ev hanımıyım şuan canım :)
tatildeyim yataktan aşağıya düşmüş gece kalktım baktım ses duydum aglaid uykum hafiftir hemen baktım yatakta yok kıyılarına minder koymuştuk ,sen onu asaya at ,kendide ardından ,ay onu yerde yüzüstü yayarken gördüm Ya oldum valla ,bacaklarım diğimler çözüldü resmen ,alacaktı yatak gerçi,annem bisey olmaz korkmayın dedi ,daha çok düşe dedi ,hemen dr. Olmaz dedi:)

2 gün sonrada yere yakin bir hamak yaptık ondan toprağa düştü ,bisey olmadı kafa si yere gelmeden yakaladık

dun kendini bir attı arabanın önünde oturuyorum oda bacaklarının arasında oturuyordu ,cami açıyım derken kut torpidoya vurdu ,bu koyduk geçti ,

Kızlarrrrrrr bebisleriniz nasıl,görüşemiyoruz uzun zamandır bizimkinin 2 dışı var altta,bir haftadır desteksiz oturuyor ,bensiz hala uyumuyor memede uyuyor,annnneeee,attaaaa ,edddeee,diyebiliyor özelikle sabahları uyanıp konusuyor bizi uyandırıyor,uzun zamandır dusumuzu beraber alıyoruz ,kucağımda yıkıyorum çok zevkli eğleniyoruz ,altını günde 5.6 kere yıkıyorum yazdan da duş alıyoruz ,
Köyden sut almıştı annem çökelik yaptım ilk defa lor yani ,çok basitmiş hep yaparım artik ,

Labne yapan bilen tarif vermek isteyen varmı ?

Tavuk çorbası ,ayranlı sebze çorbası veriyorum simdilik başka ne yiyebilir ,1 kerede tavuklu şehriye verdim.
Verdim dediğim 2 çorba kaşığı yiyo yemiyo:))

Maşallah minnoşa.. Isırıyor mu bizimkinin de iki dişi var devamlı ısırıyor sırf ısırmasından dolayı emzirmeyi bırakabilirim o kadar acıtıcı yani Sizinki ısırıyor mu bir çözümün var mı
Ben de çökelek yapmıştım ama bizimki pek sevmedi. Kefir yapıyorum içmesi için yoğurttan daha iyi dedi doktorumuz az da olsa içirmeye çalışıyorum. Yumurta sarısı vermeye çalışıyorum. Sebze çorbası ve muhallebi veriyorum. Bizim doktorumuz kuzu Eti ekle çorbalarına bir çay kaşığı dedi. İnternette ayşe Öner diye birinin hafta hafta ek gıda önerileri var ben onlara bakıyorum. İstersen sen de bak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…