2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Ayy guzel dedin ,nasil yapicam peki yardimci olurmusun ?
Kız valla bende bilmiyorum ama sitenin takipçisi olduğum için hemen her ayda bu anket yapiliyo bence aktif olan bir konu sahibine sor 'popüler konu 2016 ağustos anneleri' konusunda 'grill' adlı konuş sahibine danis bence o söyler sana ay ne çok yazdim

Sanirim basta konu acarken oluyordu anket secimi teşekkürler bir bakiyim arastiriyim canım

Evet doktor kilonu koru demiştim hiç almamışsın ama artık alırsın dedi çünkü şuan 70 kiloyum şişman Bi hamile olmaya adayım

Almadiysan guzel ben simdiye 7.8 kilo aldim 60 gordu bu gozler suan 23 yildir yani cocuklugumdan beri ayni kilomdayimben ,kuyruk sokumu kemigim kirik kilo yasak,istesemde alamiyorum,hep bu b.12 ignelerinden aldim uhuuuu ,uhuuuu

Almadiysan guzel ben simdiye 7.8 kilo aldim 60 gordu bu gozler suan 23 yildir yani cocuklugumdan beri ayni kilomdayimben ,kuyruk sokumu kemigim kirik kilo yasak,istesemde alamiyorum,hep bu b.12 ignelerinden aldim uhuuuu ,uhuuuu
Aa bende 23 yaşındayım ben evlenince Bi altı yedi kilo aldım bak daha Bi sene ağustosta olcak sonra ilk hamileliğimde üç beş kilo aldım 72yi gördüm tam diyetisyenden randevu alıp zayıflayıp hamile kalacaktım eşim çocuğumuz olsun öyle zayıfla dedi Allah verdi çok şükürler olsun

Ben 23 olamamki o kiloyla dogmus olmam lazim Ozaman ,gece gece guldurdun beni kiz:)))
canim ben 35 im 23 yildir ayn i kilomdayim 12 yasimdan beri:))

Olsun sorun yapma esinde yapmiyosa ,toptan verirsin hem ,dogurunca cabuk zayiflarsin merak etme

Ben 23 olamamki o kiloyla dogmus olmam lazim Ozaman ,gece gece guldurdun beni kiz:)))
canim ben 35 im 23 yildir ayn i kilomdayim 12 yasimdan beri:))

Olsun sorun yapma esinde yapmiyosa ,toptan verirsin hem ,dogurunca cabuk zayiflarsin merak etme
Ben 23ü görünce heyecanlandım yok yok bebeğim sağlıklı olsun da Zeynep'im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…