- 25 Ağustos 2015
- 1.466
- 992
- 123
- 31
Sen ne zaman gitçeksin doktora cinsiyet içinEğer aklında kalacaksa yaptır canım...
Aklında kapıca na yaninda kalsın:)
Sen ne zaman gitçeksin doktora cinsiyet için
Hadi bakalım inşallah söyler :-₺Valla su zaman n gel diye bisey demedi 14+4 oldum bugün haftaya 2li test sonucumu almaya gidicem ozaman sorucam ,test sonuçlarımı alıp kendi dr.gidicem
Hadi bakalım inşallah söyler :-₺
Daha kilo almamışım Can'ım bazen yiyebiliyorum baZen yiyemiyorum pek fazla kokulu şeyleri yiyemiyorum arada hala midem bulanıyorİnsallah canım ,nasilsin bu arada kilo aldinmi ,yemen icmen saglik durumun nasil?
Daha kilo almamışım Can'ım bazen yiyebiliyorum baZen yiyemiyorum pek fazla kokulu şeyleri yiyemiyorum arada hala midem bulanıyor
Nazanen canım bence cinsiyet için anket yap belli olanlar işaretlesin. . Ocak ayı bebekleri ne çoğunlukta görelim
Kız valla bende bilmiyorumAyy guzel dedin ,nasil yapicam peki yardimci olurmusun ?
Evet doktor kilonu koru demiştim hiç almamışsın ama artık alırsın dediSupersin canım ya,yemelisin zorda olsa ,benimde bulaniyo ama zorluyorum ben ,
Kız valla bende bilmiyorumama sitenin takipçisi olduğum için hemen her ayda bu anket yapiliyo bence aktif olan bir konu sahibine sor 'popüler konu 2016 ağustos anneleri' konusunda 'grill' adlı konuş sahibine danis bence o söyler sana ay ne çok yazdim
Evet doktor kilonu koru demiştim hiç almamışsın ama artık alırsın dediçünkü şuan 70 kiloyum şişman Bi hamile olmaya adayım
Hmm olabilirSanirim basta konu acarken oluyordu anket secimiteşekkürler bir bakiyim arastiriyim canım
Aa bende 23 yaşındayımAlmadiysan guzel ben simdiye 7.8 kilo aldim 60 gordu bu gozler suan23 yildir yani cocuklugumdan beri ayni kilomdayimben ,kuyruk sokumu kemigim kirik kilo yasak,istesemde alamiyorum,hep bu b.12 ignelerinden aldim uhuuuu ,uhuuuu
Hmm olabilirbu arada senin bebesin belli mi cinsiyeti
Aa bende 23 yaşındayımben evlenince Bi altı yedi kilo aldım bak daha Bi sene ağustosta olcak sonra ilk hamileliğimde üç beş kilo aldım 72yi gördüm tam diyetisyenden randevu alıp zayıflayıp hamile kalacaktım eşim çocuğumuz olsun öyle zayıfla dedi Allah verdi çok şükürler olsun
Hadi inş :) banada dua edin kizceler 2 ay önce 5.5 aylık bebegimi kaybettim ray danYok canım haftaya insallah sen ne durumdasin?
Hadi inş :) banada dua edin kizceler 2 ay önce 5.5 aylık bebegimi kaybettim ray dan
Ben 23ü görünce heyecanlandımBen 23 olamamki o kiloyla dogmus olmam lazim Ozaman ,gece gece guldurdun beni kiz:)))
canim ben 35 im 23 yildir ayn i kilomdayim 12 yasimdan beri:))
Olsun sorun yapma esinde yapmiyosa ,toptan verirsin hem ,dogurunca cabuk zayiflarsin merak etme
Ben 23ü görünce heyecanlandımyok yok bebeğim sağlıklı olsun da Zeynep'im
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?