Evet ya Zeynep ya Zeynep eceGunaydin canım,olsun olur oyle seyler
Ooooo izimdemi buldun kiz masallah cok hizlisin
Hani at bakalımBen de dün gittim doktora. İkili test için kan verdim. yaptırmak istemiyorum desem de dr ikna etti. Kandan olanlara bakalım bu bize hamileliğin seyri hakkında fikir verir dedi. Ama cinsiyetini söylemedi . Tam farklılaşma dönemi üstten bakarsan erkek yandan bakarsan kız görünür dedi. Belki de üzülmeyeyim diye söylemedi. Sonra gece kk de nub teorisi diye bişey okudum. Bebeğin usg sine bakarak cinsiyet tahmini yapıyorsun. Ben anlamam gerçi ama. Çektim ultrason görüntülerini foruma yazdım. Erkek gibi dedi arkadaş. Eğer ilgilenirseniz isterseniz bakın siz de. Bakalım tutacak mı benimki?
Yok ben cinsiyetini öğrenmeyenler için dedim canım. Onlar atsınlar ultrason görüntülerini. Tahminde bulunurlar diye. Nub teorisine göre. Burada http://www.kadinlarkulubu.com/forum...genital-nub-teorisi-bebegin-cinsiyeti.546451/Hani at bakalım
Baktım bende erkek gibi gerçekten
Ne güzel maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsinMerhaba bayanlar Allah kısmet ederse ben de Ocak ta ufaklığı kucağıma alacağım Aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşayanların konuşması güzel olur diye grubu görünce hemen mesaj atmak istedim 14 haftalık henüz kendisi.. Hepimize hayırlı olsun
Evet sanki ufak Bi şey var gibiCanım sen de usg ye bakarak nud teorisine göre mi erkek dedin?kelebek922
Evet ya Zeynep ya Zeynep ece
Ben de dün gittim doktora. İkili test için kan verdim. yaptırmak istemiyorum desem de dr ikna etti. Kandan olanlara bakalım bu bize hamileliğin seyri hakkında fikir verir dedi. Ama cinsiyetini söylemedi . Tam farklılaşma dönemi üstten bakarsan erkek yandan bakarsan kız görünür dedi. Belki de üzülmeyeyim diye söylemedi. Sonra gece kk de nub teorisi diye bişey okudum. Bebeğin usg sine bakarak cinsiyet tahmini yapıyorsun. Ben anlamam gerçi ama. Çektim ultrason görüntülerini foruma yazdım. Erkek gibi dedi arkadaş. Eğer ilgilenirseniz isterseniz bakın siz de. Bakalım tutacak mı benimki?
Merhaba bayanlar Allah kısmet ederse ben de Ocak ta ufaklığı kucağıma alacağım Aynı zamanlarda aynı şeyleri yaşayanların konuşması güzel olur diye grubu görünce hemen mesaj atmak istedim 14 haftalık henüz kendisi.. Hepimize hayırlı olsun
Amin teşekkür ederim, hepimizinkini inşNe güzel maşallah Allah kucağınıza almayı nasip etsin
Evet bizde de böyle her şeyi hamileliğe bağlıyorsun diye dalga geçiyor eşim.. Nefes alsam hamileyim ya ondan alıyorum diyorum Ben de biraz abartıyor olabilirim yani Şu son zamanlarda biraz daha iyiyim başta çok kusuyordum artık kusmalar bitti gibi inş geri gelmez Şu dönem göğüs ağrısı ve kasık ağrısı var Maraş tayım.. Sizin Nasıl gidiyor hamilelik?Selam hosgeldiniz evet ben de oyle dusunmustum, yanliz olmadigi ni bilmek guzel ,kimse kimsenin halinden anlamiyor ,bisey desem kramp girse ,ay sen hasta degil hamilesin biliyosun dimi diyorlar, bende 14+ 5 oldum bugun seninkide hayirliolsun tatlim kolay bir hamilelik geciriyosundur umarim ,hangi ildesin?
13+3 üm canım. Cumartesiye belli olacak inşallah. En geç pazartesiSelam kac haftaliksin canım? Bende kan verdim bekliyorum
13+3 üm canım. Cumartesiye belli olacak inşallah. En geç pazartesi
Evet bizde de böyle her şeyi hamileliğe bağlıyorsun diye dalga geçiyor eşim.. Nefes alsam hamileyim ya ondan alıyorum diyorum Ben de biraz abartıyor olabilirim yani Şu son zamanlarda biraz daha iyiyim başta çok kusuyordum artık kusmalar bitti gibi inş geri gelmez Şu dönem göğüs ağrısı ve kasık ağrısı var Maraş tayım.. Sizin Nasıl gidiyor hamilelik?
Ben de Başak burcuyum Nazlı mıyız ki acaba.. :) ben de yağlara ve kremlere başlayacağım en kısa zamanda çatlak olmasın diye 4.aydan itibaren öneriyorlarmış.. kramp ve Ağrılar için magnezyum başlıyorlar bazen doktorlar bir dahaki kontrole gittiğinde doktoruna bir danış istersen.. Ben üçlü teste gittiğimde soracağım gerek var mı diye..:) basak burcuyum ben herseyden killanirim :) bende mide bulantisi hep oldugu icin takmiyorum,ilk zamanlar progeston aliyodum mahfetti beni o ,nerde yattip kalktigimi bilemedim kreker yiyodum hep:)ilk zaman lar gogus agrisindan yatamadim,simdi okadar yok ( dusta bebe yagi kullaniyorum) belki ondan geçti,benim bacak ve kalca kramp larim var dun gece yatamadim basamadimne zormus yahu su hamislik,
Ben hic bisey hissetmedim midemde bulanmadi bisey anlamadim diyen anne lere hastayimm. Bizmi cok nazliyiz ya acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?