2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
mrb kızlar ,

bugun kontrolüm vardı , cinsiyetimizi ögrendik , erkek 154 gr olmuş sıpam , maaşallah

Merhaba tatlim uuuu ne guzelmis isim buldunuzmu? Kac haftaliktin sen canım? Takvimde benden 1 hafta oncesin:)

çatlak kremi kullanmaya baslayan var mı ????
Ben çatlak kremı değil ama bebe yağı ve badem yağını karıstırdım onu kullanıyorum 2 aydır arada vucuy losyonu dusta kremler nemlendırıcı vs. ekstra birşey almadım düşünmüyorumda. çünkü herkesın solediği şey genetik ne paralar verdım genede catladı ya da hıc bıse kullanmadım ama catlağım yok dıyorlar tam bır muamma

Evet genelde genetik deniyor ama yine de ben başlamayı düşünüyorum 12. Haftadan sonra öneriyorlar geç bile kaldım aslında ama hamilelik bende acayip bir üşengeçlik yaptığı için evden bile zorla çıkıyorum resmen:) En kısa zamanda lierac diye bir çatlak kremi varmış ondan almayı düşünüyorum.. İnş çatlamayan şanslı insanlardan oluruz:)

Canim merhaba 15+2yim bende benimde bu hafta belli olucak cinsiyeti insallah ,
Catlak kremi olarak lierac aldim birde bebe yagi 9 kilo aldim hergun drgilde 2 gunde bir dustayken bebe yagini suruyorum aradada lierac dogundan sonrada devam etmek lazim deri indigi icin zayiflama moduna giriyosun ,ozamanda lazim ,k8misi sadece hamileleginde kullanmistir ,asil catlak digurunca basladigindab oluşmuş tur

Bol bol su icin icerdende nemlensin cildiniz

BU LİERAC FİYATI NEDIR BIR DE JEL YAZIO VE KREM YAZIO NETE BAKTIĞIMDA HANGİSİ

Fiyati eczanede sordum 100 ml 150 tl dediler
Ben internetten indirimleri takip ettim 200 ml birde bebe yagini 100 tl ye aldim 80 tl yukarisinida kargo ucretsizdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…