İnşallah güzel sonuçlarımız olsun.Günaydın canım,inşallah guzel sonuclar alirsin bende persembe alicam 2. Kan verisim bu ilkinde cikmadi
Ne güzel Can'ım ya çok sevindimmrb kızlar ,
bugun kontrolüm vardı , cinsiyetimizi ögrendik , erkek154 gr olmuş sıpam , maaşallah
İnşallah güzel sonuçlarımız olsun.
mrb kızlar ,
bugun kontrolüm vardı , cinsiyetimizi ögrendik , erkek154 gr olmuş sıpam , maaşallah
Kullandım vallaA Anne94 cok tesekkurler cinsiyet takvimimiz eklendi
kelebek922 canim ilk sen yazdin sanirim ilk oyuda sen kullan :)
Kullandım vallahayırlı olsun
Hadi bakalımİyi ettin cici anne,
hepimize hayirli olsun canım,
bakalim ocak ta en cok kizmi erkekmi doğacak ?
Merhaba tatlim uuuu ne guzelmis isim buldunuzmu? Kac haftaliktin sen canım? Takvimde benden 1 hafta oncesin:)
Evet genelde genetik deniyor ama yine de ben başlamayı düşünüyorum 12. Haftadan sonra öneriyorlar geç bile kaldım aslında ama hamilelik bende acayip bir üşengeçlik yaptığı için evden bile zorla çıkıyorum resmen:) En kısa zamanda lierac diye bir çatlak kremi varmış ondan almayı düşünüyorum.. İnş çatlamayan şanslı insanlardan oluruz:)çatlak kremi kullanmaya baslayan var mı ????
Ben çatlak kremı değil ama bebe yağı ve badem yağını karıstırdım onu kullanıyorum 2 aydır arada vucuy losyonu dusta kremler nemlendırıcı vs. ekstra birşey almadım düşünmüyorumda. çünkü herkesın solediği şey genetik ne paralar verdım genede catladı ya da hıc bıse kullanmadım ama catlağım yok dıyorlar tam bır muamma
çatlak kremi kullanmaya baslayan var mı ????
Ben çatlak kremı değil ama bebe yağı ve badem yağını karıstırdım onu kullanıyorum 2 aydır arada vucuy losyonu dusta kremler nemlendırıcı vs. ekstra birşey almadım düşünmüyorumda. çünkü herkesın solediği şey genetik ne paralar verdım genede catladı ya da hıc bıse kullanmadım ama catlağım yok dıyorlar tam bır muamma
bizde bugün 14. haftamıza girdik 13. haftasında gösterdi cinsiyetini oğluşum bekletmedi bizi yavrum
BU LİERAC FİYATI NEDIR BIR DE JEL YAZIO VE KREM YAZIO NETE BAKTIĞIMDA HANGİSİ
inşallah fazla yaramazlık yapmadan gösteriri kendini yavrunuz Rabbim hepimizin sagsalim kucağımıza almasını nasip etsin inşallahMaşallah cok sanslisiniz,bizimki yaramaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?