çatlak kremi kullanmaya baslayan var mı ????
Ben çatlak kremı değil ama bebe yağı ve badem yağını karıstırdım onu kullanıyorum 2 aydır arada vucuy losyonu dusta kremler nemlendırıcı vs. ekstra birşey almadım düşünmüyorumda. çünkü herkesın solediği şey genetik ne paralar verdım genede catladı ya da hıc bıse kullanmadım ama catlağım yok dıyorlar tam bır muamma
inşallah fazla yaramazlık yapmadan gösteriri kendini yavrunuz Rabbim hepimizin sagsalim kucağımıza almasını nasip etsin inşallah
Bence artıkbelli olmuştur benim bu haftada söylediİnsallah amin canım amin,yarin sabah dr,a gidiyorum test sonuclarini almaya ,yine sorucam cinsiyetini bu defa israr edicem
belli oldumu cnm cinsiyeti haberini bekliyorum bakİnsallah amin canım amin,yarin sabah dr,a gidiyorum test sonuclarini almaya ,yine sorucam cinsiyetini bu defa israr edicem
Değişikmiş sen öğrenemiycen bu gidişleD denizin_mavikelebek922 nerayy Herkeze merhaba ,bugunbikili testimi aldim sorun yok iyi,sadece yas siniri oldugu icin 3.testide yapalim dedi,cinsiyeti sordum devlet hastanesi oldugundan makinalarimiz iyi degil cikmaz ama renkli ultrasona gir dedi girdim ,ordada cok emin degilim ama kiz dedi cok israr ettim iyi bak diye ,bakti %90kiz dedi,ben tabi tatmin olmadim özel deki dr,uma gittim oda erkek gorunuyo dedi,saka yapiyosun dedim yok dedi ala ala kiz dediler bugun dedim ,yan odaya gec ordaki ultrason daha iyi dedi,ordada bur sure gorunmedi salladi karnimi azicik zorlada olsa gordu kiz dedi 3 kere bakti kiz dedi 10 gunxsonra kontrole gidicem ozaman kesin belli olur dedi ,kafam karistiya 2 kiz bir erkek dediler
Hiç birşey olmaz merak etme. O kadar kötü olsa bozuk olurdu yiyemezdinDeğişikmiş sen öğrenemiycen bu gidişlekızlar ya ben börek yaptım iki yufka kullandım tarihi gecmiş yedikten sonra gördüm ama hep buzdolabındaydı bişey olur mu acaba
Bende başta korktum ama şimdi kendimi avutuyorum bişey yoktur inşallahHiç birşey olmaz merak etme. O kadar kötü olsa bozuk olurdu yiyemezdin
bayagı maceralı geçmiş canım ama olsun saglıklı olsunda biir daha ki sefere daha net bişey söylerler :) :) :)D denizin_mavikelebek922 nerayy Herkeze merhaba ,bugunbikili testimi aldim sorun yok iyi,sadece yas siniri oldugu icin 3.testide yapalim dedi,cinsiyeti sordum devlet hastanesi oldugundan makinalarimiz iyi degil cikmaz ama renkli ultrasona gir dedi girdim ,ordada cok emin degilim ama kiz dedi cok israr ettim iyi bak diye ,bakti %90kiz dedi,ben tabi tatmin olmadim özel deki dr,uma gittim oda erkek gorunuyo dedi,saka yapiyosun dedim yok dedi ala ala kiz dediler bugun dedim ,yan odaya gec ordaki ultrason daha iyi dedi,ordada bur sure gorunmedi salladi karnimi azicik zorlada olsa gordu kiz dedi 3 kere bakti kiz dedi 10 gunxsonra kontrole gidicem ozaman kesin belli olur dedi ,kafam karistiya 2 kiz bir erkek dediler
Merhaba kızlar size birşey danışmak istiyorum.. Ben bu hamilelik dolayısıyla acayip sivilcelendim özellikle son haftadır. Yüzüm gözüm kollarım göğüslerim bile.. Hamilelikte normal deniyor kremler de yasak ama acaba sizde böyle sorun yaşayıp çözüm bulan var mı?
bendede 13. haftada acaip yüzümde sivilceler çıktı bayağı kötüyddü dediğiniz gibi bişey kullanamıyoruz tabi ama kendileri yüzümde yaklaşık on gün
ikamet ettikten sonra terki diayr ettiler
Ben de çok istiyorum artık hissetmek ama daha erken 15.haftayız biz.. Normalde 16-17de hissedilir deniyor ama ilk gebeliği olanlar bunu anlayamayabiliyormuş o yüzden 20. Haftayı buluyormuş bazı kişilerin hissetmesi.. Çikolata yiyip elim karnımda bekliyorum bu ara bakıyım hissedecek miyim diye :)kızlar benim merak ettiğim şey şu bebişlerimizi ne zaaman hissedeicez ne zaman hareket etcek merakla bekliyorum çok sabırsızım
Ben halam hissedemedimBen de çok istiyorum artık hissetmek ama daha erken 15.haftayız biz.. Normalde 16-17de hissedilir deniyor ama ilk gebeliği olanlar bunu anlayamayabiliyormuş o yüzden 20. Haftayı buluyormuş bazı kişilerin hissetmesi.. Çikolata yiyip elim karnımda bekliyorum bu ara bakıyım hissedecek miyim diye :)
Benimde çıktı kollarımdakiler geçti gibi söndü yani yüzümde çenemde var yanaklarımın yanında az var geçtiler dedim ama bu ara yine çıktı malesef cinsiyet belli miİnş en kısa zamanda benimkiler de terk ederler:) :)
Ben de kızı olan çirkinleşir ben kesin kız doğuracağım bu ne çirkinlik deyip duruyorum bu sivilceler yüzünden :)Benimde çıktı kollarımdakiler geçti gibi söndü yani yüzümde çenemde var yanaklarımın yanında az var geçtiler dedim ama bu ara yine çıktı malesef cinsiyet belli mi
Ay hadi çok heyecanlısındır bu haftaBen de kızı olan çirkinleşir ben kesin kız doğuracağım bu ne çirkinlik deyip duruyorum bu sivilceler yüzünden :)
Ama cinsiyet henüz belli değil en son 11.haftada gitmiştik bir de 16da gideceğiz haftaya belli olur büyük ihtimal.. Çünkü 11de doktor hanım erkek gibi duruyor ama kesin diyemem Dedi. Ben hep kız gördüm rüyamda aslında ama annem ki altıncı hissi çok güçlüdür daha 2-3 haftalık felan hamileyken yani daha biz bile hamile olduğumu bilmiyorken (ki bizim ufaklık istemeden geldi korunuyorduk yani :) )rüyasında beni erkek bebeğe hamileyken görmüş o yüzden acayip merak ediyorum annem doğru tahmin etti mi diye :)Hemen belli olsun da alışverişe başlıyım diye heyecanlanıyorum ya çok güzel Bebek giysileri var ..
Sizin cinsiyet belli mi? Alışverişe başladınız mı hiç?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?