2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66

mrb BRNCM ,

ben 15. haftamda başladım , kremlere göz gezdirdim , herkes farklı bir ürün kullanmış , çatlamak sanırım genetik ,
ben bir bebe yagı aldım o biraz yapış yapış bir his bırakıyor hoşlanmadım. arada sürüyorum aklıma gelirse
bir de en uygun fiyatlı sebamed vardı üzerinde gebe kadın resmi vardı , 2 haftadır günde iki defa sürüyorum .
yorumlarında kullananlar memnun kalmış
annem ben 2 cocuk dogurdum ne krem sürdüm ne çatladım , ne de oyle bir şeyden haberim vardı diyor :)
çatlak kreminde anladıgım kadarıyla cildi nemli tutmak gerginlikten korumak yeterli

weleda schwangerschafts pflegeol mükemmel bi krem almanyada tanıdıklarınız varsa bnu kullanmanızı tavsiye ederim

inşallah fazla yaramazlık yapmadan gösteriri kendini yavrunuz Rabbim hepimizin sagsalim kucağımıza almasını nasip etsin inşallah

İnsallah amin canım amin,yarin sabah dr,a gidiyorum test sonuclarini almaya ,yine sorucam cinsiyetini bu defa israr edicem

D denizin_mavi kelebek922 nerayy Herkeze merhaba ,bugunbikili testimi aldim sorun yok iyi,sadece yas siniri oldugu icin 3.testide yapalim dedi,cinsiyeti sordum devlet hastanesi oldugundan makinalarimiz iyi degil cikmaz ama renkli ultrasona gir dedi girdim ,ordada cok emin degilim ama kiz dedi cok israr ettim iyi bak diye ,bakti %90kiz dedi,ben tabi tatmin olmadim özel deki dr,uma gittim oda erkek gorunuyo dedi,saka yapiyosun dedim yok dedi ala ala kiz dediler bugun dedim ,yan odaya gec ordaki ultrason daha iyi dedi,ordada bur sure gorunmedi salladi karnimi azicik zorlada olsa gordu kiz dedi 3 kere bakti kiz dedi 10 gunxsonra kontrole gidicem ozaman kesin belli olur dedi ,kafam karistiya 2 kiz bir erkek dediler

Son düzenleme:
Değişikmiş sen öğrenemiycen bu gidişle kızlar ya ben börek yaptım iki yufka kullandım tarihi gecmiş yedikten sonra gördüm ama hep buzdolabındaydı bişey olur mu acaba

bayagı maceralı geçmiş canım ama olsun saglıklı olsunda biir daha ki sefere daha net bişey söylerler :) :) :)

Merhaba kızlar size birşey danışmak istiyorum.. Ben bu hamilelik dolayısıyla acayip sivilcelendim özellikle son haftadır. Yüzüm gözüm kollarım göğüslerim bile.. Hamilelikte normal deniyor kremler de yasak ama acaba sizde böyle sorun yaşayıp çözüm bulan var mı?

kızlar benim merak ettiğim şey şu bebişlerimizi ne zaaman hissedeicez ne zaman hareket etcek merakla bekliyorum çok sabırsızım
Ben de çok istiyorum artık hissetmek ama daha erken 15.haftayız biz.. Normalde 16-17de hissedilir deniyor ama ilk gebeliği olanlar bunu anlayamayabiliyormuş o yüzden 20. Haftayı buluyormuş bazı kişilerin hissetmesi.. Çikolata yiyip elim karnımda bekliyorum bu ara bakıyım hissedecek miyim diye :)

Ben halam hissedemedim

Benimde çıktı kollarımdakiler geçti gibi söndü yani yüzümde çenemde var yanaklarımın yanında az var geçtiler dedim ama bu ara yine çıktı malesef cinsiyet belli mi
Ben de kızı olan çirkinleşir ben kesin kız doğuracağım bu ne çirkinlik deyip duruyorum bu sivilceler yüzünden :)
Ama cinsiyet henüz belli değil en son 11.haftada gitmiştik bir de 16da gideceğiz haftaya belli olur büyük ihtimal.. Çünkü 11de doktor hanım erkek gibi duruyor ama kesin diyemem Dedi. Ben hep kız gördüm rüyamda aslında ama annem ki altıncı hissi çok güçlüdür daha 2-3 haftalık felan hamileyken yani daha biz bile hamile olduğumu bilmiyorken (ki bizim ufaklık istemeden geldi korunuyorduk yani :) )rüyasında beni erkek bebeğe hamileyken görmüş o yüzden acayip merak ediyorum annem doğru tahmin etti mi diye :) Hemen belli olsun da alışverişe başlıyım diye heyecanlanıyorum ya çok güzel Bebek giysileri var ..
Sizin cinsiyet kız sanırım.. Hayırlı olsun:) Alışverişe başladınız mı hiç?

Son düzenleme:
Ay hadi çok heyecanlısındır bu hafta belli 16da belli oldu bizimde kızımız geliyo ama ne olur me olmaz pek bişey almadım iki hafta sonra gidicem kesinleşsin başlycam bende ben hep rüyamda erkek gördüm üç dört defa hep yüzünü bile gördüm ama tersi çıktı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…