2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Hepimiz için Hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza gelsinler inşallah..

ben de bugun 16+ 6 yarın hayırlısıyla 17 olacagım , henüz hissetmiyorum , oğlak bebeği olacak kısmetse

kızlar hepinizin ilk bebeği mi ? oğlak bebekleri nasıl olur biliyor musunuz ? genelde zeki akıllı hızlı oğrenen çocuklar oluyormuş doğru mu ? çevrenizde hiç ooğlak bebeği var mı ?

cinsiyer oylaması % 50 % 50 olmuş , benim erkek 16. haftada oğrendim . alışverişlere başladım :)

Benimde oğlak ama Nasıl Bi Bebek olucak bilmiyorum

Hayırlı olsun.. Bizim ufaklık da oğlak olacak gibi duruyor tanıdığım iki oğlak arkadaşım var ikisi de çok sıkıntılı tip korkmuyor Değilim yani bu konuda :) :) Ama oğlak burcu hakkında detaylı bir bilgim de yok..
Bizim ilk bebeğimiz haftaya cinsiyeti kesinleşsin ben de hemen alışverişe başlamak istiyorum inşş..

Değişikmiş sen öğrenemiycen bu gidişle kızlar ya ben börek yaptım iki yufka kullandım tarihi gecmiş yedikten sonra gördüm ama hep buzdolabındaydı bişey olur mu acaba

10 gun sonra netlesirmis amA kizdir ya:) kac gun geçti? Birde eksi eksi kokar sen anlamadinmiki?

Aynen bende cirkinlestim bende kiz fiyorum kendime:)

kızlar benim merak ettiğim şey şu bebişlerimizi ne zaaman hissedeicez ne zaman hareket etcek merakla bekliyorum çok sabırsızım

Bende varya inşallah gece tekmelemez korkudan olurumya:)1 ay sonra yada bu ay icinde sanırım hissederiz,kimisi 3 aylıkken hissediyomus biri bana anlatsin findik kadar seyi nasil hissederki insan?:)

Bebeklerini bilmemde ,oglaklar toprak gurubu severim ,bende bir topragim ,esimdr toprak tam aile olucaz:)

Toprak kizlari sakin olur,erkekleride oyle ,uyumludurlar,erkekleride biraz kiskanc olur,kizlar mazlum ve sakin olur
Cok caliskanlardir ,iyi niyetlidirler cokkk

Selam kız lar,hepimizin ilk gebeligimi,cocuk bakmayi biliyormuyuz? Dogum yapinca yada yaklasinca size bakicak kimse varmi?

Ben hic anlamam ya

Bugun saglik ocaginda gebelikle ilgili egitim vardi ona gittim de ,bazilari hep kaynanasiyla gelmisti ,iste son aylarda yanliz kalmayin,banyoyu oturarak yapin ,bebek dogduktan sonra 5 gun asla yıkamak yok,bagisikligi öluyormus yoksa suyla silincekmis sadece,yediklerimize dikkat edelim v.s ,

Bu coklu cvp veriyodumya hani

Coklu alinti ,nasil yapiliyordu? ,biri bana anlatsin rica etsem

Sivilceyi senmi sormustun cnim? Genede yaziyim maske ve tonok kullan yuzun icin,kil maskesi yap ,kollarinada bebe pudrasi sur sivilcenin ustune kurutuyo,

Cildinede kukurtlu sabunla yika

Evet bendim yarın gidip bunları alacağım gerçekten hayatımda bu kadar sivilcelenmemiştim yaa çok teşekkür ederim bilgi için :)

İçimi rahatlattınız ya benim bir kız erkek kardeş arkadaşım var ikisi de oğlak ve tam başbelasılar çok korkuyordum :)

Bu coklu cvp veriyodumya hani

Coklu alinti ,nasil yapiliyordu? ,biri bana anlatsin rica etsem

Cevap vermek istediğiniz kişilerin mesajlarının altındaki çoklu alıntı kısımlarını işaretliyorsunuz sonra mesaj yaz kısmına indiğinizde alıntıları ekle yazan kısma tıklayıp alıntıları ekliyorsunuz

Korkma kiz, mantikli insanlardir oglaklar yukselenleri farklidir onlarin , baİ oglak erkekleri tanidim iyiler cok boslar cok yalan soyluyorlar ,amaaa bu da burc dan degil kişi likle alakalıdır,

Cocuga ne verirsen onu alir canım

Deniycem cok mersi canım

İnşallah Allah gönlüne göre versin anlamadım Can'ım ya bişey olmamıştır inşallah

Aminnnnnn.
Hadiya ben kokuyu 500 mt ileriden alirim kokmuyodur demekki yoksa alirdin
Hala yasiyosan sıkıntı yok fistik:)

masalpembesi
Sivilcelerinle asla oynama ,kil aldigin zamanda kuruyunca hafif yesile donenden olsun o iyi kil dir.
Yuzun icin peeling yapmayi unutma vede toknik sabah aksam bisey kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…