- 2 Ekim 2014
- 402
- 384
- 103
Hepimiz için Hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza gelsinler inşallah..Ay hadi çok heyecanlısındır bu haftabelli 16da belli oldu bizimde kızımız geliyo ama ne olur me olmaz pek bişey almadım iki hafta sonra gidicem kesinleşsin başlycam bende ben hep rüyamda erkek gördüm üç dört defa hep yüzünü bile gördüm ama tersi çıktı
Amin Can'ım aminHepimiz için Hayırlısı olsun sağlıkla kucağımıza gelsinler inşallah..
Benimde oğlak ama Nasıl Bi Bebek olucak bilmiyorumben de bugun 16+ 6 yarın hayırlısıyla 17 olacagım , henüz hissetmiyorum , oğlak bebeği olacak kısmetse
kızlar hepinizin ilk bebeği mi ? oğlak bebekleri nasıl olur biliyor musunuz ? genelde zeki akıllı hızlı oğrenen çocuklar oluyormuş doğru mu ? çevrenizde hiç ooğlak bebeği var mı ?
cinsiyer oylaması % 50 % 50 olmuş , benim erkek 16. haftada oğrendim . alışverişlere başladım :)
Hayırlı olsun..ben de bugun 16+ 6 yarın hayırlısıyla 17 olacagım , henüz hissetmiyorum , oğlak bebeği olacak kısmetse
kızlar hepinizin ilk bebeği mi ? oğlak bebekleri nasıl olur biliyor musunuz ? genelde zeki akıllı hızlı oğrenen çocuklar oluyormuş doğru mu ? çevrenizde hiç ooğlak bebeği var mı ?
cinsiyer oylaması % 50 % 50 olmuş , benim erkek 16. haftada oğrendim . alışverişlere başladım :)
Değişikmiş sen öğrenemiycen bu gidişlekızlar ya ben börek yaptım iki yufka kullandım tarihi gecmiş yedikten sonra gördüm ama hep buzdolabındaydı bişey olur mu acaba
Ben de kızı olan çirkinleşir ben kesin kız doğuracağım bu ne çirkinlik deyip duruyorum bu sivilceler yüzünden :)
Ama cinsiyet henüz belli değil en son 11.haftada gitmiştik bir de 16da gideceğiz haftaya belli olur büyük ihtimal.. Çünkü 11de doktor hanım erkek gibi duruyor ama kesin diyemem Dedi. Ben hep kız gördüm rüyamda aslında ama annem ki altıncı hissi çok güçlüdür daha 2-3 haftalık felan hamileyken yani daha biz bile hamile olduğumu bilmiyorken (ki bizim ufaklık istemeden geldi korunuyorduk yani :) )rüyasında beni erkek bebeğe hamileyken görmüş o yüzden acayip merak ediyorum annem doğru tahmin etti mi diye :)Hemen belli olsun da alışverişe başlıyım diye heyecanlanıyorum ya çok güzel Bebek giysileri var ..
Sizin cinsiyet kız sanırım.. Hayırlı olsun:) Alışverişe başladınız mı hiç?
kızlar benim merak ettiğim şey şu bebişlerimizi ne zaaman hissedeicez ne zaman hareket etcek merakla bekliyorum çok sabırsızım
İnş en kısa zamanda benimkiler de terk ederler:) :)
ben de bugun 16+ 6 yarın hayırlısıyla 17 olacagım , henüz hissetmiyorum , oğlak bebeği olacak kısmetse
Sivilceyi senmi sormustun cnim? Genede yaziyim maske ve tonok kullan yuzun icin,kil maskesi yap ,kollarinada bebe pudrasi sur sivilcenin ustune kurutuyo,
Cildinede kukurtlu sabunla yika
Bebeklerini bilmemde ,oglaklar toprak gurubu severim ,bende bir topragim ,esimdr toprak tam aile olucaz:)
Toprak kizlari sakin olur,erkekleride oyle ,uyumludurlar,erkekleride biraz kiskanc olur,kizlar mazlum ve sakin olur
Cok caliskanlardir ,iyi niyetlidirler cokkk
Bu coklu cvp veriyodumya hani
Coklu alinti ,nasil yapiliyordu? ,biri bana anlatsin rica etsem
İnşallah Allah gönlüne göre versin10 gun sonra netlesirmis amA kizdir ya:) kac gun geçti? Birde eksi eksi kokar sen anlamadinmiki?
Evet bendim yarın gidip bunları alacağım gerçekten hayatımda bu kadar sivilcelenmemiştim yaaçok teşekkür ederim bilgi için :)
İçimi rahatlattınız ya benim bir kız erkek kardeş arkadaşım var ikisi de oğlak ve tam başbelasılar çok korkuyordum :)
Deniycem cok mersi canımCevap vermek istediğiniz kişilerin mesajlarının altındaki çoklu alıntı kısımlarını işaretliyorsunuz sonra mesaj yaz kısmına indiğinizde alıntıları ekle yazan kısma tıklayıp alıntıları ekliyorsunuz
İnşallah Allah gönlüne göre versinanlamadım Can'ım ya bişey olmamıştır inşallah
Aynen Can'ımAminnnnnn.
Hadiya ben kokuyu 500 mt ileriden alirim kokmuyodur demekki yoksa alirdin
Hala yasiyosan sıkıntı yok fistik:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?