- 23 Şubat 2016
- 222
- 295
- 53
- 37
Üzme kendini Can'ım zor Bi durum ama etkileme bebişinizi Allah verir onun rızkınıkızlar moralim çok bozuk eşimin bugün iş akdini fesh etmişler bir ay sonra işten çıkarılacakbende çalışıyorum ama yinede sıkıntılı bir durum yeni evlendik bir sürü kredi borçlarımız var
Allah bir kapıyı kapar diğerini açar. Her işte bir hayır vardır. Bunda da bir hayır vardır. Moralini bozma. Bebeğini düşün. Allah tek dayanağımız. Dua et hamilesin duan kabul olur.kızlar moralim çok bozuk eşimin bugün iş akdini fesh etmişler bir ay sonra işten çıkarılacakbende çalışıyorum ama yinede sıkıntılı bir durum yeni evlendik bir sürü kredi borçlarımız var
Ne kadar vicdansız işyerleri vaarrr yaakızlar moralim çok bozuk eşimin bugün iş akdini fesh etmişler bir ay sonra işten çıkarılacakbende çalışıyorum ama yinede sıkıntılı bir durum yeni evlendik bir sürü kredi borçlarımız var
kızlar moralim çok bozuk eşimin bugün iş akdini fesh etmişler bir ay sonra işten çıkarılacakbende çalışıyorum ama yinede sıkıntılı bir durum yeni evlendik bir sürü kredi borçlarımız var
Aynen Can'ımNasıl gidiyo var mı sıkıntıların değişimler karnın ne durumda
Kızlar size birşey soracağım anne kanından Bebek kanını analiz edip bir sıkıntı var mı diye bakan bir test var.. Ücretleri baya pahalı çünkü kanı yurt dışına gönderiyorlar ama kesinliği %99 ikili ve üçlü testin kesinliği ise %60-70 .. Ben haftaya doktoruma danışacağım yaptırıyım mı diye.. yaş veya ailevi faktör olarak risk yok aslında ve 1700tl civarı bir para verecek durumumuz da yok ne yazık ki ama bebişin sağlığı herşeyden önemli sonuçta ve aklım bu test konusunda acayip karışık.. Haftaya kadar bekleyip düşündükçe düşünmek yerine bir de size danışıyım dedim siz de yaptıran var mı? Sırf bu yüzden kendi doktoruma randevum varken bir de riskli gebelik uzmanı bir doktor var ona randevu aldık ama haftaya kadar bekleyip düşündükçe düşünmek zor ya böyle kararlar vermek çok zor..
kızlar moralim çok bozuk eşimin bugün iş akdini fesh etmişler bir ay sonra işten çıkarılacakbende çalışıyorum ama yinede sıkıntılı bir durum yeni evlendik bir sürü kredi borçlarımız var
erkekler önde , sanırım erkek yılı
desteğiniz için çok teşekkür ederim kızlar sağolun gerçekten kendimi üzmemeye ç.alışıyorum bebeğim için bizim bebekte planlı değildi dediğiniz gibi borçlar aldı başını gidiyo 60 binlik kredi borcu üstüne kredi kartı her ay ek hesaptan harcıyoruz o bile bitiyo napıcaz bilmiyorum rabbim bi kapı açıcak inşallah önemli olan sağlığımız yerinde olsun eşimde bu aralar zaten rahatsızdı bu da tam üdtüne geldi sürekli bi şeker düşüklüğü var dr hastanede yatıraıp nedeni öğrenmemiz lazım dedi ama şu aşamada hastanede bile yatamıyor sizxden istediğim dua edin lütfen
İyi hadi geçmiş olsunİyi canım,evet daha iyiyim fitil ,krem verdi daha rahatim ,inşallah duzelir su kabizligim, senin son durumlar nasil isimde netlesdinizmi?
Selam canım bence gereksiz,2 li ,3 lu ,tezti yaptırdım,renkli detayli ultrasonda cektir tamam ,bende pimpirikliyim cok ama okadarda degil millet 2 ,3 lu testi yaptirmami bile yadirgadi kimse yaptirmiyor,ben basip bir kan testi yaptirdim ,kan uyusmazligimiz varmi diye,
Sen perinatoloji dr.gorun yeter bence
İyi hadi geçmiş olsunZeynep istiyoruz allah kısmet ederse
Cevabınız için teşekkür ederim Çarşamba'yı iple çekiyorum zaten gidelim görelim inşş
Tesekkür ler
Guzelmis eskimez bir isim
Evet bizde öyle düşündük
adıyaman/besnide oturuyoruz cnm teknisyen eşimUzulme canım bulunur bir cagresi ,nerede oturuyodun esinin meslegi nedir ? Yaz sen yardimci oluruz belki
Çok acayipler. Korkarsın tabi. Ama bişey olmaz merak etme. Vurur mu öyle olsa? Ultrasona girmeden önce çikolata gibi tatlı bişeyler yemek gerekiyormuş. Ben de burada öğrendim. O zaman bebek hareket ediyormuş :)arkadaslarrrrrrr
9 haftalık gebeyım. bugun doktora gıttım bebek uyuyor dedı kalp atısını dınledı vs.... ama sonra bı dk dedı ve karnıma ultrsonun aletıyle vurmaya basladı .... uyanmadı dedı.... ya nıye vruyorrrrr korktum ben Ç(((( bısey olur muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?