2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
kızlar moralim çok bozuk eşimin bugün iş akdini fesh etmişler bir ay sonra işten çıkarılacak bende çalışıyorum ama yinede sıkıntılı bir durum yeni evlendik bir sürü kredi borçlarımız var

Üzme kendini Can'ım zor Bi durum ama etkileme bebişinizi Allah verir onun rızkını

Allah bir kapıyı kapar diğerini açar. Her işte bir hayır vardır. Bunda da bir hayır vardır. Moralini bozma. Bebeğini düşün. Allah tek dayanağımız. Dua et hamilesin duan kabul olur.

Ne kadar vicdansız işyerleri vaarrr yaa Senin hamile olduğundan haberleri illa ki vardır. böyle zamanda yapılacak şey mi bu. Vardır bir hayır sıkma canını

Moralinizi bozmayın her şey için hayırlısı Allah bir şekilde yolunuzu gösterir. Bizim de borçlarımız var bir de çocuk düşünmediğimiz için gezip tozup duruyorduk ben hamile kalınca işten çıkmak zorunda kaldım çünkü 16saat ayakta çalışmak çok zor oluyordu ve devamlı kusuyordum çıkınca hep şimdi Nasıl geçineceğiz diye dertlenip durdum ki gerçekten de imkansız çünkü eşimin maaşıyla kredileri ev kirasını ve elektrik suyu ödeyince bize bir kuruş kalmıyor kredi kartımızı ödeyemiyoruz bile ama bir şekilde çıkacak onun nasibi inş.. Moralimizi bozunca bir şey elde etmeyip yavrumuza zarar veriyormuşuz gibi oluyor.. Başta üzüldüm ama eşim bir şekilde halleşeceğiz sen niye kendini ve çocuğumuzu üzüyorsun düşünme düşününce ne olacak Mutlu ol yeter gerisi olur Dedi. Ben de öyle yapıyorum ilk kez gelecek ay tek maaş olacağız bakalım ne olacak Siz de moralinizi bozmayın Allah başka sıkıntı vermesin huzurumuz sağlığımız olsun da maddi sıkıntılar bir şekilde hallolur

Kızlar size birşey soracağım anne kanından Bebek kanını analiz edip bir sıkıntı var mı diye bakan bir test var.. Ücretleri baya pahalı çünkü kanı yurt dışına gönderiyorlar ama kesinliği %99 ikili ve üçlü testin kesinliği ise %60-70 .. Ben haftaya doktoruma danışacağım yaptırıyım mı diye.. yaş veya ailevi faktör olarak risk yok aslında ve 1700tl civarı bir para verecek durumumuz da yok ne yazık ki ama bebişin sağlığı herşeyden önemli sonuçta ve aklım bu test konusunda acayip karışık.. Haftaya kadar bekleyip düşündükçe düşünmek yerine bir de size danışıyım dedim siz de yaptıran var mı? Sırf bu yüzden kendi doktoruma randevum varken bir de riskli gebelik uzmanı bir doktor var ona randevu aldık ama haftaya kadar bekleyip düşündükçe düşünmek zor ya böyle kararlar vermek çok zor..

desteğiniz için çok teşekkür ederim kızlar sağolun gerçekten kendimi üzmemeye ç.alışıyorum bebeğim için bizim bebekte planlı değildi dediğiniz gibi borçlar aldı başını gidiyo 60 binlik kredi borcu üstüne kredi kartı her ay ek hesaptan harcıyoruz o bile bitiyo napıcaz bilmiyorum rabbim bi kapı açıcak inşallah önemli olan sağlığımız yerinde olsun eşimde bu aralar zaten rahatsızdı bu da tam üdtüne geldi sürekli bi şeker düşüklüğü var dr hastanede yatıraıp nedeni öğrenmemiz lazım dedi ama şu aşamada hastanede bile yatamıyor sizxden istediğim dua edin lütfen

Aynen Can'ım Nasıl gidiyo var mı sıkıntıların değişimler karnın ne durumda

İyi canım,evet daha iyiyim fitil ,krem verdi daha rahatim ,inşallah duzelir su kabizligim, senin son durumlar nasil isimde netlesdinizmi?

Selam canım bence gereksiz,2 li ,3 lu ,tezti yaptırdım,renkli detayli ultrasonda cektir tamam ,bende pimpirikliyim cok ama okadarda degil millet 2 ,3 lu testi yaptirmami bile yadirgadi kimse yaptirmiyor,ben basip bir kan testi yaptirdim ,kan uyusmazligimiz varmi diye,

Sen perinatoloji dr.gorun yeter bence

Uzulme canım bulunur bir cagresi ,nerede oturuyodun esinin meslegi nedir ? Yaz sen yardimci oluruz belki

erkekler önde , sanırım erkek yılı

Aynen simdilik oyle gorunuyor ,seninkide erkekti dimi?

Her iste vardir bir hayir ,uzulmemeye calis,cocuk sansiyla beteketiyle gelirmis,dualarimiz seninle,belki hersey daha guzel olur bilemessin

Cevabınız için teşekkür ederim Çarşamba'yı iple çekiyorum zaten gidelim görelim inşş

arkadaslarrrrrrr
9 haftalık gebeyım. bugun doktora gıttım bebek uyuyor dedı kalp atısını dınledı vs.... ama sonra bı dk dedı ve karnıma ultrsonun aletıyle vurmaya basladı .... uyanmadı dedı.... ya nıye vruyorrrrr korktum ben Ç(((( bısey olur muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Çok acayipler. Korkarsın tabi. Ama bişey olmaz merak etme. Vurur mu öyle olsa? Ultrasona girmeden önce çikolata gibi tatlı bişeyler yemek gerekiyormuş. Ben de burada öğrendim. O zaman bebek hareket ediyormuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…