- 25 Nisan 2015
- 1.044
- 498
- 53
yemıstım. ama benım bebegım daha kücük 9 haftaÇok acayipler. Korkarsın tabi. Ama bişey olmaz merak etme. Vurur mu öyle olsa? Ultrasona girmeden önce çikolata gibi tatlı bişeyler yemek gerekiyormuş. Ben de burada öğrendim. O zaman bebek hareket ediyormuş :)
Benimkinede gecen oynamiyor diye karnimi salladi uyandi minigim.seninki kucuk gercekten tam oynarmi bilmiyorum doktor yanlis bisey yapmaz icin rahat olsunyemıstım. ama benım bebegım daha kücük 9 hafta
adıyaman/besnide oturuyoruz cnm teknisyen eşim
arkadaslarrrrrrr
9 haftalık gebeyım. bugun doktora gıttım bebek uyuyor dedı kalp atısını dınledı vs.... ama sonra bı dk dedı ve karnıma ultrsonun aletıyle vurmaya basladı .... uyanmadı dedı.... ya nıye vruyorrrrr korktum ben Ç(((( bısey olur muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
senın kı 4 aylık benım 9 haftalıkMerhaba hoşgeldin,kiz korkma bisey olmaz ben 4 aylik oldum benim de 2 gun once gittim dönmüyor du benimkinede vurdu:) ozaman dondu,,niye korktunki pam7k ipinemi bagli cocuk
senın kı 4 aylık benım 9 haftalık
Eveeettttt kızımız olucak çok mutluyumİnşaallah herşeyin hayırlisi
Bende boyadim koyu kestane ve uclarim kipkizil ombre amonyaksiz boyayla icim gayet rahat hic takilmiyorum.sonucta okadarda savunmasiz degil bebeklerimiz hersey direkt etkilemiyor doktorum izin verdi bende3. Aydan sonra yaptimKizlar saclarimi boyaticam ,karasizim
Suanda ombre ustleri kumral uclari sari,uzun saclarim,dipleride kestane onlerimde beyaz var siyah beyaz cikiyo ,diplerden goze batiyo ,sadece onlerde beyazim var kendi rengine boyarsam doguma kadar sadece on kisimlarimi boyarim
( hem sacim yipranmaz hemde daha azicik zarari olur diye icim rahatlar:)..)
Acaba kendi resgine boyatip uclari platinmi kalsa ,
Yoksa onlerede paketmi attirsam ?
Ya niye 3lu teste gerek gorduki benimki 2li iyise 3luye gerek yok dedi yaptirmayi cok dusunmuyorum insanlari boyle geriyorlar.Allah yardimcin olsun canim korkmaKizlar ben cok kotuyum ya 3 lu testi aldim dusuk cikti ,oranlar,perinatolojiye sevk etti yoldayim suan deli gibiyim 100 150 kadinin birinde sakat doguyomus bu oranla ,ay deliricem ya dua edin bana cokkkk cokkk
Kizlar ben cok kotuyum ya 3 lu testi aldim dusuk cikti ,oranlar,perinatolojiye sevk etti yoldayim suan deli gibiyim 100 150 kadinin birinde sakat doguyomus bu oranla ,ay deliricem ya dua edin bana cokkkk cokkk
Panik yapma Can'ım iyi düşün iyi olsunKizlar ben cok kotuyum ya 3 lu testi aldim dusuk cikti ,oranlar,perinatolojiye sevk etti yoldayim suan deli gibiyim 100 150 kadinin birinde sakat doguyomus bu oranla ,ay deliricem ya dua edin bana cokkkk cokkk
Yani mecburen aliyoruz.zaten ilk haftalar ben resmen kuru ekmek cubuk krakerle beslendim simdi biraz biraz yiyebildigim icin canim ne isterse yiyorum cunku anlik istiyor ve anlik tiksiniyorum.yogurt sut yumurta et balik tavuk herseyden tiksiniyorumKizlarrrrr siz nasil beslendiniz hazir market yogurdu faydali mi hazir paket makarna beyaz ekmek....bunlardan tukettnz miiiiii
Yaaaa hepbsy diyolar. Bende sastim....saol.Yani mecburen aliyoruz.zaten ilk haftalar ben resmen kuru ekmek cubuk krakerle beslendim simdi biraz biraz yiyebildigim icin canim ne isterse yiyorum cunku anlik istiyor ve anlik tiksiniyorum.yogurt sut yumurta et balik tavuk herseyden tiksiniyorumcok takilma yiyebiliyorsan azda olsa ye
Selam herkeze teşekkür ler dualariniz icin bu.a cokkkk ihtiyacim var cunku ,deli gibiyim perinatolojiye sevk ettiya kanuni sultan süleyman hast,gittim 1 saat bekledim ben saniyorumki 2 boyutlu ultrasonlu muane olucam,once genetik e git dediler gittim ,kucucuk bir asistan bana d3diki amniyosentez direk basimdan asagiya kaynar su doktuler sanki ,yaptiramam test leri yapalim once dedim,perinatalojiye yolladi tekrar ,ordada sekteter sizinki bebek saglam gorunuyo ama yas sinirindan dolayi risk,% 157 yani 156 kadininki normal 1 tabesi sakat dogma ihtimali var ,amniyosentezi yaptirin dedi oyle ultarosunmus,burda bir suru kafasinda kalbinde ,sorunlu bebekler var sizi alamayix dedi sok oldum,bir tane test varmis 2 bin tl kan alip yurt disina yolluyorlarmis oda %99 amniyoda % 99sonuc veriyomus ,bu ulkede yapilmiyo ondan pahaliymis.( bu arada amniyo icin laborant anlasmalari fes gun bile veremiyorlar capada yapiliyo ordada makinalar bozukmus,ey benim guzel istanbulum,esim gelemedi devlet izinlerini iptal ettiya yapayanlizdim oda orda mahfoldu, sonra aglaya aglaya 3 de bulustuk kendi dr.gittim oda bakti dediki amniyoyu yaptir yafa bu testi dedi ,cok pahali dedi ,esimle bende amniyo istemiyiruz riskli dusukvtehliken var sonucta, benim dedi bir tane perinatolok arkadasim var once ona git ultrasondada incelesin sonra olmazsa 4 lu test yapariz ,yada o yurt disina giden 2 bin tl lik testten dedi,
yarin oglene randevu aldik bakalim ,
Bu arada sicaktan basurum iyice cikti ,hersey ust uste geliyo
Bu arada 3 lu test 16.haftayla 21 haftaydi sanirim ozaman yapiliyomus bana 15+3 de yapmislar erken yapildigi icinde bu sonuclar dusuk cikmistir dedi inşallah oyledir,
Biraz uzun yazdim belki herkeze faydasu ol ur
Bir arkdas sormus 2li yaptirdim 3lu niye yaptirdin diye ,devket istiyo ,yas sinirindayim diye sanirim
Lütfen cok dua edin opuyorum hepinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?