2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66

Merhaba hoşgeldin,kiz korkma bisey olmaz ben 4 aylik oldum benim de 2 gun once gittim dönmüyor du benimkinede vurdu:) ozaman dondu,,niye korktunki pam7k ipinemi bagli cocuk

senın kı 4 aylık benım 9 haftalık

9 haftalikkende sakinmadimki ,iki gunde bir cam sildum hergun twmizlik yaptim ,yuruyusumu yaptim ,dans ettim
sakinilan goze çöp batar mantigini asla aklimdan cikarmadim,ne olursa olsun dedim,

Kizlar saclarimi boyaticam ,karasizim

Suanda ombre ustleri kumral uclari sari,uzun saclarim,dipleride kestane onlerimde beyaz var siyah beyaz cikiyo ,diplerden goze batiyo ,sadece onlerde beyazim var kendi rengine boyarsam doguma kadar sadece on kisimlarimi boyarim
( hem sacim yipranmaz hemde daha azicik zarari olur diye icim rahatlar:)..)
Acaba kendi resgine boyatip uclari platinmi kalsa ,
Yoksa onlerede paketmi attirsam ?

merhaba arkadaşlar yeni katıldım bende aranıza 18 haftalık gebeyim dün gittim doktora %90 kız dedi pek güvenemeyip kendi çalıştığım yerin ultrasonuna gittim ordaki doktorda kız mutlaka dedi. yanılma payı olabilirmi acaba tabiki hayırlı sağlıklı olsunda evladım ama artık cinyetininin tam belli olmasını istiyorum ona göre hazırlık yapıcam....

Kizlar ben cok kotuyum ya 3 lu testi aldim dusuk cikti ,oranlar,perinatolojiye sevk etti yoldayim suan deli gibiyim 100 150 kadinin birinde sakat doguyomus bu oranla ,ay deliricem ya dua edin bana cokkkk cokkk

Bende boyadim koyu kestane ve uclarim kipkizil ombre amonyaksiz boyayla icim gayet rahat hic takilmiyorum.sonucta okadarda savunmasiz degil bebeklerimiz hersey direkt etkilemiyor doktorum izin verdi bende3. Aydan sonra yaptim

Kizlar ben cok kotuyum ya 3 lu testi aldim dusuk cikti ,oranlar,perinatolojiye sevk etti yoldayim suan deli gibiyim 100 150 kadinin birinde sakat doguyomus bu oranla ,ay deliricem ya dua edin bana cokkkk cokkk
Ya niye 3lu teste gerek gorduki benimki 2li iyise 3luye gerek yok dedi yaptirmayi cok dusunmuyorum insanlari boyle geriyorlar.Allah yardimcin olsun canim korkma

Canım sen içini ferah tut 3lü testin doğruluk payı zaten %60-70lerde perinatolojiye bence zaten hepimiz gitmeliyiz ben de bugün 3lüyü yaptırmadan perinatolojiye gideceğim sonuçta onlar riskli gebelik uzmanı ve her gebe kapalı bir kutu.. Dualarım seninle olacak, herşey çok güzel olur inş.. İçini ferah tut

Panik yapma Can'ım iyi düşün iyi olsun

Kizlarrrrr siz nasil beslendiniz hazir market yogurdu faydali mi hazir paket makarna beyaz ekmek....bunlardan tukettnz miiiiii

Kizlarrrrr siz nasil beslendiniz hazir market yogurdu faydali mi hazir paket makarna beyaz ekmek....bunlardan tukettnz miiiiii
Yani mecburen aliyoruz.zaten ilk haftalar ben resmen kuru ekmek cubuk krakerle beslendim simdi biraz biraz yiyebildigim icin canim ne isterse yiyorum cunku anlik istiyor ve anlik tiksiniyorum.yogurt sut yumurta et balik tavuk herseyden tiksiniyorumcok takilma yiyebiliyorsan azda olsa ye

Yaaaa hepbsy diyolar. Bende sastim....saol.

Selam herkeze teşekkür ler dualariniz icin bu.a cokkkk ihtiyacim var cunku ,deli gibiyim perinatolojiye sevk ettiya kanuni sultan süleyman hast,gittim 1 saat bekledim ben saniyorumki 2 boyutlu ultrasonlu muane olucam,once genetik e git dediler gittim ,kucucuk bir asistan bana d3diki amniyosentez direk basimdan asagiya kaynar su doktuler sanki ,yaptiramam test leri yapalim once dedim,perinatalojiye yolladi tekrar ,ordada sekteter sizinki bebek saglam gorunuyo ama yas sinirindan dolayi risk,% 157 yani 156 kadininki normal 1 tabesi sakat dogma ihtimali var ,amniyosentezi yaptirin dedi oyle ultarosunmus,burda bir suru kafasinda kalbinde ,sorunlu bebekler var sizi alamayix dedi sok oldum,bir tane test varmis 2 bin tl kan alip yurt disina yolluyorlarmis oda %99 amniyoda % 99sonuc veriyomus ,bu ulkede yapilmiyo ondan pahaliymis.( bu arada amniyo icin laborant anlasmalari fes gun bile veremiyorlar capada yapiliyo ordada makinalar bozukmus,ey benim guzel istanbulum,esim gelemedi devlet izinlerini iptal ettiya yapayanlizdim oda orda mahfoldu, sonra aglaya aglaya 3 de bulustuk kendi dr.gittim oda bakti dediki amniyoyu yaptir yafa bu testi dedi ,cok pahali dedi ,esimle bende amniyo istemiyiruz riskli dusukvtehliken var sonucta, benim dedi bir tane perinatolok arkadasim var once ona git ultrasondada incelesin sonra olmazsa 4 lu test yapariz ,yada o yurt disina giden 2 bin tl lik testten dedi,
yarin oglene randevu aldik bakalim ,
Bu arada sicaktan basurum iyice cikti ,hersey ust uste geliyo

Bu arada 3 lu test 16.haftayla 21 haftaydi sanirim ozaman yapiliyomus bana 15+3 de yapmislar erken yapildigi icinde bu sonuclar dusuk cikmistir dedi inşallah oyledir,

Biraz uzun yazdim belki herkeze faydasu ol ur

Bir arkdas sormus 2li yaptirdim 3lu niye yaptirdin diye ,devket istiyo ,yas sinirindayim diye sanirim

Lütfen cok dua edin opuyorum hepinizi

Kızlar selam. Bu grubu görünce şaşırdım. 2017 ocak anneleri diye ayrı bi grup var. İkiye ayrılmisiz. oZel sebebi varsa karismayayim tabi de, belki kavusamamisizdir diye diyeyim dedim. Konu sahibi B bugza , sevgiler

Can'ım benim dediğim test de buydu işte pahalı ama kesin diye.. İstanbul olunca bilemiyorum tabi ama düzgün bir perinatoloğa gitsen detaylı usg ile detaylı baksa için rahatlardı. Sırf yaş için yüksek çıktıysa detaylı incelemeyle bebişin bacak boyuna burnuna dudağına kafa ödemine felan baksalar daha net anlaşılırdı.. Ama İstanbul da nerede vardır bilemiyorum usg de yaklaşık yarım saat bakıp herşeyini ölçüyorlar.. Bir araştır istersen.. Bu arada da moralini bozmamaya çalış senin moralini bozman bebişi de etkiliyor sonuçta, herşeyin güzel olacağına inan..Allah'ım sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…