Can'ım benim dediğim test de buydu işte pahalı ama kesin diye.. İstanbul olunca bilemiyorum tabi ama düzgün bir perinatoloğa gitsen detaylı usg ile detaylı baksa için rahatlardı. Sırf yaş için yüksek çıktıysa detaylı incelemeyle bebişin bacak boyuna burnuna dudağına kafa ödemine felan baksalar daha net anlaşılırdı.. Ama İstanbul da nerede vardır bilemiyorum usg de yaklaşık yarım saat bakıp herşeyini ölçüyorlar.. Bir araştır istersen.. Bu arada da moralini bozmamaya çalış senin moralini bozman bebişi de etkiliyor sonuçta, herşeyin güzel olacağına inan..Allah'ım sağlıkla bebişine kavuşmayı nasip etsin..
Sen yaptirmadin Testi dimi? Bide senin tahlilleri. Nasil ciktiki dusunuyodun bu testi?
Testi bana erken yapmislar zaten haftasi gelmeden,salak kafam orda aceleye geldi hemen yapalim dediler bende yaptirdim,ozele gidiyorum normalde testte o kadar ucuzmuski saka gibi ,diger butun testlerimi ozelde yaptirdim pahaliydi
Devlet iste ilgilenmiyo ikili testimdede sorun cikmisti ilk verdigim test cikmamisti tekrar yapmislardi
Bugun ogleden sonra perinataloga gidicem canim ,olmazsa tekrar yaptiricam
Testlerinizi iyi biyerde yaptirin bence
Omrum gitti dunden beri,insan dayanamiyo ,gerci risk 157/1 kiside ama
Anne,baba olmanin ilk sinaviydi sanirim
Rabbim hepimizin cocugunu sag salim kucağına almayi nasip etsin
Ben üçlüyü yaptırmadım daha bugün 16 oldu çünkü haftaya yaptıracağım. arkadaşım yaptırmış o anlattı ben de o yüzden yaptırmak istiyordum. Normalde özel hastanede bir kadın doğum doktoruna gidiyordum ama Dün kafam tam rahatlasın daha detaylı göriyim diye özel muayeneye perinatoloğa gittim. üçlüye gerek yok ikilinin doğruluk yüzdesi daha yüksek bebeğin de herşeyi yerinde çok araştırıp çok doktor gezip kafanızı karıştırmayın Dedi ama ben ısrar edince haftaya yaptır o Zaman Dedi. Üçlüye göre karar veririz Bebek kanı testine Dedi. O yüzden düzgün bir perinatoloğa gidip detaylı baktırırsanız içiniz rahatlar bu doktor beni bayağı rahatlattı. Özeller artık devlet gibi giriyorsun 5dk bakıyor 5dk konuşuyorsun bu perinatoloğ muayenesinde yarım saat usg de tek tek inceledi sonra da her sorumuza tek tek cevap verdi. Tabi İstanbul da kim vardır bilemiyorum ama inş böyle bir muayenesi olan doktora denk gelebilirsiniz içinizi rahatlatır.
İnşallah canim birazdan gidicem ,benim dr,umun arkadasi cebini aradim oyle gidicez ,dr,buz konusuruz beraber degerlendiririz dedi,dr,ailesuni yillardir taniyirum babacan bi adamdir cokk
Hayirlisi bakalim insallah iyi cikar
Dr,uma dun dedimki hocam kardesinde sulalemizi dogurttu ,hep yillarca,boyle testler istemedi hic ,20 yildir yapiyiruz biz dedi , bu testleri yaptirmadilarda disardaki bu ( engelli cocuklari jim dogurdu ozaman dedi) hakliydi babada yokgitme söle böle diyolarda, dr,dediki biliyorum icin duranaz rahat dedi ,ne zormus bacimya
Muanen iyi cik.asina sevindim
Öyle tabi içimiz rahat etmiyor doğru.. Bildikçe daha çok endişe ediyorsun.. Ben çalışıyo olsam borcumuz olmasa yaptırırdım mesela çünkü herşeyi bilmek istiyoruz anneler olarak. Doktor gerek yok dese bile içimiz rahat etsin istiyoruz. Ki ben de doktorum ama annelik çok daha farklı birşeymiş.. Sizin için dua ettim tekrar edeceğim inş yavrunuzu sağlıkla kucağınıza alırsınız.. Bugünki muayenede de tam olarak içinizi rahatlatacak bir doktora denk gelirsiniz.. Güzel haberlerinizi bekliyor olacağım
Kesinlikle yayılacaktır Bi 5seneyi bulur bence ama muhakkak buralara da gelip 2li 3lü test gibi rutin yaptırılan birşey olacaktır..Canim guzel dileklerin icin cok saol ,evet haklisin biraz pahali keske burda yapilsa ucu olur,zamanla oda yayilir ama is isten gecer,her annen8nde ici rahat eder ,rutine girmeli bu test bence,sen ne dr.usun ?
Ne guEl meslegun var ,neden yapmiyosunki?
Kaçta gitçeksin Can'ımCanim guzel dileklerin icin cok saol ,evet haklisin biraz pahali keske burda yapilsa ucu olur,zamanla oda yayilir ama is isten gecer,her annen8nde ici rahat eder ,rutine girmeli bu test bence,sen ne dr.usun ?
Ne guEl meslegun var ,neden yapmiyosunki?
İnşallah atanirsin canım ,kizlar gittik simdi yoldayım eve dönüyorum
Cok cokkkk harika biriydi ,ridvan bey ,bizi okadar rahatlattiki,heryerini cm cm anlatti,kemikleri,kalbi,kilosu,haftası,boyu ,hersey inanilmaz guzel dedi,daha iyi olamazdi dedi,ve ben renkli ultrason yaptirdim 20 haftadan sonra yapiliyoya hani,adam okadar uzmanki bizim anliycamiz dilden anlatti ,ben daha 16+5 im, isinin uzmaniya buhaftada bile makinasida cok iyiydi kendide eski bashekim ,cok memnun kaldim ,yurt disindada olsam bulurum oNu
Keske herkez boyle olsa ,dediki sorun yok ,ama 35 yasina gelmis herkeze bu test leri oneriyiruz bir dr,olarak yapririn derim ,ama benim esim olsa yaptirmam dedi
Yarin kendi dr,uma raporlari goturucem ,4 lu testi yarin yaptiricam
İcimiz rahat etmezsede harmony testinu yaptiricam amniyo dan farki yokmus
İnşallah atanirsin canım ,kizlar gittik simdi yoldayım eve dönüyorum
Cok cokkkk harika biriydi ,ridvan bey ,bizi okadar rahatlattiki,heryerini cm cm anlatti,kemikleri,kalbi,kilosu,haftası,boyu ,hersey inanilmaz guzel dedi,daha iyi olamazdi dedi,ve ben renkli ultrason yaptirdim 20 haftadan sonra yapiliyoya hani,adam okadar uzmanki bizim anliycamiz dilden anlatti ,ben daha 16+5 im, isinin uzmaniya buhaftada bile makinasida cok iyiydi kendide eski bashekim ,cok memnun kaldim ,yurt disindada olsam bulurum oNu
Keske herkez boyle olsa ,dediki sorun yok ,ama 35 yasina gelmis herkeze bu test leri oneriyiruz bir dr,olarak yapririn derim ,ama benim esim olsa yaptirmam dedi
Gözünüzaydın içini ferah tut Can'ım. Kim bişey olmaz merak etme. Seni rahatlatacak bir doktora denk gelmene de sevindim.İnşallah atanirsin canım ,kizlar gittik simdi yoldayım eve dönüyorum
Ay çok sevindim Can'ım benim hayırlı olsun içini de rahatlatmış böyle detaylı bakılınca.. Çok güzel
Gözünüzaydın içini ferah tut Can'ım. Kim bişey olmaz merak etme. Seni rahatlatacak bir doktora denk gelmene de sevindim.
Cok sagol canım,amin evetya rahatlamazmi 4 lude inşallah cok iyi cikar yarinda onu çıkarıcam aradan raporlaruda kwnsi dr,a uma goturcem sukur ler olsun ,
Bizi korkutmaktan baska ise yaramiyorlar ,sende dr sun ana:)
Bu arada ben proktoloc ftil ve krem kullaniyorum basur icin ,kimisi veriyo kimisi vermiyo
İnşallah olmaz CAnim cok sagol
Birde su 3 lu testi sadece benmi yaptirdim merat ettim yokmu yaptiran benden baska ?
Evet Canım proctolog kategorisi gereği yarar zarar oranına göre kullanılması gereken bir ilaç ben de kullanılmamasını öneren tayfadayım ama gerçekten seni çok rahatsız ediyorsa mecbur kullanacaksın tabi ki.. Sıcak suya oturmaya çalış her gün Baya rahatlama sağlıyor. Bir de gebelik vitaminlerini yazarken doktoruna bu sıkıntını söylersen yönlendirebilir seni çünkü bazı vitaminler de kabızlık olabiliyor..
Aaa kıza bak neyse doğsun sen terbiye edersin onuTeşekkür ler tatlim, kesinlesti artik ,terbiyesiz bir kizimiz olucak :) biz onun yuzunu incelerken bize nah haraketi yapti teyzesi hemde iki kere. :)
4lu teste gidiyorum birazdan inşallah hersey iyi olur sonuclarina gore karar vericez ,esim 2 bin tl lik testi yaptirma taraftari değil,dunse baktiya saglikli iste gerekbyok diyor
Dr,vitam8n vermedi cnim ,kortos verdi 5 gun kullandim fitil,krem gecnedi dahada artti,1 taneydi meme 4 tane cikti krwmden sonra anlamadim ,proctoloc benim yillardir kullandigim bir krem ,okadar aciyoki kullaniyirum mecburen bugun yarin gecer sanirim en bastan bir kere kyllansaydim bu duruma gelmiycektim,benim sicak suda saha kotu oluyo,herseyim ters:)
Aaa kıza bak neyse doğsun sen terbiye edersin onubitane onlar ya ayrıntılıya mı girdin sen şimdi
Çok geçmiş olsun canım ya değişikmiş gerçekten umarım düzelirsin en kısa zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?