2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Merhaba kızlar bende 17 haftalık hamileyim sol gözümde sürekli önünde bişeyler var gibi karıncalanma ip gibi size de böyle seyler oluyor mu normal mi acaba

Merhaba kızlar bende 17 haftalık hamileyim sol gözümde sürekli önünde bişeyler var gibi karıncalanma ip gibi size de böyle seyler oluyor mu normal mi acaba

Merhaba hayırlı olsun ,
bebegınızı saglıcakla kucağınıza almayı nasip etsın rabbım,iyi uyuyun goz kurulugu olabılır,bır göz dr,görünmekte fayda var

kızlar 3 gündür feci gaz ve kabızlık sorunu çekiyorum , karın agrısından uyamıyorum , aktivya , rezene çayı , meyve hiç biri fayda etmiyor (((((((

kızlar 3 gündür feci gaz ve kabızlık sorunu çekiyorum , karın agrısından uyamıyorum , aktivya , rezene çayı , meyve hiç biri fayda etmiyor (((((((

Ben 4 aydır kabızım,sut ıcme ıcıypdanda laktozsuz sutlerden ıc,ben kefır ıcıyorum probiyotık hemde sutten 10 kat daha faydalı bagısıklıgını duzenliyo,probiyotık oldugundan kabızlıgıda ıyı geliyo ,kaysı suyunu evde kendın yap ıyı geliyo,benim birde basurum var dusun 10 gundur ne cekiyorum ,ktemle fıtıl aldım iyi geldi,birde bol yoğurt ye

En baştan beri laktozsuz süt içiyorum 3 gündür neler yedim yok fayda etmıyor , kabızlık ilaçları da okuduguma göre
rahim kasılmasını da tetikleyip erken dogum sancısı yaratabiliyomuş (( mecbur cekicezzz boyle düzelene kadar

lacrimosa ,bende herseyı yaptım sanırım kefır ıyi geldı bırde kara erıkle incir ı dene canım

Bugun 10.gun basurum tavan yaptı hafta sonu öldüm,öldüm dırıldım r3smen bana 3 krem verdı inşallah iyi gelir

Kabız olunca ama n aman zorlamayın benım gıbı olursunuz

Benim de tam tersi hep ishalim karın Ağrı'sı falan yok sadece ishal yapıyorum çok tuhaf

Benim de tam tersi hep ishalim karın Ağrı'sı falan yok sadece ishal yapıyorum çok tuhaf

Günaydın canım,ilginc mis bende hep kabızdım biliyosun,sonra yedıgım seyler ishal yaptı en kötüsü de ,basurum varya,kabızda olsan cıkıyo ishalde o memeler,ama ilk defa bukadar sancı cekiyorum

ya kızlar bebeğim daha küçük hissetmemem normal ama daha önce en azından kasıgıma böyle küçük kramp sancı gibi bişeyler olurdu bilirdimki bebişim orda ama bir haftadır hiçbişey hissetmiyorum çok merak ediyorum iyimidir bebişim

arkadaslar balık yıyormusunuz ben dün tavada pişmiş yedim bıraz yaglıydı (( akşam yedım gece ye kadar fena oldum (( karnım şiş gıbıydı rahatsız ettı baya bi.....sabah bıle sankı tadı agzımdaydı(( sabah marketten maden suyu aldım ıctım

kımse yok muuuuuuuu

doktorunu arasana bi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…