Yaaaaa kizlar ani korkular bebise zararlimi mesela dun simsek cakti sicradim birdennnn(((
Merhaba kızlar bende 17 haftalık hamileyim sol gözümde sürekli önünde bişeyler var gibi karıncalanma ip gibi size de böyle seyler oluyor mu normal mi acaba
hamıleysen bitki çayı da ıcme bencekızlar 3 gündür feci gaz ve kabızlık sorunu çekiyorum , karın agrısından uyamıyorum , aktivya , rezene çayı , meyve hiç biri fayda etmiyor(((((((
hamıleysen bitki çayı da ıcme bence
kızlar 3 gündür feci gaz ve kabızlık sorunu çekiyorum , karın agrısından uyamıyorum , aktivya , rezene çayı , meyve hiç biri fayda etmiyor(((((((
Ben 4 aydır kabızım,sut ıcme ıcıypdanda laktozsuz sutlerden ıc,ben kefır ıcıyorum probiyotık hemde sutten 10 kat daha faydalı bagısıklıgını duzenliyo,probiyotık oldugundan kabızlıgıda ıyı geliyo ,kaysı suyunu evde kendın yap ıyı geliyo,benim birde basurum var dusun 10 gundur ne cekiyorum ,ktemle fıtıl aldım iyi geldi,birde bol yoğurt ye
Nazanen canım ya sen bu cinsiyet takvimini nasıl ekledin Mart ayında doğum yapacak anneler yapamadı konu sahibi yapicak degilmi
Benim de tam tersi hep ishalim karın Ağrı'sı falan yok sadece ishal yapıyorum çok tuhaf
kımse yok muuuuuuuuarkadaslar balık yıyormusunuz ben dün tavada pişmiş yedim bıraz yaglıydı(( akşam yedım gece ye kadar fena oldum (( karnım şiş gıbıydı rahatsız ettı baya bi.....sabah bıle sankı tadı agzımdaydı (( sabah marketten maden suyu aldım ıctım
doktorunu arasana biya kızlar bebeğim daha küçük hissetmemem normal ama daha önce en azından kasıgıma böyle küçük kramp sancı gibi bişeyler olurdu bilirdimki bebişim orda ama bir haftadır hiçbişey hissetmiyorum çok merak ediyorum iyimidir bebişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?