2017 OCAK 'DA ÇOCUĞUNU KUCAGİNA ALİCAK ANNELER BERABER BEKLEYELİMMİ?

Bebeğinizin cinsiyeti ne olacak?

• Kızımız geliyor

OY: 23 34,8%
  • Oğlumuz geliyor

OY: 41 62,1%
  • İkiz kızlarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz oğullarımız olacak

OY: 1 1,5%
  • İkiz; Bir kızımız, bir oğlumuz olacak

OY: 0 0,0%
  • Üçüzlerimiz olacak

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    66
Günaydın canım,ilginc mis bende hep kabızdım biliyosun,sonra yedıgım seyler ishal yaptı en kötüsü de ,basurum varya,kabızda olsan cıkıyo ishalde o memeler,ama ilk defa bukadar sancı cekiyorum
Bende çok korkuyorum basurdan Allah' korusun çok fena bişey . Bende öğlende sağlık ocağına gittim artık 5. Aya yaklaştık deri hemşire kalp atışlarını dinleyebiliriz deneyelim mi ded küçük Bi aletle denedik buldu bebeğimi dinledik sonra

Merhaba kizlar hayirli geceler tam 17 haftalik olduk biz ayrintili ultrason en iyi sonucu kacinci haftada verir sizce arastrmalarimA gore 20. Hafta ideal ama birde sizlere sorayim dedim

Merhaba canım,kız nasıl hıssedıyosunkı mümkün degil gazdır o:) aramızda 1 hafta var ben senden ondeyım:) daha hicccc bisey hissetmiyorum iyidie iyi korkma kimse bisey hissetmiyor henuz zaten 2.gebeliğin se belki,rahat ol

Yememuz lazım haftada 2 kere felan,ama benım kız oldugundan balıktanda tavuktanda tıksindim ,hem ben kücük balık severım hamsi:) mevsimi degil ama buzlukta vardı en kısa zaman da yıyorum ,afiyet olsun cok saglıklı,ben birde kuruyemis yesem bile ardından soda icerım gaz ve kilo yapmasın dıye gunde 1soda aksam ları iyi gelir

Merhaba kizlar hayirli geceler tam 17 haftalik olduk biz ayrintili ultrason en iyi sonucu kacinci haftada verir sizce arastrmalarimA gore 20. Hafta ideal ama birde sizlere sorayim dedim

20.21 hafta canım,ama ben im dr.arkadası var,eger istanbul daysan ona git derim 16/6 gittim,en kücük damarına kadar gördu ve bize anlattı 1 saat kalbındeki delik varmıdan tut tum kemık ve dsmarlar tırnak ucuna incelendi ,suyu,kilosu,durusu,gozlerının yapısını bıle anlattı,iddiada edıyor ,bu alanda benden iyisi yok ben görurum dedi bir tek bu kadar net

Amannn dıyım dikkat cok fena cokkk acıyooo,aaa daglık ocagında nasıl dinledi?
Benı 2 gun sonra tahlil icin cagırdılar ,sizi cagırmıyorlarmı tahlil e ?

Sen ayrıntılıya gırıcekmısın canım?

Kızlar dün ablam aradı dediki,bu sene kız yılıymıs herkezin kıza var dedi,bizim sayfafa öyle görunmuyor,10 erkek 4 kız var ölümüne kapışır

Kızlar dün ablam aradı dediki,bu sene kız yılıymıs herkezin kıza var dedi,bizim sayfafa öyle görunmuyor,10 erkek 4 kız var ölümüne kapışır
İnşallah benim de kızdır.5 yaparız kızı. haftaya belli olacak inşallah benim.. Basur için sarı kantaron yağını tavsiye ediyorlar. Çok iyi geliyormuş bilginize.

Amannn dıyım dikkat cok fena cokkk acıyooo,aaa daglık ocagında nasıl dinledi?
Benı 2 gun sonra tahlil icin cagırdılar ,sizi cagırmıyorlarmı tahlil e ?
Ne tahliline sağlık ocağına mı Can'ım benim aşı yapçaktı 5. Ayda tetanoz aşısı oluyormus doktoruma gideyim geleym öyle yaparız dedim hemşireye yarın da doktora gidicez bakalım ayrıntılıya gitmiycem gibi gözüküyo yarın sorucam tekrar Bi doktoruma en son gerek görmemişti bakalım inşallah kızımızı güzelce görürüz beşinci aya girince küçük Bi alet var ekran falan yok onunla geze geze buldu başta bulamayabiliriz daha yeni girdiniz 5e dedi sonra araya araya karnımın alt kısmında bulduk çok şükür kalp atışlarını gayet iyi dedi ebe

Tiksinmekten yorgun dustum ya herseyden tiksinirmi bir insan.anlik canim birsey istiyor sonra hoop ondanda igreniyorum. Bulasik deterjanimdan igrendim gittim baska aldim.mis gibi yeni yapilan fasulyeyi ertesi gun cope dokturdum kokuyor diye ahh zormus bu durum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…