- 25 Ağustos 2015
- 1.466
- 992
- 123
- 31
Bende çok korkuyorum basurdan Allah' korusun çok fena bişey . Bende öğlende sağlık ocağına gittim artık 5. Aya yaklaştık deri hemşire kalp atışlarını dinleyebiliriz deneyelim mi ded küçük Bi aletle denedik buldu bebeğimi dinledik sonraGünaydın canım,ilginc mis bende hep kabızdım biliyosun,sonra yedıgım seyler ishal yaptı en kötüsü de ,basurum varya,kabızda olsan cıkıyo ishalde o memeler,ama ilk defa bukadar sancı cekiyorum
ya kızlar bebeğim daha küçük hissetmemem normal ama daha önce en azından kasıgıma böyle küçük kramp sancı gibi bişeyler olurdu bilirdimki bebişim orda ama bir haftadır hiçbişey hissetmiyorum çok merak ediyorum iyimidir bebişim
arkadaslar balık yıyormusunuz ben dün tavada pişmiş yedim bıraz yaglıydı(( akşam yedım gece ye kadar fena oldum (( karnım şiş gıbıydı rahatsız ettı baya bi.....sabah bıle sankı tadı agzımdaydı (( sabah marketten maden suyu aldım ıctım
Merhaba kizlar hayirli geceler tam 17 haftalik olduk biz ayrintili ultrason en iyi sonucu kacinci haftada verir sizce arastrmalarimA gore 20. Hafta ideal ama birde sizlere sorayim dedim
Bende çok korkuyorum basurdan Allah' korusun çok fena bişey . Bende öğlende sağlık ocağına gittim artık 5. Aya yaklaştık deri hemşire kalp atışlarını dinleyebiliriz deneyelim mi ded küçük Bi aletle denedik buldu bebeğimi dinledik sonra
Bende çok korkuyorum basurdan Allah' korusun çok fena bişey . Bende öğlende sağlık ocağına gittim artık 5. Aya yaklaştık deri hemşire kalp atışlarını dinleyebiliriz deneyelim mi ded küçük Bi aletle denedik buldu bebeğimi dinledik sonra
ay benım ne acabaKızlar dün ablam aradı dediki,bu sene kız yılıymıs herkezin kıza var dedi,bizim sayfafa öyle görunmuyor,10 erkek 4 kız var ölümüne kapışır
var mı fıkrınızzzz sebze meyve yıyorum...ekşi sevıyorum. et balık tavuk resmen yiyemez oldum hele tavuk görmeye dayanamıyorumay benım ne acababende tavuktan tiksindimmmmmm etten balıktan ((( sebzecıyım agırlıklııııı
İnşallah benim de kızdır.5 yaparız kızı. haftaya belli olacak inşallah benim.. Basur için sarı kantaron yağını tavsiye ediyorlar. Çok iyi geliyormuş bilginize.Kızlar dün ablam aradı dediki,bu sene kız yılıymıs herkezin kıza var dedi,bizim sayfafa öyle görunmuyor,10 erkek 4 kız var ölümüne kapışır
İnşallah iyi çıkar merak etme. İnsan tedirgin oluyor ama kalbini ferah tut iyi çıkar.kızlarrrrr yarın ıkılı taramam var( ınşALLAH sonuc ıyı olur
İnşallah iyi çıkar merak etme. İnsan tedirgin oluyor ama kalbini ferah tut iyi çıkar.
iyi çıkar inşallah merak etme bende yaptırdım dr iyi dedi üçlüyüü yaptırmaya gerek yokmuşkızlarrrrr yarın ıkılı taramam var( ınşALLAH sonuc ıyı olur
Ne tahliline sağlık ocağına mı Can'ım benim aşı yapçaktı 5. Ayda tetanoz aşısı oluyormus doktoruma gideyim geleym öyle yaparız dedim hemşireye yarın da doktora gidicez bakalım ayrıntılıya gitmiycem gibi gözüküyo yarın sorucam tekrar Bi doktoruma en son gerek görmemişti bakalım inşallah kızımızı güzelce görürüzAmannn dıyım dikkat cok fena cokkk acıyooo,aaa daglık ocagında nasıl dinledi?
Benı 2 gun sonra tahlil icin cagırdılar ,sizi cagırmıyorlarmı tahlil e ?
Kızın olucak hayırlısı olsunvar mı fıkrınızzzz sebze meyve yıyorum...ekşi sevıyorum. et balık tavuk resmen yiyemez oldum hele tavuk görmeye dayanamıyorum(((
Kızın olucak hayırlısı olsunaynı benimde öyle oldu daha yeni yeni geçiyo tiksinseler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?